-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Over and out!
THANK GOD
το περασες το μυνημα σου καποιες γκομενες βλεπουν accent και τρεχουν
αρα accent=μουφα -
Είπαμε, δεν έχει πλάκα πια... Ειρήνη ημίν!
-
Να ρωτησω κατι;Το Accent που πρωτοβγηκε το 2006 πωλειται ακομα σαν καινουριο;
-
-
OK.Τhanks.Kαι κατι τελευταιο οφτοπικ,αλλα θελω μια απαντηση:Το 1300αρι Μιτσουμπισι Λανσερ που ειχε πρωτοβγει γυρω στο 2005 πωλειται ακομα σημερα σαν καινουριο η μονο μεταχειρισμενο;Σαν κιάυτο:
http://img.alibaba.com/photo/107902515/ ... A_2005.jpg -
Ερώτηση.
Κυκλοφορεί κανένα καινούριο αυτοκίνητο (οποιουδήποτε κατασκευαστή) που να είναι μικρό sedan πάνω/κάτω σαν το Accent;Ψάχνει η αδελφή μου και ο γαμπρός μου κάτι σε αυτόν το όγκο (μόνο σε σεντάν) για να βολέψουν την οικογένεια και να μπορεί να 'χωρέσει' και στο γκαράζ ...
-
Peugeot 301 και Citroen c-elysee νομίζω είναι σε αυτό το μέγεθος.
-
Αυτά είναι 'τεράστια' ...
-
Γιατι πρεπει να ειναι sedan? Μεχρι τι μηκος χωραει το γκαραζ? Γιατι δεν κοιτανε κανενα hatchback?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτά είναι 'τεράστια' ...Αν αυτά είναι 'τεράστια' τότε πάνε για hatchback, όπως λέει και ο dactilidis.john
Kάτι τύπου skoda rapid, seat toledo? αλλά παίζουν στην κατηγορία των παραπάνω.υπάρχουν και τα clio station, rapid spaceback
-
Μάλλον στην αγορά δεν υπάρχει κανένα sedan τύπου Accent. Περίεργο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον στην αγορά δεν υπάρχει κανένα sedan τύπου Accent. Περίεργο.Το Accent ήταν στην ουσία ένα super mini με μεγάλο πορτ μπαγκάζ, όπως το thalia και το fabia sedan. Τον ρόλο αυτό, στα πλαίσια της γενικότερης αύξησης διαστάσεων, τον ανέλαβαν τα 301, C-Ellysse, rapid, toledo.
Μέχρι τι μήκος χωράει στο γκαράζ τους;
-
Περα απο τα Toledo, Rapid, Clio Sport Tourer, C-Elysee, 301 εχεις σκεφτει και τα παρακατω?
- Chevrolet Aveo sedan (ή και το Cruze αλλα εκεινο πρεπει να ειναι το πιο μεγαλο)
- Fiati Tipo (το sedan αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι μεγαλο)
- Volvo S60 (επισης μπορει να ειναι μεγαλο αλλα το εχει συναδελφος σε ασπρο και δειχνει πολυ κομψο και δεν του φαινεται το μεγεθος του)
Εγω επισης θα σου πω και για το Pulsar, αν και Hatch στα ματια μου μοιαζει για sedan λογω των χωρων του.
Γιατι αποκλειεις τα hatch?
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το Accent ήταν στην ουσία ένα super mini με μεγάλο πορτ μπαγκάζ, όπως το thalia και το fabia sedan. Τον ρόλο αυτό, στα πλαίσια της γενικότερης αύξησης διαστάσεων, τον ανέλαβαν τα 301, C-Ellysse, rapid, toledo.
Το πολύ 4,30m ώστε να μην κλείνει άλλο αυτοκίνητο.
Εκεί που έβαζα το 207 που είχα. Και τότε το ίδιο θέμα του χώρου είχα και εγώ για αυτό έψαχνα αυτοκίνητο μέχρι το πολύ 4.2μέτρα για να είμαι εντελώς άνετος.υ.γ. προς **petran17 **κλπ... η ερώτηση αφορούσε μόνο καινούρια και μόνο sedan. Το αυτοκίνητο δεν είναι για μένα.
-
Το Renault Clio Sport Tourer είναι 4270mm
To Seat Ibiza ST είναι 4236mm
Το Skoda Rapid Spaceback είναι 4304mmΚανένα δεν είναι sedan, αλλά με υποχωρήσεις οικογένεια χωράει. Και είναι κατηγορία τιμής accent
-
Σε μήκος μέχρι 4.30 υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα, αλλά όχι στην κατηγορία που ψάχνουν.
Τέλος πάντων. Απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιο sedan. Αφού δεν υπάρχει δεν νομίζω να πάνε σε άλλη κατηγορία, ειδικά σε hatchback.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε μήκος μέχρι 4.30 υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα, αλλά όχι στην κατηγορία που ψάχνουν.Τέλος πάντων. Απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιο sedan. Αφού δεν υπάρχει δεν νομίζω να πάνε σε άλλη κατηγορία, ειδικά σε hatchback.
Αυτά που σου έγραψα είναι περισσότερο station wagon βασισμένα σε super mini, όπως το accent, για αυτό τα έγραψα.
-
Καλά έκανες και τα πρότεινες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά έκανες και τα πρότεινες.Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Accent ήταν στην ουσία ένα super mini με μεγάλο πορτ μπαγκάζ, όπως το thalia και το fabia sedan. Τον ρόλο αυτό, στα πλαίσια της γενικότερης αύξησης διαστάσεων, τον ανέλαβαν τα 301, C-Ellysse, rapid, toledo.
Το πολύ 4,30m ώστε να μην κλείνει άλλο αυτοκίνητο.
Εκεί που έβαζα το 207 που είχα. Και τότε το ίδιο θέμα του χώρου είχα και εγώ για αυτό έψαχνα αυτοκίνητο μέχρι το πολύ 4.2μέτρα για να είμαι εντελώς άνετος.υ.γ. προς **petran17 **κλπ... η ερώτηση αφορούσε μόνο καινούρια και μόνο sedan. Το αυτοκίνητο δεν είναι για μένα.
Ωωπ με συγχωρεις φιλε Storm. Εχεις δικιο. Το ανεφερες για ποιον προοριζεται στο αρχικο σου ποστ αλλα απο βιασυνη δεν το προσεξα.
Οντως sedan με μαχ τα 4,3 μετρα δεν υπαρχει. Πλεον εχουν μεγαλωσει πολυ τα αυτοκινητα οποτε αναγκαστικα τους βλεπω να κοιτανε προς αλλη κατηγορια αν θελουν να προβουν σε αγορα.
Απο αυτα που προταθηκαν παντως μονο το Clio Sport Tourer ειναι κατω απο τα 4,3 αλλα δεν ανηκει στη κατηγορια των sedan.
Hyundai Accent 2006