-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν περιμενα διαφορετικη αντιδραση απο την συγκαλυψη....3 λαλούν και 2 πετούν...
-
δεν περιμενα διαφορετικη αντιδραση απο την συγκαλυψη....Έτσι! Οι κ.κ. kouk, DAP και tsilis πληρώνονται αδρά για να συγκαλύψουν τις αλήθειες που ΜΟΝΟ το tfrc.gr και το topfuel.gr ξέρουν να αποκαλύπτουν
-
εγω προτεινω να εκτελεστει ο συντακτης στο Συνταγμα και ο Κacey που τον ακολουθησε σε αυτη τη συμπεριφορα να αναδειχθει ως 'χερας του μηνα'.
-
δεν περιμενα διαφορετικη αντιδραση απο την συγκαλυψη....Απολύτως λογικό.
Αν κρίνω απο όσα γραφεις στην αρχική σελίδα του Φόρουμ σας, μόνο η θεωρία συγκάλυψης μπορεί να σταθεί στην λογική σου.Μια χαρά για μένα.
-
DAP
εγω ειπα το ακριβως αντιθετο. Να μην κραζει 'εμας', γιατι τα ιδια κανουν και 'εκεινοι'. Οχι να ελεγχει να μην τα κανουν. Αλλα οταν κανεις κυρηγμα και οι ιδιοι οι δικοι σου κανουν ακριβως τα ιδια (κ χειροτερα...), χρησιμοποιωντας τα αυτοκινητα που τους δινει ο ΚΚ για να βγαλουν το περιοδικο τους κανωντας την δουλεια που τους εχει εκεινος αναθεσει (οχι την κοντρα, την δημοσιογραφια), θα τα ακουσεις. Η υποκρισια με ενοχλει.
Το editorial στο οποιο αναφερομαι ειχε τιτλο 'Η βουτα της Βουτας' κατα το οποιο, οποιος ασχολειται με κοντρες και σχεδον γενικα με την βελτιωση, ειναι η σκατομαγκας που σπρωχνει μαυρα λεφτα στο αυτοκινητο του, η φλωρακι που παιζει με τα λεφτα του μπαμπα. Το εχω ακομα, μην με κανετε να ψαχνω στην αποθηκη.
kouk
Εμενα εννοεις οτι εχω γραψει οτι οποιος δεν πηγαινει με 160 στην κινηση ειναι κουλος? Αποκλειεται να εχω πει τετοιο πραγμα, ειδικα απο την στιγμη που αποφευγω εντονως (ξανα, δεν λεω 'ποτε') να το κανω ο ιδιος. Ουτε θελω να καρφωσω καποιον, ειπαμε: την υποκρισια δεν μπορω...tsilis
τωρα το καταλαβες το νοημα? Αν οχι, παμε με απλα λογακια. Κατα καιρους οι 4Τ εχουν κραξει, χλευασει και αποδοκιμασει οσους ασχολουνται με τις κοντρες (χωρις να κανει και ενα διαχωρισμο μεταξυ των σοβαρων και συνειδητοποιημενων κοντρακηδων που προσεχουν τι και που το κανουν, και των αλλων που σκοτωνουν κοσμο για πλακα).Την ιδια στιγμη υπαλληλοι τους ξεσκιζονται στην σφηνα με δανεικα αυτοκινητα ('δοκιμη'
), κανουν αφιερωματα στο ποιες ειναι καλες πλατειες για drift (τευχος πριν 3-4 χρονια με MX5), ο Καβαθας παιζει με αεροπλανα και την ιδια στιγμη αποκαλει 'κατακριτεο εναντι του κοινωνικου αισθηματος το να ξοδευεις ενα καρο λεφτα για ακριβο αυτοκινητο ή για πανακριβες βελτιωσεις ενω αλλοι πεινανε' (ακου τι ειπε ο ανθρωπας που θα μου κανει και κουμαντο στα λεφτα μου...) και αλλα τετοια ωραια.καταλαβες τωρα?
