-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μεχρι και τους 4Τ εχω κοψει 6 χρονια τωρα.. Ιντερνετ μονο ενημερωνομαι.Δεν εισαι ο μονος Νονε. Καλως ή κακως το ιντερνετ εχει πλεον παρει μεγαλη μεριδα για την πληροφορηση οχι μονον απο τον χωρο του αυτοκινητου, αλλα γενικα. Ομως να σου πω, για ενα διαστημα επαιρνα 4τ και το σταματησα. Κακως. Τελικα ειναι μεγαλη υποθεση τωρα που ολα ψηφοποιουνται να εχεις ετσι σαν συλλογη τευχη παλια αλλα και τωρινα απο τους 4τ.
-
Υπαρχουν σχεδον τα παντα απο 4Τ στο υπογειο απο το '72, να ναι καλα ο father! Μαλιστα πριν 2 καλοκαιρια τα εβαλα και σε σειρα ανα ετος! Απλα μετα απο ενα σημειο αρχισε να μ ενοχλει και να μη μου ταιριαζει σα περιοδικο.
τελος -
Οι πρωταθλητές των πωλήσεων – Πρώτο το Yaris
ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Από τις επιδόσεις των εταιρειών, η Toyota αναδείχτηκε για ακόμα μία χρονιά Πρωταθλήτρια, με το Toyota Yaris να είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο για το 2015. Εντυπωσιακή ήταν η πορεία της Peugeot η οποία ανέβηκε 10 (!) θέσεις σε σχέση με τις πωλήσεις του 2014, αλλά και των premium μαρκών με τις Volvo, Mercedes, Audi και BMW να σημειώσουν σημαντική άνοδο το 2015 σε σχέση με το 2014.
http://www.newsauto.gr/i-protathlites-ton-poliseon/ -
Επενδυσε σε πριμιουμ ο Ελληνας το πρωτο μηνα των capital control..
-
Ειλικρινης ερωτηση:
Γιατι το Prius κοστίζει 30.000 ευρώ+ ενώ το Auris Hybrid με το ίδιο μηχανικό σύνολο (σωστά;) είναι στα 21.000 (άντε πες και με φουλ εξομπλισμό 24000).
Η τυποποιημένη διαφορά κατανάλωσης είναι 0.3χλμ/100χλμ. Αυτο σιγουρα δεν δικαιολογεί τα σχεδόν 10Κ παραπάνω.
-
Διαφορετική κατηγορία βασικά. Μικρομεσαίο το Auris, μεσαίο (αντιAvensis) το Prius.
Απλά έκδοση που έχει τα μηχανικά του Prius το ένα, αποκλειστική σειρά μοντέλων με το όνομα Prius και όλα υβριδικά το άλλο.
Ευρωπαική κατασκευή (νομίζω εγγλέζικο) το ένα, ιαπωνικό (και κινέζικο μελλοντικά) το άλλο.
Hatchback το ένα, Liftback το άλλο.
Στην Ευρώπη μόνο το ένα, παγκόσμιο και ιδιαιτερα καλοπουλημένο στο Αμέρικα το άλλο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Διαφορετική κατηγορία βασικά. Μικρομεσαίο το Auris, μεσαίο (αντιAvensis) το Prius.
Απλά έκδοση που έχει τα μηχανικά του Prius το ένα, αποκλειστική σειρά μοντέλων με το όνομα Prius και όλα υβριδικά το άλλο.
Ευρωπαική κατασκευή (νομίζω εγγλέζικο) το ένα, ιαπωνικό (και κινέζικο μελλοντικά) το άλλο.
Hatchback το ένα, Liftback το άλλο.
Στην Ευρώπη μόνο το ένα, παγκόσμιο και ιδιαιτερα καλοπουλημένο στο Αμέρικα το άλλο.Τίποτα απ τα παραπάνω δε μου γεμίζει το μάτι για 9 χιλιάδες διαφορά..
Οι χώροι του τωρινού Prius δεν είναι καθόλου καλοί, ένα κανονικό μικρομεσαίο (e.g. Leon λέμε τώρα) έχει καλύτερους, άρα δεν έχει καν νόημα να το συγκρίνουμε με μεσαία. Και η ηχομόνωσή του είναι για 2 κατηγορίες κάτω.Έχω την εντύπωση ότι απλά η Toyota χρησιμοποιεί τη φιλο-οικολογική τάση όσων είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν φέσι για να make a statement ότι προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη Έξυπνη κίνηση
-
Η Toyota πήρε πρόστιμο 21,9 εκατ. δολαρίων για πρακτικές διακρίσεων δανεισμού
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και η ένωση προστασίας καταναλωτή των Η.Π.Α (Consumer Financial Protection Bureau), διεξήγαγαν μια έρευνα και διαπίστωσαν πως η Toyota Motor Credit Corp. προσέφεραν δάνεια με λιγότερο ευνοϊκούς όρους και με αυξημένα επιτόκια σε πελάτες τους με καταγωγή από την Αφρική, την Ισπανία, την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού το διάστημα μεταξύ 2011 και 2016. Εν αντιθέσει, λευκοί Αμερικάνοι πελάτες επωφελούνταν από πιο ευνοϊκή δανειοδότηση για την αγορά ενός νέου μοντέλου της Toyota, ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασή τους.
