-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παντως οτι προσπερασες στο ντουκου ολα τα αλλα (και ειδικα το θεμα της κυκλοφοριας) δειχνει πολλα....Και η δικη σου γενικοτερη παρουσια εδω μεσα πολλα δειχνει αλλα δε γινεται θεμα. Γιαυτο ασε τον Krus στην ησυχια του.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενας συντάκτης ο οποίος πραγματικά έκανε εξαιρετική δουλειά ήταν ο Κώστας Λακαφώσης.Νομίζω ήταν απο τους καλύτερους δημοσιογράφους του ελληνικού (και όχι μόνο) ειδικού τύπου.
Δεν ξέρω γιατι έφυγε και με τί ασχολέιται σήμερα αλλα θα αναβάθμιζε πολύ τους 4Τ η παρουσία του.
Έχω την εντύπωση πως είχε γραφτεί στο περιοδικό ότι συνέχισε την σταδιοδρομία του σε κάποιον τομέα στο ΕΜΠ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενας συντάκτης ο οποίος πραγματικά έκανε εξαιρετική δουλειά ήταν ο Κώστας Λακαφώσης.Νομίζω ήταν απο τους καλύτερους δημοσιογράφους του ελληνικού (και όχι μόνο) ειδικού τύπου.
Δεν ξέρω γιατι έφυγε και με τί ασχολέιται σήμερα αλλα θα αναβάθμιζε πολύ τους 4Τ η παρουσία του.
+1
O Λακαφώσης πραγματικά λείπει από το περιοδικό.
Φίλος τηλεορασόπληκτος μου είπε πως στους τίτλους της εκπομπής του Ευαγγελάτου υπάρχει ένας Κώστας Λακαφώσης ως τεχνική υποστήριξη ή κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μην είναι ο γνωστός..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Φίλος τηλεορασόπληκτος μου είπε πως στους τίτλους της εκπομπής του Ευαγγελάτου υπάρχει ένας Κώστας Λακαφώσης ως τεχνική υποστήριξη ή κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μην είναι ο γνωστός..
Ο γνωστός είναι
-
Ο ΚΛ πάντως γράφει (αραιά βέβαια) και στο φόρουμ.
-
Υπαρχει περιπτωση το περιοδικο να αφιερωσει χωρο για τα επαγγελματικα (αγροτικα, van κλπ);
Επισης, γιατι δεν ασχολειται πιο συστηματικα με αγορες πωλησεις μεταχειρισμενων, επιβατικων και μη, αν οχι στο περιοδικο, τοτε στην ιστιοσελιδα.
Για οσους δεν καταλαβαν, κατι σε στυλ Autotriti. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση το περιοδικο να αφιερωσει χωρο για τα επαγγελματικα (αγροτικα, van κλπ);Aν δεις τι ποσοστο πωλησεων καταλαμβανουν τα επαγγελματικα επι του συνολου των πωλησεων θα καταλαβεις....
Αλλα για να ειμαστε δικαιοι οταν παρουσιαζεται ενα νεο μοντελο οι 4Τ του κανουν μια παρουσιαση, και αραια και που βλεπουμε και καποιο συγκριτικο...Επισης, γιατι δεν ασχολειται πιο συστηματικα με αγορες πωλησεις μεταχειρισμενων, επιβατικων και μη, αν οχι στο περιοδικο, τοτε στην ιστιοσελιδα.
Για οσους δεν καταλαβαν, κατι σε στυλ Autotriti.Αν δε κανω λαθος ειχε γινει καποτε μια παρομοια αποπειρα να εκδοθει ενα εβδομαδιαιο περιοδικο σε στυλ Auto Tριτη και πηγε αψαλτη...
-
O Λακαφώσης πραγματικά λείπει από το περιοδικό.
Συμφωνώ και εγώ. Αν θυμάμαι καλά η τελευταία του παρουσία στο περιοδικό ήταν στο τεύχος που περιελάμβανε την πτήση με το Φ16, για την οποία πτήση είχε γράψει ένα εξαιρετικό άρθρο.
-
Πράγματι φοβερό το άρθρο με το F16.
Έφυγε λίγους μήνες μετά, τον μάρτιο του 2001
-
Αυτό με τη Βενετιά και το βελόνι το ξέρετε;
-
Για πες μας
-
Σπερα
Προτάσεις λέτε, σε ανάλυση για την πορεία του περιοδικού καταλήξατε.
Ενα-ένα... ο Λάκας έφυγε μόνος του και βέβαια το ότι δεν γράφει κάπου αλλού κάτι λέει. Αν εσένα σου λείπει, εμένα-εμάς να δεις!
