-
Παλί τα ίδια..... παραφιλόλογοι του καφενείου.... τσουρέκιασμα....
Το να πεί τον popol@ro Ιταλό και Μακαρόνα πάντος ήταν απίστευτο..
-
Ελατε τώρα...αν δεν στριβει ένα αυτοκίνητο πάντα υπάρχουν τρόποι....
Για του λόγου το αληθές δείτε και αυτό.... -
Αγαπητοί φίλοι...
Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι σε αναζήτηση του νέου μου αυτοκινήτου, και σχεδόν έχω αποφασίσει για το Corolla 1.4 Sedan. Μετά από επιμελή ανάγνωση 51(!) σελίδων του forum, και πριν ξαναπω στην αντιπροσωπεία, έχω 2-3 ερωτησούλες γιατί έχω ζαλιστεί!- Το θέμα με τα πολλά τριξίματα που απασχόλησε αρκετούς στην προ-facelift έκδοση, εξακολουθεί να υφίσταται και στην τωρινή; Άλλα προβλήματα που έχετε παρατηρήσει με το χρόνο;
- Από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία υπάρχει περίπτωση να βρω διαφορετικές προσφορές σε εξοπλισμό;
- Αυτό που αναφέρθηκε κάποια στιγμή για τη χώρα κατασκευής (Ιαπωνία το Sedan, αγγλία το Hatchback) και διαφορά στην ποιότητά τους ευσταθούν τελικά;
Αυτά τα ολίγα, ελπίζοντας να μη σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου!
Thanx in advance guyz... -
Μιλάς για το καινούριο που έ-ε-έρχεται,ή το παλιό; Αν είναι να πάρεις το παλιό, φρόντισε για καλή έκπτωση, γιατί ήδη...ξεφορτώνουν εν Ελλάδι το νέο μοντέλλο...
Επίσης, σκέψου λίγο αν σου επαρκεί το 1.4 είναι μεγάλο αυτοκίνητο κι όταν το φορτώσεις θα ζορίζεται...
Κατά τ' άλλα, ένας γνωστός μου που το έχει, αναφέρει προβλήματα μηδέν και είναι πολύ ευχαριστημένος, αλλά μιλάμε πάντα για χρήση απλού μεταφορικού μέσου και τίποτε παραπάνω. Αλλά μάλλον αυτό δεν είναι το ζητούμενο;
Καλές αγορές! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μιλάς για το καινούριο που έ-ε-έρχεται,ή το παλιό; Αν είναι να πάρεις το παλιό, φρόντισε για καλή έκπτωση, γιατί ήδη...ξεφορτώνουν εν Ελλάδι το νέο μοντέλλο...
Επίσης, σκέψου λίγο αν σου επαρκεί το 1.4 είναι μεγάλο αυτοκίνητο κι όταν το φορτώσεις θα ζορίζεται...
Κατά τ' άλλα, ένας γνωστός μου που το έχει, αναφέρει προβλήματα μηδέν και είναι πολύ ευχαριστημένος, αλλά μιλάμε πάντα για χρήση απλού μεταφορικού μέσου και τίποτε παραπάνω. Αλλά μάλλον αυτό δεν είναι το ζητούμενο;
Καλές αγορές!Το παλιό! Αυτό που υπάρχει δηλαδή, εδώ και καμιά πενταετία... Η Toyota δίνει έκπτωση 2500 στο Sedan, τρέχει και διαφήμιση αυτές τις μέρες. Από εκεί και πέρα ξέρετε αν χωράει παζάρι πχ για παραπάνω έκπτωση, καποια δώρα σε εξοπλισμό ή για ευνοϊκότερους όρους σε κάποιο χρηματοδοτικό; Το κλείσιμο του έτους και η αλλαγή του μοντέλου σε λίγους μήνες θα βοηθούσε σε κάτι τέτοιο; Τα φώτα σας PLZ...
Thanx και πάλι! -
Ο χρήστης dukemax έγραψε:
Το παλιό! Αυτό που υπάρχει δηλαδή, εδώ και καμιά πενταετία... Η Toyota δίνει
έκπτωση 2500 στο Sedan, τρέχει και διαφήμιση αυτές τις μέρες.Το νέο sedan θα αργήσει. Αν μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμη, λίγο πρίν
εμφανιστεί το νέο sedan θα αρχίσουν να δίνουν και πολλά extras τσάμπα
εκτός άπό τα -2500€. Έτσι παει το βιολί πάντοτε, αλλά μην το αφήσεις
τελευταία στιγμή γιατί δεν θα βρίσκεις χρώματα κλπ κλπ -
Αγαπητοί φίλοι...
Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι σε αναζήτηση του νέου μου αυτοκινήτου, και σχεδόν έχω αποφασίσει για το Corolla 1.4 Sedan. Μετά από επιμελή ανάγνωση 51(!) σελίδων του forum, και πριν ξαναπω στην αντιπροσωπεία, έχω 2-3 ερωτησούλες γιατί έχω ζαλιστεί!- Το θέμα με τα πολλά τριξίματα που απασχόλησε αρκετούς στην προ-facelift έκδοση, εξακολουθεί να υφίσταται και στην τωρινή; Άλλα προβλήματα που έχετε παρατηρήσει με το χρόνο;
- Από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία υπάρχει περίπτωση να βρω διαφορετικές προσφορές σε εξοπλισμό;
- Αυτό που αναφέρθηκε κάποια στιγμή για τη χώρα κατασκευής (Ιαπωνία το Sedan, αγγλία το Hatchback) και διαφορά στην ποιότητά τους ευσταθούν τελικά;
Αυτά τα ολίγα, ελπίζοντας να μη σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου!
Thanx in advance guyz...Θα σου απαντήσω (σαν κάτοχος του pre facelift hatchback)
- Προσωπικά ακούω μερικές φορές 2 - 3 τριξίματα.( εξαρτάται και από τους δρόμους πάντως). Δεν θα έλεγα όμως πολλά τριξίματα. Ότι ακούς στα μάξια αυτής της κατηγορίας. Δεν αυξάνονται όμως
- ίσως αν και δεν νομίζω γιατί γενικά ο εξοπλισμός είναι στάνταρντ.
- Μάλλον όχι!
Καλή αγορά!
-
Καλές αγορές!Δεν θα έλεγα ότι ζορίζεται
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Το παλιό! Αυτό που υπάρχει δηλαδή, εδώ και καμιά πενταετία... Η Toyota δίνει
έκπτωση 2500 στο Sedan, τρέχει και διαφήμιση αυτές τις μέρες.Το νέο sedan θα αργήσει. Αν μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμη, λίγο πρίν
εμφανιστεί το νέο sedan θα αρχίσουν να δίνουν και πολλά extras τσάμπα
εκτός άπό τα -2500 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Παλί τα ίδια..... παραφιλόλογοι του καφενείου.... τσουρέκιασμα....Το να πεί τον popol@ro Ιταλό και Μακαρόνα πάντος ήταν απίστευτο..
Δεν ειπα τον popolaro μακαρονα.Εσυ πρεπει να εισαι..... ο εξυπνος της παρεας, απο οτι φαινεται.Για συνεχιστε να μαθαινουμε και εμεις που δεν ξερουμε οι αμοιροι, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩς ΑΛΛΑΞΩ γνωμη και παρω LANCIA, εαν υπαρχει μεχρι να χαλασει το το avensaki μου.
-
Χρόνια πολλά,υγεία και ευτυχία σε όλους!!!!
-
Χρόνια πολλά κι από εμένα στους συνToyotaκηδες
Έχω μια ερώτηση: η 3+3 χρόνια εγγύηση μιας Corolla του 01/2001 περιλαμβάνει δίσκο/πλατό;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χρόνια πολλά κι από εμένα στους συνToyotaκηδεςΈχω μια ερώτηση: η 3+3 χρόνια εγγύηση μιας Corolla του 01/2001 περιλαμβάνει δίσκο/πλατό;
Στο βιβλιαράκι της ελληνικής αντιπροσωπείας λέει ότι δεν καλύπτονται φθορές στο σύστημα μετάδοσης. Άρα μάλλον δεν περιλαμβάνονται δίσκος/πλατό
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χρόνια πολλά κι από εμένα στους συνToyotaκηδες
Έχω μια ερώτηση: η 3+3 χρόνια εγγύηση μιας Corolla του 01/2001 περιλαμβάνει δίσκο/πλατό;
Στο βιβλιαράκι της ελληνικής αντιπροσωπείας λέει ότι δεν καλύπτονται φθορές στο σύστημα μετάδοσης. Άρα μάλλον δεν περιλαμβάνονται δίσκος/πλατό
Ετσι είναι.Θεωρούνται αναλώσιμα υλικά και δεν καλύπτονται από την εγγύηση
-
Ο χρήστης dukemax έγραψε:
- Το θέμα με τα πολλά τριξίματα που απασχόλησε αρκετούς στην προ-facelift έκδοση, εξακολουθεί να υφίσταται και στην τωρινή; Άλλα προβλήματα που έχετε παρατηρήσει με το χρόνο;
... - Αυτό που αναφέρθηκε κάποια στιγμή για τη χώρα κατασκευής (Ιαπωνία το Sedan, αγγλία το Hatchback) και διαφορά στην ποιότητά τους ευσταθούν τελικά;
- Ο πατέρας μου οδηγεί ένα από τα τελευταία προ facelift μοντέλα και δεν τρίζει καθόλου. Άντε να ακουστεί κάτι αν το αυτοκίνητο κινείται σε δρόμο ιδιαίτερα κακής ποιότητας, πιστεύω όμως ότι και Mercedes θα έτριζε εκεί... Να τονίσω δε το γεγονός ότι ο πατέρας μου έχει τη νοοτροπία 'το αυτοκίνητο είναι για να μας εξυπηρετεί και όχι για να το εξυπηρετούμε', οπότε έχει υποστεί ουκ ολίγες φορές συμπεριφορές που αρμόζουν σε ένα SUV και όχι σε ένα sedan αυτοκίνητο.