Παρόμοιο πρόστιμο είχε πάρει το καλοκαίρι του 2015 και η Honda.
http://www.autoblog.gr/2016/02/04/h-toyota-phre-prostimo-219-ekat-dolariwn-gia-praktikes-diakrisewn-daneismoy/
Δεν τους εννοιαζε στην Toyota USA αν οι πελατες ειχαν οικονομικη κατασταση τετοια που να εγγυαται το δανειο. Τους εννοιαζε η καταγωγη των πελατων! Πως λεγεται αυτο; Το αυτο και για την Honda. Μαυρο - Καταμαυρο και για τις δυο εταιριες οσο αξιοπιστα αμαξια και αν βγαζουν. Σε τετοιους μισανθρωπους δεν αξιζει ουτε σεντς. Να μην γραψω που να βαλουν να αμαξια τους.
Να βγουνε αν ζητησουν δημοσια συγνωμη για τις φυλλετικες διακρισεις. -
+1000
-
-
-
Τα ματάκια μου έπεσαν πάνω σε αυτό
http://www.drive.gr/news/kosmos/toyota-anaklisi-mamoyth-34-ekat-aytokiniton
Όταν λέει Corolla εννοεί Corolla Corolla, ή πρέπει να ψαχτώ για το Auris (βέβαια γεμίζει σπανιότατα )
-
Λογικά σκέτο Corolla εννοούν, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία.
-
δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τα auris...τουλάχιστον προς το παρόν!
-
Καλά εννοείται ότι θα πέσει τηλεφωνάκι, απλά τώρα είναι στη δουλειά και δεν έχω την άδεια κυκλοφορίας πάνω μου να έπαιρνα τώρα. Όταν έχω νέα θα ενημερώσω.
Επίσης δεν λέει μοντέλα με το πρόβλημα στο ρεζερβουάρ, αλλά μόνο για τους αερόσακους κουρτίνας
-
-
Καλησπέρα παιδιά τι γνώμες έχετε για το auris πετρέλαιο μεταχειρισμένο;
-
Ο χρήστης hackertom έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά τι γνώμες έχετε για το auris πετρέλαιο μεταχειρισμένο;Ο 1,4d-4d έχει θέματα με την αναγέννηση του dpf. Επίσης κατά 90% θα είναι από leasing, άρα υποψήφιο για oscar γυρισμένων χιλιομέτρων. Κατά τα άλλα το γνωστό auris
nickthetrib from tapatalk
-
Από leasing δεν γυρνάνε χιλιόμετρα ειδικά όσα γίνονται σε επίσημο δίκτυο.
Προφανώς δεν ειναι σαν απο πρώτο καλο χέρι αλλα πας καθε χρονο ή όποτε πρέπει για σερβις και στο τέλος επειδή δεν θες να σε ξεσκίσουν το ψιλόπροσεχεις.
Επίσης ο d4d δεν εχει τέτοια θέματα που να ειναι αποτρεπτικά. Σε σχεςη με οσα έχουν πωληθεί μια χαρά ειναι. Απλα το μόνο που εχει διαφορά ειναι οτι η αναγέννηση παίρνει μαλλον περισσοτερο χρονο ενω επειδή αγοραζεται απο γυναίκες πολυ το αμάξι λόγω χωρών και ορατότητας, εχει θέματα με τον τροπο οδήγησης τους και τις συνήθεις διαδρομές τους (ψώνια, παιδια σε σχολείο κλπ δηλ. Μικρές διαδρομές εντος πόλης που ειναι κακές για καθε diesel) -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Τα ματάκια μου έπεσαν πάνω σε αυτόhttp://www.drive.gr/news/kosmos/toyota-anaklisi-mamoyth-34-ekat-aytokiniton
Όταν λέει Corolla εννοεί Corolla Corolla, ή πρέπει να ψαχτώ για το Auris (βέβαια γεμίζει σπανιότατα )
Update. Η ανάκληση για τους αερόσακους αφορά μόνο τα οχήματα του άρθρου. Η ανάκληση του ρεζερβουάρ αφορά οχήματα πετρελαίου, από ότι μου είπαν στον Νέο Κηφισό στην Βουλιαγμένης.
Οι κάτοχοι θα ενημερωθούν με επιστολή.
TOYOTA FORUM