-
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι υπαρχουν, αλλα ειναι ενα ειδος που με αφηνει παγερα αδιαφορο, αλλα γιατι αμα ειναι να βρω μια π...ανα απο συνηθεια, προτιμω να βρω την κατ'επαγγελμα, να μη μου σπαει και τα @@ απο χιλια δυο αλλα...
Αυτα και τελος απο μενα...Αυτη που θα αποστραφει με το ΚΙΑ ειναι η ιδια που αν εσυ μετα χασεις τη δουλεια σου, αντι να σε στηριξει μεχρι να ορθοποδησεις, θα σε παρατησει για καποιον με 'σταθεροτητα' κτλ κτλ... οπως στρωνεις θα κοιμηθεις... Γιαυτο σου ειπα να αλλαξεις παρεες
-
ΟΚ, δεν αντιλέγω έχει απόλυτο δίκιο, αλλά εδώ δεν μιλάμε για συζύγους... Για ομορφούλες που δεν θα γίνουν και γυναίκες μας αναφέρομαι... Αρα, απλά πρέπει να προσέχουμε ποιες μαμάμε και ποιες από αυτές εν τέλει θα παντρευτούμε! Όταν είναι να παντρευτώ λοιπόν, θα αγοράσω ένα Hyundai! Accent κατά προτίμηση! Για να είμαι σίγουρος για το ποιόν της!
-
Μα αυτο σου λεω... Αν θες ντε κ καλα να μαμησεις ενα ξεκωλακι ωραιο κ καλο, δεν ειναι αναγκη να τα σκας για να κανεις το κομματι σου και καλα, και ΜΠΑΣ και την μαμησεις...
Υπαρχουν που μαμιουντε ανετα, και ειναι και μοντελα, και δε χρειαζεται να τα σκασεις... Πως το λενε! Υπαρχουν οι απο συνηθειο, και οι κατ'επαγγελμα! -
Μα ποιος είπε ότι τα σκάω; Και μια χαρά κουκλίτσα είναι η κοπέλα μου , κανένα παράπονο! Δεν παραπονιέμαι εξάλλου, ο καθένας και η καθεμιά διαλέγει ό,τι γουστάρει, ποσώς με ενδιαφέρει! Εγώ απλά ανέφερα ένα φαινόμενο των ημερών και απλά είπα πως , το λαμβάνω υπόψη... Δεν μου κοστίζει και κάτι εξάλλου, ούτε κερδίζω και κάτι επίσης... Τουλάχιστον προς το παρόν, είμαι μια χαρά με αυτές που έχω (Lancia και κοπέλα...)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι νεότεροι οδηγοί με μπόλικα ίδια κεφάλαια στην τσέπη του πατέρα τους έχουν προτεραιότητα. Ειδικά αν οδηγούν SUV, δώρο σπρωξιματάκι σε περίπτωση που κολλήσουν στα χιόνια του Παρνασσού όταν θα πάνε για καφεδάκι το γκομενάκι που τσιμπήσαν χάρη στο όχημα...
Ευχαριστώ για τη συνεργασία σας!
Μιας και αναφέρεσαι σε εμένα λίγα τα λόγια για την κοπέλα αφού όταν ξεκίνησε η σχέση μας δεν είχα ούτε δίπλωμα, ούτε SUV ούτε καν ποδήλατο.
Ακόμα θα είμαι από τους τελευταίους που θα κολήσουν αφού το SUV το έχω και για εκτός δρόμου και για χιόνια και όχι για φιγούρα.
Αν θέλω να πάω για καφέ έχω ακόμα 2 αυτοκίνητα.
Δεν έχω ανάγκη από 1.5 τόνο λαμαρίνα για να χτυπήσω γκόμενα. Μπορώ να το κάνω άνετα ακόμα και με τα πόδια και σίγουρα δε θα σκάσω αν δε μου κάτσει ένα πουτ@τ@ν@κι επειδή δε της αρέσει το αυτοκίνητό μου. Υπάρχουν πολλές ακόμα γυναίκες.
Αν εσύ αγοράζεις αυτοκίνητο με βάση αν θα φύγει η γκόμενα ή όχι σε λυπάμαι και μαζί με σένα και όλους όσους το κάνουν. -
Προτείνω να γίνει διάσπαση στο θέμα, και να μιλήσουμε για το αν υπάρχουν γκόμενες που πηδιούνται με βάση το αμάξι. Μια ψηφοφορία.
