-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
@azmo said in TOYOTA FORUM:
Υπάρχει καποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσω το Toyota;
οι μόνοι λόγοι (όχι σοβαροί για εμένα, αλλά ειναι καθαρά υποκειμενικό) είναι α) μεταπώληση και β) δίκτυο συνεργείων (καθώς και η εμπειρία τους).
Ευχαριστώ. Εχει κάποιο θέμα με τα συνεργεία η Mazda; Υπαρχει μηπως η δυνατότητα να το συντηρώ στο δικτυο της Toyota αφου είναι το ιδιο αυτοκινητο;
-
@azmo said in TOYOTA FORUM:
Ευχαριστώ. Εχει κάποιο θέμα με τα συνεργεία η Mazda; Υπαρχει μηπως η δυνατότητα να το συντηρώ στο δικτυο της Toyota αφου είναι το ιδιο αυτοκινητο;
-
Δεν γνωρίζω να έχει θέμα, αλλά α) έχει πολύ λιγότερα από την Τογιότα και β) δεν έχουν ιδέα από υβριδικά, ενώ στην Τογιότα τα δουλεύουν εδώ και 25 χρόνια.
-
Λογικά δεν μπορείς να πας στο δίκτυο της Τογιότα χωρίς να χάσεις την εγγύηση. Πρακτικά ναι μπορείς, αλλά η εγγύηση δεν ξέρω εαν θα ισχύει, αφού ειναι και άλλος ο εισαγωγέας, δεν ειναι ίδια εταιρεία.
-
-
Θα προτιμούσα το μαζντα, αν είχε κάποια σοβαρή διαφορά τιμής με το κανονικό yaris, 600 € διαφορά στις αρχικές εκδόσεις δεν μου λένε (προσωπικά) κάτι.
Συν τους λόγους φυσικά που σου παρέθεσε ο Φάνης.
Και κάτι για τους χρόνους παράδοσης.
Αν τελικά το αποφασίσεις και κάνεις μια γύρα όλες τις αντιπροσωπείες, σε φάση "έχετε ετοιμοπαράδοτο ή γεια σας" πιστεύω θα βρεις, αν όχι το χρώμα που θέλεις, την έκδοση σίγουρα..
TOYOTA FORUM