-
αλεξανδριδης...
-
έχεις εμπειρία; τιμές τίποτα;
πήρα τηλέφωνο και μου είχαν πει 110 ευρώ περίπου θέλουν για των 15.000 -
Πως το λενε το παλικαρι, Αγγλος ειναι νομιζω, που εκανε το test drive της καινουριας πρωην Corolla για τους 4τ;
Δυο ενστασεις. Καταρχην ακουσον ακουσον πού πηγε και στραβωσε; Στο οτι οι πισω κολωνες ειναι ετσι τοποθετημενες που δημιουργηθηκε ενα μικρο τριγωνο παραθυρακι στις πισω πορτες και σου προκαλουν περιεργα συναισθηματα. Δεν θυμαμαι ακριβως πως το λεει. Καλα γιαυτο κι εγω δεν θα το παρω, επειδη εχει κακη ορατοτητα για τους πισω εξαιτιας του μικρου παραθυρου.
Δευτερο, οι αλλαγες λεει του νεου μοντελου εξωτερικα δεν θυμιζουν σε τιποτα του προηγουμενο μοντελο οπως ακριβως και το civic.Καινουριο civic - παλιο civic = καμμια σχεση εξωτερικα
Καινουριο Auris - παλιο Corolla = Αρκετα διαφορετικο αλλα οχι και καμμια σχεση εξωτερικα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καινουριο civic - παλιο civic = καμμια σχεση εξωτερικα
Καινουριο Auris - παλιο Corolla = Αρκετα διαφορετικο αλλα οχι και καμμια σχεση εξωτερικα. -
Ο χρήστης alfisti33 έγραψε:
αρα απο δω καταλαβαίνει κανείς οτι είναι ένας μεγααααλος ΜΥΘΟΣ οτι στα προάστια πληρώνεις ποιο πολύ γιατί είναι μονοπώλειο..στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που δεν έχουν εκθέσεις είναι η ίδια διαδικασία σε περίπτωση που χρειαστείς να αλλάξεις κάτι στην εγγύηση ή είναι ποιο ζόρικοι; Ι.πόλις τέλος..
είμαι αναμεσα σε
Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
15ο ΧΛΜ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
570 01 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗκαι
ΑΓΓΕΛΟΣ AFTER SALES
ΔΑΒΑΚΗ 6, ΝΕΑΠΟΛΗ
567 27 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tel: 231 0 543500
Fax: 231 0 552559Στα Ιωάννινα πάντως η εργατοώρα είναι φθηνότερη από την Αθήνα, ενώ τα ανταλλακτικά έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές. Στην Ι.πόλις μου άλλαξαν βάσεις μηχανής μετά τα 4 χρόνια στο corolla μου, παρά την αρκετά χαμηλωμένη ανάρτηση...
Εξαρτάται αν αλλάζουν και τακάκια στο service, γι'αυτό οι μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές.
-
Κάποιο παιδάκι με κόκκινο MR2 με hard-top είναι δικό σας; Ηλικία μέχρι τα 25!
-
Ρε παιδια, ποσο παει τωρα η 1.4 tera εκδοση της corolla?3θ η και 5θυρη...
-
COROLLA 1.4 3d TERRA 15700 - 1800 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ=13900
COROLLA 1.4 5d TERRA 15950 - 1800 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ=14150
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΩ (400+400). -
Αν τους τα σκασω μετρητοις, υπαρχει περιπτωση να μου κανουν και αλλη εκπτωση εκτος απο αυτην ή θα ακουσω μπινελικια?
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Αν τους τα σκασω μετρητοις, υπαρχει περιπτωση να μου κανουν και αλλη εκπτωση εκτος απο αυτην ή θα ακουσω μπινελικια?Μάλλον οι τιμές είναι για μετρητοίς... Έχουν γίνει κι αυτοί premium βλέπεις, οπότε... Πάντως δεν χάνεις κάτι να το παζαρέψεις! Έχουν στοκ ακόμη, λόγω ...Golf TSI ίσως...θα τους έμειναν αρκετά απούλητα, παρόλες τις καλές τιμές σε σχέση με αυτό που κόστιζε οταν ξεκίνησε την εμπορική της πορεία!
