-
2005, 1800
-
άρχισε και το δικό μου να καίει, κανα 500ml στα 5000χλμ. Κρίμα και μόλις είχε στρωθεί το μοτeur
-
εσενα εχει 5.000.000 χιλιομετρα
εμας μονο 148.000
-
και εμένα καίει...
1 λίτρο ανα 7,000χλμ -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
και εμένα καίει...
1 λίτρο ανα 7,000χλμκι εξατμίζεται και μισό κιλό μπογιάς ανά εξάμηνο
fixed
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η πουτσο αβενσαρα σταθερη....1 λιτρο λαδι ανα 2000 χιλιομετρα.
ΧΑ ΚΑΛΟ Ε????
Φιλε σου προτεινω να πας σε καποιο εξουσιοδοτιμενο συνεργει τουοτα...! εγω εχω το avensis 2004 με 205,000 χλμ και δεν καιει ουτε 100 ml ενας γνωστος μου ειχει το 2001 και περιση του εκαναν αλλαγη κινητηρα...γιατι εκαιγε λαδια...καθε 5,000 νομιζω 1,5-2,0 λιτρα...ψαξτο μην το αφησεις...ειναι κριμα τα χρημματα που εδωσες...!
-
Παιδιά μια ερώτηση:
Στην οικογενειακή ΤΟΥΟΤΑ Carina του 92 (του πατέρα μου, σε αυτή 'μεγάλωσα-ανδρώθηκα', από τις πρώτες - Made in Japan, 115ΗΡ), η οποία έχει 320.00 απροβλημάτιστα χλμ κ την οποία σκοπευουμε να κρατήσουμε σε χρήση, εφόσον δεν ζητάει τίποτα (κ μελλοντικά για ιστορικό ενδεχομένως....), αξίζει να ασχοληθώ να του βάλω A/C (μαμά μεταχειρισμένο). Είναι ίσως η μοναδική του έλλειψη για να πεις ότι το χρησιμοποιείς κανονικά - κ τα καλοκαίρια.....
Γνωρίζετε εαν μπαίνει σχετικά ευκολά? Γνωρίζετε τιμές (ανταλλακτικό-τοποθέτηση)? Έχει κάποιος συμφορουμίτης ανάλογη εμπειρία? Μιλάω πάντα για το οριτζιναλ, κομπλε, που έμπαινε στον 4A-FE κινητήρα (αλήθεια, θα έκανε κι από το diesel Corona -?-, που φαντάζομαι θα κυκλοφόρησε περισσότερο με A/C, σαν ταξί). -
τωρα το θυμηθηκες ρε φιλε μου;
hint and tip : βαλε και μπαρα θολων
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τωρα το θυμηθηκες ρε φιλε μου;Καλημέρα!!
Τώρα είπα να ασχοληθώ σοβαρά.... Το αυτοκίνητο δεν είναι στα χέρια μου.....υπηρετεί αγογγυστα άλλο μέλος της οικογένειας και αυτό είναι το μόνο του παράπονο.....hint and tip : βαλε και μπαρα θολων
Εδω κι αν πάει αυτό που λες 'τωρα το θυμηθηκες ρε φιλε μου;'.......
Δεν έβαλε στα νιάτα της, τώρα στα γεράματα.....?
-
Μπορείς να αγοράσεις μία μετάχειρη με έτοιμο αρκούδι, θα σου στοιχίσει περίπου το ίδιο.Και με πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα έχεις την ορίτζιναλ για δότη ανταλλακτικών. Έτσι το αυτοκίνητο θα το κρατήσετε στο διηνεκές.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μπορείς να αγοράσεις μία μετάχειρη με έτοιμο αρκούδι, θα σου στοιχίσει περίπου το ίδιο.Και με πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα έχεις την ορίτζιναλ για δότη ανταλλακτικών. Έτσι το αυτοκίνητο θα το κρατήσετε στο διηνεκές.Φαντάζομαι καταλαβαίνεις δεν είναι το ίδιο, με το αμάξι που έχεις από καινούργιο κ ξέρεις τι έχει περάσει.....
Από την άλλη καταλαβαίνω ότι εννοείς ότι θα πάει πάνω-κάτω στα ίδια λεφτά......κανά 1000-1500άρι (οι Carinες 'κράτανε' καλή τιμή λόγω καλής φήμης....βρίσκεις μια καλή με 1500) με περαστικά να υποθέσω........
