-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
η ορθογραφία , οι αερόσακοι , ο Ασπρόπυργος , τα χωράφια στις φωτογραφίες … αν δε το προσπεράσεις πάρε και κανα δυο φίλους μαζί όταν πας να το δεις...Χαχα σωστά, πολλά σύννεφα μαζεύονται
Το έχω προσπεράσει ήδη!!
Πάμε παρακάτω... τα μοντέλα με τον ecoboost είναι απλησίαστα..... Βρίσκω μεταξύ 6.500-7000, είτε μοντέλο 2009 με τον 1.4,
είτε μοντέλο 2012 με τον 1.2.
Οπότε η ερώτηση ειναι αν ο 1.2 κινεί το αμάξωμα αξιοπρεπώς και με ασφάλεια.
Σε αυτό το δίλημμα τι απαντάτε εσείς;;;;
Πρόκειται για την κόρη μου που δεν τρέχει γενικώς και τώρα έχει ένα yaris με 900+ κυβικά του 2000. -
O 1.2 είναι οριακός για αυτό το αμάξωμα. Για μέσα στην πόλη θα είναι ΟΚ, αλλά σε ταξίδι θα σε περιορίζει πολύ.
-
Καλημέρα παιδιά!
Έχω βρει ένα Fiesta που καλύπτει τις προδιαγραφές μου. Είναι αυτόhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/14703983/
Και θέλω την γνώμη σας, αν γίνεται κάπως αιτιολογημενη και τυχόν αντιπροτασεις.... Ευχαριστώ.
-
Trend είναι σχετικά χαμηλα εξοπλισμένη έκδοση, φαίνεται και εξωτερικά άλλωστε, τάσια, χωρίς προβολάκια ομίχλης...
Το αμάξι έχει πινακίδα Κεφαλληνίας, οπότε μπορεί να παίζει τίποτα νοικιάρικο, αν και η μπαγκαζιέρα και τα παιδικα΄είδη μέσα στο αμάξι δεν μου κάνει για κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα αν έχει κάνει το μεγάλο σέρβις, όπως λέει με ιμάντες, αντλια κλπ, αξίζει να το δεις. -
Το μεγάλο σέρβις με ιμάντες κτλ γιατί να το έχει κάνει στα 8 χρόνια και 70Κ χλμ?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το μεγάλο σέρβις με ιμάντες κτλ γιατί να το έχει κάνει στα 8 χρόνια και 70Κ χλμ?Μη σου πω και νωρίτερα...Τα χιλιόμετρα είναι λίγα, αλλά τα χρόνια είναι σωστά για να γίνει.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το μεγάλο σέρβις με ιμάντες κτλ γιατί να το έχει κάνει στα 8 χρόνια και 70Κ χλμ?
Μη σου πω και νωρίτερα...Τα χιλιόμετρα είναι λίγα, αλλά τα χρόνια είναι σωστά για να γίνει.
+1
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Μη σου πω και νωρίτερα...Τα χιλιόμετρα είναι λίγα, αλλά τα χρόνια είναι σωστά για να γίνει.
+1
Στο δικό μου φιέστα πάντως η οδηγία είναι στα 10 χρόνια.Να αλλάξω νωρίτερα?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
+1
Στο δικό μου φιέστα πάντως η οδηγία είναι στα 10 χρόνια.Να αλλάξω νωρίτερα?
Kαταρχάς στο φιέστα της αγγελίας είναι 8 χρόνια σύμφωνα με το ETIS. Το δικό σου ατμόσφαιρα είναι; Αρκετοί κάνουμε τέτοιες αλλαγές νωρίτερα ειδικά αν κινείται το αυτοκίνητο σε δύσκολες συνθήκες (μικρές διαδρομές, σταματα-ξεκίνα, κίνηση πόλης)
-
Ecoboost.
-
Στα παλιότερα (όπως στο δικό μου Focus του 2003) η Ford έλεγε 10 χρόνια. Στα τελευταία που έχω δει λέει 8 χρόνια. Βέβαια σαν καινούριος έχει βγει και τις 2 φορές που άλλαξα (λόγω χλμ, όχι ετών).
-
Και το σωστό είναι να βγαίνει σαν καινούριος ο ιμαντας δηλαδή χωρίς κοψίματα. Όπως λέει δλδ ο αληθινός Δίας.
@aikibill, ακόμα δεν εχουμε πολλά δείγματα από ιμάντες από ecoboost που είναι εμβαπτιζομενοι άρα έχουν εκ φύσεως μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής. Οπότε κι εγώ το σκέφτομαι για το τι θα κάνω.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Official Ford Sticker Confirms 2.3L EcoBoost Engine For 2019 Focus ST
The only possible suspect has to be the 2.3-liter EcoBoost engine, which is offered in various states of tune in a number of Ford vehicles including the Mustang EcoBoost and Focus RS. That’s good news for fans of hot Focus hatchbacks because the increase in displacement will most likely result in a power boost as well.
https://www.carscoops.com/2018/09/offic ... st-engine/
Οχι οτι μας ενδιαφερει εμας εδω,καθως βολευομαστε και με το 1.0 ST-Line,ST ειναι και αυτο.