-
Αν ξεχάσουμε για μερικά λεπτά τις προσωπικες κοντρες που μπορει να εχουμε μεταξυ μας, θεωρείται σωστο και πρεπον να πηγαινει αυτοκινητο με τα διακριτικά του περιοδικού έτσι σε δρόμο με κίνηση;;
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει και αν θα παρει θεση, αλλά αν οντως τα πράγματα έγιναν όπως περιγράφονται παραπάνω, λυπάμαι πολύ αλλά πάσχουμε από επαγγελματισμό.
Όταν υποτίθεται ότι όλο το περιοδικό μεριμνεί περι ασφαλής οδήγησης, προμοτάρει την οδήγησει στα Μέγαρα, δεν νοείται εργαζόμενος στο χώρο του περιοδικού να οδηγάει έτσι με τα διακριτικά των 4Τ.
-
kacey δεν εννοώ εσένα. Εννοώ τον MAD-MAX-13.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τωρα το καταλαβες το νοημα? Αν οχι, παμε με απλα λογακια. Κατα καιρους οι 4Τ εχουν κραξει, χλευασει και αποδοκιμασει οσους ασχολουνται με τις κοντρες (χωρις να κανει και ενα διαχωρισμο μεταξυ των σοβαρων και συνειδητοποιημενων κοντρακηδων που προσεχουν τι και που το κανουν, και των αλλων που σκοτωνουν κοσμο για πλακα).
Την ιδια στιγμη υπαλληλοι τους ξεσκιζονται στην σφηνα με δανεικα αυτοκινητα ('δοκιμη'
), κανουν αφιερωματα στο ποιες ειναι καλες πλατειες για drift (τευχος πριν 3-4 χρονια με MX5), ο Καβαθας παιζει με αεροπλανα και την ιδια στιγμη αποκαλει 'κατακριτεο εναντι του κοινωνικου αισθηματος το να ξοδευεις ενα καρο λεφτα για ακριβο αυτοκινητο ή για πανακριβες βελτιωσεις ενω αλλοι πεινανε' (ακου τι ειπε ο ανθρωπας που θα μου κανει και κουμαντο στα λεφτα μου...) και αλλα τετοια ωραια.Προφανώς δεν μπορείς να πιάσεις το νόημα, γι'αυτό και τα ψιλοειρωνικά σχολιάκια!
Ας το ξαναπάμε λοιπόν.
Η αντίρρηση αφορά στο 'πάω με όσα και κάντε στην μπαντα γιατι ετσι γουστάρω'...στο 'αφου δεν μου κάνετε πίστα, θα τρέχω στους δρόμους'.
Απλό είναι. Μπορείς να το καταλάβεις φανταζομαι.Αν δεν το κάνεις ή δεν το είπες, δεν σε αφορά.
Οσον αφορά στους υπαλλήλους, αλλά και εμάς τους ίδιους.
Ποιός σου είπε kacey, οτι δεν έχουμε τρέξει ή δεν θα ξανατρέξουμε?
Ποιός σου είπε οτι ο υπάλληλος μιας επιχείρησης πρέπει οπωσδήποτε να κάνει στην προσωπική του ζωή αυτά που λέει το αφεντικό του?
Ποιός σου είπε οτι μπορεί κάποιος να 'καρφώνει' ενα υπάλληλο επειδή θέλει να την πει στο αφεντικό του? (Μικροψυχία είναι οχι μαγκιά).Και τελικά.
Η διαφορά μας σε αυτό το θέμα είναι οτι εγω οταν τρέχω, ξέρω οτι κάνω κάτι πολύ επικίνδυνο.
Αλλοι θεωρούν οτι πρέπει οι άλλοι να προσέχουν οταν κάνουν αυτοί το κέφι τους. Λυπάμαι, αλλά σε αυτό δεν θα συμφωνήσω ποτέ!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προφανώς δεν μπορείς να πιάσεις το νόημα, γι'αυτό και τα ψιλοειρωνικά σχολιάκια!
