-
Παιδιά, στο θέμα της όπισθεν... Έχει δοκιμάσει κανείς σας, από στάση, πριν βάλει την όπισθεν να βάλει πρώτα πρώτη, έπειτα χωρίς να αφήσει συμπλέκτη καθώς περνάει από νεκρά, να βάλει όπισθεν; Αν δεν κάνω λάθος, η όπισθεν χρησιμοποιεί 3 γρανάζια αντί για 2 των εμπρός σχέσεων. Τα δύο απ' τα τρία γρανάζια είναι εκείνα της πρώτης. Οπότε, βάζοντας πρώτη, τοποθετείτε σε σωστή θέση τα δύο γρανάζια και έπειτα το τρίτο, χωρίς φαγώματα γραναζιών κτλ.
Μπορεί να λέω μαλακίες για τη διαδικασία, πάντως πιάνει 1000%.
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Δηλαδη η Ford δεν δινει καθολου εγγυηση στο δισκο πλατω;;;;Ακριβώς!!!
Μα δεν είχαν περάσει 2 χρόνια όταν μου το άλλαξαν. 27000χλμ είχα κάνει. Μόνο καρφωτές αν τις έβαζα θα μπορούσα να το έχω χαλάσει εγώ.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παιδιά, στο θέμα της όπισθεν... Έχει δοκιμάσει κανείς σας, από στάση, πριν βάλει την όπισθεν να βάλει πρώτα πρώτη, έπειτα χωρίς να αφήσει συμπλέκτη καθώς περνάει από νεκρά, να βάλει όπισθεν; Αν δεν κάνω λάθος, η όπισθεν χρησιμοποιεί 3 γρανάζια αντί για 2 των εμπρός σχέσεων. Τα δύο απ' τα τρία γρανάζια είναι εκείνα της πρώτης. Οπότε, βάζοντας πρώτη, τοποθετείτε σε σωστή θέση τα δύο γρανάζια και έπειτα το τρίτο, χωρίς φαγώματα γραναζιών κτλ.Μπορεί να λέω μαλακίες για τη διαδικασία, πάντως πιάνει 1000%.
Kαλα,με τη Φορντ θα μαθουμε να οδηγουμε παλι απο την αρχη...
-
Παιδιά, στο θέμα της όπισθεν... Έχει δοκιμάσει κανείς σας, από στάση, πριν βάλει την όπισθεν να βάλει πρώτα πρώτη, έπειτα χωρίς να αφήσει συμπλέκτη καθώς περνάει από νεκρά, να βάλει όπισθεν; Αν δεν κάνω λάθος, η όπισθεν χρησιμοποιεί 3 γρανάζια αντί για 2 των εμπρός σχέσεων. Τα δύο απ' τα τρία γρανάζια είναι εκείνα της πρώτης. Οπότε, βάζοντας πρώτη, τοποθετείτε σε σωστή θέση τα δύο γρανάζια και έπειτα το τρίτο, χωρίς φαγώματα γραναζιών κτλ.
Μπορεί να λέω μαλακίες για τη διαδικασία, πάντως πιάνει 1000%.
Kαλα,με τη Φορντ θα μαθουμε να οδηγουμε παλι απο την αρχη...
Όχι, όχι!!! Εγώ το κάνω σε όλα τα αμάξια που έχω οδηγήσει και αποδίδει εξαιρετικά! Ποτέ δεν ακούω χτυπήματα στα γρανάζια μου, εκτός αν βάζω όπισθεν ενώ το αμάξι κινείται ακόμη . Βέβαια, το γεγονός ότι το δικό σας κιβώτιο είναι προβληματικό δεν αλλάζει! Αυτό για την εγγύηση του δίσκου-πλατώ είναι απαράδεκτο!!! Αλλά για διαβάστε την εγγύηση ρε παιδιά, μήπως απλώς πάνε να βγάλουν απ' τη μύγα ξύγγι αυτοί;
-
Μολις το διαβασα το βιβλιο και στο σημειο που λεει για φυσιολογικη φθορα δεν αναφερει κατι για δισκο πλατω (το θερμουιτ συμπλεκτη τι ειναι;Γιατι αυτο δεν το καλυπτει).Παντως προβλεπω να τσακωνομαι παλι ...
