-
If at first you dont succeed, dust yourself up and try again δεν ελεγε το τραγουδι τις Αλία?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
If at first you dont succeed, dust yourself up and try again δεν ελεγε το τραγουδι τις Αλία?που χαθηκες εσυ ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
If at first you dont succeed, dust yourself up and try again δεν ελεγε το τραγουδι τις Αλία?
που χαθηκες εσυ ?
Δουλειες
-
Προσπαθεί απεγνωσμένα να μην πέσει από τον πίνακα των 10 μελών με τις περισσότερες δημοσιεύσεις... Μετράει την αξία της ύπαρξής του με τον αριθμό των δημοσιεύσεών του. I post, therefore I am.
-
gavriil1
ναι το σκότωσαν το άκουσα κι εγώ στο ΝΕΤ.
Θα βρεθεί κάποιος άλλος , δεν είναι θέμα 'προσώπου'
Στο μεταξύ βέβαια, είχαν αδειάσει τις βόμβες τους σε κάτι γάμους σε αμάχους σε γυναικόπαιδα , έτσι στην ψύχρα.
Γενικώς στο Ιράκ τους έχουν αλλάξει τα φώτα. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους
Ας πρόσεχαν -
gavriil1
...οταν διάβασα το πρωί την είδηση το μυαλό μου πήγε κατ'ευθείαν σε σένα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
gavriil1...οταν διάβασα το πρωί την είδηση το μυαλό μου πήγε κατ'ευθείαν σε σένα
Γιατι σε μενα?
-
gavriil1...οταν διάβασα το πρωί την είδηση το μυαλό μου πήγε κατ'ευθείαν σε σένα
Pes μου 43 αριθμούς στο Λότο , να παίξω τους υπόλοιπους 6
-
gavriil1
Δεν ξέρω ρε γαβριήλ, αυθόρμητα μου ηρθε η αφηρημένη εικόνα σου να πανηγυρίζεις
-
gavriil1Δεν ξέρω ρε γαβριήλ, αυθόρμητα μου ηρθε η αφηρημένη εικόνα σου να πανηγυρίζεις
Δις κοσμος πανηγυριζει αυτα τα νεα, εγω σου ειρθα στο μυαλο?
-
Και που να δεις πόσα δις θα πανηγυρίζουν έτσι και φάει το Υπουργικό σου Συμβούλιο αγέλη λιονταριών.
-
Επιτέλους !!!!!!!!!!!!! ΤΟν φάγανε τον Σατανά !!! τώρα μπορεί να αρχίσει η υλοποίηση του οράματος του Μπούς.
Σε κανα 2 μηνάκια το Ιρακ θα γίνει ένας δημοκρατικός παράδεισος, όπου όλοι θα είναι ευτυχισμένοι, όπου παρθένες με ξανθά μαλλιά θα τρέχουν ημίγυμνες με λουλούδια στα μαλλία στα λειβάδια, χαρούμενα χαμόγελα μικρών παιδιών θα αντηχούν σε όλες τις πόλεις ο ήλιος θα λάμπει και τα λουλουδάκια θα είναι παντα ανθισμένα. Και όλα αυτά χάρη στον θεόσταλτο πάρεδρο των ΗΠΑ κ. Μπούς.
Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούς εκεί Ξανθά μαλλιά !!!! στο Ιράκ !!!
-
-
gavriil1
Δεν ξέρω ρε γαβριήλ, αυθόρμητα μου ηρθε η αφηρημένη εικόνα σου να πανηγυρίζεις
Δις κοσμος πανηγυριζει αυτα τα νεα, εγω σου ειρθα στο μυαλο?
Ε, καλά κι εσυ, κόψε κάτι
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
που χαθηκες εσυ ?
Εγώ φταίω που επανήλθε. Χθές βράδι διάβαζα κάτι σχετικό με η.π.α. και σκέφτηκα ότι έχει καρό να γράψει ο Γαβρίλης.
Δε σκεφτόμουν ένα κιλό χρυσάφι ο παπάρας.
