-
Ερώτηση. Προς Θεσ/νικη, Μετά τα διόδια Μαλγάρων στην Ε.Ο πάνω, στο αριστερό σας χέρι, ακριβώς αριστερά από την αριστερή λωρίδα, υπάρχει μια διάταξη με σύρματα και ταμπελίτσες. Ξέρει κανείς τι ρόλο παίζει; τι διάταξη είναι;
-
Την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ, έχει μάλιστα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Τα έχουνε αρκετά χρόνια. Νομίζω πως γράφουν πως είναι ηλεκτροφόρα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να υπήρχαν στο σημείο ατυχήματα από διέλευση ζώων και να έβαλαν τα σύρματα για να τα αποτρέψουν.
-
Η πόλη πρέπει αυτήν την περίοδο να περνάει την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κατάσταση με τις λακούβες....πλέον δεν υπάρχει ούτε στενό χωρίς να κινδυνέυεις να παθεις ατύχημα με το μηχανάκι...τουλάχιστον ο φτερωτός έκανε ασφαλτοστρώσεις συνέχεια...
-
teris3,εμείς έχουμε Σίμο κι ήμαστε καλύτερα
-
θελω την βοηθεια σας
ψαχνω να βρω το εξης. Συντομα θα πεταξω απο το αεροδρομιο μακεδονια με αναχωρηση στις 5 το πρωι και αφιξη μετα απο μερικες μερες στις 2 το βραδυ. Επειδη και οι 2 ωρες ειναι ανωμαλες, δεν θελω να 'χωσω' καποιον συγγενη νυχτιατικα να μου κανει τον ταξιτζη και σκεφτηκα το εξης. Εχω εναν φιλο που μετακινείτε περαια-περιοχη κοσμος για δουλεια, οποτε σκεφτηκα να αφησω το αυτοκινητο μου τα ξημερωματα στο ικεα και το πρωι πηγαινοντας στην δουλεια του να παει να το παρει και αντιστοιχα να μου το αφησει μετα απο μερικες μερες οταν γυρισω. Ο προβληματισμος μου ειναι για το πως θα μετακινηθω απο το ΙΚΕΑ στο αεροδρομιο και πισω.
γνωριζουμε εαν υπαρχουν νυχτερινα δρομολογια του οασθ ΙΚΕΑ-αεροδρομιο? υπαρχει πιατσα ταξι στο ΙΚΕΑ, εαν ναι τι χρεωση μπορει να εχω μεχρι το αεροδρομιο? καποιο αλλο πιο κοντινο σημειο που μπορω να αφησω το αμαξι? (το αμαξι θα το αφησω κατα τις 4 και θα το παραλαβει ο φιλος μου κατα τις 9)
-
Λογικά πρέπει να υπάρχει ακόμη η νυχτερινή γραμμή του ΟΑΣΘ για αεροδρόμιο 78Ν (http://www.oasth.gr/service/stasis.php?ml=146&days=1).
Αρκετοί αφήνουν επίσης τα αυτοκίνητα τους δεξιά του δρόμου απέναντι από την είσοδο του Καζίνου, στον δρόμο για το αεροδρόμιο. Μετά μάλλον περπάτημα.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
θελω την βοηθεια σαςψαχνω να βρω το εξης. Συντομα θα πεταξω απο το αεροδρομιο μακεδονια με αναχωρηση στις 5 το πρωι και αφιξη μετα απο μερικες μερες στις 2 το βραδυ. Επειδη και οι 2 ωρες ειναι ανωμαλες, δεν θελω να 'χωσω' καποιον συγγενη νυχτιατικα να μου κανει τον ταξιτζη και σκεφτηκα το εξης. Εχω εναν φιλο που μετακινείτε περαια-περιοχη κοσμος για δουλεια, οποτε σκεφτηκα να αφησω το αυτοκινητο μου τα ξημερωματα στο ικεα και το πρωι πηγαινοντας στην δουλεια του να παει να το παρει και αντιστοιχα να μου το αφησει μετα απο μερικες μερες οταν γυρισω. Ο προβληματισμος μου ειναι για το πως θα μετακινηθω απο το ΙΚΕΑ στο αεροδρομιο και πισω.
