-
Ο χρήστης steliosioa έγραψε:
Εγώ έκανα ανανέωση συμβολαίου στην Ελπα με την προνομιακή τιμή για την Φορντ και πλήρωσα κάτι παραπάνω για να με μεταφέρουν όπου θέλω εγώ κι όχι στο κοντινότερο από τον τόπο που έμεινα.Κι εγώ φίλε μου ζήτησα το ίδιο από την εταιρεία μου να κάνω και μου είπαν ότι δεν γίνεται!!! Η εταιρεία είναι η Eurosos. Zήτησα είτε να κάνω νέο συμβόλαιο που να με πηγαίνουν όπου θέλω (50 ευρώ) ή να κάνω αναβάθμιση στο παρόν συμβόλαιο που έχω. Μου απάντησαν ότι δε γίνεται και αν θέλω μεταφορά, να σκάσω 150 ευρώ. Σε βρίσκουν στην ανάγκη και κοιτάνε να σου τα πάρουν χοντρά. Ίσως την ψάξω με την προστασία καταναλωτή να δω αν υπάρχει πρόβλημα διότι δεν το βρίσκω σωστό να μας εκμεταλλέυονται έτσι.
-
Ο χρήστης carjunkie έγραψε:
Εγώ έκανα ανανέωση συμβολαίου στην Ελπα με την προνομιακή τιμή για την Φορντ και πλήρωσα κάτι παραπάνω για να με μεταφέρουν όπου θέλω εγώ κι όχι στο κοντινότερο από τον τόπο που έμεινα.
Κι εγώ φίλε μου ζήτησα το ίδιο από την εταιρεία μου να κάνω και μου είπαν ότι δεν γίνεται!!! Η εταιρεία είναι η Eurosos. Zήτησα είτε να κάνω νέο συμβόλαιο που να με πηγαίνουν όπου θέλω (50 ευρώ) ή να κάνω αναβάθμιση στο παρόν συμβόλαιο που έχω. Μου απάντησαν ότι δε γίνεται και αν θέλω μεταφορά, να σκάσω 150 ευρώ. Σε βρίσκουν στην ανάγκη και κοιτάνε να σου τα πάρουν χοντρά. Ίσως την ψάξω με την προστασία καταναλωτή να δω αν υπάρχει πρόβλημα διότι δεν το βρίσκω σωστό να μας εκμεταλλέυονται έτσι.
Εμένα δεν μου το έκανε η Φορντ,πήγα στην Ελπα κα το έκανα μόνος μου χρησιμοποιόντας την ιδιότητα κατόχου φορντ και λίγο πριν λήξει η δωρεάν διετία.Υπήρχε η λύση να μπω στην οδική της ασφαλιστικής που είμαι ασφαλισμένος και υποχρεωτικά είναι επιλογή της φορντ-η έξτρα σέρβις είναι-αλλά και ακριβότερα μου έβγαινε και μου ήταν άγνωστη.Οπότε κατέληξα εκεί που σου είπα
-
Ακουσατε τπτ για καινουργιο Focus (οχι FL) κατα το Δεκεμβρη?
-
ναι;
-
τι ναι;?
Ακουσες η δεν ακουσες?
-
δεν άκουσα, και ρωτάω εσένα..
-
Αμα ηξερα θα ανοιγα τοπικ!
Ρωταω λοιπον εχετε ακουσει τπτ για καινουργιο φοκους.........κατα το δεκεμβρη που θα μοιαζει και με το μοντεο?
-
Aπό Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, εκτεταμένο FL...
Κοντός ψαλμός hallelujah.
-
Δεν μιλάω λεμε για FL!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μιλάω λεμε για FL!Λίγο νωρίς δεν είναι για καινούργιο focus;
-
Και εγω αυτο λεω............αλλα ακουσα κατι τετοιο, και για αυτο το λογο ρωτάω αν ακουσε και κανενας αλλος για τελειως καινουργιο φοκους στο στυλ του μοντεο κατα Δεκεμβρη μερια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και εγω αυτο λεω............αλλα ακουσα κατι τετοιο, και για αυτο το λογο ρωτάω αν ακουσε και κανενας αλλος για τελειως καινουργιο φοκους στο στυλ του μοντεο κατα Δεκεμβρη μερια!Όντως ισχύει
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... focus.htmlΘα είναι facelift του υπάρχοντος μοντέλου. Αποκάλυψη το Σεπτέμβρη και στις αγορές θα εμφανιστεί από αρχές 2008.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις το επόμενης γενιάς Focus θα καθυστερήσει μερικά χρονάκια ακόμα.
-
Στέλιο το FL θα είναι στο στυλ του Mondeo, οπότε η πηγή σου μάλλον αυτό θα εννοεί.
Ολοκαίνουργιο Focus αργεί.
-
Νταξει τοτε γιατι ειμουνα ετοιμος να τον παρω και να τον βρισω!
καινουργιο θα εννοουσε ότι δεν ειναι απλο FL, με λιγο αλλαγμενα φαναρια και προφ. που γινετια συνηθως!
-
Υπάρχει κάποια πληροφορία για αντικατάσταση του Fusion;
-
Να ρωτησω, τα Fiesta S, (1.4 / 1.6) εχουν πισω ταμπουρα και τα δυο? ....
-
Ναι!
-
-
-
Nα ρωτησω κατι
Οταν η FORD για το στανταρτ ηχοσυστημα του Fiesta (CD6000) λεει οτι εχει aux υποδοχη συμβατη με MP3 player, αυτο σημαινει οτι ειναι απλα μεταφορα ηχου με καρφακι και οχι ελεγχος ας πουμε απο τα χειριστηρια του τιμονιου των τραγουδιων (επομενο / προηγουμενο κλπ) ?
Ελεγχος εντασης κλπ απο τα χειριστηρια του τιμονιου εξακολουθει να ισχυει σε αυτη τη περιπτωση ?
FORD FORUM