-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Epeidi tin exo kathe mera spiti mou den mporo na paro kati fola...tha me skisei
Aν δε θες φολα,τοτε λαθος αμαξι διαλεξες!
Το μονο tip που μπορω να σου δωσω ειναι να κανεις τον κοπο να διαβασεις ολο το thread για να μη βρεθεις προ εκπληξεων. -
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Epeidi tin exo kathe mera spiti mou den mporo na paro kati fola...tha me skisei
Aν δε θες φολα,τοτε λαθος αμαξι διαλεξες!
Το μονο tip που μπορω να σου δωσω ειναι να κανεις τον κοπο να διαβασεις ολο το thread για να μη βρεθεις προ εκπληξεων.Όπως τα διαβάζεις είναι τα πράγματα. Από τη στιγμή μάλιστα που είναι κοπέλα, οπότε δεν θα εκτιμήσει τα άλλα θετικά του αυτοκινήτου,καλύτερα σκέψου κάτι σε Corsa... Ρώτα και την Έλσα!
-
Swstoi!!!
Den xreiazete na diabasw ta alla post sas gia na katalabo poso pikramenoi eiste.
Alla thelo na pisteuo oti pesate se atyxi fasi.
Den einai dynaton na einai ola ta Fiestakia etsi.
Posoi exoun Fiesta edw mesa kai posoi thelete na ta rixete stin thalasa?Exw filo pou douleuei edw se supplier(proin thygatriki) tis Ford kai exoun megalo pool apo Fiesta kai alla Ford kai genika den exoun parapono.
Alloste to amaxi exei akoma eggyisi kai edw exei Ford dealer kathe 1 mili.
Eidame ena antistixo Clio to opoio eitan OK alla o idioktitis mas ebgaze ena ena ta fasoulia kai telika den egine h fasi.
Twra tis aresei to Fiesta pio poly...opote we will give it a shot.Tha sas grapso to brady ta apotelesmata.
Thanks
Nikos -
Μήπως έχει κάποιος το service manual του τελευταίου fiesta?Νομιζω θα ήταν πολύ χρήσιμο να του ρίξω μια ματιά...
Πήγα να μου αλλάξουν το δέρμα στο τιμόνι και δεν το τοποθέτησαν καλα...Η κορνα απο την αριστερή πλευρά ούτε που πιέζεται και από τη διεξιά θέλει δύναμη για να πιάσει.Πάς να φτιάξεις κάτι και μπλέκεις περισσότερο.Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.
Επίσης ένας θόρυβος που ακουγώταν στο ρελαντί μου είπαν ότι ήταν από την τρόμπα νερόυ-ήθελε λίπανση η τσιμούχα λένε-έχετε ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα;Εγώ πρώτη φορά το ακούω.Λέτε να είναι ελαττωματική και να κάνουν πατέντες να κρατήσει για να μην την αλλάξουν στην εγγύηση;Απ'ότι ξέρω ειναι ακριβή.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
αραγε αυτο φταιει που ο δεικτης στο λαντα 2105 παιζει περα δωθεΣτο Lada δεν είναι bug είναι feature
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
αραγε αυτο φταιει που ο δεικτης στο λαντα 2105 παιζει περα δωθε
Στο Lada δεν είναι bug είναι feature
-
Γεια σας, ειμαι κατοχος ενοσ Ford Fusion 1,4 απο Ιαν 2005 καινουργιος αδηγος.
Σχετικά με τα προβλήματα που διαβασα το μονο που εχω ειναι
οτι η πρωτη και η οπισθεν δεν μπαινουν εύκολα, αλλα με τα οσα διαβασα ελπίζω να διορθωθει.
Παράπονα δεν εχω, το έχω βάλει και σε χωματόδρομους στην Οίτη.
Κατανάλωση Αθηνα Λαμία 6,45 lt / 100 KmΠροβλήματα είχα με την πρώτη.
Στο συνεργείο της αντιπροσωπιας απο οπου και το αγορασα μου ειπαν οτι για τις ταχυτητες
μπορει να φταει και το γεγονός οτι το πατάκι δεν είναι σε σωστη θέση και δεν τερματιζει
το ποδωστηριο (πενταλ στα ελληνικα) του συμπλέκτη.
