-
Το μπουρδέλο αβενσις στα 150.000 χιλιόμετρα μας άφησε στη μέση του δρόμου απο δυναμό μετα και απο το 1 λίτρο λάδι ανα 2.000 χιλιόμετρα που καίει ακατάπαυστα εδώ και 20.000 χιλιόμετρα. Ξαναπειτε μου εσείς για ιαπωνική αξιοπιστία και σας πείρα το σκαλπ στο φτερό.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το μπουρδέλο αβενσις στα 150.000 χιλιόμετρα μας άφησε στη μέση του δρόμου απο δυναμό μετα και απο το 1 λίτρο λάδι ανα 2.000 χιλιόμετρα που καίει ακατάπαυστα εδώ και 20.000 χιλιόμετρα. Ξαναπειτε μου εσείς για ιαπωνική αξιοπιστία και σας πείρα το σκαλπ στο φτερό.γιατι, απο δυναμό δεν παιζει να σε αφήσει κανένα άλλο ρε συ;
και εγώ 2 φορές χρειάστηκε αλλαγή, την πρώτη ήταν ήδη νεκρό και σταματημένο στο σπίτι, και την δευτερη σιγοεσβηνε λίγο πριν φτάσω στην αυλή.so what?
-
πως σε αφησε στη μεση του δρομου; απο το να σταματισει ο εναλλακτης να φορτιζει μεχρι να αδειασει η μπαταρια μεσολαβει καποιο διαστιμα...
-
Και πως το καταλαβαίνεις αυτό ρε αδερφε;
-
Οταν σε αφησει στο δρομο...
-
Κάπως έτσι....
-
Κανονικα θα επρεπε να αναψει λαμπακι μπαταριας βεβαια.
Παντως αν θες ιαπωνικη αξιοπιστια, κοιτας αλλες μαρκες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Θα το έβλεπε στο αμπερόμετρο
(Από αρχαία ερώτηση στο βιβλίο σημάτων για το δίπλωμα)
-
Πάνε τα 130 ευρώ. Καλό ε;
-
Και τι να κάνουμε;
Sent from Corsair's brick
-
να κατασκευασεις μια μηχανη που να παραγει 100αρικα. αυτο να κανεις.
-
Πάνε τα 130 ευρώ. Καλό ε;Με τις υγείες σου!!
-
όλα μπορούν να χαλάσουν...ιδίως στα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα με όλα αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα οι πιθανότητες είναι πιο αυξημένες από ποτέ...Τα παλιότερα αυτοκίνητα με το 1/10 των ηλεκτρονικών που έχουν τα νέα παρουσίαζαν πολύ λιγότερες βλάβες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε να κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα 10ετίας και πριν! Μάλλον γίνεται σα λαχείο η κατάσταση...τι θα σου τύχει! Απέναντι στο παραπάνω avensis που παρουσίασε πρόβλημα είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν εκατομμύρια άλλα που δεν έχουν εμφανίσει το παραμικρό. Όλοι έχουμε ακούσει και πολλοί και βιώσει ιαπωνικά αυτοκίνητα που έβγαλαν δεκαετίες και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να παρουσιάσουν το παραμικρό. Ο πατέρας μου πούλησε πριν χρόνια κλούβα Mitsubishi με πάνω από 300.000 χλμ σε κυνηγό που τo χρησιμοποιεί ακόμη...Το δικό μου corolla έχει ήδη πάνω από 154.000 χλμ και το μόνο που αλλάζω είναι λάδια και φίλτρα....
