-
Να πω και τη σπόντα για τον Παλομπαρίνι.
Η διαφορά KR-MS ήταν 1.3. Μόλις ο KR την ανέβασε στο 1.7 είπε 'Και να που ο ΜS κατεβάζει και άλλο τη διαφορά'
Και μαύρη σημαία έχουμε να δούμε από το περσινό Indy πάλι στον ΧΠΜ, με καθυστέρηση 50+ γύρων επειδή πήρε το εφεδρικό...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Να πω και τη σπόντα για τον Παλομπαρίνι.Η διαφορά KR-MS ήταν 1.3. Μόλις ο KR την ανέβασε στο 1.7 είπε 'Και να που ο ΜS κατεβάζει και άλλο τη διαφορά'
Μπορεί να μην το πρόσεξε ότι μειώθηκε η διαφορά. Όπως και γω, αν δεν μου το έλεγε ο πατέρας μου που το βλέπαμε μαζί, δεν θα το πρόσεχα. Βέβαια εγώ είμαι θεατής ενώ αυτός πληρώνεται.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Το Dream Show αναφέρθηκε...
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας αγώνας;!; Μπαααααααααααααααααα...
Περιμένω στην επόμενη μετάδοση...
ποτε ειναι η επομενη μεταδοση ?
περσι στο τελος του αγωνα ειπε για το ακροπολις
Αν δεν κάνω λάθος, στο ΣΚ που έρχεται...
-
GeorgeTabs, να σου πω ποιο είναι το ζήτημα; Ότι ο Παλομπαρίνι είναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ γενικότερα, οπότε μας φταίνε όλα του. Όταν ακούγεται το Team Radio στον Raikkonen μετά την καρώ σημαία κι εκείνος ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ για να ακούσουμε, παρά τις (είμαι βέβαιος γι' αυτό) προσπάθειες του ΤΠ πίσω απ' τα μικρόφωνα, τότε τι να πεις για τον άνθρωπο; Είναι από άλλο άθλημα, από άλλη χώρα, από άλλο πλανήτη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Βγάλτε τον από εκεί μπας και βελτιωθεί έστω και λίγο η μετάδοση! Σκεφτείτε το αυτό!
BTW, αν ήθελα να ακούω με Ιταλική προφορά όλες τις λέξεις, θα έβλεπα F1 στο RAI (δεν ξέρω αν προβάλεται)... Αλλά επιλέγω να την παρακολουθώ με ελληνική και έτσι όταν περιμένω να ακούσω BAR - HONDA και ακούω BAR-oNDA, με αναγκάζει να προσπαθώ να καταλάβω τι έχει πει και αυτό το θεωρώ απαράδεκτο σε μετάδοση στη γλώσσα μου! Ελληνικό κανάλι βλέπω, οκ; Ακόμα και τη Γουλιελμίνο να μου έβαζαν, πάλι τα ίδια θα έλεγα!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορεί να μην το πρόσεξε ότι μειώθηκε η διαφορά. Όπως και γω, αν δεν μου το έλεγε ο πατέρας μου που το βλέπαμε μαζί, δεν θα το πρόσεχα. Βέβαια εγώ είμαι θεατής ενώ αυτός πληρώνεται.Φαντάσου όμως εμένα να κρέμομαι από το live timing, να βλέπω τον ΚΡ να παίρνει μια ανάσα και να ακούω στην τηλεόραση ότι ο ΜΣ έκλεισε και άλλο την ψαλίδα... Φρίκη!
-
Αυτό που βλέπω είναι μια καθαρα ερασιτεχνική κάλυψη του αγώνα! Οι οποιες πληροφορίες προέρχονται απο διαφορα site αγοραζονται μερικα video με συνεντευξεις και που και που έχουμε κάποια συνεντευξη από τον ίδιο τον Πουρναράκη. Για όλα τα παραπάνω φταιει ο Alpha και μόνο ο Alpha που έχει μονοπώλιο και δεν γουστάρει να σκάσει κι'άλλα λεφτά!