γνωριζουμε εαν υπαρχουν νυχτερινα δρομολογια του οασθ ΙΚΕΑ-αεροδρομιο? υπαρχει πιατσα ταξι στο ΙΚΕΑ, εαν ναι τι χρεωση μπορει να εχω μεχρι το αεροδρομιο? καποιο αλλο πιο κοντινο σημειο που μπορω να αφησω το αμαξι? (το αμαξι θα το αφησω κατα τις 4 και θα το παραλαβει ο φιλος μου κατα τις 9)
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
θελω την βοηθεια σαςψαχνω να βρω το εξης. Συντομα θα πεταξω απο το αεροδρομιο μακεδονια με αναχωρηση στις 5 το πρωι και αφιξη μετα απο μερικες μερες στις 2 το βραδυ. Επειδη και οι 2 ωρες ειναι ανωμαλες, δεν θελω να 'χωσω' καποιον συγγενη νυχτιατικα να μου κανει τον ταξιτζη και σκεφτηκα το εξης. Εχω εναν φιλο που μετακινείτε περαια-περιοχη κοσμος για δουλεια, οποτε σκεφτηκα να αφησω το αυτοκινητο μου τα ξημερωματα στο ικεα και το πρωι πηγαινοντας στην δουλεια του να παει να το παρει και αντιστοιχα να μου το αφησει μετα απο μερικες μερες οταν γυρισω. Ο προβληματισμος μου ειναι για το πως θα μετακινηθω απο το ΙΚΕΑ στο αεροδρομιο και πισω.
ταξι??? θα σε παρει κ τα σωβρακα, και θα χει κ μουτρα που εκανε τοσο κοντινη αποσταση
λογικα θα χρεωσει τα παντα, νυχτερινο, αεροδρομιο, βαλιτσα, εκτος εδρας, τριπλη ταριφα κ οτι αλλο βρει +++κακοδιαθεση που δεν τον πηρες απο το κεντρο ή απο την αλλη ακρη της πολης και τον χρησιμοποιεις για τοσο λιγο,
swiss εεε, γ@μημενη πτηση, που βολευει βεβαια
κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι εκτελει χρεη παρκιν η Ιντερσαλονικα, με βανακι για το πηγαινελα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Λογικά πρέπει να υπάρχει ακόμη η νυχτερινή γραμμή του ΟΑΣΘ για αεροδρόμιο 78Ν (http://www.oasth.gr/service/stasis.php?ml=146&days=1).Αρκετοί αφήνουν επίσης τα αυτοκίνητα τους δεξιά του δρόμου απέναντι από την είσοδο του Καζίνου, στον δρόμο για το αεροδρόμιο. Μετά μάλλον περπάτημα.
θα χρησιμοποιήσω το λεωφορείο, ετσι και αλλιως περνάει κάθε 30 λεπτά.
@teris3 καλο service αλλα προτιμω να πληρωσω 2 εισιτήρια λεωφορείου παρα 45 ευρώ
@blackpug ναι όντως εχεις απολυτο δίκιο. ναι βολευει τρελα η swiss καθως δεν χανεις τις μερες του πηγαινελα
Ευχαριστω για την βοηθεια σας
-
Το 78 (αεροδρόμιο) έχει και νυκτερινά δρομολόγια.
-
χώσε κανα φίλο/συγγενή
-
Cyberguy, η δημοσιευση σου 'φωναζει' Swiss, πραγματι... Το λεωφορειο εχει πραγματι καλη συγκοινωνια αλλα αν το επιλεξεις να το παρεις απο κεντρο (ή και μεχρι Μποτσαρη) ενδεχεται να εχεις προβλημα να μπεις (να μην χωρας). Υποψη οτι το 78Ν πηγαινει απο Εγνατια - Ν. Εγνατια - Βουλγαρη. Εξυπηρετει ολες τις στασεις οποτε μπορεις να αφησεις οπουδηποτε το αυτοκινητο σου και να το παρεις. Δεν ξερω ποσο ασφαλες μπορει να θεωρηθει το παρκινγκ του ΙΚΕΑ λογω ελλειπους φωτισμου αν και δεν γνωριζω καποιο περιστατικο διαρρηξης, κλοπης κλπ. Αν το επιλεξεις παρκαρισε κοντα στις αφετηριες των λεωφορειων οπου υπαρχει σε ολη τη διαρκεια της νυχτας ανθρωπος του ΟΑΣΘ για να επιτηρει τα λεωφορεια που περισσευουν απο το αμαξοστασιο του Φοινικα και διανυκτερευουν εκει. Σε καμια περιπτωση μην αφησεις το αυτοκινητο επι του δρομου του αεροδρομιου εκτος παρκινγκ, θα σου παρουν τις πινακιδες ΣΙΓΟΥΡΑ. Προτιμησε το παρκινγκ του καζινο αν θελησεις να παρεις το αυτοκινητο μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Cyberguy, η δημοσιευση σου 'φωναζει' Swiss, πραγματι... Το λεωφορειο εχει πραγματι καλη συγκοινωνια αλλα αν το επιλεξεις να το παρεις απο κεντρο (ή και μεχρι Μποτσαρη) ενδεχεται να εχεις προβλημα να μπεις (να μην χωρας). Υποψη οτι το 78Ν πηγαινει απο Εγνατια - Ν. Εγνατια - Βουλγαρη. Εξυπηρετει ολες τις στασεις οποτε μπορεις να αφησεις οπουδηποτε το αυτοκινητο σου και να το παρεις. Δεν ξερω ποσο ασφαλες μπορει να θεωρηθει το παρκινγκ του ΙΚΕΑ λογω ελλειπους φωτισμου αν και δεν γνωριζω καποιο περιστατικο διαρρηξης, κλοπης κλπ. Αν το επιλεξεις παρκαρισε κοντα στις αφετηριες των λεωφορειων οπου υπαρχει σε ολη τη διαρκεια της νυχτας ανθρωπος του ΟΑΣΘ για να επιτηρει τα λεωφορεια που περισσευουν απο το αμαξοστασιο του Φοινικα και διανυκτερευουν εκει. Σε καμια περιπτωση μην αφησεις το αυτοκινητο επι του δρομου του αεροδρομιου εκτος παρκινγκ, θα σου παρουν τις πινακιδες ΣΙΓΟΥΡΑ. Προτιμησε το παρκινγκ του καζινο αν θελησεις να παρεις το αυτοκινητο μεχρι εκει.το σκεφτηκα και εγω να το αφησω διπλα στα λεωφορεια. καλα μονο η swiss εχει τετοια ανωμαλα ωραρια? το καλο ειναι οτι θα κανω πολυ γρηγορο check in και security check
-
Παίζει να βρούμε αυτό το βιβλίο (ή κάτι παρόμοιο) στην Θεσσαλονίκη κάπου; Ευκλείδη, Μουτσιούλης;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζει να βρούμε αυτό το βιβλίο (ή κάτι παρόμοιο) στην Θεσσαλονίκη κάπου; Ευκλείδη, Μουτσιούλης;γιατι απ το amazon δε σου κανει?
σοβαρα τωρα, δεν ξερω
-
Σε όποιο βιβλιοπωλείο (πχ Παπασωτηρίου) και να πας το παραγγέλνουν με ιντερνετ.
Τα μαγαζιά που γράφεις δεν έχουν στοκ κατσαβίδια - λόγω κρίσης - σιγά μην έχουν τέτοιο βιβλίο.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Παίζει να βρούμε αυτό το βιβλίο (ή κάτι παρόμοιο) στην Θεσσαλονίκη κάπου; Ευκλείδη, Μουτσιούλης;
γιατι απ το amazon δε σου κανει?
σοβαρα τωρα, δεν ξερω
Γιατί το ήθελα σχετικά άμεσα. Τέσπα, θα δούμε!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
τουλάχιστον ο φτερωτός έκανε ασφαλτοστρώσεις συνέχεια...Καλομελέτα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί το ήθελα σχετικά άμεσα. Τέσπα, θα δούμε!
Σε όποιο βιβλιοπωλείο (πχ Παπασωτηρίου) και να πας το παραγγέλνουν με ιντερνετ.
Τα μαγαζιά που γράφεις δεν έχουν στοκ κατσαβίδια - λόγω κρίσης - σιγά μην έχουν τέτοιο βιβλίο.
μαλλον αυτο που λεει ο Λεωνιδας θα παιξει κ απο τα βιβλιοπωλεια
καποια στιγμη που ηθελε και γω ειδικου τυπου βιβλια
αγοασμενα απο δω (τιμολογιο)
απο το amazon τα παρηγγειλε το βιβλιοπωλειο και εβγαλε και συτος το κερδος του
ήρθες?
τις βροχες να μη φερειςγιατι ο cosneo χαρηκε που ηρθε το καλοκαιρι
μην του το χαλασουμε -
Σε pdf σε κανει?
Posts προς Θεσσαλονικείς