-
παιδια γιεα και σε αυτο το τοπικ!! στην οικογενεια υπαρχει ενα Ford focus του 2006. απο τοτε εχει να αλλαξει και τα λαστιχα του. νομιζω πως ηρθε η ωρα. τη προτηνεται? μεχρι στιγμης μου εχουν πει τα καλυρετα για τα continental.μιλαω για 205/55 με 16αρες ζαντες. τα συγκεκριμενα τα εχω βρει στα 380 € ειναι καλα? επισης στην ιδια τιμη μου δινουν και τα brigdestone. τι λετε?
-
Conti με 1000!!!
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
παιδια γιεα και σε αυτο το τοπικ!! στην οικογενεια υπαρχει ενα Ford focus του 2006. απο τοτε εχει να αλλαξει και τα λαστιχα του. νομιζω πως ηρθε η ωρα. τη προτηνεται? μεχρι στιγμης μου εχουν πει τα καλυρετα για τα continental.μιλαω για 205/55 με 16αρες ζαντες. τα συγκεκριμενα τα εχω βρει στα 380 € ειναι καλα? επισης στην ιδια τιμη μου δινουν και τα brigdestone. τι λετε?Φίλε υπάρχει ιδικό θέμα για τα ελαστικά στα Τεχνικά θέματα - Βελτιώσεις καλύτερα κάνε την ερώτηση σου εκεί και γίνε πιο αναλυτικός τι κινητήρα έχει το focus σου και όταν λες continental ποια ενοείς τα PremiumContact 2;
-
φιλε εχεις δικιο. μιλαω για το 1,6 με τα 115 αλογα και οσο για ποια ακριβως conti μου ειπε ο πωλητης .....δεν ξερω θα τον ρωτησω ομως και θα επανελθω
-
Χαιρετώ!
Νέος σε αυτό το θέμα, όχι όμως και στο φόρουμ.
Η κοπέλα μου έχει ένα Fiesta 1.4 του 2006 και πλησιάζει η ώρα για το ετήσιο σέρβις. Τα χιλιόμετρά της είναι 53Κ. Ιδού τι ζήτησε η Ford επί της Λαυρίου (Γλυκά Νερά):
λάδια
φίλτρο λαδιού
φίλτρο βενζίνης
ταμπούρα φρένων (δε μας είπαν τι ακριβώς εννοούν)
συντήρηση κλιματιστικού
κάρτα καυσαερίων
Σύνολο 350 ευρώ.
Πριν τους πω τι να κάνουν με την εγγύησή τους και πάω σε συνοικιακό συνεργείο (όπου θα δώσω το πολύ 100-150 ευρώ), έχετε να προτείνετε κάποιον με νορμάλ τιμές.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
για ολα αυτα ζητησανε 350 ευρω??
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πριν τους πω τι να κάνουν με την εγγύησή τους και πάω σε συνοικιακό συνεργείο (όπου θα δώσω το πολύ 100-150 ευρώ), έχετε να προτείνετε κάποιον με νορμάλ τιμές.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μαλλον κοιτα για καποια αλλη επισημη αντιπροσωπια για να μην χασεις και την εγγυηση.
-
Ε για αυτό ποστάρω εδώ μέσα.
-
Αναγκασου να το πας εκει μεχρι να ληξει η εγγυηση και μετα αντε γεια πε τους!Καραγκιοζιδες!
-
την εγγύηση δεν τη χάνεις αν χρησιμοποιείς επώνυμα ανταλλακτικά. Τώρα κατά πόσο θα βγάλεις άκρη αν γίνει κάτι δεν ξέρω παρόλο που έχει ψηφιστεί και νόμος.
-
Ωραία, σύμφωνοι, θα πάω σε επίσημη αντιπροσωπεία. Ξέρετε κάποιο συνεργείο που να είναι πιο προσγειωμένο στις τιμές του; Εσείς που τα πηγαίνετε; Δεν έχετε ψαχτεί ή πάτε και τα σκάτε; Μάλλον το πρώτο, έτσι;
-
Ωρέ ξέρουμε συνεργεία, για την πόλη σου δεν γνωρίζουμε
Στο club ford όμως λένε καλά λόγια γαι το car center και τον Κακλαμάνο. Αυτά. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Στο club ford όμως λένε καλά λόγια γαι το car center και τον Κακλαμάνο. Αυτά.Ακριβώς. Αν θες πήγαινε σε έναν από αυτούς τους δύο.
-
Ευχαριστώ μάγκες!
-
καλησπερα ,
θελω να αγορασω ενα fiesta 16 sport και πηγα στον κονσουλα.
ΜΟυ ειπε για Δωρεαν service και ανταλλακτικα για παντα, μου εδωσε καλυτερη τιμη απο τον Σφακιανακη και κλασικα δωρακια για καινουργιο .
