-
Παντως ο Random με Χιουντάι εβγαζε ,και βγαζει,πολλες γκομενες.Μηπως δεν φταιει η μαρκα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ κύριος τα ξέχασες ? (διάλογος με κάποια φίλη σου εάν θυμάμαι καλά)
'πόσο το πήρες το Golf?'
'28 χιλιάρικα'
'σοβαρά μιλάς?...και δεν έπαιρνες μία BMW?!!!'
δεν το ξέχασα (όχι και φίλη μου ), αλλά κατά περίεργο τρόπο ξέχασα αυτή
μαζί με BMW πήγαινε και το τζιπ, ανεξαρτήτως μάρκας (Landwind; )
-
Δεν ξέρω για τα Yugo, τα πεντάπορτα ήταν μια χαρά για τα χρήματά τους. Και μπορούσαν να γίνουν πυραυλάκια για ελάχιστα χρήματα. Δεν είναι τυχαίο που κυκλοφορούν αρκετά ακόμη, ενώ κάτι πολύ πιο καινούρια Hyundai Εxcel που είχαν πήξει τους δρόμους έχουν εξαφανιστεί σιγά σιγά...
-
Τα γιούγκο (τα ορίτζιναλ) έδειχναν ότι έστριβαν πάντως.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα γιούγκο (τα ορίτζιναλ) έδειχναν ότι έστριβαν πάντως.Λογικό, Fiat 128 ήταν ( )
-
127, όχι 128. Τα πεντάπορτα ήταν ίδια ουσιαστικά με το 128, ενώ το μικρό βασιζόταν στο 127.
-
Εγώ με Rav4 βγάζω γκόμενα ή να το αλλάξω;;;
-
127 = Yugo
128 = Lada -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α! και τα ZASTAVA είναι μία χαρά! Το YUGO που είχα ήταν μία χαρά εργαλείο για τα λεφτά που το αγόρασα ...
πέσμου ότι έδωσες λεφτά για να πάρεις YUGO... ...έπρεπε να σε πληρώσουν όχι να τους πληρώσεις...!
σσσσττττ.... κρύβε λόγια!κρύβε λόγια! βρέθηκα σε ανάγκη! 'γκόμενα'!!!!
350000δρχ το είχα πάρει για να πηγαίνω με τη 'γκόμενα' βόλτες και όπου τράβαγε η ψυχή της (δηλ. Κολωνάκι, Ψυρή, Πλάκα, Γλυφάδα, Λευκάδα, κλπ...κλπ...) Ηρωας το Yugo!Μία χαρά! Δεν καταλάβαινε τίποτα! Και πολύ ασχολήθηκα ...Φυσικά για εμένα είχα το 'δικό μου αμάξι' ... Hyundai Coupe 1999 ολοκόκκινο, φτιαγμένο ... χο!χο!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ με Rav4 βγάζω γκόμενα ή να το αλλάξω;;;Eγώ είχα το Astra (ως γνωστό!), έβγαλα δύο καλές 'γκόμενες', το πούλησα όμως ξαφνικά, πήρα το Pinin και κράτησα και την μία 'γκόμενα' ... Tην άλλη την έδωσα μαζί με το Astra στο νέο ιδιοκτήτη επειδή ως γνωστό το Αstra βγάζει τουλάχιστον μία 'γκόμενα' ...
Αλλωστε όλα τα εξτρά δεν μπορείς να τα κρατήσεις ... ...Κράτησα όμως τις ζάντες ...
Σωστός ?
Και για να μην ξεχνιώμαστε φίλος μου έχει το Accent του 1998 (1500GT), την βρήκε την κοπελιά, την παντρεύτηκε και τώρα είναι μία χαρά με δύο κορούλες ...
-
127=Yugo το μικρό με τις 3 πόρτες
128=Yugo 55, μεγαλύτερο με 5 πόρτες
124=Lada, πίσω κίνηση.
Παρεπιμπτόντως, το Lada αυτό έχει παραχθεί και συνεχίζει να παράγεται σε πάνω από 13.000.000 κομμάτια, και είναι τρίτο στη σειρά μετά τον Σκαραβαίο και το Model T!
