-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Μετα απο πολλά χρόνια με πήγανε σημερα μπιτ παζάρ. Μια λεξη αντικατοπτρίζει την κατασταση : ξερατο
la enye, μόνο αυτό ψάξε σε εκείνην την πλατεία, όλα τ' άλλα τα περιέγραψες ακριβέστατα
Θα συμφωνήσω!
Μέσα στο τουριστο-φοιτητο-αχταρμά με την πλήρως κιτς αισθητική του Μπιτ Μπαζάρ ξεχωρίζει, το έχουν 3 παιδιά βέροι Ισπανοί από Βαλένθια και όσες φορές έχω πάει, είναι πολύ φιλότιμα και εξυπηρετικά. Οντως οι πατάτες bravas είναι το καλύτερό τους -
Σήμερα στρώναν τις απίστευτες λακούβες στη διχάλα της περίφ στο ύψος του 424. Προεκλογικός τάπητας που λέει ο λλ33
-
Καιρός ήταν. Σαν βομβαρδισμένος είναι εκεί ο δρόμος.
-
Γιατι νομιζεις οτι θα ειναι καλυτερος τωρα ? Αντι να πεφτει στην λακουβα, θα πηδαει στο σαμαρακι
-
είδα αμάξι να περνάει through, να κοπανάει πέφτοντας μέσα στη λακούβα (υπολογίζω άνετα 10 - 15 εκατοστών βάθος) και να πετάγονται σκόνες κ πετραδάκια. Όλο κ κάποιος θα έπαθε καμια ζημιά από τον κρατήρα...
-
3 φορές πέρασα τον τελευταίο μήνα από εκεί,φοβήθηκε το μάτι μου
Στρωσανε αρκετή άσφαλτο σε διάφορα σημεία της πόλης να ναι καλά οι ιθύνοντες αυτά δεν είναι δρόμοι,κοσμοδρομια είναιSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτά δεν είναι δρόμοι, κοσμοδρομια είναιΕντελώς.
космодром «Байконур»
-
Με τον καρόδρομο της Τσιμισκή θα γίνει κάτι;
-
Να μας πουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εδώ που τόσο τάχα αγαπούν τον τόπο μας.
-
Δερβένι:
-
αυτό κυκλοφορούσε λαγκαδα πριν καμια βδομάδα, πάνου στουν κεντρικού με τα καφεζ, έκανε ένα σχετικό σουρτα φερτα
αστ έλεγα θα βαζες το καινούριο το αμερικάνικο στο χωριό με το ωραίο όνομα!
-
Ελληνική?
-
τι γυρεύεις στον Λαγκαδά?>Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτό κυκλοφορούσε λαγκαδα πριν καμια βδομάδα, πάνου στουν κεντρικού με τα καφεζ, έκανε ένα σχετικό σουρτα φερτα
αστ έλεγα θα βαζες το καινούριο το αμερικάνικο στο χωριό με το ωραίο όνομα!
-
black ops δε θυμάμαι πινακιδα, ο σβ2 θα ξέρει, ένας μικρός την είχε
-
Αυτό το ταχαμουφερραρι το ειδα και στα Κωνσταντινοπολίτικα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
νεα για το Δημοψηφισμα
http://tvxs.gr/news/ellada/«freno% ... -kybernisiΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ενας μπατσος για καθε καλπη
νεα δημοκρατια
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
νεα για το Δημοψηφισμα
νεα δημοκρατια
διώξτε τους....ουστ.....80 χρόνια, φτάνει
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δερβένι:τον συγκεκριμένο τον έχω δει να κατεβαίνει από αυτό μπροστά απο το ελισέ στη Τούμπα με παντόφλα 1-4 με την χαρακτηριστική διχάλα.ότι πρέπει για γκαζίδια
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
νεα για το Δημοψηφισμα
νεα δημοκρατια
xaxa διάφανες καλπες και τα 'ψηφοδέλτια' του 'ΝΑΙ' ή του 'ΟΧΙ' χυμα μεσα, βαζω στοιχημα οτι το αποτελεσμα θα βγει 100% ΟΧΙ και 0% ΝΑΙ
-
Ξέρουμε κανένα καλό συνεργείο γενικών καθηκόντων για Πεζώ. Φίλης 106 το στούκαραν (εικάζω σταματημένο) και το πίσω μέρος (μόνο) έγινε χάλια. Αν έχετε κάτι, ρίχτε μια άποψη
Posts προς Θεσσαλονικείς