-
Kινουμενος με toyota avensis 2ης γενιας μπαινοντας στην εθνικη εκανα reset στο trip computer και αρχισα να μετραω χιλιομετρ. Μετα απο 100 km στην εθνικη η ενδειξη καταναλωσης που μου εγραψε ηταν στο εντυπωσιακο χαμηλο νουμερο των 4.9 λιτρων τα 100κkm. Bεβαια πηγαινα με την λεγομενη οικονομικη ταχυτητα 90 - 100 χιλιομετρα την ωρα. Αυτο δειχνει ποσο οικονομικος ειναι ο κινητηρας του avensis διοτι ακομα και με την χαμηλη αυτη ταχυτητα των 90 100 χιλιομετρων η ενδειξη καταναλωσης υστερα απο 100 km διαδρομης ειναι πολυ χαμηλη για τα δεδομενα 1800αρη κινητηρα ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5 ΛΙΤΡΑ
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Kινουμενος με toyota avensis 2ης γενιας μπαινοντας στην εθνικη εκανα reset στο trip computer και αρχισα να μετραω χιλιομετρ. Μετα απο 100 km στην εθνικη η ενδειξη καταναλωσης που μου εγραψε ηταν στο εντυπωσιακο χαμηλο νουμερο των 4.9 λιτρων τα 100κkm. Bεβαια πηγαινα με την λεγομενη οικονομικη ταχυτητα 90 - 100 χιλιομετρα την ωρα. Αυτο δειχνει ποσο οικονομικος ειναι ο κινητηρας του avensis διοτι ακομα και με την χαμηλη αυτη ταχυτητα των 90 100 χιλιομετρων η ενδειξη καταναλωσης υστερα απο 100 km διαδρομης ειναι πολυ χαμηλη για τα δεδομενα 1800αρη κινητηρα ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5 ΛΙΤΡΑτο συγκεκριμενο trip computer μετραει τον ρυθμο καταναλωσης...
δεν σημαινει δηλαδη οτι εβγαλες ολη την εθνικη με 4.9....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
To Γκραν Κανυον κατεβηκες ;
τον τραβουσε το C30 T5....
Ευτυχώς αυτά δε σκουριάζουν σαν τα ford γιατί από το τράβηγμα θα είχε κοπεί στα 2.
αχ καλε, τι αστειο αγορι εισαι εσυ???
-
πιο χαμηλα απο το εργοστασιο?
Τελικα τα εργοστασια στα ποσα χιλιομετρα μετρουν τις εκτος δρομου διαδρομες? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
To Γκραν Κανυον κατεβηκες ;
τον τραβουσε το C30 T5....
Ευτυχώς αυτά δε σκουριάζουν σαν τα ford γιατί από το τράβηγμα θα είχε κοπεί στα 2.
αχ καλε, τι αστειο αγορι εισαι εσυ???
Βαδίζω στα χνάρια σου....
-
Για να καταλαβω η ενδειξη που ειχα στο τριπ κομπιουτερ στο 100 χιλιομετρο δεν ειναι η ενδειξη καταναλωσης γι αυτα τα συγκρκριμενα 100 χιλιομετρα?Τοτε τι νοημα εχουν αυτες οι ενδειξεις εαν δεν ειναι ετσι ?
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Για να καταλαβω η ενδειξη που ειχα στο τριπ κομπιουτερ στο 100 χιλιομετρο δεν ειναι η ενδειξη καταναλωσης γι αυτα τα συγκρκριμενα 100 χιλιομετρα?Τοτε τι νοημα εχουν αυτες οι ενδειξεις εαν δεν ειναι ετσι ?καλη ερωτηση....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Kινουμενος με toyota avensis 2ης γενιας μπαινοντας στην εθνικη εκανα reset στο trip computer και αρχισα να μετραω χιλιομετρ. Μετα απο 100 km στην εθνικη η ενδειξη καταναλωσης που μου εγραψε ηταν στο εντυπωσιακο χαμηλο νουμερο των 4.9 λιτρων τα 100κkm. Bεβαια πηγαινα με την λεγομενη οικονομικη ταχυτητα 90 - 100 χιλιομετρα την ωρα. Αυτο δειχνει ποσο οικονομικος ειναι ο κινητηρας του avensis διοτι ακομα και με την χαμηλη αυτη ταχυτητα των 90 100 χιλιομετρων η ενδειξη καταναλωσης υστερα απο 100 km διαδρομης ειναι πολυ χαμηλη για τα δεδομενα 1800αρη κινητηρα ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5 ΛΙΤΡΑ
το συγκεκριμενο trip computer μετραει τον ρυθμο καταναλωσης...
δεν σημαινει δηλαδη οτι εβγαλες ολη την εθνικη με 4.9....