Θα αυτοαποβληθώ από το φόρουμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
-
link . kytaxte foto meta pou efage 2 bombes ton 500. molis ton evgalan apo to psygio logo oti h dimotikotita tou mr mbousth exei pesh kai malakismena amerikanakia san ton gavrihl prepi na doun oti h proedrara doulevh
-
δεν νομιζω οτι εγινε ετσι, αλλα οχι οτι δεν τους εχω απολυτα ικανους για κατι τετοιο!!!
-
Mιλαμε ανασταση του θεματος απο το 2004
Εχω αμφιβολιες οτι θα επιφερει πολυ διαφορα. Αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει μια οργανωση.
Η υποψια μου ειναι οτι ειναι οι Σουνιτες Μουσουλμανοι που με την πτωση του Σανταμ εχασαν τα αυγα και τα πασχαλια που ειναι η πλειοψηφεια της αντιστασης.
Τον Αλ Ζαρκάουι σκότωσαν οι Αμερικανοί σε επιχείρηση στο Ιράκ - - Πηγη: http://www.in.gr/news/Βαγδάτη
Τελευταία ενημέρωση 16:10Τον διαβόητο αρχηγό της Αλ Κάιντα στο Ιράκ Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι σκότωσαν οι αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη χώρα.
Την είδηση μετέδωσε αρχικά το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑBC, αναφέροντας ότι ο Ζαρκάουι σκοτώθηκε βόρεια της Βαγδάτης κατά τη διάρκεια αεροπορικών βομβαρδισμών.
Το θάνατο του Ζαρκάουι επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο Ιρακινός πρωθυπουργός, Νουρί αλ Μαλίκι, μιλώντας στην τηλεόραση της χώρας. «Σήμερα ο Αλ Ζαρκάουι εξοντώθηκε» ήταν η πρώτη φράση του πρωθυπουργού εν μέσω χειροκροτημάτων Ιρακινών δημοσιογράφων.
«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όσους διαλέγουν το μονοπάτι της βίας να αλλάξουν δρόμο πριν να είναι πολύ αργά» επισήμανε. Ο Αλ Μαλίκι διευκρίνισε ότι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στο Ιράκ σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μαζί με άλλους επτά συνεργάτες του κατά τη διάρκεια αμερικανικής επιδρομής περίπου 65 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης, κοντά στην Μπακούμπα.
«Κάθε φορά που θα εμφανίζεται ένας Ζαρκάουι, θα τον σκοτώνουμε. Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε όποιον ακολουθεί αυτό το δρόμο. Είναι ένας ανοιχτός πόλεμος» τόνισε ο Μαλίκι, αποκαλύπτοντας επίσης ότι προ δέκα ημέρων σημειώθηκε αποτυχημένη προσπάθεια εξόντωσης του Αλ Ζαρκάουι.
Η επιχείρηση εξόντωσης
Ο αρχηγός των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, στρατηγός Τζορτζ Κέισι ανέφερε ότι το πτώμα του Ζαρκάουι αναγνωρίστηκε κυρίως μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων και ταυτοποίησης του προσώπου.
Εν συνεχεία ο αμερικανικός στρατός παρουσίασε στη Βαγδάτη φωτογραφία της σορού του Αλ Ζαρκάουι με τα μάτια κλειστά και κυλίδες αίματος πίσω του. Στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο με τη ρίψη βομβών από δύο μαχητικά F-16 στην επιδρομή κατά την οποία δολοφονήθηκε ο διαβόητος Ιορδανός.
Ο στρατηγός Ουίλιαμ Κόλντγουελ δήλωσε πως έξι άτομα σκοτώθηκαν στο αεροπορικό χτύπημα, το οποίο προετοιμαζόταν επί εβδομάδες. Ο στρατός γνώριζε ότι στη συγκεκριμένη τοποθεσία βρισκόταν ο Αλ Ζαρκάουι και ο πνευματικός καθοδηγητής του Αμπντούλ Ραχμάν αλ-Ιράκι.
Στην περιοχή, έφθασε πρώτη η ιρακινή αστυνομία και ακολούθησαν οι συμμαχικές δυνάμεις. Εντοπίστηκε η σορός του Αλ Ζαρκάουι και μεταφέρθκε σε ασφαλή τοποθεσία, όπου και αναγνωρίστηκε θετικά κυρίως μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, ουλών και τατουάζ που ήταν βέβαιο πως είχε ο καταζητούμενος.