Ας το ξαναπάμε λοιπόν.
Οσον αφορά στους υπαλλήλους, αλλά και εμάς τους ίδιους.
Ποιός σου είπε kacey, οτι δεν έχουμε τρέξει ή δεν θα ξανατρέξουμε?
Ποιός σου είπε οτι ο υπάλληλος μιας επιχείρησης πρέπει οπωσδήποτε να κάνει στην προσωπική του ζωή αυτά που λέει το αφεντικό του?
Ποιός σου είπε οτι μπορεί κάποιος να 'καρφώνει' ενα υπάλληλο επειδή θέλει να την πει στο αφεντικό του? (Μικροψυχία είναι οχι μαγκιά).Το κατάλαβες τώρα,γιατί δεν καταλαβαίνω ή να σε θεωρήσω ρουφιάνο (δεν μου είχες δώσει τέτοιο δικαίωμα ως τώρα....)
Πριν την ειρωνία,ας υπάρχει λίγη αυτογνωσία (ή μήπως έχεις πάντα δίκαιο?)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το editorial στο οποιο αναφερομαι ειχε τιτλο 'Η βουτα της Βουτας' κατα το οποιο, οποιος ασχολειται με κοντρες και σχεδον γενικα με την βελτιωση, ειναι η σκατομαγκας που σπρωχνει μαυρα λεφτα στο αυτοκινητο του, η φλωρακι που παιζει με τα λεφτα του μπαμπα. Το εχω ακομα, μην με κανετε να ψαχνω στην αποθηκη.Και τους γιούς εμπόρων ναρκωτικών;
Εγώ είδα πρόσφατα στο σπίτι κάποιου να το έχει κάνει κορνίζα, στην κυριολεξία.
-
kouk
ρε συ, ωρες ωρες πραγματικα πιστευω οτι ή εγω δεν ξερω ελληνικα, ή μερικοι δεν διαβαζουν προσεκτικα και τα περναν στο πολυ απ΄εξω. βαριεμαι να τα ξαναγραφω παντως.ΥΓ 2-3 τευχη πριν την 'βουτα της Βουτας', ο ΚΚ σε αλλο editorial εγραφε για το τι απολαυση ειναι να πηγαινεις 'σβελτα σε αδειο βουνισιο δρομο με μια Integralle'. Χμμ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όταν κυκλοφορείς με αυτοκίνητο που φέρει τα διακριτικά της εταιρείας που εργάζεσαι, αναπόφευκτα οι πράξεις σου ταυτίζονται με τη συγκεκριμένη εταιρεία, στην περίπτωσή μας τους 4Τροχούς που 'κόπτονται'(*) (όπως λέει ο ιδιοκτήτης τους) της οδηγικής μας ασφάλειας. Θες-δε θες είσαι εκπρόσωπός της εκείνη τη στιγμή.
Πάρε το προσωπικό σου αμάξι και όσο θες. Κανείς δε θα σε θεωρήσει εκπρόσωπο των 2-3-4Τροχών. Τόσο απλό είναι κατά τη γνώμη μου το ζήτημα.(*) χρησιμοποιώ σωστά την έκφραση;
-
Ειναι σιγουρο οτι ο οδηγος ανηκει στους 4Τ και οχι π.χ. στην αντιπροσωπεια που παραχωρησε το αμαξι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι σιγουρο οτι ο οδηγος ανηκει στους 4Τ και οχι π.χ. στην αντιπροσωπεια που παραχωρησε το αμαξι;Το λογικό είναι οι 4Τροχοί, όταν παραλαμβάνουν ένα αυτοκίνητο, να βάζουν τα αυτοκόλλητά τους και πριν το επιστρέφουν να τα βγάζουν.
