-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Νομιζω 1 εχει αναφερθει με προβλημα στον μεταβλητο χρονισμο του κινητηρα.
Εμ...όχι
Στη 1η σελίδα του εκεί thread υπάρχουν κιόλας 3 περιπτώσεις.Α οκ δε θα το ειχα παρατηρισει. Εχω και λιγο καιρο να παρακολουθησω.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Eχει κανεις ιδεα καποιο site ή μαγαζι που να πουλαει τακακια για Ford Fiesta?? -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τι να σου πω, κάποιο πρόβλημα δεν έχω παρατηρήσει που αφορά τον κινητήρα μέσα σε 65 μήνες, από την άλλη, το έχω βάλει και υγραέριο εδώ και 17 μήνες, οπότε....Πάντως μου κάνει εντύπωση για την εμφάνιση συμπτωμάτων δυσλειτουργίας γραναζιών μεταβλητού, που διαβάζω στα παιδιά στο clubford κι είναι κάτι που δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό, όπως κι αν έχει σχέση με τα λάδια.Καλό αυτό και εύχομαι και όλα τα υπόλοιπα να είναι αξιόπιστα και απροβλημάτιστα.
Έτσι πάντως, για να έχω το νου μου, ποια είναι τα συμπτώματα της δυσλειτουργίας?
ΥΓ για τα τακάκια που ρωτά ο Focusman, μπορεί να δει και το γνωστό
http://www.european-parts.net/catalog/i ... agk87qfua7 -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Έτσι πάντως, για να έχω το νου μου, ποια είναι τα συμπτώματα της δυσλειτουργίας?
ΥΓ για τα τακάκια που ρωτά ο Focusman, μπορεί να δει και το γνωστό
http://www.european-parts.net/catalog/i ... agk87qfua7Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και αντεύχομαι τα καλύτερα. Για τα συμπτώματα αναφέρεται θόρυβος στην εκκίνηση ακόμα και με ζεστό , δυσκολία ανεβάσματος στροφές πέραν κάποιων χιλιομέτρων κι ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης οι επιδόσεις πέφτουν κατακόρυφα και ενίοτε άναμμα της ένδειξης κινητήρα.
-
Ακούγεται σοβαρό, ελπίζω να μην παίξει καμιά χαζομαρίτσα.
Πάω να παίξω με το , προσφάτως ... 3κύλινδρο μου
-
Ακούγεται σοβαρό, ελπίζω να μην παίξει καμιά χαζομαρίτσα.Πάω να παίξω με το , προσφάτως ... 3κύλινδρο μου
πολλαπλασιαστης?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
πολλαπλασιαστης?
Αστειεύομαι Τζώρτζ, πάλι καλά απο τον κινητήρα δεν έχω κάποιο θέμα.
Ακόμη.
-
-
πολλαπλασιαστης?
Αστειεύομαι Τζώρτζ, πάλι καλά απο τον κινητήρα δεν έχω κάποιο θέμα.
Ακόμη.
Δε θα εχεις προβληματα... Εγω τα περιμενω σε 250.000χλμ...
-
Υπάρχουν εντυπώσεις από το 1000άρι Φιέστα με τα 125 άλογα;
-
Στο 'οδήγησα' πριν κανα 6μηνο νομίζω.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Το είχα διαβάσει το σχόλιο του sv2 τότε.
Είπα μήπως υπάρχει κάποιος κάτοχος ή κάποιος που να έκανε ένα «βαθύτερο» test drive. -
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 114130.asp
...Λιγότερες αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν στο οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου, μιας και θα συντελεστούν περιορισμένες επεμβάσεις, στο κάλυμμα των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα, τα οποία θα επανασχεδιαστούν. Σε γενικές γραμμές οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου θα είναι περιορισμένες.
Εξίσου μικρές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στο εσωτερικό χώρο του ανανεωμένου Focus, μιας και αναμένεται να υπάρξουν νέες επενδύσεις και πιθανώς νέος σχεδιασμός της κεντρικής κονσόλας. Εδώ, θα υπάρξουν πιο εύχρηστα χειριστήρια και πιο μίνιμαλ αισθητική... Και στην ανανεωμένη version του Focus, κάτω από το καπό του δημοφιλούς μικρομεσαίου θα υπάρχει η γκάμα των Ecoboost κινητήρων. Με την ειδοποιό διαφορά όμως, ότι θα ενσωματωθεί κι ο ολοκαίνουργιος κινητήρας 1.500 κ.εκ, απόδοσης 180 ίππων. Αυτός θα είναι κι ο αντικαταστάτης των παλαιών 1,6 λτ., κατορθώνοντας να προσφέρει ίδια ιπποδύναμη (με τους παλιούς), αλλά σαφώς καλύτερη οικονομία κίνησης και μικρότερες εκπομπές ρύπων. Αναμένεται να υπάρξει όμως και μια ατμοσφαιρική έκδοση του συγκεκριμένου 1.500αρη κινητήρα, με την απόδοση του να ανέρχεται στους 115 ίππους. -
Σαν να θέλουν με το στανιό, να καταστρέψουν ΚΑΙ το μπροστινό μέρος αντί να σουλουπώσουν λιγάκι το πίσω ...
-
Αυτο το σχεδιο θα μου αρεσε πολυ παραπανω!
-
Ενδιαφέρομαι για το 3πορτο 1.0 trend. Καινούριο.
Φοιτητική χρήση...Υπάρχει κάτι που να πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα; πχ κάποιος κινητήρας με προβλήματα που θα πρέπει να αποφύγω, κάποια έκδοση που να συμφέρει καλύτερα, κάτι άλλο;
Σκέφτομαι να προτιμήσω τον κινητήρα με τους 100hp.
-
Μια χαρα αυτοκινητο ειναι. Καλοταξιδο!
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Ενδιαφέρομαι για το 3πορτο 1.0 trend. Καινούριο.
Φοιτητική χρήση...Υπάρχει κάτι που να πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα; πχ κάποιος κινητήρας με προβλήματα που θα πρέπει να αποφύγω, κάποια έκδοση που να συμφέρει καλύτερα, κάτι άλλο;
Σκέφτομαι να προτιμήσω τον κινητήρα με τους 100hp.
Με 800 ευρω επιπλεον, παιρνεις την Titanium που ειναι ολοκληρωμενο. Βεβαια παιζει να μην υπαρχει διαθεσιμο στην Ελλαδα γιατι δεν ειναι- ας πουμε- εμπορικη εκδοση οποτε μπορει να πας για παραγγελια.
-
Η έκδοση των 100hp είναι ΟΚ για το αμάξωμα;
Να μην πέφτει πολύ λίγη αλλά ούτε και να ξεπερνά το αμάξωμα.
FORD FORUM