-
Μολις το διαβασα το βιβλιο και στο σημειο που λεει για φυσιολογικη φθορα δεν αναφερει κατι για δισκο πλατω (το θερμουιτ συμπλεκτη τι ειναι;Γιατι αυτο δεν το καλυπτει).Παντως προβλεπω να τσακωνομαι παλι ...Αν δεν κάνω λάθος, είναι το υλικό τριβής των δίσκων... Δηλαδή αυτό ακριβώς, δίσκος-πλατώ...
Πάντως, είναι λογικό να μην το καλύπτει για φυσιολογική φθορά. Αλλά αν είναι ελαττωματικό (αυτή η γ@μ... λέξη...), θα έπρεπε να το καλύπτει. Γιατί δεν δοκιμάζεις να τους πάρεις με το καλό; (Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο βέβαια... Είναι και το που θα πέσεις). Μπορεί να σου το βάλουν στην εγγύηση. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις!
-
Πες τους να σου αποδειξουν οτι φταις και οχι μαλακιες αλλιως να σου λυσουν εκεινη την ωρα δισκο πλατο γιατι αλλιως για να δουνε αν ειναι φαγωμενος απο εσενα η κατι αλλο τρεχει στο αμαξι διοτι αμα κολλησει ο δισκος δεν θα φαινεται τιποτα μετα και αλλωστε ο δισκος συνηθως κολλαει αμα εχει σπασει κανα ελλατηριο (Φυσικα για το λυσιμο μην δεχθεις να πληρωσεις , πες τους αμα σου πουν μαλακιες να σου δωσουν λυση με το προβλημα αλλιως δεν φευγει το αμαξι απο το συνεργειο, εκτος και αν σου δωσουν γραπτη αποδειξη οτι δεν υφισταται προβλημα με την συμπλεξη της οπισθεν το πολυ πολυ παρε και μια κολλα αναφορας γραψε το προβλημα και ζητα τους απαντηση γραπτη (ειναι υποχρεωμενη να απαντησουν , αλλιως τηλ στην ford hellas και κατηγειλλε το συνεργειο για μην σωστη αντιμετωπιση , να ζητησεις και τα στοιχεια του τηλεφωνητη που θα μιλησεισ )
-
Kαλα,για να ειναι φυσιολογικη φθορα στα 25.000 χλμ που ειχε ο ibari, θα επρεπε να μην ξερει να βαζει ταχυτητες καθολου.Εκτος αν η Φορντ βαζει εξαρχης τετοια υλικα που δεν αντεχουν μονο και μονο για να κονομαει 400
-
τα 5 χρονια ειναι μουφα για τα μηχανικα μερη.......
σε μοντεο 1800 εσπασε η καδενα που δινει κινηση στο κλιματισμο και δεν του τον αλαξαν γιατι δεν το καλυπτει η εγγυηση μονο μπιελες πιστονια εκεντροφορο καλυπτει...κοστος καδενας και αλλαγης 500 ευρω... μπραβο ford!!!!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
τα 5 χρονια ειναι μουφα για τα μηχανικα μερη.......σε μοντεο 1800 εσπασε η καδενα που δινει κινηση στο κλιματισμο και δεν του τον αλαξαν γιατι δεν το καλυπτει η εγγυηση μονο μπιελες πιστονια εκεντροφορο καλυπτει...κοστος καδενας και αλλαγης 500 ευρω... μπραβο ford!!!!
Πως δεν τον εβαλαν να το φτιαξει και μονος του. Πολιτικη της ford ειναι :Εσεις να σαστε καλα να αγοραζετε ford και εμεις να δοκιμαζουμε τα νευρα σας με τις κολοεγγυησης και τα κολοαυτοκινητα που σας πασαρουμε για κορυφαια και αξιοπιστα
-
Παιδια ασχετο αλλα σημερα εγραφα Στατιστικη 1 και τα καταφερα Κοπηκα ,μετα απο 12 μερες διαβασμα καταφερα να παω πολυ καλα διαβασμενος και να κανω ενα καρο λαθη απο το ανγχος και να κοπω χωρις δευετερη σκεψη, τρελλαθηκα!!!! δεν παιζομαι!!!! Προβλεπω πτυχιο του χρονου!!!!!!! και αν θελει ο θεος
-
Nασο,δοκιμασα το κολπο με την οπισθεν που προτεινες και προς το παρον μπορω να μπω οτι εχει πολυ καλα αποτελεσματα.Οσο για το θορυβο,εψαξα (λιγο ομολογουμενως) πισω απο τα φωτα αλλα δε μπορεσα να βρω κατι που να προκαλει θορυβο.
-
Ανοιξε fiesta club στην διευθηνση http://www.clubfiesta.gr
-
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
Ανοιξε fiesta club στην διευθηνση http://www.clubfiesta.grΩ ρε κλαμα που εχει να πεσει εκει μεσα!
-
Πες το ψέματα... αλλά κρίμα να έχει τόσα προβλήματα αξιοπιστίας... η Ford δεν προβληματίζεται;;;
Ησύχασε μάλλον καθώς δίνει τα 5 χρόνια εγγύηση με τις εξαιρέσεις (που όσο περνά ο καιρός, τόσο αυξάνονται...) -
Χτες μπηκα σε ενα Νιssan Sunny '92-93 με 128.000+ χλμ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! Κι εμενα μου σπανε τα νευρα καθε μερα απο τους θορυβους στα 15.000 χλμ.
Περα απο αυτο,θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης:Επειδη σκεφτομαι οτι ο θορυβος που ακουγεται απο πισω σαν κοπανημα,μπορει να ειναι χαλασμενα αμορτισερ,αν βαλω διαφορετικα αμορτισερ (δλδ αλλης μαρκας)απο αυτα που βαζει η Φορντ,θα εχω προβληματα με την εγγυηση;(Βεβαια θα μου πειτε και να εχω προβληματα,σιγα την εγγυηση που θα χασω... ).
Απλα επειδη οπως εχω αναφερει και στο παρελθον,το αμαξι ειναι πολυ σκληρο,θελω να το κανω λιγο πιο υποφερτο στις λακουβες και στους γενικα ελεεινους Αθηναικους δρομους,ακομα κι αν αυτο μου στοιχισει σε κρατημα. -
Το αμάξι της μάνας μου είναι στο συνεργείο. Η Ford μας παραχώρησε (πολύ ευγενικά και μάλιστα χωρίς χρέωση μέχρι το επόμενο Σάββατο, επειδή καθυστέρησαν να βάλουν μέσα το δικό μας) ένα άλλο Fiesta, από τα αυτοκίνητα εξυπηρέτησης πελατών. Το αμάξι έχει 4600χλμ περίπου. Ρίξτε μία ματιά εδώ:
Χωρίς σχόλια -
Αντε ρε μη μου το λες σκουριες σε fiesta που ακουστηκε αυτο μαλλον τυχαιο γεγονος θα ειναι!!!!!!!!! Νασο μπορεις να μου στειλεις μια φωτο απο μακρια ωστε να φαινετε οτι ειναι φιεστα και μια απο κοντα στο email μου
-
Φυσικά και μπορώ. Αλλά δεν θα φαίνεται πινακίδα κυκλοφορίας, για ευνόητους λόγους, οκ; Μόλις τελειώσει ο αγώνας της F1 θα το κάνω.
-
Το fiesta ήταν ένα από τα αμάξια που κοιτούσα σαν ένα μικρό και ευκολοδήγητο αμάξι πόλης εδώ και ένα χρόνο περίπου για αγορά με την προυπόθεση ότι θα έδινα το saxo. Δυστυχώς με αυτά που ακούω, θα είμαι μακρία από αυτή την επιλογή. Κάπου έχω ξαναπεί ότι γλυκοκοιτάζω το jazz, μπορεί ίσως να είναι πιό αδιάφορο οδηγικά από το fiesta, αλλά χίλιες φορές καλύτερο σαν ποιότητα, κατασκευή, αξιοπιστία, χώρους και ας το πληρώνεις λιγάκι παραπάνω.
FORD FORUM