-
Ποιος το βριζει το κεντρο; εγω λεω οτι εχει γινει επικινδυνο απο τη στιγμη που τελειωσαν οι βροχες και ηρθε ο 'μινι και ντεκολτε'-καυσωνας!
-
Δεν μαι νιαζι η απωψοι σου κε ωτι προσπαθης να ανακαλαισις τορα θα τις φας !!!!
Εγερθουτου παλιοκουμουνα
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
παρότι δεν ήμουν του τρώω έξω, νομίζω οτι το πιο βρώμικο των βρώμικων ήταν ο κόκκορας στη Σβώλου/ Ιπποδρομίου,δεν ξερεις ακομα αλλα θα δοκιμασεις και θα μαθεις
Η απολυτο βρωμια ειναι ο μαυρος στα καπνομαγαζα. Με τοσο καυτερο ουτε δηλητηριαση δεν μπορεις να παθεις, τα καιει ολα το μπουκοβο στο στομαχι. Και την αλλη μερα εγγυημενα σε παει ΑΙΜΑ στην τουαλετα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποιος το βριζει το κεντρο; εγω λεω οτι εχει γινει επικινδυνο απο τη στιγμη που τελειωσαν οι βροχες και ηρθε ο 'μινι και ντεκολτε'-καυσωνας!και τα σκισμενα τζην, τα πιρσιν, τα τατου, το κοντο μαλλι κλπ
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
παρότι δεν ήμουν του τρώω έξω, νομίζω οτι το πιο βρώμικο των βρώμικων ήταν ο κόκκορας στη Σβώλου/ Ιπποδρομίου,
δεν ξερεις ακομα αλλα θα δοκιμασεις και θα μαθεις
Η απολυτο βρωμια ειναι ο μαυρος στα καπνομαγαζα. Με τοσο καυτερο ουτε δηλητηριαση δεν μπορεις να παθεις, τα καιει ολα το μπουκοβο στο στομαχι. Και την αλλη μερα εγγυημενα σε παει ΑΙΜΑ στην τουαλετα
Πού είναι τα καπνομάγαζα;
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
παρότι δεν ήμουν του τρώω έξω, νομίζω οτι το πιο βρώμικο των βρώμικων ήταν ο κόκκορας στη Σβώλου/ Ιπποδρομίου,
ο μαυρος ειναι εδω
https://maps.google.com/maps?saddr=40.6 ... sz=18&z=18κατα προτιμηση πανε βραδυ (δεν ξερω εαν δουλευει την μερα)
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
τα σκισμενα τζην, τα πιρσιν, τα τατου, το κοντο μαλλιΔεν ήξερα ότι σου αρέσουν τα χίπικα φρικιά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τα σκισμενα τζην, τα πιρσιν, τα τατου, το κοντο μαλλι
Δεν ήξερα ότι σου αρέσουν τα χίπικα φρικιά...
δεν θα τις ελεγα ετσι αυτες που μου κανουν κλικ, ουτε με τραβαν τα πολυ ακραια
αλλα φαντασου και μια με 12ποντο στο hornet, δεεεενννν
και πληροφορια, η ασφαλιτικη χρυση xsara ανηκει μαλλον στο τμημα της Πυλαιας
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Σταυρούπολη,μετά τον Τσάκναντη.
Και γαμώ τα βρώμικα σάντουιτς.
-
Είχα πάει στον Μαυρο πριν κανα μήνα...
Νιώθω πως έχει πάρει άσχημα την κατηφόρα. Ήταν η κόρη του εκεί και ένας άλλος αντιτουριστικός τυπάς και απ'ότι βλέπω δεν πιάνει μία μπροστά στο σάντουιτς του μπαμπά Μαύρου...
Αλλά σε σχέση με πέρσυ προσωπικά παρατήρησα αισθητή πτώση στην ποιότητα του κρέατος
Για κάτι μεθυσμένους χαράματα που παίρνουν με φουλ καυτερά δεν θα την καταλάβουν, γιατί η μόνη γεύση που διακρίνεις σ'αυτή την περίπτωση, είναι το μπούκοβο και το κρεμμύδι που στο μπουκώνει στο σάντουιτς.