ΤΙ γινεται με τον Κονσουλα εσεις που εχετε αγορασει αυτοκινητο απο αυτον ?
Ειναι αληθεια το δωρεαν service για παντα? Υπαρχει κατι που κρυβεται απο πισω ?
Εχει δικο του service ? Να τον εμπιστευτω ?
Ευχαριστω -
Ο χρήστης Smk έγραψε:
καλησπερα ,
θελω να αγορασω ενα fiesta 16 sport και πηγα στον κονσουλα.
ΜΟυ ειπε για Δωρεαν service και ανταλλακτικα για παντα, μου εδωσε καλυτερη τιμη απο τον Σφακιανακη και κλασικα δωρακια για καινουργιο .
ΤΙ γινεται με τον Κονσουλα εσεις που εχετε αγορασει αυτοκινητο απο αυτον ?
Ειναι αληθεια το δωρεαν service για παντα? Υπαρχει κατι που κρυβεται απο πισω ?
Εχει δικο του service ? Να τον εμπιστευτω ?
ΕυχαριστωΑλήθεια είναι το δωρεάν σέρβις αλλά κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία δε θα το ξαναπροτιμούσα. Εγώ το είχα πάρει από άλλη αντιπροσωπεία και έδιναν τότε πρόγραμμα 10ετούς δωρεάν συντήρησης. Αλλά είναι πολύ τσαπατσούλικο ρε φίλε, μην περιμένεις να στο προσέχουν ιδιαίτερα.
-
το καταλαβαινω αυτο που μου λες αλλα δεν πιστευω οτι μπορει καποιος να ειναι τσαπατσουλης σε απλα θεματα οπως να αλλαξει λαδια και φιλτρα και ιμαντες και .... αλλα απλα πραγματα που αλλαζεις στα σερβις ....
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ?
ευχαριστω -
Κι εγώ είχα πάρει το Φόκους μου με 5 χρόνια δωρεάν σέρβις από την Autolink (νυν Σφακιανάκης). Οικονομικά μου βγήκε πολύ καλά και ιδιαίτερες παρατηρήσεις δεν έχω, πέραν του ότι έπρεπε να τους υπενθυμίζω διακριτικά να αλλάξουν τα υγρά των φρένων ανά διετία (όπως σαφώς αναφέρεται στο βιβλίο συντήρησης αλλά είναι βολικό να το ξεχνούν). Τα λάδια φαίνονταν πάντοτε αλλαγμένα, τα φίλτρα λαδιού και αέρα καινούρια και οι στάθμες των υγρών στο max. Φυσικά, από τη στιγμή που δεν είσαι παρών δεν μπορείς να κρίνεις την ποιότητα της δουλειάς.
Τώρα όσον αφορά στον Κόνσουλα έκανε κάποιες επιθετικές κινήσεις μάρκετινγκ μόλις πρωτοεμφανίστηκε και βλέπω ότι διατηρεί ακόμη τις προσφορές του. Συνοικιακό μαγαζί είναι στην ουσία, οπότε μπορείς ν' αποκτήσεις προσωπική επαφή ευκολότερα σε σχέση με τους μεγάλους (βλ. Βελμάρ, Στακόρ, Σφακ), αν αυτό σημαίνει κάτι.
Προσωπικά, θ' αγόραζα απ' αυτόν που θα μου έκανε την καλύτερη προσφορά κι ας ήταν λίγο μακριά απ' το σπίτι μου. Για τα σέρβις θα προτιμούσα να πηγαίνω σε καλό μηχανικό αν ήξερα κάποιον ειδικευμένο στη μάρκα. Συμφωνώ, όμως, ότι το δωρεάν σέρβις για πάντα είναι μεγάλη πρόκληση.
Καλές αποφάσεις!
-
Να προσθεσω οτι δεν ειναι απλα το service , ειναι δωρεαν και τα ανταλλακτικα. Καποιος με προσωπικη εμπειρια με τον Κόνσουλα θα μας βοηθουσε πολυ .
-
μπορει καποιος κατοχος η εστω γνώστης να μου πει τη γνωμη του για το φιεστα το σπορ??
ειμαι μια ανασα να το παρω, αλλα το 1.4 που πηρα τεστ ντραιβ καλο χρυσο αλλα ολιγον ανεξελεγκτο μου φανηκε στον περιφερειακο... ιδεα μου ηταν ή ετσι ειναι....??? παντως το σπορτ 1.6 120 αλογα δεν φανταζομαι να κανει τα ιδια
και τελος για τις πλευρικες ποδιες ο πωλητης με συμβουλεψε να μην τις βαλω γιατι θα μου δημιουρησουν προβλημα.... αληθευει??? εγω παντως θα τις ηθελα... ευχαριστω
FORD FORUM