-
Εγω θα πηγαινα σε Hatchback και αν ηθελα χωρους θα πηγαινα σε C4 ή 308 με πληρως τετραγωνο πορτ μπαγκαζ και 408 λιτρα με μικρη ρεζερβα. Αλλα αυτα ξεπερνουν τα 4.3 μετρα. Οποτε λιγοι χωροι αναγκαστικα πρεπει να θυσιαστουν.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Ωωπ με συγχωρεις φιλε Storm. Εχεις δικιο. Το ανεφερες για ποιον προοριζεται στο αρχικο σου ποστ αλλα απο βιασυνη δεν το προσεξα.
Οντως sedan με μαχ τα 4,3 μετρα δεν υπαρχει. Πλεον εχουν μεγαλωσει πολυ τα αυτοκινητα οποτε αναγκαστικα τους βλεπω να κοιτανε προς αλλη κατηγορια αν θελουν να προβουν σε αγορα.
Απο αυτα που προταθηκαν παντως μονο το Clio Sport Tourer ειναι κατω απο τα 4,3 αλλα δεν ανηκει στη κατηγορια των sedan.Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα. Τα αυτοκίνητα έχουν μεγαλώσει και έχουν φουσκώσει επικίνδυνα.
Φαίνονται σαν να είναι έτοιμα να σκάσουν...Θα τους πω να κοιτάξουν το νέο Suzuki Balenο. Βγαίνει σε πολύ καλές τιμές, είναι μαζεμένο και φαίνεται να έχει πολύ καλούς χώρους.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Εγω θα πηγαινα σε Hatchback και αν ηθελα χωρους θα πηγαινα σε C4 ή 308 με πληρως τετραγωνο πορτ μπαγκαζ και 408 λιτρα με μικρη ρεζερβα. Αλλα αυτα ξεπερνουν τα 4.3 μετρα. Οποτε λιγοι χωροι αναγκαστικα πρεπει να θυσιαστουν.'Συγγελίδη' δεν τους αφήνω να πάρουν. Με τίποτα λέμε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγω θα πηγαινα σε Hatchback και αν ηθελα χωρους θα πηγαινα σε C4 ή 308 με πληρως τετραγωνο πορτ μπαγκαζ και 408 λιτρα με μικρη ρεζερβα. Αλλα αυτα ξεπερνουν τα 4.3 μετρα. Οποτε λιγοι χωροι αναγκαστικα πρεπει να θυσιαστουν.
'Συγγελίδη' δεν τους αφήνω να πάρουν. Με τίποτα λέμε. [emoji38] [emoji38]
Να φανταστω λογω κομπινας που μαλλον κανει με το κρατος? Ετσι κι αλλιως ομως ξεπερνουν τα 4.30 οποτε και παλι ειναι εκτος. Απλα ανεφερα ποια hatchback εχουν το μεγαλυτερο μπαγκαζ. Το clio που ανεφεραν παραπανω φαινεται καλη επιλογη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα τους πω να κοιτάξουν το νέο Suzuki Balenο. Βγαίνει σε πολύ καλές τιμές, είναι μαζεμένο και φαίνεται να έχει πολύ καλούς χώρους.
Συμφωνώ Storm, πολύ καλή επιλογή.
Οι χώροι είναι το μεγάλο ατού του -
Δεν εχει ρεζερβα αλλα για μενα δεν αποτελει μειονεκτημα αφου υπαρχει η οδικη βοηθεια και οντως εχει πολυ καλους χωρους για 4m που ειναι. !!
-
Δεν είχα πάρει πρέφα ότι έχει βγει καινούριο Baleno. Πριν λίγο το είδα στο AutoTriti. Φαίνεται ότι είναι μία καλή περίπτωση. Θα πάω να το δω και εγώ γιατί από τις φωτογραφίες φαίνεται ενδιαφέρον, χωρίς να προκαλεί η σχεδίασή του. Ανθρωπομεταφορέας...
-
Ρε παιδιά γιατί δεν αγοράζεται ενα autotriti , και τις διαστάσεις γράφει και φωτο έχει να δείτε αν σας αρεσει, και να δείτε τι τέλη θα πληρώνεται και τι τιμή έχει να δείτε αν είστε μέσα. Μετα όταν κατάληξετε σε 2-3-4 τοτε ρωτάτε για απόψεις εδω. Μην τα περιμενεται έτοιμα σε εποχή τεχνολογίας είμαστε και μέσω ίντερνετ σε 2-3 ωρες θα ξεραται τι κυκλοφορεί κ 1000 αλλα στοιχεια
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με λίγα λόγια μη ρωτάτε....
Βρείτε ότι θέλετε στο Ίντερνετ ψάχνοντας
Τι το θέλουμε το forum?? -
Καλααα οπως θέλεις τα καταλαβαινεις. Και το φορουμ ίντερνετ είναι!!!!! Αστό ειναι και βράδυ
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Ρε παιδιά γιατί δεν αγοράζεται ενα autotriti , ...Μέσα στους 4Τροχούς μας λες να αγοράσουμε AutoTriti;;; ...
**Εγώ ρώτησα κάτι συγκεκριμένο για αυτοκίνητο sedan τύπου ACCENT. **
Στα περιοδικά του χώρου δεν βρίσκω απαντήσεις στις απορίες μου γιατί εκτός από ελλείψεις στοιχείων και με πολλά λάθη, η ύλη τους είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένη. Άσε που τα περιοδικά κατά βάση είναι διαφημιστικά έντυπα. -
Storm εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι για σενα..? Ολα αυτα τ απαλευτα που κοιτας συνηθως τα καραγουσταρεις...
-
Που τέτοια τύχη...
Τώρα και για τα επόμενα χρόνια πρέπει να εξοφλώ στεγαστικό δάνειο...Αλλά και το στεγαστικό να μην είχα, πλέον με γκαράζ σε πυλωτή αποκλείεται να πάω να σκάσω φράγκα για αυτοκίνητο κάποιας αξίας.
Η κλοπή θεωρείται δεδομένη. Ακόμη και για το Panda φοβάμαι.
Hyundai Accent 2006