Κανω reset με το που ξεκινω μετραω 100km διαδρομης και στο 100 χιλιομετρο βλεπω την τελικη ενδειξη του μετρητη πχ 7 λιτρα στα 100. Αποτην στιγμη που εχω κανει 100 χιλιομετρα διαδρομης ο ενδειξη του ρυθμου καταναλωσης που μου λες δεν ταυτιζεται με την τιμη καταναλωσης για την συγκεκριμενη διαδρομη ?
-
δηλωσεις της toyota
Fuel consumption 9.9/6.0/7.4 l/100km urban/extra-urban/combined
CO2 Emissions
Carfolio Calculated CO2 177.60 g/km -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δηλωσεις της toyota
Fuel consumption 9.9/6.0/7.4 l/100km urban/extra-urban/combined
CO2 Emissions
Carfolio Calculated CO2 177.60 g/kmΜι μικρη διορθωση στο toyota avensis 2ης γενιας η τυποιημενες καταναλωσεις ηταν 9.3 πολη 7.2 μικτο ηταν το 1800αρη με τις μικροτερες τιμες τυποποιημενης καταναλωσης ομως και στις συγκριτικες δοκιμες των περιοδικων ηταν το πιο οικονομικο οπως συμβαινει γενικα με ολα τα toyota . Στο νεο οι τιμες τυποιημενης καταναλωσεις εχουν μειωθει ακομη 6.5 μικτο 8.5 πολη
-
ναι εγω εβαλα της πρωτης γενιας..
-
ναι εγω εβαλα της πρωτης γενιας..σωστος
-
9.4/5.8/7.2 l/100km urban/extra-urban/combined
CO2 Emissions 172.0 g/km -
9.4/5.8/7.2 l/100km urban/extra-urban/combined
CO2 Emissions 172.0 g/kmναι αυτες ειναι. Εαν μπορεις βρες και γραψε και του νεου avensis?
-
δν μπορω να τις βρω.μονο λεει οτι 10% κατω ειναι το co2
λογικα λιγο πιο κατω θα ειναι οι καταναλωσεις. -
Επιστρέψαμε σήμερα τα χαράματα από ένα τουρ 3000 χλμ που προέκυψε εκτός προγράμματος στα ανατολικά της Εδέμ έτσι για να θυμηθούμε λίγο ωραίες στιγμές
Δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω ούτε λάδια πριν φύγω, έβαλα μπρος, και έσβησα μετά απο 1400χλμ
κύριε BEAMS μπορούμε να βάλουμε cruise control στην εύα ? πόνεσε το πόδι μου ρε γμτ
σε όλο το ταξίδι παίζει να με πέρασαν 5 αμάξια είχαμε και μια ωραία κοντρίτσα διαρκείας με έναν πολωνό με 320δ, αλλά μετά απο 200 χλμ κυνηγητού κουράστηκε και το παράτησε το σπορ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επιστρέψαμε σήμερα τα χαράματα από ένα τουρ 3000 χλμ που προέκυψε εκτός προγράμματος στα ανατολικά της Εδέμ έτσι για να θυμηθούμε λίγο ωραίες στιγμέςΔεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω ούτε λάδια πριν φύγω, έβαλα μπρος, και έσβησα μετά απο 1400χλμ
κύριε BEAMS μπορούμε να βάλουμε cruise control στην εύα; πόνεσε το πόδι μου ρε γμτ
σε όλο το ταξίδι παίζει να με πέρασαν 5 αμάξια είχαμε και μια ωραία κοντρίτσα διαρκείας με έναν πολωνό με 320δ, αλλά μετά απο 200 χλμ κυνηγητού κουράστηκε και το παράτησε το σπορ
Πήγε ωραία το ταξιδάκι λοιπόν. Μπράβο.
Σιγά μην κοιτάμε λάδια στις Τογιότες. Είπαμε, αυτά είναι για τα πρέμιουμΘα το ρωτήσω για cruise. Δεν το γνωρίζω.
Το τελευταίο που λες με το πετρέλαιο δεν το πιστεύω. Είναι γνωστό σε όλους πως θα είχες μείνει από βενζίνη ώρες πριν
-
Τριφτη, ο λεονΠ έχει βάλει στο σιβικ aftermarket cruise.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είμαστε καλά κύριε BEAMS, να το αφήσω, ή να βάλω και 5ηpedal to the metal, και με κακή βενζίνη
Τερμα εισουν.Μονος η ειχες και αλλα ατομα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τριφτη, ο λεονΠ έχει βάλει στο σιβικ aftermarket cruise.το θυμάμαι ντιριντίνε, αλλά θα ήθελα να μείνω σε τουοτολύση αν υπάρχει, φοβάμαι να κάνω πειράματα με τέτοια θέματα.
φαντάζεσαι να κολήσει το γκάζι?
herc, μόνος.
Κοντερίσια σε ίσωμα έχω δει μέχρι 210 (με αυτό το σασμάν)
TOYOTA FORUM