-
Εγω ζητησα ενα νουμερο ..τα υπολοιπα..... why??????.....ολα τα αλλα και οι ασχετες ψυχαναλύσεις ειναι..... πολλα λογια.
-
Εγω ζητησα ενα νουμερο ..τα υπολοιπα..... why??????.....ολα τα αλλα και οι ασχετες ψυχαναλύσεις ειναι..... πολλα λογια.
Εδώ γελάνε! Δεν ξέρω τι συζητάτε, αλλά όταν σε βολεύει ζητάς νούμερα, όταν δεν σε βολεύει αρχίζεις τις extraterrestrial θεωρίες!
Μία μέρα να διαβάσει ένας άσχετος τα post σε καταλαβαίνει, όχι σε μας που έχουμε καεί με εκατοντάδες οτι'νανοτητες γράφεις εδώ μέσα!
Νομίζω οι ατελείωτες σελίδες είναι χαρακτηριστικό σου, τώρα σε κουράζουν;!
Κάτσε να γελάσω.. χαχα! Γέλασα.
-
Γραφω πολλα σε αυτα που ξερω. Σε οτι δεν χρηζει να πουμε πολλα δεν λεμε πολλα.
Εσυ dublin γιατι θυχτικες απο το post μου στον Χαρη;
Ας καταλαβει οτι θελει ο οποιοσδηποτε. Ξερεις το εχω πει οτι ειμαι ελιτιστής. Δεν με πολυνοιαζει η αποψη του καθενός.
Εγω ζητησα απλα ενα νουμερο.
Αφορμη ηταν η σκεψη πως οταν οι περισσοτεροι κρινετε αρνητικα ενα αυτοκινητο με 10 και 11 δευτερόλεπτα στο 0-100 ως αργο και κακη επιλογη, ετσι αναρωτήθηκα τι αυτοκινητο εχετε επιλεξει εσεις και τα αλλα ειναι κακες επιλογες. Αυτο. Απλη απορία για το 400αρι ηταν
Εκτος απο ενα 20% των συμforumιτων που εχουν αυτοκίνητα με κατω απο 10 δευτερόλεπτα στο τυπικο 0-100, οι περισσοτεροι ειμαστε στο εύρος μεταξυ 10 με 12. Δηλαδη, ολοι εχουμε χοντρικα παρόμοιων επιδοσεων αυτοκινητα.
Ολα τα αλλα που γραφετε, αν δεν το εχετε καταλαβει, σας εκθετουν. Δειχνουν απωθημένα απεναντι μου. Ηρεμα... χαλαρωστε
-
Ολα τα αλλα που γραφετε, αν δεν το εχετε καραλαβει, σας εκεθετουν. Δειχνουν απωθημένα απεναντι μου.
Ωχχχ! Και σύνδρομο καταδίωξης ο γύρος...
Άσε βρε τις αντικειμενικότητες του κ@λου και τα 'ένα νούμερο ζήτησα'! Αφού το μόνο που έκανες ήταν να επιδείξεις τα συμπλέγματα σου στα προηγούμενα ποστ σου σε εαυτό το thread. Πες το στα ίσια, αντρίκια: 'Μου την έσπασες με αυτά που έγραψες περί επιτάφιου για το αγαπημένο μου Swift και γι' αυτό ήρθα από το thread της Ford να ανταποδώσω'!
Μάθε λοιπόν κάτι: Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι (όχι σαν κι εσένα) που δεν θεωρούν ότι προσβάλλονται όταν κάποιος πει κάτι αρνητικό για το αυτοκίνητο τους ή ακόμη κι αν δεν το γουστάρει και που δεν λιβανίζουν το αυτοκίνητο τους συνεχώς, σε κάθε ευκαιρία και σε οποιοδήποτε σχετικό ή (συνηθέστερα) άσχετο thread.
-
Τι θελω και μπλεκω;
Υ.γ οχι δεν μου 'την εσπασες' απλά περα απο το πειραγμα σου θεωρησα υπερβολικο το οτι βλεπεις τα 11-12 δευτερα ως κατι το αποτρεπτικο σε ενα αυτοκινητο. Και ετσι εψαξα να δω το δικο σου που το πληρωσες και το αγορασες τι επιταγχυνσεις εχει, ωστε να συγκρινω.
Νομιζα ειχες το 95αρι τελικα εχεις το 125αρι. Με 12 κιλα ανα ιππο.
Υ.γ.1 Οσο θελω και οποτε θελω θα λιβανιζω οτι μ αρεσει.