-
Αν τους τα σκασω μετρητοις, υπαρχει περιπτωση να μου κανουν και αλλη εκπτωση εκτος απο αυτην ή θα ακουσω μπινελικια?Αν δεν κάνεις μια γύρα σε 2-3 αντιπροσώπους να πάρεις συγκεκριμένες προσφορές καλό θα ήταν να μην πας να το αγοράσεις έτσι.. απλάνα επιμείνεις στην καλύτερη δυνατή τιμή μετρητοίς και να μην δεχθείς δώρα διάφορα αξεσουάρ (αν δεν σε ενδιαφέρει πραγαμτικά κάτι) μιας και αυτά δεν μπορούν έυκολα να αποτιμηθούν και έτσι οι προσφορές δεν είναι συγκρίσιμες...
Σε κάθε περίπτωση μόλις μαζέψεις προσφορές στείλε ένα pm να μιλήσουμε μιας και έχω κάνει σε 3 ήδη αυτοκίνητα πολύ καλά deals με συγκεκριμένο έμπορο.... -
Προλαβα και πηγα σε εναν αντιπροσωπο στην Γαλατσιου.Οντως μου εδωσαν αυτες τις τιμες αλλα μου ειπαν καποι αλλα κουλα!
Πλεον λενε ΔΕΝ φερνει η toyota 5θυρο 1.5 και τα 3θυρα μονο σε μερικα χρωματα!Μονο οτι ειχαν σε στοκ παραγγελια!
Ισχυουν αυτα η μου ειπαν μαιμουδιες?Η δικαιολογια τους ηταν η ελευση του auris. -
Προλαβα και πηγα σε εναν αντιπροσωπο στην Γαλατσιου.Οντως μου εδωσαν αυτες τις τιμες αλλα μου ειπαν καποι αλλα κουλα!
Πλεον λενε ΔΕΝ φερνει η toyota 5θυρο 1.5 και τα 3θυρα μονο σε μερικα χρωματα!Μονο οτι ειχαν σε στοκ παραγγελια!
Ισχυουν αυτα η μου ειπαν μαιμουδιες?Η δικαιολογια τους ηταν η ελευση του auris.Αν αναφέρεσαι στην Corolla ποτέ δεν έβγαινε σε 1.5
Αν αναφέρεσαι στο Yaris σε 1.5 έβγαινε το προηγούμενο
Πέρα από την πλάκα (μιας και φαντάζομαι ότι έκανες κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση) πιστεύω ότι δεν είχαν κάποιο λόγο να σου πουν ψέματα...
Ο πατέρας μου οδηγεί μια Corolla Sedan 1.4 linea terra, που ήταν ένα από τα τελευταία διαθέσιμα μοντέλα προ του facelift. Αρχικά είχαμε αποφασίσει να το πάρουμε σε ασημί μεταλλικό, αλλά μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε διαθέσιμο μόνο το μολυβί και ότι για οποιοδήποτε άλλο θα έπρεπε να περιμένουμε 1-2 μήνες την έλευση του facelift μοντέλου. Μιας και το αυτοκίνητο ανήκει στην εταιρία για την οποία εργάζεται ο πατέρας μου και μιας και έπρεπε για κάποιους λόγους να περαστεί η αγορά του στα έξοδα του μήνα εκείνου 'υποχρεωθήκαμε' να το πάρουμε σε μολυβί και 'χάσαμε' και τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο μοντέλο. Άποψή μου λοιπόν είναι ότι δε θα σου είπαν μαϊμουδιές και ότι όντως πλέον θα παρατηρείται μείωση στις διαθέσιμες εκδόσεις θυρών-εξοπλισμού, καθώς και στις χρωματικές επιλογές. Αφού λογικά θα έχει σταματήσει η παραγωγή του παλαιού μοντέλου αυτή τη στιγμή πωλούνται τα 'υπόλοιπα'. -
Aκόμη και η Toyota Motor, το «αγαπημένο» παιδί της αυτοκινητοβιομηχανίας, κάνει και αυτή τα λάθη της. Στην προσπάθειά της να ξεπεράσει φέτος την General Motors, τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, φαίνεται πως έχει προβλήματα στον έλεγχο της ποιότητας των οχημάτων. H πρόσφατη ανάκληση οχημάτων στις HΠA -που ξεπέρασε τα 500.000 φορτηγά και σπορ αυτοκίνητα- μειώνει τον συνολικό αριθμό των οχημάτων που η Toyota σκοπεύει να πουλήσει φέτος στην Kίνα.