Φυσικά υπάρχουν και παραδείγματα προβλημάτων. Οι ανακλήσεις αυτό φανερώνουν. Και ανακλήσεις κάνουν σχεδόν όλες οι εταιρίες. Νομίζω ότι είναι μια πραγματικότητα με την οποία θα μάθουμε να ζούμε. Με μικρές αποκλίσεις κάποιες εταιρίες θα ξεχωρίζουν (λίγο πια...) από τις άλλες σε αξιοπιστία, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις για να προφυλαχτείς κάπως είναι να 'επενδύσεις' σε μοντέλα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και δεν έχουν παρουσιάσει 'ασθένειες'. Και φυσικά να προσεύχεσαι ότι δε θα είσαι εσύ ο 'τυχερός'...Τέλος, το να επενδύεις σε εταιρίες με χαμηλό κόστος συντήρησης και επισκευών ίσως είναι ένας έξυπνος τρόπος για να περιορίσεις τη χασούρα σε περίπτωση που σου κάτσει το...λαχείο... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
όλα μπορούν να χαλάσουν...ιδίως στα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα με όλα αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα οι πιθανότητες είναι πιο αυξημένες από ποτέ...Τα παλιότερα αυτοκίνητα με το 1/10 των ηλεκτρονικών που έχουν τα νέα παρουσίαζαν πολύ λιγότερες βλάβες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε να κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα 10ετίας και πριν!Μαλλον το αντιθετο συμβαινει...τα σημερινα αυτοκινητα ειναι σαφως πιο αξιοπιστα απο αυτα που οδηγουσαν οι πατεραδες μας, με την εννοια του να σε αφησει στο δρομο...Τωρα αν χαλασει μια κλειδαρια, ή ενας αισθητηρας, ναι ειναι θεμα, αλλα κυριως κοστους, δεν θα μεινεις στο δρομο απο αυτο.
Το δε εξαρτημα στο οποιο αναφερεται ο pop, δεν ειναι δα και κατι state of the art....και σιγουρα ειναι λιγοτερο συχνη τετοιου ειδους βλαβη απ' οτι πριν 30χρονια.
-
Και τα 2 ισχύουν. Σίγουρα τα ανταλλακτικά/εξαρτήματα μπορεί να φτιάχνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι στο παρελθόν, άρα να είναι πιο γερά και αξιόπιστα, αλλά από την άλλη είναι πιο πολύπλοκα τα αυτοκίνητα και ειδικά στα ηλεκτρονικά τους κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες κάτι να πάει στραβά.
-
τα σημερινα αυτοκινητα ειναι σαφως πιο αξιοπιστα απο αυτα που οδηγουσαν οι πατεραδες μας, με την εννοια του να σε αφησει στο δρομο...
Ισχύει σαν γενική αρχή. Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς το πλήθος και την πολυπλοκότητα των υποσυστημάτων που έχει ένα σημερινό αμάξι σε αντιστοιχία με ένα παραπλήσιό του αλλά 20/30/40 ετών, χάος. Και όλα αυτά με αραιότερα σέρβις από παλιά. Καμία σχέση δηλαδή.
Νταξ' υπάρχουν μερικά κουλά, π.χ. κάρτες κήλες έντρι που κολλάνε, ιμομπιλάιζερ που τρελλαίνονται κ.τ.λ., αλλά και αυτά αντιμετωπίζονται σε επαρκή βαθμό. -
ποπ μπορεί να πέταξαν τα 130ε αλλά αναλογίσου και συ πως νιώθεις όταν μπαίνεις μέσα στο αβενσις τι συναισθήματα σε διακατέχουν τη στιγμή που γυρνάς το κλειδί, ύστερα όταν οδηγώντας αγωνιστικά κατεβάζεις σε πρώτη στη φουρκέτα, ο πολυβαλβιδος κινητήρας δυνατός από χαμηλά και ψηλά πολεμική μηχανή και συνάμα οικονομικός και ταξιδιάρης
δεν είναι όλα η αξιοπιστία όπως καιρό μας έχουν μάθει
-
(Κλασιμο )
-
(Κλασιμο )Αφού ρε μλκ το έχεις πάρει με στραβό μάτι από την αρχή το αμάξι.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Γιατί να μην το πάρει με στραβό μάτι το κολοκύθι;
TOYOTA FORUM