Πολλά δεν είναι....? Εγώ υπολογίζω αρκούδι κομπλε - αν βρεθεί, από τρακαρισμένο κλπ - κανά 300άρι. Εργατικά αλλά τόσα.... -
Σιγά μη χρειαστείς 1500 ευρώ για αρκούδι
-
Δυό φορές την έχω πατήσει με μετάχειρο αρκούδι, τη μια φορά σε Τουότα. Και έκτοτε είμαι πολύ επιφυλακτικός. Ναι, το κόστος δεν είναι το ίδιο, αλλά και αυτό που θα έχεις στα χέρια σου επίσης. Διότι στη μια περίπτωση θα έχεις ένα Καρίνα κάμποσων χλμ. με αρκούδι εκ των υστέρων και υπό δοκιμή, στη δεύτερη ένα έτοιμο Καρίνα με αρκουδίσιο, και ένα δότη για ανταλλακτικά. Και όλα αυτά με μια αγορά για την οποία θα τρέξεις τρία-τέσσερα απογεύματα.
Φυσικά προυποθέτει ότι έχεις χώρο για το δεύτερο ΙΧ, και γνωρίζεις πως μπορείς να το αξιοποιήσεις. -
Exεις ένα αυτοκίνητο που το ξέρεις και του προτεινεις να πάρει ένα που ΔΕΝ το ξέρει ώστε να είναι σίγουρος για το αρκούδι.
Toυ οποίου το αρκούδι θα έχει και κανα 15άρι χρόνια λειτουργιάς
Μakes sence -
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Μπορείς να αγοράσεις μία μετάχειρη με έτοιμο αρκούδι, θα σου στοιχίσει περίπου το ίδιο.Και με πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα έχεις την ορίτζιναλ για δότη ανταλλακτικών. Έτσι το αυτοκίνητο θα το κρατήσετε στο διηνεκές.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις δεν είναι το ίδιο, με το αμάξι που έχεις από καινούργιο κ ξέρεις τι έχει περάσει.....
Από την άλλη καταλαβαίνω ότι εννοείς ότι θα πάει πάνω-κάτω στα ίδια λεφτά......κανά 1000-1500άρι (οι Carinες 'κράτανε' καλή τιμή λόγω καλής φήμης....βρίσκεις μια καλή με 1500) με περαστικά να υποθέσω........
Πολλά δεν είναι....? Εγώ υπολογίζω αρκούδι κομπλε - αν βρεθεί, από τρακαρισμένο κλπ - κανά 300άρι. Εργατικά αλλά τόσα....για να σαι σίγουρος.
-
Νέοι κινητήρες από την toyota.Turbo γιοκ
http://www.autoblog.gr/2014/04/10/toyota-introduces-a-new-range-of-fuel-efficient-engines/ -
Παιδια καλημερα σας...θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει avensis 04 αυτο με τον κινητηρα 2ZZ....Πηγα στην toyota επειδη ακουγοτανε ενας θορυβος απο τις 900-1200 στροφες...δηλαδη στο ξεκινημα του αυτοκινητου...αλλα και οταν εβαζα 2,3,4,5 και επεφταν οι στροφες τοσο χαμηλα και εδεινα γκαζ παλι εκανε τον συγκεκριμενο θορυβο...!Δεν εμεινα ομως μονο στην toyota πηγα και σε εξωτερικα συνεργεια και μου ειπαν οτι αυτα τα μοντελα που εχουν πλαστικη την πολλαπλη εισαγωγη σπανε τα διαφραγματα τους...! απ την μια μου λενε οτι δεν εχει προβλημα αν το αφησω ετσι και απο την αλλη μου λεν οτι αν εισαι τυχερος δεν θα σου παρουσιασει προβλημα...η toyota μου ειπε το ποσο κανει η γνησια καινουρια και ειναι υπερβολικα ακριβη...αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια ας μ πει αν του δημιουργησε καποιο προβλημα για να ξερω τι να κανω...!
-
αν εισαι με καδενα εκκεντροφορων και οχι ιμαντα τοτε ψαξε να δεις μηπως ειναι ο τεντωτηρας του ιμαντα δυναμο που παραγει το θορυβο...κατι σαν κροταλισμα
-
Παιδιά ξέρετε πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το αυτοκίνητο μέσω του αριθμού πλαισίου (VIN) της Toyota; Έψαξα στο ίντερνετ λίγο αλλά το μόνο επίσημο που βρίσκω είναι στο toyota.com που αφορά την αμερικανική αγορά.
-
Τα κοιταξα ολα δεν ειναι κατι τετοιο....οταν κουναω το φιλτροκουτι μειωνεται...! αλλα και ιμαντα που σκεφτικα οτι μπορει να ειναι αλλαξα λογο χιλιομετρων και ουτε καν μειωθηκε...
TOYOTA FORUM