Τα σουβλάκια πλέον είναι μόνο λίπος (μιλάμε αναλογία 80% λίπος- 20% κρέας)
και φυσικά απόδειξη ούτε για δείγμα... -
δοκιμασα του Αγιου Πνευματος το βραδυ
σαντουιτς μπριζολακι στο Munchies ή καπως ετσι, κατω στη Βαλαωριτου, αναμεσα στο Κρυφτο και το Elvis
ενθουσιασμενος
-
Και εγώ εγκρίνω.το μπριζολάκι του. 8-)
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Πάρε αυτοκίνητο και σοβαρέψου για να έχεις και την σικάτη δίπλα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάρε αυτοκίνητο και σοβαρέψου για να έχεις και την σικάτη δίπλα.
εχω αυτοκινητο, αλλα τετοιο σαπακι που ειναι κ τριμπορδελο γαλλικο
το 12ποντο θα τρυπησει το πατωμα, οταν η σικατη θα ψαχνει το φρενο να πατησει...
κ τοσα χρονια σοβαροτητα ειδαμε προκοπη...
-
Η έκθεση βιβλίου φέτος μετακινήθηκε φέτος, από το ύψος της Μπότσαρη και ανατολικότερα, λέτε να γλιτώσουμε τα μπουρίνια και τις βροχές;
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Η έκθεση βιβλίου φέτος μετακινήθηκε φέτος, από το ύψος της Μπότσαρη και ανατολικότερα, λέτε να γλιτώσουμε τα μπουρίνια και τις βροχές;Δεν έχει σημασία το μέρος, και στην Αθήνα να γίνει στη Θεσσαλονίκη θα βρέχει!
-
Από σήμερα, Παρασκευή, 8 Ιουνίου και μέχρι τις 24/6 θα πραγματοποιείται στη συμπρωτεύουσα το 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Έχει 48 ώρες που κανονικά έπρεπε να βρέχει! Δημιουργήθηκε καιρικό σφάλμα με τη μεταφορά μάλλον.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από σήμερα, Παρασκευή, 8 Ιουνίου και μέχρι τις 24/6 θα πραγματοποιείται στη συμπρωτεύουσα το 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Έχει 48 ώρες που κανονικά έπρεπε να βρέχει! Δημιουργήθηκε καιρικό σφάλμα με τη μεταφορά μάλλον.
Παιδιά δύσκολη εποχή περνάμε 'το καλοκαίρι τελευταία στιγμή ήρθε' κ να σου τώρα 'καύσωνας ενώ έχουμε έκθεση βιβλίου κάτι δεν πάει καλά'...
Κ κάτι ακόμα:
http://www.youtube.com/watch?v=h0T1mq8E5_Q
Μια μικρή ερώτηση ποιος από εδώ μέσα πιστεύει ότι οι πιθανότητες αυτού του διαφημιστικού μπορούν να υπάρχουν?? -
http://www.insomnia.gr/topic/448945-� ... %85%CE%BD/
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Παιδιά δύσκολη εποχή περνάμε 'το καλοκαίρι τελευταία στιγμή ήρθε' κ να σου τώρα 'καύσωνας ενώ έχουμε έκθεση βιβλίου κάτι δεν πάει καλά'...
Κ κάτι ακόμα:
http://www.youtube.com/watch?v=h0T1mq8E5_Q
Μια μικρή ερώτηση ποιος από εδώ μέσα πιστεύει ότι οι πιθανότητες αυτού του διαφημιστικού μπορούν να υπάρχουν??μπουταρης = εγγυηση, αλλαξε η καταρα της εκθεσης βιβλιου
μην ξεχναμε το ΠΣΚ μετα των εκλογων υπαρχει event στην πολη μας
πληροφορίες απο τα κεντρικα της πολης λενε οτι το διαφημιστικο εγινε πραγματικοτητα στην πολη μας...
Posts προς Θεσσαλονικείς