-
Aυτό θα είναι το νέο swift
To σημαντικό όμως είναι ότι αυτή θα είναι η βάση για το Swift WRC και την κάθοδο της Suzuki στην μεγάλη κατηγορία μετά το JWRC. Αλήθεια θα είναι 4 μέτρα?
-
To σημαντικό όμως είναι ότι αυτή θα είναι η βάση για το Swift WRC και την κάθοδο της Suzuki στην μεγάλη κατηγορία μετά το JWRC. Αλήθεια θα είναι 4 μέτρα?
-
-
Η συνταγή δέν έγινε γνωστή στήν Ιαπωνία,γιά τό πώς κάνεις τά τρεισήμιση μέτρα τέσσερα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η συνταγή δέν έγινε γνωστή στήν Ιαπωνία,γιά τό πώς κάνεις τά τρεισήμιση μέτρα τέσσερα;Μάλλον προτιμούν να παίζουν καθαρά,χωρίς ντόπες!!
-
Και διακρίνω πάνω απ'το φλασάκι κάτι σαν 'VVT' ή κάνω λάθος? Έχει κανα τέτοιο κόλπο η Suzuki ήδη ή είναι τίποτα νέο?
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Και διακρίνω πάνω απ'το φλασάκι κάτι σαν 'VVT' ή κάνω λάθος? Έχει κανα τέτοιο κόλπο η Suzuki ήδη ή είναι τίποτα νέο?Δεν ειναι νεο, ηδη οι κινητηρες της ειναι τεχνολογιας vvti. Η λεπτομερεια που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι στις ποσες στροφες αλλαζει ο χρονισμος. Εγω το αισθανομαι γυρω στις 4500, ισως κ λιγο πιο ψηλα .
-
Ωρε γαμώτο και σκεφτόμουν να κλείσω το Ignis Sport. Τώρα τι κάνω;;
-
Ωραίο είναι το Suzuki,υποθέτω πως με φουσκωμένα φτερά θα είναι πολύ καλύτερο!
-
Ωρε γαμώτο και σκεφτόμουν να κλείσω το Ignis Sport. Τώρα τι κάνω;;
-
Και αυτό είναι το Daihatsu Sirion. -
Μήπως είναι αντιγραφή ?????
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ωρε γαμώτο και σκεφτόμουν να κλείσω το Ignis Sport. Τώρα τι κάνω;;Εξαρταται απο την υπομονη σου. Το ενα ειναι ετοιμοπαραδοτο ενω το αλλο απο Ανοιξη 2005. Εχε ακομα υποψη σου οτι ενω φορανε το ιδιο μοτερ, η ονομαστικη ισχυς του swift ειναι 7 ιπποι λιγοτερο (102) κ λογικα θα ειναι κ πιο βαρυ. Τελος φοβαμαι οτι θα ειναι κ αυτο φουλ στα ηλεκτρονικα βοηθηματα -σε αντιθεση με το ignis- πραγμα που εγω θεωρω μαλλον αρνητικο (εξαιρουμενου του ABS).
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Μπράβο manosk!!! Τέλειο! Ομολογώ οτι δεν μου πέρασε απ'το μυαλό καθόλου η ομοιότητα με το Sirion!
Ιάπωνας είμαι κι εγώ αλλά πραγματικά σε κάτι τέτοια είναι απαράδεκτοι ρε γαμώτο!!
-
Ωραίο αυτοκινητάκι. Δυναμικό και με χαρακτήρα.
Jacob
-
Μα καλα που ειδατε εσεις τις ομοιοτητες στα δυο αυτοκινητα; Ουτε το εμπρος μερος μοιαζει ουτε το πισω. ουτε και το χαρακτηρηστικο τελειωμα των παραθυρων του sirion. Ουτε ακομα και στο επανω μερος της μπροστινης πορτας. Μονο ιδιο χρωμα εχουν...
-
Απλά το Suzuki έχει περισσότερες ευθείες εκεί που το Sirion έχει καμπύλες. Από την γραμμή που διατρέχει όλη την πλευρά, τα φώτα που είναι πιο γωνιώδη, την πίσω κολώνα που δεν έχει την εσωτερική καμπύλη... Πολλές λεπτομέρειες.
Και μου φαίνεται και η μάσκα λίγο απο Evo... ή μήπως Stilo?
Το παράκανα ε? -
Εμένα πάντως μάλλον σε διασταύρωση C2 (μπροστά) με Corolla (profile) μου φέρνει
-
Εμένα πάντως το νέο Swift μάλλον σε διασταύρωση C2 (μπροστά) με Corolla (profile) μου φέρνει
-
Και γω να πω την αλήθεια δε βλέπω σημαντικές ομοιότητες εκτός από το χρώμα, τις ζάντες και το πίσω φτερό (από αυτή την οπτική γωνία τουλάχιστον)
Για μικρό αυτοκίνητο το θεωρώ αρκετά όμορφο!
Suzuki Swift 2005