Τωρα γιατι εβγαλες τοση 'χολη' με τοσες πολλες ερμηνιες δεν γνωριζω. Σαν να σε πειραξε πολυ που εψαξα να δω τι αναλογια ιππου εχεις επιλεξει εσυ στο αυτοκινητο σου.
Καλα ο dublin .....κερασακι.
-
**Ανίκητος ! **Παντού και πάντα !
-
Θεσσαλονίκη εκτός από βροχιδη Χατζή άλλον αντιπρόσωπο έχει η Φόρντ?
Κάποιος άλλος βόρεια Ελλάδα που να ακούγονται καλά λόγια;
Για Αναστασίου σε Λάρισα που βρήκα μέσα από το σάιτ της Φορντ γνωμη; Ίδιο βαρύ πεπόνι με βροχιδη;
-
Λάρισα.....
Βαρύ πεπόνι και ασχετοσυνη.
Ρώτησα τον πωλητή για το b&o στο Puma και μου απάντησε ότι το ηχοσύστημα το φτιάχνει η Sony.....
Επίσης σε ερώτηση μου για τα led μου απάντησε ότι είναι άχρηστα σαν έξτρα και ότι ένα ζευγάρι λάμπες αλογόνου καλές είναι πολύ καλύτερες.....
Για td ούτε λόγος, άσχετα αν το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από την αντιπροσωπεία.
Μου είπε ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο το αμάξι για td γιατί είναι το προσωπικό αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και πάει με αυτό για δουλειές.....
Για κλωτσιές γενικώς.
-
στο τμήμα πωλήσεων αν εισαι τυχερός και πετυχεις τον γιο του χατζή, ειναι εξυπηρετικός. Εμενα μου αφησαν το puma να το τεσταρω μονος μου οση ωρα θελω,Μου ειπε οτι η δοκιμή ειναι ενα τεταρτο εκανα μιση ωρα χωρις γκρίνιες. δεν ξερω αν συμβάλει το γεγονός οτι εχουμε αγοράσει αμαξι απο αυτούς και τα σκαμε στο σερβις τους
Το μεγαλο μειονεκτημα για εμενα ειναι οι χρεώσεις στο σερβις τους. καθε φορα διαφοροποιούν την ονομαστική τιμη πώλησης του ανταλλακτικου προς τα πανω, αλλαζουν την εκπτωση σε εργασια και ανταλλακτικα προς τα κατω, δε βγαζεις ακρη. βεβαια στο τελος μαζι με την οδικη που εχει δωρο στο ετησιο σερβις, η χρηματική διαφορά ανερχεται στα 30ευρώ παραπανω απο τον μητσαρα της γειτονιας, για απλη περιοδικη συντηρηση μεσα στην εγγυηση δε νομιζω οτι συμφερει να το πας εξω, εκτος αν εχεις καποιο δικο σου που τον εμπιστευεσαι και τον εχεις δοκιμασμενο
-
Λάρισα.....
Βαρύ πεπόνι και ασχετοσυνη.
Ρώτησα τον πωλητή για το b&o στο Puma και μου απάντησε ότι το ηχοσύστημα το φτιάχνει η Sony.....
Επίσης σε ερώτηση μου για τα led μου απάντησε ότι είναι άχρηστα σαν έξτρα και ότι ένα ζευγάρι λάμπες αλογόνου καλές είναι πολύ καλύτερες.....
Για td ούτε λόγος, άσχετα αν το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από την αντιπροσωπεία.
Μου είπε ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο το αμάξι για td γιατί είναι το προσωπικό αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και πάει με αυτό για δουλειές.....
Για κλωτσιές γενικώς.
Κατάλαβα ..... τσακάλια...
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω δύο βδομάδες περίπου που έχω ζητήσει προσφορά.για το Puma από τις αντιπροσωπείες σε Ιωάννινα και Αγρίνιο και δεν εχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Γιατί τέτοιο φτύσιμο;
-
Έχουν βγάλει όλοι το ίδιο ΙΕΚ απ'ότι φαίνεται.....
Γιατί ακόμα δεν τους έχουμε φτύσει εμείς οι αγοραστές....
-
Έχουν βγάλει όλοι το ίδιο ΙΕΚ απ'ότι φαίνεται.....
Γιατί ακόμα δεν τους έχουμε φτύσει εμείς οι αγοραστές....
Τί το λέμε και δεν το κάνουμε!?
Ή μάλλον, 'κάνετε', όπως το έκανα ήδη εγώ, που ενδιαφερόμουν για Ford πριν απ' όλα τα άλλα...
Διότι το αυτοκίνητο (και η αγορά του) είναι όπως λέει η παροιμία περί των σχέσεων με το έταιρο φύλο:
'παρακαλετό νίνι, ξυνό g@μήσi'
-
Παιδιά βοήθεια...
