-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
'Λίγο μετά τα μεσάνυχτα;'
Την Αλευρά την είδαμε ( ), τον Ρόκυ τον είδαμε ( ), ειδήσεις είδαμε ( ), αλλά F1 πριν από τις 2 το βράδυ δεν είδαμε!
Σοβαρά, ποιοι περιμένετε να σας δουν; Δηλαδή περισσότερη τηλεθέαση είχε ο Ρόκυ;Εγώ π.χ. επειδή μόνο και μόνο ήθελα να ακούσω τις δηλώσεις του Κίμι. Αλλιώς σιγά μην έχανα 2 πολύτιμες ώρες ύπνου...
Ευτυχώς πάντως που είχε Ρόκυ και όχι καμιά βλακεία ταινία.ΥΓ. Την Αλευρά ή κυρίως τα κάτω άκρα της;;;
Και εγώ γι'αυτό περίμενα. Κοίτα τι κάνει η έλλειψη Internet.
Υ.Γ. Και άνω και κάτω...
-
Μια που μιλάμε για το σχολιασμό απλά να αναφέρω την ατάκα του takisp στο 1ο σκέλος των δοκιμαστικών όταν ο Σουμάχερ τελειώνει το γύρο 6 δέκατα πίσω κάνοντας λογοπαίγνιο λέγοντας 6 αιώνες πίσω
-
Επική ατάκα αυτή του Παλομπαρίνι χθες, όταν τελείωνε ο αγώνας:
'...οι Τoyota κάνουν το 1-2 αλλά στις πιο πίσω θέσεις...'!!!
Όταν κατάλαβε ότι πάει να την πει είχε ήδη πει το 1-2 και προσπάθησε να το μπαλώσει!! Έλα όμως που πουθενά δεν κόλλαγε το 3-4!!!Εντάξει τα σαρδάμ και τα λάθη στην αναμετάδοση είναι φυσιολογικά. Ζωντανή εκπομπή είναι.
Μερικά όμως όπως το παραπάνω γράφουν ιστορία!! -
Έχω απορία: Λέει στη διαφήμιση ο μέγιστος ΤΠ '5000000000 τηλεθεατές'... είναι δυνατόν ρε παιδιά; Πόσο πληθυσμό έχει η γη; Σιγά μην έχει η F1 5 δις τηλεθεατές.
Επίσης, αυτό για τη φαντασία που άκουσα στη διαφήμιση του σημερινού αγώνα ήταν... για γέλια πραγματικά!
Τέλος... Ένα μπλοκάρισμα θα δημιουργεί κραδασμούς καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα... Πρώτα απ' όλα το έχουμε ακούσει τόσες φορές που και η κοπέλα μου ακόμα το έχει μάθει απ' έξω κ ανακατωτά. Άσε που η γνώμη μου είναι ότι εν μέρει μόνο είναι σωστό αυτό, γιατί από ένα σημείο και μετά τα λάστιχα θα ισιώνουν λόγω φθοράς και το φαινόμενο θα περιορίζεται. Έχω άδικο;
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αληθεια ...εχει σκεφτει κανεις στον ALPHA κατα την διαρκεια των διαφημισεων να υπαρχει ενα μικρο παραθυρο που να συνεχιζει να δειχνει τον αγωνα ???
Κατι σαν Picture In Picture ....οπως πολλες φορες κανει το RTL...Και το οποιο οπως εχει γραφτει πολλες φορες ειναι παρανομο στην χωρα μας.
Ναι ??? δεν το ηξερα .....τι να πω .....ειμαστε νομιμοι σε ολα τα αλλα και αυτο μας ....μαρανε!!!!
Όταν βλέπαμε σε window τον αγώνα κατά την αναμονή για μεταγωγή των κρατουμένων της 17N ήταν νόμιμο; Ή είναι παράνομη η προβολή του προγράμματος κατά τις διαφημίσεις, επειδή ο διαφημιζόμενος χάνει μέρος της προσοχής του κοινού; Λογικό μου φαίνεται αυτό το τελευταίο, απλά να πω ότι μόλις ο Alpha βάλει διαφημίσεις, εγώ αλλάζω κανάλι γιατι ΔΕΝ θέλω να του προσφέρω την αγοραστική μου δύναμη σε στιγμή που δεν με σέβεται. Ενώ αντίθετα, αν έδειχναν ένα παράθυρο με τον αγώνα, θα συνέχιζα να τους παρακολουθώ. Ποιος χάνει λοιπόν; Όλοι μας μάλλον! Αλλά είπαμε, που να βρεθεί λογική σ' αυτή τη χώρα.
