-
Εχεις δίκιο Μάνο...είναι η λογιστική της ωραιοποίησης.
Αλλά αυτό το 15% σε σχέση με το 3,5% των μισθών είναι το κάτι άλλο... -
Ρε την τύχη μου μέσα........... τι θα γίνει πάλι από Σεπτέμβρη?????
Πάνω και τα τέλη κυκλοφορίας λέει, πάνω και τα καύσιμα (για να είναι ο φόρος ίδιος με την ΕΕ)........ Ρε σεις πόσο έχει το λίτρο στην Ευρώπη η αμόλυβδη???? Βάλε και την ενίσχυση του $, καλά πάμε!!!!!!!!
Κάτι ψιλά 7 - 10% συνήθως και τα ασφάλιστρα ...... τι θα γίνει πλέον???? Πόσο είναι το λογικό να πληρώνει κάποιος για την χρήση του αυτοκινήτου του???? 1 μισθό μήπως το χρονο???????Ένα αμάξι 1.6 -1.8lt για 10,000 ΧΛΜ τον χρόνο θέλει
με κατανάλωση 10 lt/ 100km 800 - 1000 Euro βενζίνες
500 - 1000 euro Ασφάλεια (Απλή - μεικτή)
100 - 150 euro φθορά ελαστικών
100 - 150 euro για service (χωρίς φθορές ή χοντρές επισκευές)
και 168 euro τέλ κυκλοφορίαςΣύνολο
1668 - 2468 Euro το χρόνο για σχετικά λίγα για τους περισσότερους χλμ και χωρίς την παραμικρή φθορά!!!! κάποιοι θα βγούν στο δρόμο σε λίγο!!!!!!
Και για diesel τίποτα!!!!! Οι έρευνες λένε ότι μολύνει ακόμα!!!!!! -
Το θεμα με τα καυσιμα δυστυχος, μεχρι το 2009 θα εξισωθουν οι φοροι στην Ελλαδα με την ΕΕ, που σημαινει αυξηση τιμης ανα λιτρο.
Τωρα τα τελη κυκλοφοριας θα ειναι ηλιθιοτητα και ανευθυνοτητα να τα αυξησουν ξανα , περσυ αυξηθηκαν .
Λογο ομως παραληρηματος παραπληροφορισης μην τα πιστευεις και ολα οσα γραφονται στις εφημεριδες και στα καναλια.
Εδω την Κυριακη βαλαν ΦΠΑ στα ενοικια.
-
Εγώ πληρώνω και
-
Μήπως ξέρει κανείς τι ποσοστιαία διαφορά έχει ο φόρος κατανάλωσης καυσίμων σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί βλέπω σύντομα να πληρώνουμε πιο ακριβά τη βενζίνη από τους Γερμανούς.
-
στειστε κωλο και ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΟΝΤΑΙ..........
-
επιτελους μια αυξηση βρε αδελφε...
-
Nα εξισώσουμε τα πάντα με την Ευρώπη...!
Οk!
Για τους μισθούς γιατί δεν μιλάτε κύριοι βο(υ)λευτές...; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nα εξισώσουμε τα πάντα με την Ευρώπη...!
Οk!
Για τους μισθούς γιατί δεν μιλάτε κύριοι βο(υ)λευτές...;Μα οι δικοί τους μισθοί είναι εξισωμένοι
-
Σκάσε και πλήρωνε κατώτερη μορφή ζωής που θέλεις και εξίσωση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Ο Μηλιώκας παλιότερα έλεγε σε ένα τραγούδι του 'να δείς που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες' .
Η ώρα ήρθε μας λένε καθημερινά μαλάκες κι εμείς ή δε το ακούμε ή κάνουμε πως δε το ακούμε.
-
Που ειναι η εξισωση?
Πληρωνω 181 ευρω για 1800 (χρεωση βαση CO2), και 240Ευρω για το 2λιτρο.
350 δεν ειναι τα τελη διλιτρου στην Ελλαδα? Αρα, ξεπερασαμε κατα πολυ την Αγγλια τουλαχιστον.
και οι λακουβες λακουβες!!!
-
...να ήταν μόνο οι λακκούβες 037....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επιτελους μια αυξηση βρε αδελφε...Οταν ξυπανει καποιος το πρωι και δεν βλεπει μπροστα του απο τη νυστα και την κουραση (της προηγουμενης νυχτας) και διαβαζει τετοια πραγματα ειναι οτι καλυτερο για να αλλαξει η ψυχολογια.
Φιλε μου με εκανες να γελασω
Ευχαριστω!!! -
τιποτα αρχηγε!!!
αφου τα χουμε γιατι να μην τα δωσουμε...
εργα θα γινουν ρε παιδια...
με τοσες καγιεν που κυκλοφορουν, δικαιουμαστε τις αυξησεις μας! -
Αν παντως συνεχιστει αυτη η ανοδος δεν υπαρχει λογος να εχω 1400cc
Το πουλαω με κλειστα ματια και παιρνω ενα Accent ετσι απλα να κανω τη δουλεια μου και να μην εχω αγχος ουτε για τα τελη αλλα ουτε για την ασφαλεια. -
Χα χα μου έρχεται στο μυαλό ένα παλιό σύνθημα που έσκαγα και τότε στα γέλια όταν το άκουγα. Αν δεν κάνω λάθος ήταν κατά την προεκλογική περίοδο πριν την εκλογή του Κυρίου Μητσοτάκη όπου είχε τάξει φτηνά αυτοκίνητα.
Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη!!!!!!
Βρε λέτε να είναι αυτή η λύση;
-
Φέτος τι γίνεται;
Έχετε μάθει τις τιμές;
Άκουσα οτι σύντομα θα αρχίσει η διάθεση τους! -
Αλλαξτε τον τιτλο του θεματος ...ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.
-
καπου διαβασα οτι θα παραμεινουν τα ιδια......
-
Για τα 1400 είχα διαβάσει ότι τα τέλη θα είναι 168€.
ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (πάνω τα τέλη κυκλοφορίας!)