-
πως δεν μαζεύουν, εχθες που πέρασε απο εκει κατα της 12 μερικοι διασκέδαζαν σε σταντ δίπλα απο κάδους απορριμάτων!!
Παντως για σήμερα εχω μεγάλη περιέργεια ποσο κόσμο θα εχει στην επιστροφή απο Χαλκιδική??
Εγω πηγα χθες Αγ. Μαμα (πρωτο χωριό στον κόλπο μεταξύ των δυο ποδιών ) κ έκανα το μπανακι σε άδεια παραλία αραχτός κ λιτε με συνολική κατανάλωση 8λιτρα βενζίνας πηγενε ελα!! !! Τσάμπα λεμε
-
Όπως τα λέει ο Γιώργος... Έχουν ανέβει πάρα πολύ, πλέον είναι τρέντυ.
Το κοραλ κλπ είναι σταθερές αξίες, μοχίτο + κρεμμυδάκια ξερά από τον κάδο είναι στάνταρ κατάσταση
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Παντως για σήμερα εχω μεγάλη περιέργεια ποσο κόσμο θα εχει στην επιστροφή απο Χαλκιδική??Εγώ πάντως ποτέ ξανά επιστροφή Κυριακή. Μια φορά το χρόνο ξεχνιέμαι και την παθαίνω!
Δευτέρα ξημερώματα και ας είναι με μιας ώρας ύπνο λιγότερο!Το 4ωρο της προπροηγούμενης Κυριακής ... δεν το ξεπέρασα ακόμα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 4ωρο της προπροηγούμενης Κυριακής ... δεν το ξεπέρασα ακόμα!
Θέλεις ένα 3ωρο στον περιφερειακό για να στρώσεις χαρακτήρα με φαίνεται!
-
Καραμπόλα στην κατηφόρα της καρδίας, ένα coupe έπεσε σε ένα compass... Το κουπέ αρκετή ζημιά μπροστά, το σουβ σχεδόν τπτ πίσω. Κλασσικά κίνηση και ανάσχεση λόγω των περίεργων.
-
έχει ξανασυζητηθεί το θέμα της δημιουργίας μποτιλιαρίσματος σε περιπτώσεις όπως αυτή που ανέφερες αλλά δεν είναι πρακτικά αδύνατο να εκπαιδευτούμε όλοι οι οδηγοί στο να προσπερνάμε με αμείωτη ταχύτητα μπροστά από ένα τροχαίο???
βέβαια και η επιβαρυντική συνήθεια να 'κόβει' ο κάθε οδηγός βλέποντας κάποιον να κατουράει στην άκρη του δρόμου είναι αδικαιολόγητη. -
Αμείωτη ταχύτητα βρε Στέφανε δεν γίνεται, είναι εξάλλου επικίνδυνο. Αλλά από κει που κινούμασταν με 110-120 ξαφνικά πέσαμε στην κατηφόρα της Καρδίας στα 30-40 και μερικές ακινητοποιήσεις...
-
Δε λες καλά που δεν ήταν στην ανηφόρα το ατύχημα?? Με 10-20 θα πηγαίνατε
-
Εκεί που είχαν σταματήσει όμως τα δύο αυτοκίνητα, πίσω το χιουντάι έχοντας βάλει ανάποδα μια κίτρινη καρέκλα στα μόλις 10 μέτρα και 30 μέτρα πιο μπροστά το κόμπας, δέν προκαλούσαν καμία δυσχέρεια στην κίνηση, επομένως όλοι έκοβαν για να δουν. Εγώ πέρασα εκει στις 16.30.
-
Επισης σημερα κατα τις 2μμ, ειχε πιασει φωτια ενα κορσα στην ανηφορα της Καρδιας λιγο πριν τη στροφη Επανωμης και η ταχυτητα στο αντιθετο ρευμα ειχε πεσει στα 30 χλμ... απο τους ματακηδες περιεργους.
-
Κυριακή μπάνιο στα Νέα Μουδανιά. Όχι για τη θάλασσα, ούτε για τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, αλλά για το τουρνουά beach volley που γινόταν εκεί το ΣΚ. Πολύ ωραίο θέαμα (δεν παρακολουθούσα το σκορ να φανταστείτε), παρά τις ατέλειες της διοργάνωσης. Πχ, από τα δύο γήπεδα το ένα έχει κερκίδες κι εκεί έπαιζαν οι άνδρες. Το αποτέλεσμα ήταν οι λάτρεις του ωραίου φύλου - σόρρυ, του αθλήματος ήθελα να πω - να είμαστε όρθιοι!
-
άδεια η Χαλκιδική το σκ που πέρασε. Σάββατο περάσαμε έξω από τα κλαμπς κ ούτε ένα αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στις 23.30. Προφανώς περιμένουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να δουλεψουν...
επίσης στην επιστροφή από χανιώτη χθες το βράδυ στις 23.00 δεν συναντήσαμε κίνηση. Σε 1 ώρα και κάτι ήμασταν πίσω...
-
Παράξενο πολυ πάντως, εγω γιαυτο δεν πηγα κυριακη για αυθημερόν μπάνιο, γιατι φοβήθηκα την επιστροφή!!
Αλλα απ οσα ακουσα χαλαρά ηταν κ σε συνδυασμό μτ την κίνηση που ειδα Σάββατο πρωί κατάλαβα οτι λίγοι σχετικά κατέβηκαν!!
Μαλλον λιγο η οικονομική κρίση λιγο η τρομοκρατία (κ το προηγούμενα ΣΚ) για τον καιρό κατάφεραν να κρατήσουν τον κόσμο σαλονικη!
-
Το Σάββατο το πρωί πάντως 10 με 12 το κέντρο ήταν πολυυυυ χαλαρό ....
-
Μαλλον λογω καιρου ηταν αδεια η Χαλκιδικη.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
επίσης στην επιστροφή από χανιώτη χθες το βράδυ στις 23.00 δεν συναντήσαμε κίνηση. Σε 1 ώρα και κάτι ήμασταν πίσω...
Καλά ρε προδότη ήρθες και δεν πήρες ένα τηλέφωνο. Θα σε σκίσω
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλά ρε προδότη ήρθες και δεν πήρες ένα τηλέφωνο. Θα σε σκίσω
είμαι αδικαιολόγητος
και να φανταστείς, ήρθαμε σε ένα σπίτι στο δρόμο σου, 2 συγκροτήματα παραπέρα... -
Κωνσταντίνε, τελικά ποιά Ferrari πήρε ο γείτονας;
-
Την καλιφορνέζικη
-
Posts προς Θεσσαλονικείς