Από εκεί και πέρα όμως, και δεδομένου ότι η κάλυψη είναι ερασιτεχνική, θα ήταν πιο απλό να το ρίξουμε και λίγο στο χαβαλέ! Παράδειγμα: δεν χρειάζεται 2 λεπτά ανάλυση τι είναι τα 'g', εχω βαρεθεί να ακουω για μειωμένες αεροδυναμικες αντιστάσεις, για μπλοκαρισμα του εσωτερικου τροχου και τους σχετικους κραδασμους. Ειδικά ο Παλομπαρίνι που είναι ψιλοασχετος δεν χρειάζεται να έχει τοσο σοβαροφανές υφος! Σήμερα στο τέλος της ευθείας και ενω 2 μονοθέσια είχαν κολλήσει λεει με το πιο σοβαρο ύφος: 'δυσκολο σημείο για προσπέρασμα'!!!!!!!!!!! Πάλι καλά το κατάλαβε το ο Πουρναράκης και διακριτικά τον διόρθωσε!
Γενικά η ψυχολογία που μου περνάτε είναι οτι και εσεις ξέρετε πως το επιπεδο της εκπομπής είναι χαμηλο (παρόλο που για τα μέσα που διαθέτετε είναι μια χαρα) και προσπαθείτε να δώσετε κύρος μέσω της σοβαροφάνειας!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και η πλάκα είναι πως αυτός θα γελάει ΔΙΚΑΙΩΣ, γιατί ΟΝΤΩΣ προφέρει τις ιταλικές λέξεις στα Ιταλικά...
Όσο για τις άλλες; Ε, τι να κάνουμε, Ιταλός είναι, ιταλοπροφορά θα έχει.
Ούτως ή άλλως τις υπόλοιπες λέξεις, των άλλων γλωσσών και αυτός λάθος τις λέει, αλλά και εμείς που ξεκαρδιζόμαστε το ίδιο χάλια τις λέμε!!!
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα! Εδώ Ελλάντα γιου νοου νο Ιταλία!!!! Είναι ποτέ δυνατόν να έχουμε Ιταλό να μεταδίδει????? Τί να υποστηρίζει άραγε????? Λέτε φερρρρρρρρρράρι????? Μπααααααα
-
Μερικοί μου φαίνεται ότι βλέπουν το δέντρο, αλλά ούτε καν ψάχνουν για το δάσος.
Το πρόβλημα του Παλομπαρίνι δεν είναι ούτε η προφορά του, ούτε τα μαλλιά του ( ). Δείτε λίγο την ουσία. Οι γνώσεις του για το άθλημα περιορίζονται στα απολύτως βασικά και σίγουρα δεν αρκούν για μια πανελλήνια μετάδοση.
Αν με τον καιρό στρώσει θα είναι αρκετά ευχάριστος και οικείος, σαν δεύτερη φωνή πίσω από τον ΤΠ.
-
Μια παρατήρηση.
Είδα τα δοκιμαστικά στο RTL και γύρναγα εκει όταν έπεφταν διαφημίσεις!
Αν οι δικοί μας μίλαγαν σε in-car πλάνο (συνέχεια) θα τους είχαμε φάει τώρα!!!
Οπως και αν δεν σταματούσαν να μιλούν συνέχεια!!!!
-
kouk, ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο γίνεται!!
Και Αυστρία, που δεν μπαίνει ούτε ένα ΚΑΡΕ διαφήμισης!!Και μιλάει και στα team radio (ΑΥΤΟ είναι ΤΣΑΝΤΙΛΑ!!!!!!!)
ΚΑι στα ελβετικά ομοίως, το ιν καρ είναι απλά άλλη μια κάμερα!!!