- Απ' ότι ξέρω η Corolla παράγεται στην Τουρκία για όλους τους Ευρωπαίους. Κάπου είχα ακούσει ότι ειδικά για την Ελλάδα τα αυτοκίνητα έρχονται από την Ιαπωνία, ποτέ όμως δεν το επιβεβαίωσα.
Οικογενειακώς μετακινούμαστε με Toyota Corolla Sedan 1.4 και ποτέ δεν έχω νοιώσει έλλειψη ισχύος στο αυτοκίνητο. Φυσικά και δεν υπονοώ ότι το αυτοκίνητο έχει γκάζι, απλά ότι δεν σέρνεται κιόλας, ότι δηλαδή δε χρειάζεται να είσαι συνεχώς με το χέρι στον επιλογέα ταχυτήτων.
Το καλοκαίρι πήγαμε οικογενειακώς διακοπές στο εξωτερικό διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα και παρότι το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο με ~400 κιλά βάρος είχε μέση κατανάλωση της τάξης των 7,5-8 λίτρων/100χλμ αν δεν κάνω λάθος. - Το θέμα με τα πολλά τριξίματα που απασχόλησε αρκετούς στην προ-facelift έκδοση, εξακολουθεί να υφίσταται και στην τωρινή; Άλλα προβλήματα που έχετε παρατηρήσει με το χρόνο;
-
Η εκδοση σενταν ειναι απο ιαπωνια, δεσ τον αριθμο πλαισιου θα πρεπει να ξεκινα απο JT.......
-
Καλησπέρα απο την Θεσσαλονίκη σε όλους τους Τοyota drivers!
εχω ένα Corolla HB 1.6 2006 σε 500 χιλιόμετρα θα έχω κάνει 15.000 (έχω αλλάξει και στα 7.000 απο δικιά μου θέληση και μόνο)
τα 150-170 ευρώ που ζητάνε στην Ι.πόλις δεν είναι ακριβά;;;στην επαρχία έχω ακούσει οτι είναι καλύτερα..
επίσης... το Corolla έχει λαμπάκι service; θα ανάψει στα 15.000 ;;;ευχαριστω ..
-
Όχι, δεν πρέπει να έχει λαμπάκι service το corolla.
Ναι, είναι ακριβό, ειδικά αν δεν περιλαμβάνονται τακάκια.
Ναι, σίγουρα είναι πολύ φθηνότερα στην επαρχία. -
Ο χρήστης alfisti33 έγραψε:
Καλησπέρα απο την Θεσσαλονίκη σε όλους τους Τοyota drivers!
εχω ένα Corolla HB 1.6 2006 σε 500 χιλιόμετρα θα έχω κάνει 15.000 (έχω αλλάξει και στα 7.000 απο δικιά μου θέληση και μόνο)
τα 150-170 ευρώ που ζητάνε στην Ι.πόλις δεν είναι ακριβά;;;στην επαρχία έχω ακούσει οτι είναι καλύτερα..
επίσης... το Corolla έχει λαμπάκι service; θα ανάψει στα 15.000 ;;;ευχαριστω ..
Λαμπακι οχι.
Ειναι ακριβο, για avensis πληρωσα στα 7500 65ε, στα 15,000 80ε και στα 30,000 180ε στο Αγρινιο.
-
αρα απο δω καταλαβαίνει κανείς οτι είναι ένας μεγααααλος ΜΥΘΟΣ οτι στα προάστια πληρώνεις ποιο πολύ γιατί είναι μονοπώλειο..
στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που δεν έχουν εκθέσεις είναι η ίδια διαδικασία σε περίπτωση που χρειαστείς να αλλάξεις κάτι στην εγγύηση ή είναι ποιο ζόρικοι; Ι.πόλις τέλος..
είμαι αναμεσα σε
Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
15ο ΧΛΜ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
570 01 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗκαι
ΑΓΓΕΛΟΣ AFTER SALES
ΔΑΒΑΚΗ 6, ΝΕΑΠΟΛΗ
567 27 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tel: 231 0 543500
Fax: 231 0 552559
TOYOTA FORUM