*
Φυσικά για εμένα είχα το 'δικό μου αμάξι' ... Hyundai Coupe 1999 ολοκόκκινο, φτιαγμένο ... χο!χο! *Μάλιστα...
Εγώ με Rav4 βγάζω γκόμενα ή να το αλλάξω;;;
Μπορεί και να βγάζεις... Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά τουλάχιστον... Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... -
Σε βεβαιώ ότι και τα υπόλοιπα μια χαρά είναι και λειτουργούν και όλα άψογα.....
Φυσικά έχω προοπτικές και για καλύτερο αυτοκίνητο... Άλλωστε 19 είμαι ακόμα..... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φυσικά για εμένα είχα το 'δικό μου αμάξι' ... Hyundai Coupe 1999 ολοκόκκινο, φτιαγμένο ... χο!χο! *
Μάλιστα...
Παρακαλώ? Τι σου έκανε εντύπωση με την λέξη 'φτιαγμένο'??
Πάντως ανάρτηση, φρένα, μηχανές κλπ... δεν είχα πειράξει ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και για να μην ξεχνιώμαστε φίλος μου έχει το Accent του 1998 (1500GT), την βρήκε την κοπελιά, την παντρεύτηκε και τώρα είναι μία χαρά με δύο κορούλες ...
το θέμα είναι να βγάζεις γκόμενα, γυναίκα παντρεύεσαι και με παπί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το θέμα είναι να βγάζεις γκόμενα, γυναίκα παντρεύεσαι και με παπί
α!ναι! οκ! Aπλά για να ξαναφέρω το θέμα στο Accent ...
-
Απλά τα φτιαγμένα Coupe, μου κάνουν λίγο προς μαρσιποφόρα... Φρένα , ανάρτηση δεν θέλουν πείραγμα είναι μια χαρά. Το μοτέρ δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά και το πείραγμα δεν βοηθάει, πολύς θόρυβος και τίποτε άλλο (αυτό ισχύει στα περισσότερα ατμοσφαιρικά...). Εξωτερικά το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, κάθε πείραγμα μπορεί να το στείλει προς Αυστραλία μεριά... Φαντάζομαι δεν το πείραξες για να βγάζεις γκόμενες ε;;; Φτου κακά!
Φίλε με Rav4 στα 19, το αγόρασες μόνος σου; Πληρώνεις δόσεις; Αν ναι μπράβο, από μένα. Αν όχι, σίγουρα έχεις προοπτικές για πολύ καλύτερο, είσαι μόνον 19 ακόμη και από το πόσο κατανόησες αυτά που είπα, δεν έχω λόγους ν' αμφισβητήσω ούτε την ηλικία σου, ούτε τα...υπόλοιπα. Και εις ανώτερα.
Γκόμενα βγάζεις και με Πεζό2, και με παπί και με ...αναπηρικό καροτσάκι! Απλά με κάποια από αυτά γινεται κάπως πιο δύσκολο... Η αλήθεια είναι πως το Accent πλεονεκτεί όλων των παραπάνω, χωρίς να είμαι σίγουρος για το Πεζό2..... Στην εύρεση συζύγου, το Accent πλεονεκτεί και του Πεζό2 σίγουρα...
-
Γνωστός μου, ευκατάστατος με Merc SLK τελευταίας εσοδείας, συζητάει με γνωστό του, μεροκαματιάρη με Fiat 127:
- Καλά βρε Νίκο, τι αμάξι είναι αυτό που έχεις; Δε σκέφτηκες να το αλλάξεις; Και πώς μπαίνουν εκεί μέσα οι γκόμενες;
- Άκου να δεις, εγώ μπορεί να έχω φιατάκι κι εσύ Mercedes, ΕΓΩ όμως ΓΑΜΑΩ! Εσύ τι κάνεις;
Το βούλωσε ο άλλος...
