-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μου είπαν ότι οι τιμές θα είναι ... για την 2.2 στα 42 progr. - 44 dist.
και για την 3.2 Q4 στα 49 - 51 αντίστοιχα.
Επίσημα οι τιμές θα βγουν μέσα στη βδομάδα.και εμένα λίγο ακριβά μου φαίνεται...
Στην Ιταλία ξεκινάει στα 33 2.2 / 42 3.2 και λόγω φορολογίας η Ελλάδα ειναι +3 σε αυτά τα κυβικά και +5 στα 3.2..
-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Στην Ιταλία ξεκινάει στα 33 2.2 / 42 3.2 και λόγω φορολογίας η Ελλάδα ειναι +3 σε αυτά τα κυβικά και +5 στα 3.2..
δλδ γύρω στα 45 το ανοικτό 3.2 στην ιταλία;
Πολύ κοντα στο boxster δεν είναι; Κάπου τόσο δεν ξεκινά και αυτό (στη γερμανία έχει γύρω στα 50 φορτωμένο) ; Στα ίσια δλδ παει να χτυπήσει τους γερμανούς, ε; -
Πολλά, πάρα πολλά και την βλέπω να πηγαίνει άπατη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πολλά, πάρα πολλά και την βλέπω να πηγαίνει άπατη..Μα ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν ακριβή. Τι περιμένατε. Να κάνει 30Κ????
Εδώ η 1.8GT έχει 30... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πολύ κοντα στο boxster δεν είναι; Κάπου τόσο δεν ξεκινά και αυτό (στη γερμανία έχει γύρω στα 50 φορτωμένο) ; Στα ίσια δλδ παει να χτυπήσει τους γερμανούς, ε;Ακριβή είναι. Ωστόσο δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση με τη Boxster. Είναι σε εντελώς διαφορετική κατηγορία.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολύ κοντα στο boxster δεν είναι; Κάπου τόσο δεν ξεκινά και αυτό (στη γερμανία έχει γύρω στα 50 φορτωμένο) ; Στα ίσια δλδ παει να χτυπήσει τους γερμανούς, ε;Ακριβή είναι. Ωστόσο δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση με τη Boxster. Είναι σε εντελώς διαφορετική κατηγορία.
Θα σε μαλώσω τσκ τσκ τσκ τσκ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=276663
δεν έχεις μάθει ακόμα τους ανταγωνιστές της Brera;
απαράδεκτος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα σε μαλώσω τσκ τσκ τσκ τσκ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=276663
δεν έχεις μάθει ακόμα τους ανταγωνιστές της Brera;
απαράδεκτος
Αααα, είναι έτσι λοιπόν επειδή το λέει ο sakiss;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αααα, είναι έτσι λοιπόν επειδή το λέει ο sakiss;δεν το λέει μόνο ο sakissssss και κάποιος 8c όπως λέει το μήνυμα. Θα τολμήσω να αμφισβητήσω μήνυμα alfista; Φωτιά να πέσει να με κάψει
Brera vs Cayman
Brera Spider vs Boxster
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν το λέει μόνο ο sakissssss και κάποιος 8c όπως λέει το μήνυμα. Θα τολμήσω να αμφισβητήσω μήνυμα alfista; Φωτιά να πέσει να με κάψει
Brera vs Cayman
Brera Spider vs Boxster
Και το καινούριο & πολυαναμενόμενο ΤΤ, ποιό θα ανταγωνιστεί ;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν το λέει μόνο ο sakissssss και κάποιος 8c όπως λέει το μήνυμα.Αααα, μάλιστα! Τότε είναι αλήθεια!
Θα τολμήσω να αμφισβητήσω μήνυμα alfista; Φωτιά να πέσει να με κάψει
Σοβαρά τώρα, αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η 3.2 Q4 κοιτάει την Cayman και η αναμενόμενη GTA θα κοιτάει την 911. Λογικό μου φαίνεται αυτό, όσο και διαφορετικό από το 'Brera vs Cayman' άνευ όρων.
-
να δω να συγκρινετε η μπρερα με την καιμαν και τι στον κοσμο......
ΕΛΕΟΣ....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να δω να συγκρινετε η μπρερα με την καιμαν και τι στον κοσμο......ΕΛΕΟΣ....
Θα σε λυπηθώ μόνο όταν αναφέρεις κάποια επιχειρήματα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΕΛΕΟΣ....
γιατι το ενα ειναι ενα μπροστοβαρο , βαρυ αυτοκινητο ενω το αλλο ειναι κεντρομηχανο και αναλαφρο (ξερεις σαν μπαλαρινα) (εχει και 4 γονατα )
-
Οντως είναι πολύ ακριβή , ειδικά η 2.2
Αντίθετα η 3.2 μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή της αφού εκτός από το μοτέρ είναι 4κίνητη και έχει άλλα μεγαλύτερα φρένα.Αναμένεται test drive της 'καλής' ... ίσως εντός της βδομάδας ... οπότε και θα αναφέρω
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΕΛΕΟΣ....
γιατι το ενα ειναι ενα μπροστοβαρο , βαρυ αυτοκινητο ενω το αλλο ειναι κεντρομηχανο και αναλαφρο (ξερεις σαν μπαλαρινα) (εχει και 4 γονατα )
Αυτά είναι υπεραπλουστεύσεις. Όπως είπε κάποιος, κάπου, κάποτε 'το αποτέλεσμα μετράει'. Να δούμε.
-
εδω θα μαστε just waiting....
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
δεν το λέει μόνο ο sakissssss και κάποιος 8c όπως λέει το μήνυμα. Θα τολμήσω να αμφισβητήσω μήνυμα alfista; Φωτιά να πέσει να με κάψει
Brera vs Cayman
Brera Spider vs Boxster
Και το καινούριο & πολυαναμενόμενο ΤΤ, ποιό θα ανταγωνιστεί ;;;
το datsun του γειτονα
Εκτός του Ζ λέμε..
-
Αν όντως, η spider και η boxster έχουν τα ίδια πάνω-κάτω χρήματα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους; Έχεις 50χιλιάρικα στην τσέπη και θέλεις γρήγορο ανοικτό αυτοκίνητο! Εμένα (η κλειστή τουλάχιστον) μου το γεμίζει το μάτι η Αλφα, επομένως, γιατί όχι;
Να ανοίξουμε μια ψηφοφορία στην αυτοκίνηση ή θα γίνει WWIII πάλι; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν όντως, η spider και η boxster έχουν τα ίδια πάνω-κάτω χρήματα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους; Έχεις 50χιλιάρικα στην τσέπη και θέλεις γρήγορο ανοικτό αυτοκίνητο! Εμένα (η κλειστή τουλάχιστον) μου το γεμίζει το μάτι η Αλφα, επομένως, γιατί όχι;
Να ανοίξουμε μια ψηφοφορία στην αυτοκίνηση ή θα γίνει WWIII πάλι;Δεν είναι συγκρίσιμες οι τιμές.
Δεν βάζεις τιμή Brera Ελλάδος με τιμή Cayman Γερμανίας,
Άλλοστε η έκδοση της Brera που θα μπορεί να συγκριθεί με Cayman δεν υπάρχει. (ακόμα και για 1-2 χρόνια τουλάχιστον) όποτε είναι λίγο άτοπο.Ας περιμένουν τις επίσημες τιμές και μετά θα το ξαναδούμε το θέμα
Αlfa Romeo Brera/Spider