-
Καλημέρα παιδιά,
ψάχνομαι για να αλλάξω το αυτοκινητό μου και αρχικά κοιτάζω για κάποιο οικονομικό καινούργιο. Αν δεν βγει αυτό το σενάριο θα πάω υποχρεωτικά σε μτχ.
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το Κα+ που ξεκινάει κάτω απο 10.000 €
Ακόμα και το Diesel που βγαίνει περί τα 11.000 φαίνεται πολύ τίμια πρόταση.Τι λέτε?
-
Είδα ποστ της Καρεντα για Fabia βενζίνη κάτω από 11.000€ με 1.0 75ps
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγησα το κα πλας στον 1,2 σε λιγη κινηση και αυτοκινητοδρομο.
Παρα πολυ καλο για τα χρηματα του. Καλυτερο απο τα χιουνταϊ.
Το κιβωτιο πολυ καλο, το τιμονι πολυ καλο, το ηχοσυτημα με καλα μπασακια, τα φρενα πολυ καλα, ο κινητηρας ηταν αρκετα μετριος. Θυμιζε παρα πολυ στην ολη αισθηση το προηγουμενο φιεστα. Βασικα ειναι το ιδιο αυτοκινητο με πιο μαλακη ρυθμιση στις αναρτησεις
Δεν ξερω τωρα με τον νεο κινητηρα τι λεει.Θυμαμαι πως το πιεζα, εκανα επιταγχυνσεις και πιεζα και στις στροφες.
Σε μια στροφη που εχει ανοιχτη καμπη και λακουβα στην εξοδο, κουνησε λιγουλακι το πισω μερος του, δηλαδη θυμαμαι στο ιδιο μερος το φιεστα δεν κουνηθηκε τοσο πολυ.
Καταναλωση εγραψε 7 προς 8, αλλα το πιεζα.Θυμαμαι ειχε και το συνκ συστημα πολυμεσων και μιλαγες, ελεγες σταθμο στο ραδιοφωνο και επαιζε. Πολυ καλο. Ελεγες τηλεφωνο ή επαφη απο το κιν και επαιρνε τηλ με ανοιχτη ακροαση χωρις να ψαχνεσε με κουμπακια. Απλα αναγνωριζε μονο την αγγλικη γλωσσα.
Νομιζω δεν βγαινει ντιζελ -
Στο site της ford στο configurator δίνει επιλογή για diesel και βγαίνει 11.500€ περίπου, ίσως και πιο κάτω αν δεν βάλεις ορισμένα extra.
@ursus : Είμαι ανάμεσα στο Ka+ και στο Fabia. Απλά το Ka+ θα το δω και ως βενζίνη αλλά και ως πετρέλαιο. Θα εξαρτηθεί και απο τις χρηματοδοτήσεις. -
Πρόσεχε γιατί στην ford οι τιμές βγαίνουν χωρίς φόρους, το γράφει κάτω με μικρά γραμματα.
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Πρόσεχε γιατί στην ford οι τιμές βγαίνουν χωρίς φόρους, το γράφει κάτω με μικρά γραμματα.Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε barimagas. Αν και μόλις ξενέρωσα..
-
Εγώ πήρα ένα Ford Focus (06, diesel, 7000ευρω!) από τον NESTAS CARS, (έμπορος, Κατερίνη). Ούτε καν ο έλεγχος στην ίδια τη φόρντ δεν έδειξε πόσο σάπιο ήταν το αμάξι. Στα πρώτα χιλιόμετρα το φίλτρο σωματιδίων μπούκωσε, που σημαίνει ότι ήταν ήδη γεμάτο (κόστος 1200ε). Πετούσε λάδια από παντού γιατί η τουρμπίνα δεν ήταν τοποθετημένη σωστά - είχε αλλάξει τουρμπίνα και είχε βάλει ιμιτασιόν ενώ ο NESTAS έλεγε ότι ήταν αυθεντική. Τσιμούχες, πλαστικά καπάκια κινητήρα, κτλ., έχαναν λάδια από παντού με αποτέλεσμα (κόστος να μη σας λέω μέχρι να βρούμε από που… δεν… χάνει). Η τουρμπίνα φυσικά έχανε επίσης λάδια και διαλύθηκε τελείως μετά από κάποια δεκάδες χιλιόμετρα (κόστος άστα). Τα ελαστικά του ιντερκούλερ άνοιγαν το ένα μετά το άλλο μέχρι να τα αντικαταστήσω όλα. Να μην τα πολυλογώ ήταν ο εφιάλτης αυτού που αγοράζει μεταχειρισμένο: ένα καμουφλαρισμένο πτώμα με, προφανώς, πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από αυτά που έγραφε, και μάλιστα βαμμένο επιφανειακά ώστε το χρώμα άρχισε να πετάγεται από παντού και να αποκαλύπτει σάπιες λαμαρίνες.
Φυσικά ο Νέστας σφύριζε κι έλεγε ότι φταίω εγώ κι ότι το αμάξι ήταν τέλειο.
Πάντα έλεγχος από ανεξάρτητο, δικό σου συνεργείο και αγορά από ιδιώτη για μεγαλύτερη ασφάλεια.
FORD FORUM