Για να είμαστε σίγουροι, ας μας πει ο Kacey πότε έγινε η 'κόντρα'. Μετά θα είναι πολύ εύκολο για κάποιον από τους 4Τροχούς να μας πει αν ο οδηγός ήταν υπάλληλος του περιοδικού ή όχι. Εκτός κι αν μπαίνει όποιος θέλει στο parking του περιοδικού και παίρνει τα αυτοκίνητα για μια 'βόλτα'. -
Οχι. Αλλα μολις τους εδωσες μια πολυ καλη και βολικη εξηγηση την οποια κανεις δεν μπορει να αντικρουσει.
εγω ειπα, 'ταδε οδηγος, ταδε αμαξι, με αυτοκολλητα 4Τ, την ταδε ωρα στο ταδε μερος'. Αν τους ενδιαφερει τι και πως, μπορουν να βρουν ποιος ηταν. Το τι θα κανουν αυτη την πληροφορια, ποσως με ενδιαφερει. Το κυρηγμα να σταματησει παρακαλω...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Όταν κυκλοφορείς με αυτοκίνητο που φέρει τα διακριτικά της εταιρείας που εργάζεσαι, αναπόφευκτα οι πράξεις σου ταυτίζονται με τη συγκεκριμένη εταιρεία, στην περίπτωσή μας τους 4Τροχούς που 'κόπτονται'(*) (όπως λέει ο ιδιοκτήτης τους) της οδηγικής μας ασφάλειας. Θες-δε θες είσαι εκπρόσωπός της εκείνη τη στιγμή.
Πάρε το προσωπικό σου αμάξι και όσο θες. Κανείς δε θα σε θεωρήσει εκπρόσωπο των 2-3-4Τροχών. Τόσο απλό είναι κατά τη γνώμη μου το ζήτημα.(*) χρησιμοποιώ σωστά την έκφραση;
Εχεις (μερικως) δικιο μιας και αν δω ενα οδηγο φορτηγου της ΦΑΓΕ να πεταει γιαουρτια στον κοσμο δεν θα τα βαλω με τον Φιλιππου,ετσι;
Σε ολα τα περιοδικα θα βρεις σε καποια γωνια μια φραση σαν 'Οι αποψεις που παρουσιαζονται στα ενυπογραφα αρθρα ΔΕΝ εκφραζουν απαραιτητα τη γνωμη του περιοδικου.'
Τι σημαινει αυτο; Οτι το περιοδικο (και τα αφεντικα του) δεν ταυτιζονται με τα γραπτα κειμενα του περιοδικου.Ποσο μαλλον για πραξεις υπαλληλων μακρυα απο τις εγκαταστασεις της επιχειρησης και σε ωρα ,αληθεια kacey τι ωρα συνεβησαν ολα αυτα;Για δωσε λεπτομερειες. -
Εγώ δέχομαι το ότι το περιοδικό δε μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις πράξεις των συντακτών του, οπότε και αυτοί στο δρόμο μπορούν να συμπεριφέρονται ως ζώα.
Θα μου απαντήσει όμως κάποιος αν το περιοδικό φέρει ευθύνη όταν γράφονται άρθρα σαν αυτό του τεστ της BMW M5 τον Αύγουστο του 2005 (τεύχος 419);
Παραθέτω τα κείμενα:-
'Σημείο εκκίνησης, η πρωτεύουσα. Προορισμός, η Στεμνίστα της ορεινής Αρκαδίας. Στη διαδρομή υπάρχουν τα πάντα, από αυτοκινητόδρομος μέχρι εθνική οδός και ορεινό στροφιλίκι. Αυτή δεν είναι ειδική διαδρομή, cannonball είναι! Τι να πούμε τώρα; Ότι από τη στιγμή που αφήσαμε το βενζινάδικο στην Αττική Οδό μέχρι την πρώτη στάση στον αυτοκινητόδρομο για Τρίπολη, η βελόνα δεν έπεσε ΠΟΤΕ κάτω από τα 200 στο φαντεζί κοντέρ της Μ5, ενώ η Κ1200S με τον ***** καβάλα ξεμάκραινε και χανόταν μπροστά, προσπερνώντας πανταχόθεν τα σαν σταματημένα προπορευόμενα αυτοκίνητα'
-
'Πάντως, ακόμη κι έτσι, η γαλανόλευκη μοτοσικλέτα μας έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι μέχρι την Κόρινθο. Έφευγε, χανόταν, μας περίμενε, άφηνε να περάσουμε και μας περνούσε από αριστερά ή δεξιά, είτε πηγαίναμε με 200 είτε με 250 χλμ./ώρα.'