Και ΠΛΕΟΝ, το 2005 με τόσα και τόσα ιν καρ, έτσι είναι, κι ας μην μας αρέσει... (εμένα πάντως καθόλου, ο κινητήρας κάνει την καλύτερη περιγραφή!!! )
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα! Εδώ Ελλάντα γιου νοου νο Ιταλία!!!! Είναι ποτέ δυνατόν να έχουμε Ιταλό να μεταδίδει????? Τί να υποστηρίζει άραγε????? Λέτε φερρρρρρρρρράρι????? Μπααααααα
Σε παρακαλώ!!!!
ΜΙΝΑΡΝΤΙ!!!!! -
Λυπαμαι παρα πολυ. Πραγματικα λυπαμαι για το επιπεδο της χθεσινης μεταδοσης το οποιο ηταν επιεικως κακο!
Και οταν λεω κακο δεν εννοω ειπε τον Φριζακερ, Αλμπερς και τετοια χαζα. Εννοω οτι αισθανομουν οτι ακουγα τον Τσουκαλα να περιγραφει Ολυμπιακο.Ολοι εχουν συμπαθειες και αντιπαθειες. Καποιος πιλοτος μας αρεσει, καποια ομαδα κλπ.
Αλλα απο την τηλεοραση ας υπαρχει καποιο μετρο. Ή εστω χιλιομετρο. Αλλα να υπαρχει κατι, ενας φραγμος, μια αναστολη.ΟΧΙ! Ο ΚΙΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗ
ΟΧΙ! Η ΡΕΝΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
ΟΧΙ! Ο ΜΟΝΤΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ 5 ΓΥΡΟΥΣ
ΟΧΙ! Η ΜΑΚΛΑΡΕΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 7-8' ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΙΝΗΣΗ
ΟΧΙ! ΤΟ ΑΡΓΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΔΕ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΓΥΡΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 5' ΜΠΡΟΣΤΑ
και το κυριοτερο:
ΟΧΙ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΜΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ GP. ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΗΤΑΝ.
και παρα πολλα αλλα τετοια! Δηλαδη ελεος! εστω και σπορελεος!Σε παρακαλω Τακη δες ξανα τον αγωνα και πες μας αν σου αρεσε η μεταδοση. Πολλες φορες λιγο οπαδικο στοιχειο εχει πλακα και κανει ενδιαφερουσα την μεταδοση. Αλλα οσοι παρουσιαστες το εφαρμοζουν συνηθως ειναι 2 και υποστηριζουν αντιπαλες ομαδες.
Και κατι αλλο: Ποσων μονοθεσιων τακτικη εφαρμοζει ο κος Ντένις;
-
Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μετάδοση.
Είναι μια χαρά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα σπορ, όπου παίζει η ομάδα μας (ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ) και νομίζω ότι παίζει μια Ελληνική ομάδα (ΠΟΚ) με μία ξένη (ΑΡΗΣ).
Μιά χαρά η μετάδοση .... έτσι για να μαθαίνεται ότι και εμάς μας την σπάνε οι μεταδόσεις σε άλλα αθλήματα (προς όλους τους κατοίκους και οπαδούς του Λεκανοπεδίου).
-
Λένε ορισμένα κουλά και εκνευριστικά στερεότυπα μερικές φορές, αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο κακή η μετάδοση πια.
Έχουν βελτιωθεί αρκετά. -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μετάδοση.Είναι μια χαρά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα σπορ, όπου παίζει η ομάδα μας (ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ) και νομίζω ότι παίζει μια Ελληνική ομάδα (ΠΟΚ) με μία ξένη (ΑΡΗΣ).
Μιά χαρά η μετάδοση .... έτσι για να μαθαίνεται ότι και εμάς μας την σπάνε οι μεταδόσεις σε άλλα αθλήματα (προς όλους τους κατοίκους και οπαδούς του Λεκανοπεδίου).
Θα συμφωνήσω με τον άσπονδο συμπολίτη...