Διεξάγεται και ανάλυση DNA ώστε να επιβεβαιωθεί απόλυτα η ταυτότητα του Αλ Ζαρκάουι, όμως ο στρατηγός Κόλντγουελ δήλωσε απόλυτα βέβαιος πως ο ηγέτης της Αλ Κάιντα στο Ιράκ βρισκόταν στο σπίτι που επλήγη.
Οι αμερικανικές και οι ιρακινές δυνάμεις πραγματοποίησαν 17 εφόδους στη Βαγδάτη μετά τη δολοφονία Αλ Ζαρκάουι.
Ως προς τη διαδοχή στην ηγεσία της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, ο Αμερικανός στρατηγός ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει ο αιγυπτιακής καταγωγής Αμπού αλ-Μάσρι.
Ιορδανικός δάκτυλος;
Ιορδανός αξιωματούχος ανέφερε πως ο διαβόητος τρομοκράτης σκοτώθηκε στη διάρκεια κοινής επιχείρησης των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, των ειδικών αμερικανικών δυνάμεων και των ιορδανικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Ζαρκάουι σκοτώθηκε δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επιχείρησης, αλλά δεν διευκρίνισε εάν στην επιχείρηση αυτή συμμετείχαν και ιρακινές δυνάμεις.
Επί του θέματος, ο Τζορτζ Ο.Μπους δήλωσε ότι οι αμερικανικές επίλεκτες δυνάμεις «απέδωσαν Δικαιοσύνη» στον ηγέτη της Αλ Κάιντα στο Ιράκ έπειτα από πληροφορίες από τους Ιρακινούς.
Ο διαβόητος Ιορδανός Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι ήταν στενός συνεργάτης του αρχηγού της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν και ηγείτο της οργάνωσης στο Ιράκ.
Είχε σχεδιάσει και πραγματοποιήσει δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στόχων στο Ιράκ, καθώς και κατά αξιωματούχων της ιρακινής κυβέρνησης.
Ήταν ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στο Ιράκ και είχε επικηρυχθεί από τους Αμερικανούς για 25 εκατομμύρια δολάρια -με το ίδιο ακριβώς ποσό έχει επικηρυχθεί και ο Οσάμα μπιν Λάντεν...
Η οικογένειά του Αλ Ζαρκάουι στην Ιορδανία, η οποία τον απαρνήθηκε μετά την επίθεση του περασμένου έτους κατά αμάχων στη χώρα, δήλωσε ότι ανέμενε από καιρό τη δολοφονία του.
Επιβεβαιώνει η Αλ Κάιντα στο Ιράκ και προειδοποιεί...
Η Αλ Κάιντα στο Ιράκ επιβεβαίωσε το θάνατο του ηγέτη της Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, προειδοποιώντας μέσω ανακοίνωσης στο Διαδίκτυο πως θα συνεχίσει τον «ιερό αγώνα» κατά της αμερικανικής κατοχής και της ιρακινής κυβέρνησης.
«Ανακοινώνουμε το μαρτυρικό θάνατο του μουτζαχίντ [πολεμιστή] μας σεΐχη Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι στο Ιράκ και υπογραμμίζουμε πως αυτό είναι μια τιμή για το έθνος μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση στην ισλαμιστική ιστοσελίδα, η οποία
υπογράφεται από τον υπαρχηγό του Ζαρκάουι, τον Αμπού Αμπντουλραχμάν αλ Ιράκι.Η οργάνωση επαναβεβαιώνει την προσήλωσή της στον Οσάμα μπιν Λάντεν: «Λέμε στον πρίγκιπά μας, σεΐχη μπιν Λάντεν, οι στρατιώτες σου στην Αλ Κάιντα στο Ιράκ θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο που όρισες για τον Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι» αναφέρεται στην ανακοίνωση, βάσει των όσων μεταδίδει το Reuters.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
που χαθηκες εσυ ?
Εγώ φταίω που επανήλθε. Χθές βράδι διάβαζα κάτι σχετικό με η.π.α. και σκέφτηκα ότι έχει καρό να γράψει ο Γαβρίλης.
Δε σκεφτόμουν ένα κιλό χρυσάφι ο παπάρας.
Θα αυτοαποβληθώ από το φόρουμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)