Για θορυβους και τα αλλ σπαστικα ο μονος θορυβος ηταν απο ενα διαλυμενο σκελετό
γυαλιών που είχα στο ντουλαπάκι στη μεση, οταν τυλιξα τον σκελετο με
ενα μαντηλι εφυγε.Γνωρίζςι κανείς που μπορω να βρω διαγράμματα ροπης ισχύος για τον κινητηρα
(Duratec 1,4) -
Υπάρχει κάποιος που να έχει παραγγείλει FORD Fiesta S 1,6 και να το αναμένει να έρθει; Ένας είμαι εγώ και ψάχνω κάποιον που να βρίσκεται στην ίδια μοίρα για να διασταυρώσω κάποια πράγματα.
π.χ. Οταν θα έρθει (με έχουν πεθάνει στην καθυστέρηση και στην αναβολή) , θα είναι με το facelift ή όχι. Να φανταστείτε ακόμα και αυτό στον αέρα είναι. Σημειώνω ότι το έχω παραγγείλει από τις αρχές Ιουνίου και ενώ μου είχαν πει για Αύγουστο πάμε για μέσα Οκτώβρη και βλέπουμε (με ένα εκατομμύριο τσακωμούς). Επειδή είμαι στο τσακ για ακύρωση, αν υπάρχει κάποιος ομοπαθής ας κάνει έναν κόπο να απαντήσει εδώ.Ευχαριστώ
-
Αν δεν σου ξεκαθαρίσουν ότι είναι το facelift, χαλαρά ακύρωσε την παραγγελία και πες τους το ξεκάθαρα... Σίγουρα η facelift έκδοση θα είναι πιο προσεγμένη από την τωρινή και πιθανότατα να έχουν λύσει πολλά από τα όσα αναφέρονται σε αυτό το forum...
-
Ναι απλά με έχουν στο περίμενε 3 μήνες τώρα και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους (αν αυτή τη φορά λένε αλήθεια) το αυτοκίνητο θα το έχω στα μέσα Οκτώβρη. Αν δεν είναι με το facelift (που θα το ήθελα να είναι) μετά ένας Θεός ξέρει πότε θα το έχω αφού θα πρέπει να το παραγγείλω εκ νέου.
-
Το να παραλάβεις μη facelifted μοντέλο αρκετά μετά την κυκλοφορία του facelifted χωρίς κάποια έκπτωση, είναι ανόητο. Τα μη facelifted αυτοκίνητα τα σπρώχνουν με προσφορές λίγο πριν αντικατασταθούν. Το δικό σου ποιος ξέρει από ποια αποθήκη θα το ανασύρουν.
Προτείνω κι εγώ ακύρωση παραγγελίας αν δεν σε διαβεβαιώσουν ότι θα πάρεις το καινούριο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το να παραλάβεις μη facelifted μοντέλο αρκετά μετά την κυκλοφορία του facelifted χωρίς κάποια έκπτωση, είναι ανόητο. Τα μη facelifted αυτοκίνητα τα σπρώχνουν με προσφορές λίγο πριν αντικατασταθούν. Το δικό σου ποιος ξέρει από ποια αποθήκη θα το ανασύρουν.
Προτείνω κι εγώ ακύρωση παραγγελίας αν δεν σε διαβεβαιώσουν ότι θα πάρεις το καινούριο.εάν έχει δώσει προκαταβολή την χάνει...;
-
Κάποιος είχε αναφέρει ότι του είχαν δώσει την προκαταβολή πίσω μετά από ακύρωση, αλλά δεν θυμάμαι ποια εταιρεία ήταν, ούτε γιατί είχε γίνει η ακύρωση. Το σωστό πάντως είναι να μην παραλάβει το αμάξι αν δεν του δώσουν τη νεότερη έκδοση.
-
Την Δευτέρα θα ξέρω περισσότερα αφού σκοπεύω να τελειώνω με το θέμα και θα σας ενημερώσω. Εκεί που είχα να με τρώει η καθυστέρηση και το ζήτημα της παράδοσης τώρα έχω και το facelift , το οποίο εννοείται πως θέλω. Μου φαίνεται όμως λίγο δύσκολο γιατί τα facelifted μοντέλα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να πωλούνται. Βέβαια από την άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ξεκινήσει να κατασκευάζονται κιόλας. Το δικό μου αυτοκίνητο έχει ημερομηνία παραγωγής την 22/9 (θα κάνω ευχέλαιο εκείνη την μέρα) και την παραγγελία την έχω κάνει από τις αρχές Ιουνίου. (απίστευτο εεε;;;;). Αν το εργοστάσιο αυτή την στιγμή που μιλάμε παράγει πλέον μόνο facelifted μοντέλα τότε θα μου έρθει με το facelift. Αν όμως δεν έχει γίνει ακόμα η διακοπή της παλιάς παραγωγής τότε.....
