-
Άλλο ένα αντικείμενο ικανό να οδηγήσει την,εφαπτόμενη σε απόκρυφο σημείο,χείρα σε παλινδρομική κίνηση εκτονώσεως...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άλλο ένα αντικείμενο ικανό να οδηγήσει την,εφαπτόμενη σε απόκρυφο σημείο,χείρα σε παλινδρομική κίνηση εκτονώσεως...Τι είπες τώραααα;
Απίστευτος!
Και σωστός!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άλλο ένα αντικείμενο ικανό να οδηγήσει την,εφαπτόμενη σε απόκρυφο σημείο,χείρα σε παλινδρομική κίνηση εκτονώσεως...ΘΕΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άλλο ένα αντικείμενο ικανό να οδηγήσει την,εφαπτόμενη σε απόκρυφο σημείο,χείρα σε παλινδρομική κίνηση εκτονώσεως...
Τι είπες τώραααα;
Απίστευτος!
Και σωστός!
ΘΕΟΣ!!!!
Σιγά τον επιστήμονα ρε! Όλο αυτό που είπε, στο λέω σε δυο λέξεις!
-
Τι ζαντάρα!!!
Από πριν μου άρεσε, αλλά σε αυτή τη φωτογραφία τη βρίσκω από τα ωραίοτερα GT που έχω δει ποτέ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι είπες τώραααα;
Απίστευτος!
Και σωστός!
ΘΕΟΣ!!!!
Σιγά τον επιστήμονα ρε! Όλο αυτό που είπε, στο λέω σε δυο λέξεις!
Η δεύτερη ποιά είναι;
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άλλο ένα αντικείμενο ικανό να οδηγήσει την,εφαπτόμενη σε απόκρυφο σημείο,χείρα σε παλινδρομική κίνηση εκτονώσεως...προσεχετε τα πληκτρολογια
-
Hold onto your hats - Ferrari 599 GTB first impressions...(φοβερές photos)
http://forums.timezone.com/index.php?t= ... 9031&rid=0 -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Hold onto your hats - Ferrari 599 GTB first impressions...(φοβερές photos)
http://forums.timezone.com/index.php?t= ... 9031&rid=0 -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Στην εξέλιξή της 599 χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο δυναμικής συμπεριφοράς η F40.
Πολλοί πελάτες της Ferrari θεωρούν την F40 την καλύτερη Ferrari που βγήκε ποτέ και βέβαια το Μαρανέλο δεν θα μπορούσε να τους αγνοήσει.Πως στο καλο χρησιμοποιηθηκε ως μοντελο δυναμικης συμπεριφορας ενα κεντρομηχανο τουρμπο υπερελαφρη αυτοκινητο για ενα βαρυ GT με τον ατμοσφαιρικο κινητηρα μπροστα και καμια 10αρια ποντους υψηλοτερο κεντρο βαρους???????
Δε θελω να το παιξω μιζερος αλλα η 456 και η 550 μου αρεσαν περισσοτερο ,και στο χαρτι και στις φωτο...
-
Συμφωνώ και εγω. Μάλλον είναι ο κλασσικός μύθος για την F40 και το συγκεκριμένο περι προτύπου μου μυρίζει απόφθευγμα περιοδικού.
-
Ferrari 599 GTB Fiorano test
http://youtube.com/watch?v=TUgzEOt5uLg&search=599 gtb -
O Tiff οδηγεί την 599 στο τελευταίο επεισόδιο του 5th gear και εκφράζεται μάλλον απογοητευτικά.
Το αυτοκίνητο δείχνει το μέγεθός του, είναι αρκετά αδρανές, υποστρέφει αρκετά στην είσοδο της στροφής και συμπεριφέρεται μάλλον απότομα στην πίστα.
