-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τι ιαπωνία και μλκιες μου τσαμουνάτε,Πεθανα ...
και η παραγγελια σου ...
-
Δεν παρακολουθούσα λίγες μέρες και βλέπω καταιγισμό posts!
Ωραίες φωτογραφίες Μάνο!
Είδα τις Celica 1-2 σελίδες πίσω! Απίστευτές. Νομίζω 1-2 Carlos Sainz δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα;
ST205 GT-Four κυκλοφορεί μια μάυρη στο Ηράκλειο (από εισαγωγή).Όσο για τους 20βάλβιδους: Πόσο κοστολογείται σήμερα ένα τέτοιο μοτέρ (εν μέσω κρίσης); 1500 ευρώ(blacktop);
-
Να μια αυθεντικη GT4 -->
σε φαναρτζιδικο στον Αγιο Δημητριο !
ΥΓ: Τα blacktop δεν νομιζω να εχουν πεσει τοσο, τουλαχιστον οχι ακομα.
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Αληθεια, γιατι σταματησε η παραγωγη των TS μοντελων;
Θα επανελθει ποτε αραγε;Λογω ρυπων
Υ.Γ.Καποτε περασε απο τα χερια μου Yaris TS με τους 106ιππους....... αρκετα σβελτο και ευχαριστο (ενταξει, δεν θα ειχε τυχη σημερα με τα τουρμπατα)
Τι δεν θα ειχε ;
-
θυμάμαι στην πάτρα τα ασημοκάπακα παίζαν στο 800αρι, για τα μπλακ τοπ δε μπορώ να θυμηθώ, αλλά το 1500αρι μου φαντάζει πολύ
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Υ.Γ.Καποτε περασε απο τα χερια μου Yaris TS με τους 106ιππους....... αρκετα σβελτο και ευχαριστο (ενταξει, δεν θα ειχε τυχη σημερα με τα τουρμπατα)
Τι δεν θα ειχε ;
... τυχη σημερα με τα τουρμπατα Εχεις αμφιβολίες ; Μιλάμε για 207 150hp, Ιbiza FR/Cupra 150 & 180hp, Mito 155hp, DS3 156hp, Corsa Opc 192hp κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Δεν παρακολουθούσα λίγες μέρες και βλέπω καταιγισμό posts!Ωραίες φωτογραφίες Μάνο!
Είδα τις Celica 1-2 σελίδες πίσω! Απίστευτές. Νομίζω 1-2 Carlos Sainz δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα;
ST205 GT-Four κυκλοφορεί μια μάυρη στο Ηράκλειο (από εισαγωγή).Όσο για τους 20βάλβιδους: Πόσο κοστολογείται σήμερα ένα τέτοιο μοτέρ (εν μέσω κρίσης); 1500 ευρώ(blacktop);
1300 με 1500 σε αρκετά καλή κατάσταση. Άντε δηλαδή να χρειαστούνε 100 ή 150 ευρώ για μαζεματάκια.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ωραίες φωτογραφίες Μάνο!
1300 με 1500 σε αρκετά καλή κατάσταση. Άντε δηλαδή να χρειαστούνε 100 ή 150 ευρώ για μαζεματάκια.
Σε Lancia Y '99 μπαίνει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
... τυχη σημερα με τα τουρμπατα Εχεις αμφιβολίες ; Μιλάμε για 207 150hp, Ιbiza FR/Cupra 150 & 180hp, Mito 155hp, DS3 156hp, Corsa Opc 192hp κτλ κτλ...
Φυσικα και εχω αμφιβολιες, επισης εχω και ενα Yaris TS 1,5 Mk1 στο Γκαραζ μου τα τελευταια 2+ χρονια.
Εχω αμφιβολιες για το κατα ποσο τα αυτοκινητα που αναφερεις παραπανω αντιστοιχουν στην κατηγορια του Yaris, παρ'ολα αυτα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι το 207 GT δεν εχει τυχη με το TS μου ; Ας παμε ομως
λιγακι στην κατηγορια του Yaris :micra ? c2 ? 500 ? twingo ? και δεν θελω να σε δω να πιανεσαι απ'το 500 αναφεροντας μου την εκδοση αμπαρθ, γιατι γνωριζεις και μονος σου οτι ειναι εντελως ατοπη και αδικη.
