-
Καλημέρα παιδιά!
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μικρομεσαίου μεταχειρισμένου και έχω βρει ένα Yaris του 2009 που καλύπτει τις προδιαγραφές μου. Είναι αυτό :
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/14705439/
Yaris 1.0 VVTI, 1329cc με 101hp, full εξοπλισμός μοντέλο 2009.Και θέλω την γνώμη σας, αν γίνεται κάπως αιτιολογημενη και τυχόν αντιπροτασεις.... Ευχαριστώ.
-
Το μοτεράκι παρά πολύ καλό έλεγχο, πολλά καίνε λάδια.
Κατά τα άλλα απλός ανθρωπομεταφορέας.
Υ.γ. δεν έχω δει την αγγελία.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα
Παραλαμβάνω ένα καινούργιο CHR Hybrid σε λίγες μέρες και θέλω να αλλάξω τα ζαντολάστιχα απο 18αρια σε 17αρια.
Ενδιαφέρεται κάποιος να τα αγοράσει?Ευχαριστώ
-
Έχω ένα Auris 1.6 132 2010. Έχει 135000 χμ. Δεν έχει πάθει τίποτα. Από επιτάχυνση ρίχνει σε tsi 140 astra 140 turbo και άλλα ψηλότερου κυβισμού αυτοκίνητα. Είμαι ευχαριστημένος ειδικά όταν βλέπω άλλους να έχουν αλλάξει σε ανταλλακτικά όλο το αμάξι με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα.
https://www.youtube.com/watch?v=X4g_u65KzE4
Youtube Video -
Καλησπέρα
Πλησιάζει ο καιρός για το πρώτο service στο auris hybrid
Έχει ιδέα κάποιος τι λάδια τοποθετούν ;;;;
το manual γράφει μόνο 0w20 αλλά δε ξέρω αν διαθέτουν τέτοιο λάδι οι αντιπροσωπείες . -
Σαφώς και διαθέτουν, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ή δυσεύρετο. Εφόσον αυτό λέει η Toyota είναι υποχρεωμένοι να έχουν τέτοιο λάδι κα φυσικά είναι υποχρεωμένοι να το βάλουν.
-
Έκανα την ανάρτηση γιατι στην ιστίο σελίδα της TOYOTA αναφέρει το 5w30 ως λεπτόρρευστος λάδι .
-
Εφόσον το manual είναι για τα ελληνικά αυτοκίνητα μην δεχτείς στην αντιπροσωπεία να σου βάλουν άλλο λάδι. Είναι ασφαλέστερο να εξασφαλίσεις την δίοδο του λαδιού παρά τον βαθμό ιξώδους στους 99 βαθμούς που μπορεί να το μετρήσει ο κατασκευαστής.
Έχω κι εγώ Auris Hybrid αλλά ακόμη δεν έχω φτ;aσει στο πρώτο service. -
Κάλεσα αντιπροσωπεία και μου είπε ότι υπάρχει λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο .
-
Ο χρήστης riffraff έγραψε:
Κάλεσα αντιπροσωπεία και μου είπε ότι υπάρχει λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο .Λάδι τρούφας είναι;
-
Ριφραφ, βάλτο κι ας κάνει τόσα.
-
https://www.skroutz.gr/c/1228/Ladia-Aut ... hrase=0w20
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ριφραφ, βάλτο κι ας κάνει τόσα.Δε διακινδυνεύω να τοποθετήσω διαφορετικό απο την πρόταση του κατασκευαστή !
-
Αγοραστε εσείς τα λάδια και να τους τα πάτε στο σέρβις. Σίγουρα θα τα βρείτε φθηνότερα.
-
Και πως είσαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα λάδια που τους έδωσες;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αγοραστε εσείς τα λάδια και να τους τα πάτε στο σέρβις. Σίγουρα θα τα βρείτε φθηνότερα.Μεγαλη ντροπή για την Toyota....
Τέτοια τακτική υπήρχε από παλιά στην VW που και την καλημέρα την χρεωναν και πήγαιναν οι πελάτες της με όλα τα αναλώσιμα στο πορτμπαγκαζ τους αγορασμένα από τους ίδιους εκτός αντιπροσωπείας. Το περιγελουσα τότε και μου φαινόταν τραγικό σαν τακτική.Και αντιπροσωπεία που θα μου έλεγε 'λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο' θα έτρωγε χωρίς συζήτηση ένα μεγάλο άκυρο στις aftetsales υπηρεσίες της...
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Και πως είσαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα λάδια που τους έδωσες;Και τι θα κάνουν; Θα κρατήσουν τα φτηνά και θα του βάλουν τα ακριβά δικά τους χωρίς να τα χρεώσουν; Ούτως ή άλλως σου επιστρέφουν την ποσότητα λαδιού που περίσσεψε στο μπουκάλι/κάνιστρο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και αντιπροσωπεία που θα μου έλεγε 'λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο' θα έτρωγε χωρίς συζήτηση ένα μεγάλο άκυρο στις aftetsales υπηρεσίες της...Ξερεις καμια αντιπροσωπεια να χρεωνει τα 'καλα' λαδια κατω απο 15€/λιτρο ?
Χωρις καποια πιθανη εκπτωση, που συνηθως γινεται, οταν εισαι εκτος εγγυησης -
Δεν ξέρω συνονόματε τι αναφέρεις ως 'καλό' λάδι, αλλά η Ford, το δικό τους πεντόλιτρο Motortech, κοντά στα €25 το χρεώνει... Για την δε BMW αγόραζα συνθετικά Aral, με την κατάλληλη προδιαγραφή, προς €7 το λίτρο από το εμπόριο. Γιατί να τα πληρώσεις σε διπλάσια ή τριπλάσια τιμή στην αντιπροσωπεία;
-
'Καλα' εννοω τα ακριβα συνθετικα, συνηθως χαμηλου ιξωδους
Δεν τα ξερω τα Motortech που αναφερεις? 10-40 ειναι?
Δεν διαφωνω στο οτι μπορεις να τα παρεις απο το εμποριο αρκετα φθηνοτερα. Λεμε ποσο τα χρεωνουν οι αντιπροσωπειες συνηθως
TOYOTA FORUM