Είμαι σε φάση αλλαγής του hyundai i30 1.4 του 2008 και έχω βρει σε μαντα ένα focus 1.5 95 άλογα diesel. Ποια είναι η άποψή σας; Είναι ρίσκο η αγορά diesel; αυτό είναι euro 6 προφανώς από leasing και 75000 χιλιόμετρα. Εγώ κάνω καθημερινά 100 χιλιόμετρα οπότε θεωρώ η λύση πετρελαίο είναι μονόδρομος. Με 1500 παραπάνω βρίσκω auris ή corolla με παρόμοια χιλιόμετρα. Το 1.4 diesel με τα 90 άλογα.
Ακούω τις γνώμες σας
-
Πόσο το βρίσκεις; Καλά εννοείται ότι με τόσα χλμ είσαι για ντίζελ. To euro 6 τέθηκε σε ισχύ από τον 9/2014.
Αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι μετά από το ...2035 μην το πάρεις θα έχει απαγορεύση....
-
Πόσο το βρίσκεις; Καλά εννοείται ότι με τόσα χλμ είσαι για ντίζελ. To euro 6 τέθηκε σε ισχύ από τον 9/2014.
Αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι μετά από το ...2035 μην το πάρεις θα έχει απαγορεύση....
Το βρίσκω 11.200. Γενικά από αξιοπιστία πως είναι;; επίσης σε σύγκριση με το auris;;
-
Αν και ειναι η χαμηλη σε ιπποδυναμη εκδοση ειναι αρκετα καλη βεβαια δεν ξερω βεβαια σε αντιστοιχια με το i30 γιατι και αυτο ειχε δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα 109 αλογα αλλα με πιο χαμηλη ροπη πως θα σου φανει στο δρομο σιγουρα η καταναλωση θα ειναι πολυ πιο χαμηλη. Σου εβγαλε κανενα προβλημα ή λογω παλαιοτητας θες να το αντικαταστησεις γιατι και εγω ειχα μεχρι το 2011 ενα i30 του 01/2008 και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Σιγουρα σε συγκριση με το auris και το corolla το focus εχει καλυτερα κρατηματα και καλυτερο για εμενα συνολικα αυτοκινητο.
-
Σε σχέση με τα άλλα δύο που λες το φοκους θα επαιρνα.
Αν διαθέτεις τα 1500 που είπες παίρνεις και suzuki scross το τρέχων μοντέλο προ fl με καλύτερους χώρους παντού από το φοκους και με 120 άλογα και 32 κιλά ροπής καμιά σχέση με τα 95 του φοκους και μάλλον πιο αξιόπιστο και από καταναλωση θα πρέπει να το ξενυχιασεις το γκάζι για να πάει στο 6 που είναι το σημαντικότερο αν κάνεις 100 χλμ την μέρα!
-
Αν και ειναι η χαμηλη σε ιπποδυναμη εκδοση ειναι αρκετα καλη βεβαια δεν ξερω βεβαια σε αντιστοιχια με το i30 γιατι και αυτο ειχε δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα 109 αλογα αλλα με πιο χαμηλη ροπη πως θα σου φανει στο δρομο σιγουρα η καταναλωση θα ειναι πολυ πιο χαμηλη. Σου εβγαλε κανενα προβλημα ή λογω παλαιοτητας θες να το αντικαταστησεις γιατι και εγω ειχα μεχρι το 2011 ενα i30 του 01/2008 και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Σιγουρα σε συγκριση με το auris και το corolla το focus εχει καλυτερα κρατηματα και καλυτερο για εμενα συνολικα αυτοκινητο.
Τελικά μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να πάω σε Toyota corolla 2016 diesel. Μου έπαιρνε σε σχετικά καλή τιμή το i30.
Πλέον μένει ο χρόνος να δείξει αν έκανα την σωστή επιλογή... Για τα φοκους διάβασα πολλά σχόλια σχετικά με μπεκ πετρελαίου και προτίμησα την 'σιγουριά' του corolla.
-
Αγοράζεις το Focus με τα 95 άλογα, εφόσον είναι ελληνικό και μπορείς να ελέγξεις τα χιλιόμετρα του. Σαφέστατα καλύτερο αυτοκίνητο από Auris και Corolla!
Κι αν σου λείπουν οι καλύτερες επιδόσεις, κανείς ένα remap (ο κινητήρας είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν με τα 120 άλογα, με άλλο software) και πας εύκολα στα 140+ άλογα.
FORD FORUM