-
'Το αίμα της πήρε πίσω η M5 στις στροφές του Αρτεμισίου. Εκεί έγιναν απίθανα πράγματα, αφότου πατήσαμε το πλήκτρο Μ στο τιμόνι (το προσωπικό πρόγραμμα οδήγησης που προσαρμόζεται κατά παραγγελία του οδηγού από την κεντρική οθόνη), για να προεπιλέξουμε μεμιάς το κορυφαίο πρόγραμμα στο SMGIII (S6), τον κινητήρα full power, το EDC στη σκληρή σκάλα και το DSC πλήρως απενεργοποιημένο. Καταρχάς, το κοντέρ δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα 180. Μετά, δύο φορές νιώσαμε τη μούρη να γλιστρά, κρατήσαμε το γκάζι πατημένο και νιώσαμε την ουρά να γλιστρά. Ανάποδο και πάμε για την επόμενη. Εύκολο; Όχι ακριβώς, αλλά δεν καρδιοχτυπήσαμε, παρ’ ότι τη μια το κοντέρ έγραφε 190 και την άλλη 200 (!).'
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Δε λέω, ΑΜΑΞΑΡΑ η M5, όταν όμως το περιοδικό που μάχεται για τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς των Ελλήνων διαφημίζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και ενέργειες τι μπορεί να περιμένει κανείς;
-
-
Συγνώμη aserf αλλά πώς περίμενες να κάνει ένα τεστ-συγκριτικό μία Μ5 με μια μηχανή?Κούτσα-κούτσα?Νομίζω ότι το θέμα με το άρθρο δεν είναι επιχείρημα.
Θα ένιωθες καλύτερα αν σου έγραφε 'η Μ5 στα 25km/h τσουλάει καλύτεαρ από την K1200'? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Συγνώμη aserf αλλά πώς περίμενες να κάνει ένα τεστ-συγκριτικό μία Μ5 με μια μηχανή?Κούτσα-κούτσα?Νομίζω ότι το θέμα με το άρθρο δεν είναι επιχείρημα.
Θα ένιωθες καλύτερα αν σου έγραφε 'η Μ5 στα 25km/h τσουλάει καλύτεαρ από την K1200'?Οκ, μπορεί μόνο έτσι να γίνεται ένα σοβαρό τεστ μιας M5, μετά όμως μη βγαίνει ο Καββαθάς και μας μιλάει για οδηγική παιδεία, κτλ.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εχεις (μερικως) δικιο μιας και αν δω ενα οδηγο φορτηγου της ΦΑΓΕ να πεταει γιαουρτια στον κοσμο δεν θα τα βαλω με τον Φιλιππου,ετσι;Αν ο Φιλίππου (έτσι τον λένε τον CEO της ΦΑΓΕ;) μου είχε πρήξει τα ούμπαλα επί χρόνια για το ότι πρέπει επιτέλους στη μπανανία να μάθουμε να μην πετάμε γιαούρτια στον κόσμο, και ο οδηγός τα πέταγε από την κορυφή του φορτηγού της ΦΑΓΕ (και όχι στην προσωπική του ζωή, που δεν μας ενδιαφέρει), τότε ναι θα τα έβαζα με τον Φιλίππου.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Συγνώμη aserf αλλά πώς περίμενες να κάνει ένα τεστ-συγκριτικό μία Μ5 με μια μηχανή?Στις Σέρρες...
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