Να μου πεις το Twingo RS, αντεχω, να μου πεις απ'το C2 το VTS, αντεχω και με το παραπανω κτλ κτλ ...Τελος παντων, εγω πιο πολυ πλακιτσα ηθελα να κανω, δηλωνοντας εμμεσα οτι το TS ειναι ενα παρα πολυ
χρηστικο μικρο πυραυλακι, που χωνεται/παρκαρει παντου και ειναι ιδανικο για σβελτες μετακινησεις μεσα
στην πολη και καιει πολυ λιγοτερα απ'τα αναμενομενα. Η συγκριση με τα σημερινα τουρμπατα supermini
ειναι τουλαχιστον ατυχης για πολλους και διαφορους λογους και επειδη σε εχω δει να γραφεις, γνωριζω
οτι τους αντιλαμβανεσαι και οτι δεν θα με αναγκασεις να κατσω να στους αραδιαζω μεσημεριατικα. -
Nαι ρε ΟΚ αλλά το Yaris είναι στην ίδια κατηγορία με αυτά σε αμάξωμα. Ασε τα μοτέρ στην άκρη.
-
Από πότε το γιάρις είναι μίνι;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ωραίες φωτογραφίες Μάνο!
Σε Lancia Y '99 μπαίνει;
Ψήνεσαι;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ωραίες φωτογραφίες Μάνο!
Σε Lancia Y '99 μπαίνει;
Ψήνεσαι;
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την κατανάλωση... Μήπως να πάω σε diesel καλύτερα ;
Από 320d λες να μπαίνει;Κι έτσι θα έχω ...άλλη μισή BMW!
-
Αντίστοιχες ιταλοιαπνωικές αλχημείες, δεν ήταν καθόλου επιτυχημένες πάντως στο παρελθόν...
-
Να σας κάνω μια ερώτηση, μιας & είστε ειδικοί στα Toyota;
Σε Corolla Sedan του 1995 (1.6, 115 ίπποι), μπορεί κανείς να τοποθετήσει εκ των υστέρων A/C (το εργοστασιακό);
Πού μπορεί κανείς να βρει κάτι τέτοιο μεταχειρισμένο στην Αθήνα, το σετ τι θα πρέπει να περιλαμβάνει, πόσο περίπου κοστίζουν όλα τα ανταλλακτικά αυτά & πόσο η τοποθέτησή του (εάν είναι εφικτή, βεβαίως);Πρόκειται για το αυτοκίνητο ενός ξαδέρφου μου, το οποίο είναι κατά τα λοιπά άριστο (μόλις 120.000 χλμ...) & λόγω κρίσης, σκέφτεται αντί να πάρει άλλο, να την αναβαθμίσει (& καλά θα κάνει, κατά τη γνώμη μου...).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πότε το γιάρις είναι μίνι;Μα εκει εγκειται το προβλημα με το Yaris. Προφανως και δεν μεγαλο οσο τα 207, Μιτο, Ιμπιζα κτλ αλλα δεν
ειναι και αρκετα μικρο για να παιζει στα σουπερμινι. Το Yaris τοσα χρονια επαιζε αναμεσα στα σουπερμινι
και στα μινι, εφοσον μιλαμε ακομα για το παλιο μοντελο (μεχρι 2006). Εκει που η Fiat παιζει με το Punto
στα μινι και το Panda στα σουπερμινι, εκει που η VW επαιζε με το Polo στα μινι και το Fox στα σουπερμινι,
εκει που η Renault επαιζε με το Clio στα μινι και το Twingo στα σουπερμινι κ.οκ. το Yaris το επαιζε σε 2πλο
ταμπλο. Βεβαια συγκρινοντας το παλιο Yaris με τα νεα σουπερμινι, θα ειναι σιγουρα πιο μικρο απο μερικα. -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εκει που η Fiat παιζει με το Punto
στα μινι και το Panda στα σουπερμινι, εκει που η VW επαιζε με το Polo στα μινι και το Fox στα σουπερμινι,
εκει που η Renault επαιζε με το Clio στα μινι και το Twingo στα σουπερμινι κ.οκ.Aναποδα: Punto στα σουπερμινι και το Panda στα μινι κ.ο.κ
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Από πότε το γιάρις είναι μίνι;
Μα εκει εγκειται το προβλημα με το Yaris. Προφανως και δεν μεγαλο οσο τα 207, Μιτο, Ιμπιζα κτλ αλλα δεν
ειναι και αρκετα μικρο για να παιζει στα σουπερμινι. Το Yaris τοσα χρονια επαιζε αναμεσα στα σουπερμινι
και στα μινι, εφοσον μιλαμε ακομα για το παλιο μοντελο (μεχρι 2006). Εκει που η Fiat παιζει με το Punto
εκει που η Renault επαιζε με το Clio στα μινι και το Twingo στα σουπερμινι κ.οκ. το Yaris το επαιζε σε 2πλο
ταμπλο. Βεβαια συγκρινοντας το παλιο Yaris με τα νεα σουπερμινι, θα ειναι σιγουρα πιο μικρο απο μερικα.Εκει που η Toyota παιζει με το Αygo στα μινι και το Yaris στα σουπερμινι ...