Ελπίζω να μπορέσω να βρω άκρη και να το ξεκαθαρίσω.
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τον χρόνο σας -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προτείνω κι εγώ ακύρωση παραγγελίας αν δεν σε διαβεβαιώσουν ότι θα πάρεις το καινούριο.εάν έχει δώσει προκαταβολή την χάνει...;
Αφου υπαρχει καθυστερηση και ασφαεια στην διαδικασεια, τους το ζηταει ευγενικα και μετα παει στην αστυνομια να καταθεση μυνηση
-
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα στηρίγματα των πορπών των ζωνών ασφαλείας στα πίσω καθίσματα; Έσπασε και 2ο στο πλύσιμο (από βενζινάδικο γμτ)... Πώς να το κολλήσω μια και καλή, να μην ξαναβγει; Έχω δοκιμάσει με κόλλα αλλά δεν έπιασε καλά στο πλαστικό. Καμιά άλλη ιδέα;
-
Έχω δοκιμάσει κόλλα, 5-6 τύπους σιλικόνης και τίποτα.
Έχω βγάλει και το πλαστικό ώστε να κολληθεί και από την κάτω μεριά αλλά τιποτα. Μετά από λίγο καιρό πάντα ξεκολλάει.
Αν βρεις κάποια λύση ποσταρέ τη. -
Ο χρήστης ibari έγραψε:
Έχω δοκιμάσει κόλλα, 5-6 τύπους σιλικόνης και τίποτα.
Έχω βγάλει και το πλαστικό ώστε να κολληθεί και από την κάτω μεριά αλλά τιποτα. Μετά από λίγο καιρό πάντα ξεκολλάει.
Αν βρεις κάποια λύση ποσταρέ τη.Α κατάλαβα, το πρόβλημα είναι γενικό με αυτή τη μ@λ@κί@, ε; Μα ωραίο σύστημα βρήκαν κι αυτοί... Και γαμώ τους σχεδιαστές τους δηλαδή!
Καλά, αν δεν βαρεθώ το Σ/Κ θα το ανοίξω και θα του ρίξω τίποτα ζόρικο από μέσα. Θα σας πω μόλις έχω νέα.
Πάντως, η κόλλα δεν πρέπει να είναι λύση σοβαρή, γιατί τα πλαστικά αυτά μάλλον δεν πολυμερίζονται για να κολλήσουν. Μία τελευταία (πάντα) λύση είναι το χλωροφόρμιο που λιώνει και κολλάει τα πάντα, αλλά δεν τολμάω να το βάλω εκεί. Και προτείνω να μην το κάνετε κι εσείς...
-
paidia skeftomai poli sobara na agoraso ena fiesta 1,4 ambiente alla me ola afta pou diabasa agxothika pragmatika
den ksero ti na kano omologo pos mou arese poli kai pos exo dio tris filus me fiestaki prosfta agorasmeno diladi persi pou den exun kanena problima ektos apo to oti i proti diskolebei otan mpainei stamatimeno
i proti mou apopsi itan to hyundai getz gia to opio den exo diabasei akoma leptomeries alla strafika stin ford otan ematha pos den diatithete pleon getz 5thiro mias kai perimenun to kainurio gia doste ta fota sas giati edo apo oti blepo pera apo kapious pou exun sobara problimata oi ipolipoi einai efxaristimenoi gia protinete
?
i kati allo stin idia timi pano kato alla kalitero -
Φιλε Disaster θα σου ελεγα αν δεν το βιαζεσαι,να περιμενεις λιγο γιατι απο το νεο ετος θα κυκλοφορησουν αρκετα νεα μοντελα στην κατηγορια.Παντως στα ιδια λεφτα πιστευω πως μια καλη λυση ειναι το Κορσα.Βεβαια καλο θα ηταν να μας πεις κι εσυ ποιες ακριβως ειναι οι αναγκες σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Παντως η 1η εχει αρχισει να δυσκολευει και σε μενα.Μεχρι προσφατα παντως δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα με την 1η (η οπισθεν βεβαια ειναι αλλη ιστορια αλλα τα εχουμε πει αυτα).Νασο,εσυ ειχες καμια εξελιξη με αυτο το θεμα;
FORD FORUM