Υ.Γ. Θα ήθελα να διαβάσω το μέρος της σχετικής νομοθεσίας που αναφέρει αυτό το πράγμα. Γιατί όπως και να το κάνεις, η διαβεβαίωση του Τάκη δεν μου είναι αρκετή. Όχι ότι έχω λόγους να τον αμφισβητώ, αλλά θα το εκτιμούσα αν τεκμηρίωνε αυτό που μας λέει.
-
Δε θυμάμαι 100% αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στον αγώνα Ολυμπιακός-Ηρακλής παίχτηκαν διαφημίσεις ενώ συνεχιζόταν ο αγώνας σε μικρότερο καρε. Τώρα αν πράγματι συνέβη αυτό σημαίνει είτε οτι αλλαξε η νομοθεσία για τις διαφημίσεις, είτε οτι υπάρχει διαφορετική νομοθεσία σε κάθε άθλημα ( ) , είτε οτι ο Τάκης μας δουλεύει. Διαλέχτε και πάρτε.
-
Μπορεί ο Παλομπαρίνι όταν έχει incar πλάνο με ήχο από το μοτέρ να **ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ! **:evil:
Επιτέλους δεν μπορεί να κάνει λίγη παύση....;
Ο Τάκης που δεν μιλά ή μιλά γρήγορα και σιγά περιγράφοντας κάποιες κινήσεις του οδηγού είναι βλάκας; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί ο Παλομπαρίνι όταν έχει incar πλάνο με ήχο από το μοτέρ να **ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ! **:evil:
Επιτέλους δεν μπορεί να κάνει λίγη παύση....;
Ο Τάκης που δεν μιλά ή μιλά γρήγορα και σιγά περιγράφοντας κάποιες κινήσεις του οδηγού είναι βλάκας;Όχι, απλά ο Παλομπαρίνι είναι μεγάλη φίρμα και δεν μπορεί να το κλείσει λίγο να δούμε κι εμείς τον αγώνα... Ή να το κλείσει περισσότερο, να κρατήσουμε και τα νεύρα μας σε καλύτερη κατάσταση! Αμάν πια!!!
-
Σκεφτόμουνα να μην το σχολιάσω ένα λάθος που έκανε ο Τάκης. Δεν μπορώ όμως να το επαναλαμβάνει, τη στιγμή μάλιστα που δεν πρέπει να το χει ψάξει και πολύ πολύ. ** Το Nurbrugring δεν βρίσκεται στις Άλπεις, ούτε καν κοντά. ** Καμιά σχέση με Άλπεις. Τι οροπέδια Άλπεων και ιστορίες ακούσαμε. Είναι πολύ βορειότερα, προς το Λουξεμβούργο όπως είπε σωστά. Κόντα σε Λουξεμβούργο,Βέλγιο κλπ. Ή στο Λουξεμβούργο θα ναι κοντά ή στις Άλπεις, και στα 2 δεν γίνεται...
-
Αφήστε το άλλο , έχουν διαγωνισμό και όποιος απαντήσει σωστά μπαίνει σε κλήρωση και σε όλη την διάρκεια της εκπομπής μας ελέγαν την απάντηση,!!!
-
Έχετε δει κάποια παρόμοια κλήρωση που η απάντηση να είναι δύσκολη; Ο σκοπός δεν είναι να απαντήσεις σωστα την ερώτηση.
Σαν γριες πουτ.... κάνετε. Γκρινιάζετε συνέχεια.
-
εγω βρηκα τι θα κανω.
θα βαλω την TV διπλα απο τον υπολογιστη και οτι βλακεια λενε θα τους στελνω e-mail -
Ρε παιδιά τι ψάχνετε; Εδώ στον προηγούμενο αγώνα, μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλλειμα και αφού είχαμε είδη χάσει την μιση απονομή, δεν έκαναν καν τον κόπο να αναφέρουν την βαθμολογούμενη οχτάδα. Με το τέλος του αγώνα, οι μισοί έμειναν να αναρωτιούνται αν τελικά ο Barrichello πέρασε τον R. Schumacher πάνω στην γραμμή και ζήτημα είναι αν το 1% κατάλαβε ότι ο M. Schumacher είχε περάσει τον Βραζιλιάνο.
Τα λάθη στον σχολιασμό είναι αναπόφευκτα και ελάσσονος σημασίας κατά τη γνώμη μου. Εδώ δεν γίνονται ούτε τα βασικά. -
Προσωπικά ελάχιστες φορές γκρινιάζω για τους σχολιαστές, και δε νομίζω να έχω 'απασχολήσει' πολλές φορές το σχετικό τόπικ.
Απλώς θα υπενθυμίσω ότι απέχουμε λιγότερο από μήνα μέχρι το Ακρόπολις. Θα περιμένω λοιπόν με αγωνία να ακούσω κάποια λόγια για τον εθνικό μας αγώνα, την ημερομηνία του, τη σούπερ ειδική κλπ. Αν και φέτος εξακολουθήσουν την τακτική της μη αναφοράς (όπως πρόπερσι) ή της μισής κουβέντας (όπως πέρσι) τότε θα πειστώ ότι πραγματικά είναι θέμα 'άνωθεν εντολής'.
Υπάρχουν ακόμα 3 αγώνες μέχρι το Σ/Κ του Ακρόπολις. Μπορείτε τώρα να υπενθυμίσετε απλά το γεγονός (με μια μικρή αναφορά στη σούπερ ειδική) και στα GP του Καναδά ή της Αμερικής να πείτε τρεις κουβέντες παραπάνω.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ρε παιδιά τι ψάχνετε; Εδώ στον προηγούμενο αγώνα, μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλλειμα και αφού είχαμε είδη χάσει την μιση απονομή, δεν έκαναν καν τον κόπο να αναφέρουν την βαθμολογούμενη οχτάδα. Με το τέλος του αγώνα, οι μισοί έμειναν να αναρωτιούνται αν τελικά ο Barrichello πέρασε τον R. Schumacher πάνω στην γραμμή και ζήτημα είναι αν το 1% κατάλαβε ότι ο M. Schumacher είχε περάσει τον Βραζιλιάνο.
Τα λάθη στον σχολιασμό είναι αναπόφευκτα και ελάσσονος σημασίας κατά τη γνώμη μου. Εδώ δεν γίνονται ούτε τα βασικά.XEXEXEXE...... Και την μεταμεσονυκτια -ξερετε αυτη στις 12 ή 01 ή 2 το πρωι - γιατι την εχουνε ??
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Απλώς θα υπενθυμίσω ότι απέχουμε λιγότερο από μήνα μέχρι το Ακρόπολις. Θα περιμένω λοιπόν με αγωνία να ακούσω κάποια λόγια για τον εθνικό μας αγώνα, την ημερομηνία του, τη σούπερ ειδική κλπ. Αν και φέτος εξακολουθήσουν την τακτική της μη αναφοράς (όπως πρόπερσι) ή της μισής κουβέντας (όπως πέρσι) τότε θα πειστώ ότι πραγματικά είναι θέμα 'άνωθεν εντολής'.
Υπάρχουν ακόμα 3 αγώνες μέχρι το Σ/Κ του Ακρόπολις. Μπορείτε τώρα να υπενθυμίσετε απλά το γεγονός (με μια μικρή αναφορά στη σούπερ ειδική) και στα GP του Καναδά ή της Αμερικής να πείτε τρεις κουβέντες παραπάνω.
Αυτο που λες ειναι πολυ σοβαρο και κανεις πολυ καλα που το αναφερεις...
Μας εχουν κανει να μη το σκεφτομαστε καθολου ....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ...
Επρεπε να ειχε αρχισει ηδη μια εστω υποτυπωδεις διαφημιστικη καμπανια ..αλλα οπως ειπες και εσυ μαλλον ειναι θέμα 'άνωθεν εντολής'. -
Οk ρε firebro να μην γκρινιάζουμε μιας κ όλα είναι τέλεια...
Εάν δεν θες μην συμμετέχεις στο θέμα το οποίο αυτό πραγματεύεται, τις μεταδόσεις...Ενα άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να βλέπουμε τα δοκιμαστικά του Σαββάτου «κονσέρβα»...;
Γιατί απαξιώνετε το προϊόν σας;
Λόγω μονοπώλιου...; -
Κάτσε και γκρίνιαζε για να τα κάνεις τέλεια. Λες και κάτι θα γίνει.
Είστε υπερβολικοί.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κάτσε και γκρίνιαζε για να τα κάνεις τέλεια. Λες και κάτι θα γίνει.Είστε υπερβολικοί.
Ενώ άμα δεν πείς τίποτα τι θα γίνει??
-
ΕΛΕΟΣ...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη