-
Να το στησεις ρε geo να μην σου την λενε.
-
Καλησπέρα. Για πολλαπλασιαστής ή μπουζοκαλώδια μου κάνει. Εναλλακτικά ίσως είναι και τροφοδοσία αλλά δεν έκανε διακοπές άπό ότι είπες οπότε μάλλον δεν είναι. Καλό συνεργείο σε ποια περιοχή;
-
Στο δικο μου focus τιποτα δεν εχει παθει ως τωρα.Τωρα οι παιδικες αρρωστιες που εχει το fiesta σαν το δικο σου και το focus mk1 ειναι με τον πολλαπλασιαστη και με τη τρομπα νερου.Για ιμομπιλαϊζες και τετοια κουραφεξαλα δεν εχω ακουσει τιποτα παρα μονο για αυτα τα δυο που προανεφερα.Αν και εχουν περασει μερες το εφτιαξες τελικα το αμαξι?
-
Καλησπέρα...
Να ρωτήσω κάτι....
Στο νέο fiesta που έχω εδώ και λίγο καιρό, μου έχουν δώσει και έναν συναγερμό. (διαφορετικό από το κλειδί του αυτοκινήτουΑπό τον συναγερμό μπορώ να κλειδώνω και το αυτοκίνητο.
Παρατήρησα το βράδυ, εάν βγώ και το κλειδώσω από τον συναγερμό ότι τα φώτα των οργάνων μένουν ανοικτά. Κλείνουν μετά απο λίγο ή όχι;
Επειδή βαρίομουν να κάτσω να δώ εάν κλείνουν, αυτό που κάνω είναι να το κλειδώνω με τον συναγερμό και καπάκι με το κλειδί του, ώστε να σβήνουν και τα όργανα.Anyone?
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Καλησπέρα...Να ρωτήσω κάτι....
Στο νέο fiesta που έχω εδώ και λίγο καιρό, μου έχουν δώσει και έναν συναγερμό. (διαφορετικό από το κλειδί του αυτοκινήτουΑπό τον συναγερμό μπορώ να κλειδώνω και το αυτοκίνητο.
Παρατήρησα το βράδυ, εάν βγώ και το κλειδώσω από τον συναγερμό ότι τα φώτα των οργάνων μένουν ανοικτά. Κλείνουν μετά απο λίγο ή όχι;
Επειδή βαρίομουν να κάτσω να δώ εάν κλείνουν, αυτό που κάνω είναι να το κλειδώνω με τον συναγερμό και καπάκι με το κλειδί του, ώστε να σβήνουν και τα όργανα.Anyone?
Αφού δεν έχεις τον συναγερμό της ford δεν γίνεται να κλειδώνει συγχρόνως. Όσο για τα όργανα μόνο αν κάτσεις να το παρακολουθήσεις θα μάθεις
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ο Καρανικόλας θεωρείται καλός.
Καρανικολας?
Τι ονομα ειναι αυτο?Όνομα βαρύ σαν ιστορία
Και εγω έχω ακούσει τα καλήτερα για τον Καρανικόλα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Καλησπέρα...Να ρωτήσω κάτι....
Δεν νομιζω να γινεται τιποτα αλλα απο οτι εχω προσεξει και σε αλλα φιεστα τα οργανα κλεινουν.Επισης ενα αλλο πραγμα που θα σε αντυποσιασει ειναι το τσεκ των οργανων.
-
Παιδιά γεια σας και καλώς σας βρήκα.
Είμαι νέος οδηγός (επιεικώς πανάσχετος) και για πρώτο αυτοκίνητο σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Fiesta. Κοίταξα στα μεταχειρισμένα των αντιπροσωπειών και βρήκα ένα 1300 cc Fiesta του 2006, 45000 km στα 6500 ευρώ. Ο πωλητής λέει ότι έχει 2 χρόνια ακόμα εργοστασιακή εγγύηση. Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά με ορισμένα πράγματα που διάβασα στο thread για βλάβες έχω ψιλοτρομάξει.
Θα ήθελα σοβαρά την γνώμη σας αν πιστεύετε ότι αξίζει να το κοιτάξω.
-
Ο χρήστης Hawke έγραψε:
Παιδιά γεια σας και καλώς σας βρήκα.Είμαι νέος οδηγός (επιεικώς πανάσχετος) και για πρώτο αυτοκίνητο σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Fiesta. Κοίταξα στα μεταχειρισμένα των αντιπροσωπειών και βρήκα ένα 1300 cc Fiesta του 2006, 45000 km στα 6500 ευρώ. Ο πωλητής λέει ότι έχει 2 χρόνια ακόμα εργοστασιακή εγγύηση. Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά με ορισμένα πράγματα που διάβασα στο thread για βλάβες έχω ψιλοτρομάξει.
Θα ήθελα σοβαρά την γνώμη σας αν πιστεύετε ότι αξίζει να το κοιτάξω.
Άρα λες για το Mk5. Είσαι σίγουρος ότι είναι 1300 κ.ε. ; Εαν ναι, τότε άστο καλύτερα γιατί ο κινητήρας είναι αρχαίος και αποδίδει 70 άλογα. Κοίταξε για τον 1250 κ.ε.(Zetec) που έβγαζε 75....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Άρα λες για το Mk5. Είσαι σίγουρος ότι είναι 1300 κ.ε. ; Εαν ναι, τότε άστο καλύτερα γιατί ο κινητήρας είναι αρχαίος και αποδίδει 70 άλογα. Κοίταξε για τον 1250 κ.ε.(Zetec) που έβγαζε 75....Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι καλύτερα θα ήταν να αποφύγω και τον κινητήρα των 1400 cc με 80 hp και να κοιτάξω για αυτόν με τα 90 hp, για τον ίδιο λόγο;
-
Ο χρήστης Hawke έγραψε:
Άρα λες για το Mk5. Είσαι σίγουρος ότι είναι 1300 κ.ε. ; Εαν ναι, τότε άστο καλύτερα γιατί ο κινητήρας είναι αρχαίος και αποδίδει 70 άλογα. Κοίταξε για τον 1250 κ.ε.(Zetec) που έβγαζε 75....
Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι καλύτερα θα ήταν να αποφύγω και τον κινητήρα των 1400 cc με 80 hp και να κοιτάξω για αυτόν με τα 90 hp, για τον ίδιο λόγο;
Ε.....
-
Ο χρήστης Hawke έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι καλύτερα θα ήταν να αποφύγω και τον κινητήρα των 1400 cc με 80 hp και να κοιτάξω για αυτόν με τα 90 hp, για τον ίδιο λόγο;
Μα υπάρχει κινητήρα στο φιεστα με 90 αλογα? Αν θυμαμαι σωστά το 1.4 βγάζει 80 (για το προηγουμενο μοντέλο, το τωρινό βγάζει 96)
-
Ο χρήστης mourikis έγραψε:
Μα υπάρχει κινητήρα στο φιεστα με 90 αλογα? Αν θυμαμαι σωστά το 1.4 βγάζει 80 (για το προηγουμενο μοντέλο, το τωρινό βγάζει 96)
Έβγαινε μέχρι το 2002 1400ρι με 90 άλογα με τον Zetec SE....
-
Αυτό που με προβληματίζει κοιτάζοντας διάφορες αγγελίες είναι ότι κάποιοι αναφέρουν π.χ. fiesta του 2006 με κινητήρα 1300 cc και 75 bhp (π.χ. αυτός εδώ: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/356984/). Στην φωτογραφία, ο κινητήρας γράφει Duratec που από ότι διάβασα σε wikipedia είναι ο Zetec-SE ο οποίος μετονομάστηκε (;)
Μπορεί να φανεί αφελής η ερώτηση αλλά όταν γράφουν σε αγγελία κάτι τέτοιο πρόκειται για παραπληροφόρηση (οπότε πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14) ή έχουν την τάση να στρογγυλοποιούν προς τα πάνω τα νούμερα;
-
Επισημη παρουσιαση των ecoboost στη Φρανκφουρτη...
http://carscoop.blogspot.com/2009/09/fo ... turbo.html
-
Αν και το παρέθεσα και στα Μελλοντικά στο NEO FORD FOCUS
(http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=33496&p=1627540#p1627540)
ίσως εκεί που γιορτάζουμε τους ecoboost ... ίσως παίζει και αυτό:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=17&artId=290542&dt=26/09/2009 -
Αμα παιξει αυτο θα χαλασει το ονομα της φορντ.
-
Απλώς θα είναι το αρχικό σοκ.
Εξάλλου στην ιστορία της Ford ακόμα και στην ελληνική αγορά υπήρξαν αγγλικής, γερμανικής, αμερικάνικης, ισπανικής (... έως και ιταλικής το CC) κλπ κατασκευής εισαγωγές έως και το νέο ΚΑ απο την Πολωνία.
Το δε Jazz της Honda ... κινέζικο είναι και την φήμη για αξιόπιστο την έχει!Αν και οι γραμμές παραγωγής στην Ισπανία και στη Γερμανία που παράγονται τα τωρινά Focus ... τι θα κάνουν?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αμα παιξει αυτο θα χαλασει το ονομα της φορντ.EΙπαμε αυτα τα αυτοκινητα θα ειναι για αλλες αγορες, στην ευρωπη θα ειναι Γερμανικα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλώς θα είναι το αρχικό σοκ.
Εξάλλου στην ιστορία της Ford ακόμα και στην ελληνική αγορά υπήρξαν αγγλικής, γερμανικής, αμερικάνικης, ισπανικής (... έως και ιταλικής το CC) κλπ κατασκευής εισαγωγές έως και το νέο ΚΑ απο την Πολωνία.
Το δε Jazz της Honda ... κινέζικο είναι και την φήμη για αξιόπιστο την έχει!Αν και οι γραμμές παραγωγής στην Ισπανία και στη Γερμανία που παράγονται τα τωρινά Focus ... τι θα κάνουν?
Ναι νταξει σε αυτο εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος ξερω γω να κλεισουν τα εργοστασια σε αυτες τις χωρες και να ανοιξουν αλλες εταιριες.Ας πουμε και τα toyota ολα δεν ειναι made in japan!Υπαρχουν ακομα και toyota απο αλλες χωρες οπως γαλλια κλπ.
FORD FORUM