Για να δουμε και τα επόμενα τεστ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για να δουμε και τα επόμενα τεστ.Υπομονή μέχρι αύριο
-
Aπο κοντά περίμενα να δείχνει πιο ωραία αλλά δυστυχώς...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Aπο κοντά περίμενα να δείχνει πιο ωραία αλλά δυστυχώς...Δεν θα συμφωνήσω....όπως και η 612 είναι σχέδια που αδικούνται στις φωτογραφίες.....η 550/575 είναι ένα απλώς όμορφο compact αυτοκίνητο αλλά δεν έχει τις λεπτομέρεις για να μπει στο hall of fame.Η 599 είναι πολλά βήματα μπροστά σε θέμα desing σε σχέση με την 550 των 90es με το μειωτικό nickname ''Supra''.Το εμπρόσθιο τμήμα είναι ξεχωριστό με τέλειες αναλογίες κάτι που αρκετοί σχεδιαστές έχουν τονίσει ενώ το πίσω μέρος με την λύση των 'νεύρων νυχτερίδας' την κάνει να έχει το πιο ενδιαφερον πίσω μέρος που έχουμε δει τις τελευταιές δεκαετίες σε Ferrari.Το πλαινό μέρος δείχνει κάπως φορτωμένο στην περιοχή με το σήμα του Pininfarina αλλά απορρέει έντονο δυναμισμό με το νεύρο (raising belt) που διατρέχει όλη την πλευρά...στυλιστικό στοιχείο του Jason castriota που θα δούμε και στη νέα Maserati Spyder.Σε σχέση με την 550 θα την χαρακτήριζα ελαφρώς πιο κοφτερή και σίγουρα πιο καλλιεργημένη (όχι βέβαια στον βαθμό που είναι η ακόμα πιο όμορφη Scaglietti).Προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει στην 599 είναι οτι και αυτή δείχνει αρκετά μεγάλη παρόλο το κατα πολύ μικρότερο μεταξόνιο σε σχέση με την 612.For the record ο Pinifarina είχε και άλλη πρόταση για την 599 την οποία θεωρούσε αισθητικά αρτιότερη αλλά ο Montezemolo έκανε την επιλογή.H 599 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο με εμπρός κινητήρα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από την Mercedes SLR McLaren και κοστίζει σχεδόν τα μισά.Ενα γνήσιο αυτοκίνητο υψηλού τουρισμού που καταφέρνει να είναι στο Fiorano πιο γρήρορο απο την πιο ευέλικτη κεντρομήχανη Ferrari,την F430....ο Benuzzi έχει σημειώσει κατά 5 sec ταχύτερο χρόνο απο τον Schumi με την 599...ο schumi βέβαια κατέχει το ρεκόρ στο Fiorano με την F2004 F1 (55.999sec)
-
Kαι εγώ Σάκη θα διαφωνήσω καθώς θεωρώ την 550Μ μια απο τις ομορφότερες Ferrari που παράχθησαν ποτέ και την 599 απλώς φλύαρη (για τα δεδομένα της κατηγορίας καθώς κρίνοντας την γενικά χαζεύεις βλέποντας την). Θέλει να περάσει ένα ρετρο look αλλά μου φαίνεται πως δε το πετυχαίνει, ειδικά πίσω.
Υ.Γ. Τη Πέμπτη που πέρασε είδα και μια ημικαμουφλαρισμένη 599 να βγαίνει απο το εργοστάσιο αλλά δε πρόλαβα να την απαθανατήσω...
Δε ξέρω τι άλλη έκδοση μπορεί να βγεί. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Kαι εγώ Σάκη θα διαφωνήσω καθώς θεωρώ την 550Μ μια απο τις ομορφότερες Ferrari που παράχθησαν ποτέ και την 599 απλώς φλύαρη (για τα δεδομένα της κατηγορίας καθώς κρίνοντας την γενικά χαζεύεις βλέποντας την).+1000. Τι να λέμε τώρα.
-
+1001 και απο εμένα
Ferrari 599 GTB