Μιλάμε για τα τωρινά μοντέλα γιατί αν βάλουμε 206, προηγούμενο Ιμπιζα κτλ δεν βγαίνει άκρη.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aναποδα: Punto στα σουπερμινι και το Panda στα μινι κ.ο.κ
Ναι, εχεις δικιο, μπερδευτηκα
Εκει που η Toyota παιζει με το Αygo στα μινι και το Yaris στα σουπερμινι ...
Μιλάμε για τα τωρινά μοντέλα γιατί αν βάλουμε 206, προηγούμενο Ιμπιζα κτλ δεν βγαίνει άκρη.
Μα για το παλιο Yaris δεν μιλαμε ρε συ τοση ωρα ; (και συγκεκριμενα το TS)
Tελος παντων, δεν εχει νοημα η συζητηση σε αυτην της την διασταση. Αν δεν βαρεθηκες και εσυ
βεβαια, μπορουμε να μεινουμε σε αυτο που πυροδοτησε εξ'αρχης αυτην την ανταλλαγη αποψεων
και ηταν το αν μπορει το παλιο Yaris TS να παραμενει ανταγωνιστικο στο σημερα. Και επειδη
φανταζομαι οτι δεν μιλας για κοντρες στα λιμανακια και στην βουλιαγμενης, η συζητηση θα
παραμεινει (αν γινει ποτε) σε πλαισια συγκριτικου περιοδικου. Αυτο που με εκανε εξ'αρχης
λοιπον να 'εχω αμφιβολιες' ειναι οτι θεωρω οτι αυτο το αυτοκινητακι μπορει να σταθει επαξια
μπροστα στους συγχρονους αντιπαλους του, εφοσον παραμεινουμε στα πλαισια μιας εικονικης
'χρησης' που προκυπτει απο την αρχικη ιδεα και τους σκοπους, οπου αυτο το αυτοκινητακι ηταν
φτιαγμενο να εξυπηρετει. Με λιγα λογια μου προσεβαλες το αυτοκινητο και γι'αυτο τσιμπησα ... -
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Να σας κάνω μια ερώτηση, μιας & είστε ειδικοί στα Toyota;Σε Corolla Sedan του 1995 (1.6, 115 ίπποι), μπορεί κανείς να τοποθετήσει εκ των υστέρων A/C (το εργοστασιακό);
Πού μπορεί κανείς να βρει κάτι τέτοιο μεταχειρισμένο στην Αθήνα, το σετ τι θα πρέπει να περιλαμβάνει, πόσο περίπου κοστίζουν όλα τα ανταλλακτικά αυτά & πόσο η τοποθέτησή του (εάν είναι εφικτή, βεβαίως);Πρόκειται για το αυτοκίνητο ενός ξαδέρφου μου, το οποίο είναι κατά τα λοιπά άριστο (μόλις 120.000 χλμ...) & λόγω κρίσης, σκέφτεται αντί να πάρει άλλο, να την αναβαθμίσει (& καλά θα κάνει, κατά τη γνώμη μου...).
Πως δε μπαίνει; Εύκολα.
Εντός ολίγου θα έχεις πμ με τηλέφωνα, διευθύνσεις, ονόματα ,τα πάντα όλα λέμε .ΥΓ
Ο ξάδελφος σωστός. Η κατοστάρα η Κορόλλα είναι από τις καλύτερες ever. Eιδικά με το μοτέρ που λες ότι φοράει τρία ΔΝΤ να περάσουνε χαμπάρι δεν θα πάρει.
TOYOTA FORUM