Έλεος ρε σεις, συγνώμη δλδ, αλλά άλλο τίτλο έχει το θέμα.
-
hi, αν υπαρχει κανενας με καλο αμαξι και θελει ας μου στειλει pm.. με λενε Αλεξια και ειμαι 21
ψαχνω γαμπρο με στοχο τη σχεση ή το γαμο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
hi, αν υπαρχει κανενας με καλο αμαξι και θελει ας μου στειλει pm.. με λενε Αλεξια και ειμαι 21
ψαχνω γαμπρο με στοχο τη σχεση ή το γαμοΗ μεγάλη σου αδερφή μπήκε; 16 ήσουν πριν λίγο καιρό
-
Angel!!!!
Αν έχεις το Rav4 για εκτός δρόμου και χιόνια, ίσως το σπρωξιματάκι, να σου χρειαστεί... Δεν θα είσαι σίγουρα από τους τελευταίους, ίσως όχι κι από τους πρώτους, αλλά χαλάρωσε...Εχουμε ξεκολλήσει μπόλικα από δαύτα κατά καιρούς!
*Αν θέλω να πάω για καφέ έχω ακόμα 2 αυτοκίνητα. *
Α, βλέπεις τι σού λέω; Πάνε καλά οι δουλειές τελευταία ε;
Κανείς δεν έχει ανάγκη από 1.5 τόνο λαμαρίνα για να βγάλει γκόμενα, δεν είπα κάτι τέτοιο... Εσύ πάντως κοντεύεις τους ...5 τόνους! Αχρείαστη να 'ναι πάντως φίλε μου!skye
*hi, αν υπαρχει κανενας με καλο αμαξι και θελει ας μου στειλει pm.. με λενε Αλεξια και ειμαι 21
ψαχνω γαμπρο με στοχο τη σχεση ή το γαμο *
Α, συγνώμη, ο Angel, αυτή τη στιγμή είναι κλεισμένος... Θα αναμένουμε άλλες προσφορές! Μην απελπίζεσαι!drdino
Μήπως αν αλλάξω την ερώτηση σε:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ **ACCENT 2006 **ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΕΡΑ;
Έτσι είμαι on topic σωστά;
Πάντως έχεις δίκιο! -
κατα τα άλλα μιλάμε για το Huyndai.
πάντως την ίδια ρετσινιά την έχει και στις ΗΠΑ. Εχω συγγενείς και φίλους και μου λένε ότι για αυτούς είναι το Yugo της Ευρώπης. Τι να πω...μήπως πρέπει να αλλάξει όνομα?
'Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα' (σοφός λαός)
-
Μια που είναι των δημοσκοπήσεων, εγώ έχω μια διαφορετική:
Τι ποσοστό από τις γυναίκες που διαλέγουν γκόμενο να έχει 'μη Accent' αμάξι για να τις πάει βόλτα παραλία, μετά τρώνε ****** στα πίσω καθίσματα ενός 'Accent';
Γι'αυτό, γι' αμάξι 'Accent' και τα περισσευούμενα λεφτά σε καπότες για πορνιδιάκια ΜΟΝΟ με γκόμενο (κατά προτίμηση μουράτο)
...φτηνά κι απρόσκοπτα...
-
mjacob
εσύ το έχεις δεδομένο ότι ο μουράτος είναι φλούφλης και ο φτηνός μαμάω και δέρνω ε?
η ζωή δεν είναι πάντα έτσι όμως...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν τη στιγμή που μιλάμε, στην ελληνική κοινωνία, νέες, γοητευτικές γυναίκες, σε ποσοστό άνω του 10% ώστε να αποτελούν κρίσιμη ποσότητα, που θα αποστρέφονταν μετα βδεγλυμίας κάποιον άνδρα , εαν ο εν λόγω οδηγούσε ορισμένα αυτοκίνητα προερχόμενα από την Hyundai και επιπροσθέτως την ΚΙΑΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ, υπάρχουν.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τις γραφω εκει που δεν πιανει μελανι, οπως και αυτον που θα με κρινει απο το που συχναζω, αν φοραω γραβατα, ποιοι ειναι οι φιλοι μου, που πηγα σχολειο κτλ κτλ κτλ...
Αμαξι παντως με αυτο το κριτηριο δεν θα απερριπτα... -
Απλά τα φτιαγμένα Coupe, μου κάνουν λίγο προς μαρσιποφόρα... Φρένα , ανάρτηση δεν θέλουν πείραγμα είναι μια χαρά. Το μοτέρ δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά και το πείραγμα δεν βοηθάει, πολύς θόρυβος και τίποτε άλλο (αυτό ισχύει στα περισσότερα ατμοσφαιρικά...). Εξωτερικά το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, κάθε πείραγμα μπορεί να το στείλει προς Αυστραλία μεριά... Φαντάζομαι δεν το πείραξες για να βγάζεις γκόμενες ε;;; Φτου κακά!... το coupe για μένα ήταν ... άστο καλύτερα ... όταν το έδωσα ήμουν έτσι ...
Συμφωνώ ότι το Coupe μπορεί να γίνει καγκουρώ πολύ εύκολα! Το δικό μου ότι αλλαγή του έκανα ήταν ιδιαίτερα διακριτική.Το παληκάρι που το αγόρασε το 2002 μου εξομολογήθηκε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλει για γκομενοπαγίδα και για να το έχει μπροστά στην πόρτα ενός club που δούλευε στην Πετρούπολη ...
Εγώ τις περισσότερες φορές το είχα κλεισμένο στο γκαράζ και το χρησιμοποιούσα για ταξίδια ή βόλτες εκτός Αθηνών ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
mjacobεσύ το έχεις δεδομένο ότι ο μουράτος είναι φλούφλης και ο φτηνός μαμάω και δέρνω ε?
η ζωή δεν είναι πάντα έτσι όμως...
Δεν είναι θέμα 'φλουφλιάς' ή 'μαμισιού και δαρσίματος', είναι θέμα μυαλού κι αυτό δεν αγόραζεται ούτε φτηνά ούτε ακριβά.
ΥΓ0 εντάξει κυρίως χιουμοριστικό είναι αυτό που έγραψα στο επίπεδο των προηγούμενων posts...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τι ποσοστό από τις γυναίκες που διαλέγουν γκόμενο να έχει 'μη Accent' αμάξι για να τις πάει βόλτα παραλία, μετά τρώνε ****** στα πίσω καθίσματα ενός 'Accent';
Λογικά, και τα πίσω καθίσματα των Accent, θα έχουν την τιμητική τους, αλλά υποψιάζομαι πως τα πίσω καθίσματα άλλων, θα είναι πιο ταλαιπωρημένα...Όλα γίνονται πάντως.
Μιας και είμαστε στις προτάσεις οικονομίας, γιατί να μην κάνουμε ακόμη περισσότερη, κι αντί για Accent, να πάμε σε Lada, ή Yugo; Έχουν κι αυτά πίσω κάθισμα (ανακλινόμενο στο 5άθυρο Yugo να προσθέσω...).Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι περισσότεροι δεν αρνούνται την ύπαρξη του φαινομένου, αλλά εμμένουν κυρίως στο ότι πρέπει να ...καταδικάζεται! ΟΚ, και η εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο υπάρχει, καταδικάζεται, αλλά δεν είδα πολλούς να εξυμνούν τον...κομμουνισμό ή να γράφονται στο ΚΚΕ, μπας και την...καταργήσουμε (κάποτε...). Όσοι θέλουν να το παίξουν σταυροφόροι, για ν'αλλάξει η ο κόσμος άποψη για τα Hyundai, no prob, ο δρόμος ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα! Εγώ απλά βαριέμαι... Πρέπει να βγάλω και κάνα φράγκο, γιατί είμαι 30 (και όχι 19 που είναι κάτι άλλοι...), έχω ένα μεταχειρισμένο Υ (και όχι Rav4 και ακόμη 2 για ν' αλλάζω...) και φοβάμαι πως θα...δυσκολευτώ στο μέλλον! Θα βρω και μια τρίτη δουλειά λοιπόν για ν' αντιμετωπίσω τον...ανταγωνισμό!
