-
μπενιγκανς ειναι λιγο καπως αλλα νομιζω οτι ηταν και απο τα λιγα που ειχε γουιφι
ενιγουει που λεμε εμεις στη καλαμαρια, αυτη τη θρυλικη συνοικια με τους εκλεκτους ανθρωπους ολοι οικογενειαρχες με οικογενειακα αυτοκινητα και τα μπαλκονια που ειναι μεγαλυτερα απο τα σπιτια κλεινω παρενθεση, δεν ειναι να πηγαινεις και πολυ συχνα μπενιγκανς...
για τον κτηνιατρο που καταφερθηκε ετσι εναντια σε αυτο το κοσμικο κεντρο τον προκαλω να ξαναμιλησει οταν αποκτησουν τα βοδενα μια συνοικια σαν τη καλαμαρια που αμα αρχισει και βρεχει αποκτα τα δικα της ποταμια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπενιγκανς ειναι λιγο καπως αλλα νομιζω οτι ηταν και απο τα λιγα που ειχε γουιφιενιγουει που λεμε εμεις στη καλαμαρια, αυτη τη θρυλικη συνοικια με τους εκλεκτους ανθρωπους ολοι οικογενειαρχες με οικογενειακα αυτοκινητα και τα μπαλκονια που ειναι μεγαλυτερα απο τα σπιτια κλεινω παρενθεση, δεν ειναι να πηγαινεις και πολυ συχνα μπενιγκανς...
για τον κτηνιατρο που καταφερθηκε ετσι εναντια σε αυτο το κοσμικο κεντρο τον προκαλω να ξαναμιλησει οταν αποκτησουν τα βοδενα μια συνοικια σαν τη καλαμαρια που αμα αρχισει και βρεχει αποκτα τα δικα της ποταμια...
Παραληρημα με την καλη εννοια...
Σου ειπα, να κλεινεις τη φωνη οταν μεταδιδει ο Θεοφιλοπουλος, γιατι επηρεαζεσαι και κανεις παρενθεσεις μεγαλυτερες απο τις φρασεις σου (σαν τα μπαλκονια της Καλαμαριας ενα πραγμα).
Τα Βοδενα εχουν ποταμι full time, δεν εξαρτωνται απο τη βροχη! -
αδισ, τώρα μπορείς να suck και την φλώρινα
επίσης ποτάμι ολ γίαρ λονγκ -
- εξαιρετικό φαγητό +
Ο άδης μάλλον έχει ανεβάσει θερμοκρασία, δεν έχει τον τουρμποφαν ανεμιστήρα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αδισ, τώρα μπορείς να suck και την φλώρινα
επίσης ποτάμι ολ γίαρ λονγκΣε κείνο το βαθύ ποτάμι βουτάνε να πιάσουν τον σταυρό.
-
πεστα ρε λεωνιδα...να λεμε τις αληθειες οχι τα πετσινα ψεματα τους...
καντονιου εχω επιρροες αλεκου αληθεια ειναι δε βαζω κομα πουθενα και συνεχιζω ακαθεκτος με τις βουβουζελες αμα ο μαραντονα ειναι προπονητης ειμαι η σασα μπαστα...
φιλια στις μικρες!
-
Καλησπέρα Βορειοελλαδίτες, ( )
θέλω να κάνω το ταξίδι Αθήνα-Έδεσσα. Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ προς τα μέρη αυτά οπότε χρειάζομαι κάποιες συμβουλές από γνώστες για να μην ξεμείνω κάπου στη μέση της διαδρομής Ρωτάω εδώ γιατί η διαδρομή προφανώς είναι κοινή για ένα πολύ μεγάλο μέρος της.
Αρχικά, ποια είναι η πιο σύντομη και εύκολη διαδρομή; Τι γίνεται με τα Τέμπη πλέον; Από όρια ταχύτητας και max εφικτή ταχύτητα cruising ώστε να μην πάρει μισή μέρα το ταξίδι; Από βενζινάδικα πως πάει; Με ρεζερβουάρ 55 λίτρων που έχω πιθανώς θα χρειαστεί να γεμίσω κάπου στο τέλος της διαδρομήςΠολλές ερωτήσεις Αναγκαστικά, καθώς δηλώνω πλήρη άγνοια προς τις άνωθεν περιοχές
-
Τι αυτοκίνητο έχεις; Τα 55 λίτρα στα περισσότερα σύγχρονα μικρομεσαία με ταχύτητες 130-140 (που είναι καλή ταχύτητα για οικονομία αλλά δεν σε παίρνει ο ύπνος κιόλας) σε φέρνουν άνετα πάνω και έχεις και βενζίνη για πολλές βόλτες! Τα Τέμπη είναι ανοιχτά και τα σκυλιά δεμένα. Συμφέρει μάλλον να στρίψεις προς Βέροια (θα δεις πινακίδα πάνω στην εθνική) αλλα ας απαντησουν οι Εδεσσαίοι σε αυτό καλύτερα.
-
Golf 5 με τα 140 ατίθασα άτια απ τα οποία απελευθερώνω τα μισά μόνο με τις νέες τιμές της βενζίνης Μπορεί με άνεση να κρατήσει ταξίδι στα 140+χλμ/ώρα με σταθερή 6η, αν και ο δρόμος φυσικά το επιτρέπει. Επειδή είναι μεγάλη η διαδρομή δεν έχω σκοπό να πηγαίνω ιδιαίτερα γρήγορα αφού από ένα σημείο και μετά κουράζεσαι. Πόσες ώρες είναι με φυσιολογικές ταχύτητες, γνωρίζουμε;
-
5.30 ωρες ειναι περιπου.Απο την Εγνατια θα κινηθεις προς Βεροια και απο κει η Εδεσσα ειναι κατι λιγοτερο απο 50χλμ.
-
Με 140 θα έλεγα 5 ώρες Πάνο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
προς Βεροια και απο κει η Εδεσσα ειναι κατι λιγοτερο απο 50χλμ.Ποιος είναι ο δρόμος απο Βέροια που βγάζει Εδεσσα?
-
-
εμενα γιατι κανεις δε μουα απανταει για το τενις?
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
εμενα γιατι κανεις δε μουα απανταει για το τενις?Γιατί εμείς ξέρουμε για αυτοκίνητα, μπύρες και παϊδάκια. Σε λάθος τοπικό είσαι αν θέλεις συμβουλές υγιεινής ζωής.
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
εμενα γιατι κανεις δε μουα απανταει για το τενις? -
Πριν από καμιά ώρα γύρισα από Χαλκιδική. Πολύ κίνηση, μεγάλες ανασχέσεις, ευτυχώς πηγαίνοντας από τον παράδρομο γλύτωσα τα πάντα,κατέβηκα από τρίλοφο, μόνο στη Λ. Θεσσαλονίκης συναντησα ένα μικρό μποτιλιάρισμα, που πήγαινε μέχρι τα πράσινα φανάρια.
-
Που διασκέδαζες Βασίλη;
ΥΓ: Την άλλη Παρασκευή έχουμε συνάντηση!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
εμενα γιατι κανεις δε μουα απανταει για το τενις?
μηπως ειμαι εντελως τυφλος??
ευχαριστω φιλε μου! -
συνέλληνες, ερχόμενος από πάνω πού στρίβω για να κατέβω αθήνα?
http://maps.google.nl/maps?hl=nl&ie=UTF ... 03998&z=11
πάω για χαλάστρα?
Posts προς Θεσσαλονικείς