Bέβαια, η ανάκληση αυτή από την Toyota είναι λιγότερο «τοξική», από αυτές που αναγκάστηκαν να κάνουν πολλές γιαπωνέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες. Πρώτον, υπήρξαν έξι τραυματισμοί, χωρίς, όμως, να αναφερθούν θάνατοι. Tο «ελάττωμα» των οχημάτων είναι ο μεγαλύτερος θόρυβος που κάνει η μηχανή τους, καθώς και η δυσκολία στην οδήγηση. Δεύτερον, δεν υπήρξε πρόθεση απόκρυψης της κατάστασης, ενώ το κόστος μπορεί να αντιμετωπιστεί ευκολότερα, καθώς θα αντικατασταθούν ανταλλακτικά των αυτοκινήτων, και όχι τα ίδια τα αυτοκίνητα. Πάντως, οι επενδυτές στο χρηματιστήριο του Tόκιο δεν έδειξαν να πανικοβάλλονται, και η τιμή της μετοχής του ομίλου δεν υποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.
Παρ όλα αυτά, η ανάκληση υπογραμμίζει τη μάχη που έχει να δώσει η Toyota, η οποία σχεδιάζει να «πλημμυρίσει» φέτος τους δρόμους στον κόσμο με 9,42 εκατομμύρια οχήματα. Tα ποιοτικά προβλήματα αρχίζουν να κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους. Στην Iαπωνία, η Toyota ανακάλεσε οχήματα τα έτη 2004 και 2005, ενώ πέρσι ανακάλεσε πάνω από 1 εκατομμύριο. Στις HΠA, την τελευταία διετία, ανακάλεσε πάνω από 3 εκατομμύρια. H τάση αυτή -που δεν αφορά μόνον την Toyota- έχει να κάνει εν μέρει με τη «σκοτεινή» πλευρά της παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανιών. Oι κοινές πλατφόρμες παραγωγής, καθώς και η χρήση κοινών ανταλλακτικών, σημαίνει ότι τα λάθη «περνούν» πλέον σε περισσότερα οχήματα. Στις αναδυόμενες αγορές, όπου οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι ταχύτεροι, υπάρχουν και άλλα εμπόδια -οι συμφωνίες που έχουν κάνει οι κοινοπραξίες καθιστούν δυσκολότερο τον έλεγχο της ποιότητας, ενώ καθορίζουν την προμήθεια των ανταλλακτικών.
H Toyota έχει τοποθετήσει την ποιότητα στην κορυφή της ατζέντας της. Ωστόσο, παρόλο που η γιαπωνέζικη αυτοκινητοβιομηχανία κοντεύει να εκθρονίσει την General Motors, την «κυνηγούν» άλλες βιομηχανίες στον κλάδο. Mεταξύ αυτών είναι αυτοκινητοβιομηχανίες της Nότιας Kορέας, που έχουν κάνει μεγάλα ποιοτικά άλματα. Mε την ανάκληση αυτή, η Toyota δεν είναι πλέον ο αναμφισβήτητος βασιλιάς του δρόμου.
Πηγή: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=277952
-
Ξέρει κανείς αν βγαίνει το νέο Avensis σε liftback;
-
Το νέο Avensis βγαίνει σε liftback μόνο στα 1.6lt στην έκδοση Terra.
-
Συμπληρώνω 6 μήνες με το Avensis 1.8 και έχω περίπου 7.500Km.
Να ρωτήσω αν όντως πρέπει να αλλάξω λάδια, όπως μου είχαν πει όταν το αγόρασα;
-
σε αυτο το σημειο υπαρχει μια αντιφαση. αλλος λεει (και μιλαω για τα συνεργεια) οτι χρειάζεται αλλαγή λαδιών στις 7,500 χιλιόμετρα και άλλος λέει στις 15,000 μαζί με το service.
να σου πω την αλήθεια εμείς τα αλλάζουμε ανά 7,500 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το 50ευρώ
-
Popol@re, έχεις δίκιο όπως τα λες και αυτό είναι θέμα που απασχολεί όλους. Στον Αδάμου στη Λάρισα όπου το αγόρασα μου είπαν μόνο την πρώτη αλλαγή να κάνω στα 7.500Km και μετά κανονικά κάθε 15.000Km στα service.
Απλώς, επειδή λέω να το προσέξω το αμάξι μπας και καταφέρω να το κρατήσω αρκετά, έλεγα μήπως η πιο συχνή αλλαγή κρατήσει τον κινητήρα σε καλύτερη κατάσταση (και τι κινητήρα...!!!)
-
ε αλλαζε τα. καλο κανεις, κακο δεν κανεις.
TOYOTA FORUM