Ασχετο, αλλά ο **Angel **που να είναι άραγε; Μάλλον θα πήγε να τραβήξει το...σκάφος με το SUV του... Τού φούτση, 3 τα χει (τ' αυτοκίνητα...), δεν θα έχει και κανένα φουσκωτούλι να τραβάει με το SUV που δεν...κολλάει πουθενά(άμα δεν το πας πουθενά, δεν κολλάει σίγουρα...για ανέβα καμιά Βασιλίτσα χειμωνιάτικα να γελάσουμε!) -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... το coupe για μένα ήταν ... άστο καλύτερα ... όταν το έδωσα ήμουν έτσι ...
Συμφωνώ ότι το Coupe μπορεί να γίνει καγκουρώ πολύ εύκολα! Το δικό μου ότι αλλαγή του έκανα ήταν ιδιαίτερα διακριτική.Το παληκάρι που το αγόρασε το 2002 μου εξομολογήθηκε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλει για γκομενοπαγίδα και για να το έχει μπροστά στην πόρτα ενός club που δούλευε στην Πετρούπολη ...
Εγώ τις περισσότερες φορές το είχα κλεισμένο στο γκαράζ και το χρησιμοποιούσα για ταξίδια ή βόλτες εκτός Αθηνών ...
ΟΚ τότε! Εξάλλου, το '70 και η Toyota το πρώτο καλό αυτοκίνητο που έβγαλε ήταν η Celica, και πλέον η πρώτη γενιά εκτός από όμορφη ακόμη και σήμερα, θεωρείται συλλεκτική! Οι Corolla εκείνης της εποχής, μπορεί να μην σπάγαν, αλλά είχαν αναρτήσεις...αγροτικού και επιδόσεις για γέλια! Τα 900ράκια της Fiat ήταν καλύτερα και ΟΧΙ δεν χαλάγαν τόσο συχνά! Πολλά κυκλοφορούν ακόμη και είναι συνομήλικα!
Όπως είπα το είχα για κάποιες μέρες δανεικό και δεν έχω κάτι να του προσάψω, εκτός από τους ανύπαρκτους χώρους πίσω, αλλά προφανώς δεν είναι το μόνο...Λίγα είναι πραγματικά 4θέσια. Κατά τ' άλλα ωραία ποιότητα εντός, εκτός, αλλά αδικημένο από το μοτέρ του, δεν βοηθά καθόλου.
-
HighFidelity, εγώ δεν έχω πρόβλημα, κάνε ότι θέλεις στο τόπικ, απλά κάποιος μπορεί να θέλει πληροφορίες για το συγκεκριμένο αμάξι για να το αγοράσει. Και αν θέλει να μάθει αν βγάζει γκόμενες με accent ή με το yugo σου δεν νομίζω να έρθει να το ρωτήσει στο φόρουμ. Μόνο αν είναι ύψιστο καγκούρι, και θέλει να το παίξει γκουσκούνης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
HighFidelity, εγώ δεν έχω πρόβλημα, κάνε ότι θέλεις στο τόπικ, απλά κάποιος μπορεί να θέλει πληροφορίες για το συγκεκριμένο αμάξι για να το αγοράσει. Και αν θέλει να μάθει αν βγάζει γκόμενες με accent ή με το yugo σου δεν νομίζω να έρθει να το ρωτήσει στο φόρουμ. Μόνο αν είναι ύψιστο καγκούρι, και θέλει να το παίξει γκουσκούνης.Γιατί να μην το ενδιαφέρει ΚΑΙ αυτό; Δεν είναι χρηστική πληροφορία για κάποιους; Και ένας να ενδιαφέρεται - καγκούρι ή όχι, αδιάφορο..- γιατί να μην το διαβάσει;
Αλλά δεν μιλάμε για υποψήφιους Γκουσγκούνηδες, μιλάμε για απλούς ανθρώπους, σε απλές καθημερινές...περιπέτειες!
Στην τελική, αν κάποιος έχει να μας δώσει κάποια άλλα στοιχεία για το αυτοκίνητο, δεν τον εμποδίζω εγώ ή κάποιος άλλος, καλοδεχούμενος είναι! Και χώρο έχουμε μπόλικο!
Δεν είναι και η πρώτη φορά που σε ένα topic γίνονται και τέτοιες αναφορές, οπότε χαλάρωσε... -
Καλά, αν συμφωνούν όλοι ότι αποτελεί χρηστική πληροφορία για την αγορά αυτοκινήτου αν θα κάτσει γκόμενα, εγώ τουμπεκί!
Hyundai Accent 2006