Επίλογος: τι είναι προτιμότερο άραγε; Να διαλέγουμε ΕΜΕΙΣ τις γκόμενες βάσει φυσικών χαρακτηριστικών (στήθος ή μπούτι; ) ή να μας διαλέγουν ΑΥΤΕΣ βάσει του αυτοκινήτου που οδηγούμε; Φιατάκι 20ετίας έχω και σε όποια δεν αρέσει υπάρχουν και τα ταξί.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Φιατάκι 20ετίας έχω και σε όποια δεν αρέσει υπάρχουν και τα ταξί.Ε όχι και φιατάκι η Duna... Αν δεν τους αρέσουν...τη βόλτα τους...Προτιμώ να τις διαλέγω μόνος μου...και όχι με τη 'συνοδεία' του αυτοκινήτου..
Συγνώμη για το οφφ τοπικ...
-
Αυτοκινητο ψαχνετε ή γκομενες;
-
Εγώ θα τον ρωτούσα αν είναι ευχαριστημένος από αυτό που μαμάει... Γιατί κι άλλοι περηφανεύονται, αλλά κάτι μπάζα πετυχαίνουν και με πρώτη ευκαιρία τρέχουν και σε κανένα κ~λόμπαρο ν' ανοίξει το ματάκι τους...
Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να μαμάει ό,τι θέλει και όσο θέλει και με όποιο αυτοκίνητο θέλει. Και φυσικά να μην συμφωνεί μαζί μου, για τις...παραχωρήσεις που κάνω! Αλλά τελικά ρε καλόπαιδα δεν μου είπατε...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ACCENT ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΕΡΑ;
Καλά όλα τα φληναφήματα, ''ο άντρας ο πρόστυχος , ο σωστός ' κλπ, και τα 'εγώ μαμάω και με τρακτέρ' (τη ρωσίδα του κ~λόμπαρου...), τα άκουσα, τα διάβασα και απάντησα σε όλα , με ψυχραιμία και ευγένεια όσο μπορούσα...
ΑΛΛΑ ανεξάρτητα από το τι κάνετε εσείς ΟΚ; Εγώ δεν είπα για σας, είπα για ένα φαινόμενο που αγγίζει μια ικανή μερίδα γυναικών, άρα και υπολογίσιμη...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΟΧΙ;
Κάποιοι πιο θαρραλέοι συμφώνησαν... Από τους άλλους άκουσα τα πιο άσχετα, εκτός από μια απευθείας απάντηση! Για να σας βοηθήσω, θα θέσω την ερώτηση ως εξής κι όποιος γουστάρει απαντάει:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν τη στιγμή που μιλάμε, στην ελληνική κοινωνία, νέες, γοητευτικές γυναίκες, σε ποσοστό άνω του 10% ώστε να αποτελούν κρίσιμη ποσότητα, που θα αποστρέφονταν μετα βδεγλυμίας κάποιον άνδρα , εαν ο εν λόγω οδηγούσε ορισμένα αυτοκίνητα προερχόμενα από την Hyundai και επιπροσθέτως την ΚΙΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ, υπάρχουν. ΟΧΙ, δεν υπάρχουν.
Για όσους απαντήσουν, έξτρα δωράκι , η δυνατότητα να βρίσουν εμένα και το αυτοκίνητό μου με διάφορα επίθετα, πχ μ
νόδουλος ή μν@κι@ς ή δεν ξέρω, αφήνομαι στη φαντασία σας! Για το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το 'σαπάκι', 'γυναικείο κουβαδάκι', 'ιταλική μπαρούφα', 'τενεκεδάκι' κλπ κλπ, βρείτε και μόνοι σας, σας εμπιστεύομαι απόλυτα!Οι νεότεροι οδηγοί με μπόλικα ίδια κεφάλαια στην τσέπη του πατέρα τους έχουν προτεραιότητα. Ειδικά αν οδηγούν SUV, δώρο σπρωξιματάκι σε περίπτωση που κολλήσουν στα χιόνια του Παρνασσού όταν θα πάνε για καφεδάκι το γκομενάκι που τσιμπήσαν χάρη στο όχημα...
Ευχαριστώ για τη συνεργασία σας!
Hyundai Accent 2006