Οποιος διαμαρτύρεται για οπαδισμό στις μεταδόσεις της F1 ας παρακολουθήσει σε μαγνητοσκόπηση καμια (ε)μετάδοση οποιουδήποτε αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με μεσαια-μικρή ομάδα (τυχαίο παράδειγμα). Στον Alpha παντα...
-
kalispera se olous.Tha ithela na parakalesv ton k. sxoliasth ston Alpha,na
thimithei ksana kai na pei kai se mas ti shmainei o oros 'antikeimenikh dh
mosiografia'.Oti kanei o schumacher einai kalo,otan kanei lathos ftaiei to
autokinhto ki otan oi alloi ton patane ton poliprotathliti kai tou rixnoun
st' aftia mas kanei xari pou to metadidei.IMARTON,toulaxisto na bgei kai
na pei sta isia 'nai re magkes exv adynamia ston germano kai den eimai
antikeimenikos' kai na teleivnei h ypothesi etsi,oxi auto to pragma pou
symbainei se kathe GP pou anamesa apo kathe diafimistiko akoume auta
pou akoume kai gelan kai oi petres.AMAN pia eftixvs pou iparxoun kai
ta doryforika kanalia.Toylaxisto ekei den katalabainoume kiolas.Re eseis
ston Alpha balte kai kamia diafimisi kata thn diarkeia tou agvna:einai
dynaton na blepoume apo tous 70 gyrous,tous 50!!! Me 15-20 bgazoume
nohma...Alla den ftete eseis,emeis fteme pou sas anexomaste giati agapame
to sport,mas ipotimate omos,DEN APEFTHINESTE SE XAXOLOUS... -
Ο χρήστης doctor46 έγραψε:
kalispera se olous.Tha ithela na parakalesv ton k. sxoliasth ston Alpha,na
thimithei ksana kai na pei kai se mas ti shmainei o oros 'antikeimenikh dh
mosiografia'.Oti kanei o schumacher einai kalo,otan kanei lathos ftaiei to
autokinhto ki otan oi alloi ton patane ton poliprotathliti kai tou rixnoun
st' aftia mas kanei xari pou to metadidei.IMARTON,toulaxisto na bgei kai
na pei sta isia 'nai re magkes exv adynamia ston germano kai den eimai
antikeimenikos' kai na teleivnei h ypothesi etsi,oxi auto to pragma pou
symbainei se kathe GP pou anamesa apo kathe diafimistiko akoume auta
pou akoume kai gelan kai oi petres.AMAN pia eftixvs pou iparxoun kai
ta doryforika kanalia.Toylaxisto ekei den katalabainoume kiolas.Re eseis
ston Alpha balte kai kamia diafimisi kata thn diarkeia tou agvna:einai
dynaton na blepoume apo tous 70 gyrous,tous 50!!! Me 15-20 bgazoume
nohma...Alla den ftete eseis,emeis fteme pou sas anexomaste giati agapame
to sport,mas ipotimate omos,DEN APEFTHINESTE SE XAXOLOUS...Καλως μας ηρθες στο φορουμ. Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες. Δεν ειναι μονο θεμα κανονισμου, αλλα και ουσιας, τα greeklish βγαζουν ματια.
mod
-
Γράφε όπως γουστάρεις.
admin
-
Parea sorry gia ta greeklish alla molis estisa to PC kai ta Windows einai
Agglika kai den to exv rithmisei akoma.H alitheia einai oti ki emena den
mou aresei autos o tropos grafhs.Aaa kai kalvs sas vrika -
Γενικοτερα τωρα και για να ανακεφαλαιωσουμε:
Ο ΤΠ ειναι Schumacherικος, εκστασιαζεται οταν βλεπει το διασημο αλογακι, γουσταρει με τρελα τον Kimi και αντιπαθει θανασιμα την Renault.
Και ολα αυτα μαζι!!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη