-
Ξανακοίτα λίγο ποια αυτοκίνητα έχω κάνει παράθεση...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ξανακοίτα λίγο ποια αυτοκίνητα έχω κάνει παράθεση...Οκ, σκάω..
-
abc
-
εδω μιλαμε για αυτοκινητα και ο αλλος λεει για χοντα
υπαρχει και fast n furious forum -
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
ΠΑΛΙ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΑ DATSUN ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ???HONDA NSX-R και ο κόφτης να δουλεύει υπερωρίες!!!
(ο ιαπωνικός εγκάθετος V6)(εεε... σόρρυ, ήθελα να πω εγκάρσιος...)
α καλα.....
-
Τώρα, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, το NSX στην εποχή του κάτι Ferrari 348 τις ψιλοξεφτέλιζε... Αλλάξαν οι εποχές, αλλά ακόμα και σήμερα για αυτούς που το έχουν μελετήσει το NSX είναι ένα πραγματικό supercar... Δεν έχει καμιά σχέση βέβαια με το εν λόγω thread, απλά συνέχισα το off-topic γιατί είδα 'αντιδράσεις'
-
Δεν λεει τιποτα αν το χοντα τις ξεφτιλιζε...
Και ενα yugo τουμπανιασμενο/νιτραρισμενο θα την φαει την 360 στην ευθεια...
δεν θα γινει φερραρι ομως ποτε...
Δεν αμφισβητω την αξια του NSX ως τεχνολογια,αλλα καποια πραγματα ειναι upper class οπως και να το κανουμε(βλεπε italian exotica) -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
δεν θα γινει φερραρι ομως ποτε...Ναι, ήταν καλύτερο από Ferrari, παντού.
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Δεν λεει τιποτα αν το χοντα τις ξεφτιλιζε...
Και ενα yugo τουμπανιασμενο/νιτραρισμενο θα την φαει την 360 στην ευθεια...
δεν θα γινει φερραρι ομως ποτε...
Δεν αμφισβητω την αξια του NSX ως τεχνολογια,αλλα καποια πραγματα ειναι upper class οπως και να το κανουμε(βλεπε italian exotica)Ατυχές το παράδειγμα.
Μη το κάνουμε συγκρητικό NSX vs 348 κ.λ.π. ,κάθε ένα εκτιμήθηκε για διαφορετικούς λόγους ασχέτως οτι πίσω απο το τιμόνι η διαφορά στη τιμή απλώς δεν υπήρχε. -
Παιδιά, κι εγώ τρώγομαι από χτες να αρχίσω να εκθειάζω το NSX-R, αλλά το thread θα πάρει τροπή Ferrari vs NSX, κάτι που ούτε του παρόντος thread είναι, και ούτε ωραία κατάληξη θα έχει...οπότε ας μην το συνεχίσουμε, γιατί θα χαλάσουμε το thread!!
-
Για να μήν συνεχιστεί το off-topic, ποιό χρώμα σας άρεσε; Εμένα εκείνο το σκούρο κόκκινο, το κεραμιδί, πώς το λένε τελωσπάντων!
-
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Για να μήν συνεχιστεί το off-topic, ποιό χρώμα σας άρεσε; Εμένα εκείνο το σκούρο κόκκινο, το κεραμιδί, πώς το λένε τελωσπάντων!Χάνει πολύ, απο κοντά τουλάχιστον, σε αυτό το χρώμα.
Το κόκκινο δε το πιστευα οτι θα κάνει τέτοια διαφορά και θα τη δείχνει πολύ μα πάρα πολύ πιο ωραία! -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Για να μήν συνεχιστεί το off-topic, ποιό χρώμα σας άρεσε; Εμένα εκείνο το σκούρο κόκκινο, το κεραμιδί, πώς το λένε τελωσπάντων!Για μένα Ferrari=κόκκινο . και -
Στην δεύτερη, θα σκεφτόμουν και το κιτρινάκι...
Τα 2 χρώματα που ενέκρινε και ο Γέρος!
-
Πάντως και το μαύρο έχει την αλητεία του...
-
-
Μπορώ να έχω ένα άνετο Gt και παράλληλα να ''ρίχνω'' σε ακριβότερες κατασκευές όπως SLR,LP640?....599:τα θέλω όλα!
0-200 σε 10.3''
VS:911 turbo/veyron/lp640/slr/ford gt/am vanquish s/z06/viper srt-10
http://www.supercars.net/Pics?vpf2=y&gI ... 906686&l=d
http://www.supercars.net/pitlane/pics/2906686c.jpg -
Τι ακριβώς λέει το τεστ αυτό και απο που είναι? Δε ξέρω ούτε λέξη γερμανικά
-
Την έχω ερωτευθεί Πάντως αν ποτέ έχω τα χρήματα, θα την αγοράσω με χειροκίνητο κιβώτιο (Χειροκίνητο για τις μπροστομήχανες, F1 για τις κεντρομήχανες)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι ακριβώς λέει το τεστ αυτό και απο που είναι? Δε ξέρω ούτε λέξη γερμανικάGia tin ferrari den lene kati....ams blepeis lol....tin bugatti ektheiazoun kirios...poly grhgorh,kinhthras 16 kylindrwn me 4 turbo,elegxetai apo kivwtio dsg,etsi prepei na eniwthan oi astronaftes tou apollo kai den niwtheis thn piesh oti trexeis me 300-350...fisika tis dinoun kai tin proti thesi sto sigkritiko.
Ferrari 599 GTB