Τα υπονοούμενα για πώληση της εταιρείας δεν μπορώ να τα αναλύσω και αν δύο άνθρωποι έφτιαξαν και σήμερα στα 60 τόσα ψάχνουν να δουν τη στυνέχεια δίνοντας ένα ποσοστό της εταιρείας τους που ούτως ή άλλως είναι χρηματιστήριο είναι θέμα φορουμ τι ναπω?
Για την ύλη προσπαθώ να κατακλάβω τι θέλετε? Ναι στην αγορά? Ναι στα μεταχειρησμένα; Ναι και στα επαγγελματικά. Τότε θα γίνουμε λίγο απόλα. Ηδη έχουμε μεγάλο άνοιγμα ύλης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο περιοδικό εντός και εκτός της επικράτειας.
Για την κυκλοφορία. Εχουμε π΄σει. Ομως μπείτε στο σαιτ των πρακτορείων σήμερα οπότε πλέον όλοι λένε αναγκαστικά την αλήθεια και μελετείστε την κυκλοφορία. Είμαστε αλλού μακράν σε σχέση με όλα τα άλλα ελληνικά και βέβαια και σε σχέση με αυτά των βελτιώσεων που πλησιάζουν μόνο με δώρο και ειδικά στην επαρχία. Χάρη σε εσάς έχουμε και κορυφαία αναγνωσιμότητα αλλά αν θες τη γνώμη μου η κυκλοφορία είναι αυτή που μετράει.
Πάντως το 0-100-0 δεν είναι ένθετο βελτιώσεων αλλά απαυθύνεταια σε όλους μας που θέλουμε να πάμε πιό γρήγορα βελτιώνοντας το εαυτό μας κια το αυτοκίνητο μας σε λογικά πλαίσια και κυρίως σε οδική συμπεριφορά. Πολλές φορές αναλύει αγωνιστικές μετατροπές αφού αυτές θεωρούμε και ως κορυφαίες σε τεχνολογία. Θυμάστε πως ήταν το πάουερ τεκνικσ κάποτε? μας άρεσε αλλά δεν μπορούμε να πάμε τόσο μακριά σε τόσες σελίδες. Ξενέροτο και σαν να κάνεις σεξ με τρία προφυλακτικά μπορεί να το πεις για κάποια άρθρα και ίσως για τη γλώσσα που την παραπροσέχουμε. Οτι περιτεύει όμως ή ότι με την έκδοσή του έχουμε κάνει στην άκρη τις αρχές μας δεν συμφωνώ.
Εργάζομαι εδώ από το 80, ε΄χοντας κατέβει κάμποσα κατηφόρια, και πρέπει να σας πω πως έγραφα άρθρα μετατροπές για... πριν είκοσι και πλέον χρόνια και κρίμα που τις σταματήσαμε. Ευτυχώς επανήλθαμε!
Και κρίμα που δεν έχουμε και ένα ειδικ΄'ο περιοδικό όπως ήταν το πάουερ τεχν πριν πεθάνει η εποχή της αθωότητας! Τέλος πάντων...Με την ευκαιρία...
Για την αγορά, άμεσα και αύριο για μεταχειρησμένα και για τους επαγγελματίες θα εκδόσουμε από τις 15 Μαίου και κάθε μήνα στις 15 ένα περιοδικό το 4AUTO σε διαστάσεις 18.5Χ23 και σε τιμή 3 γιου.
Στόχος να μπορείς να έχεις την αντικειμενική πληροφόρηση και την πλήρη ενημέρωση ώστε να μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο και βέβαια λύσεις και προτάσεις ώστε να το αξιοποιείς σωστά την επομένη της αγοράς.ΓΜΤ νοιώθω πως οι περισσότεροι δεν αγοράζετε το περιοδικό και πυροβολείτε στα τυφλά. Κάντο φίλε και θα δεις πως οι πίνακες στις ΔΟΚ και στις ΣΔΟΚ έίναι αξιοζήλευτοι. Εχουν πολύ κόπο.
Φιλικά
Σ
ΥΓ... Και τα δυναμόμετρα σας πειράζουν.Τι θα πει λέγαμε οπότε... Κια εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου έκλαιαγα και μετά χώρισα δύο φορές. Σημασία έχει πως αξιοποιείς την κάθε πληροφορία. Θα περίμενα να σχολιάσετε το ότι δημοσιεύουμε την ιπποδύναμη στη ρόδα και όχι κριτική για την ε΄πιλογή. Και δεν πάμε στη dyno!
-
Αντιγράφω...
Μάρτιος
4Τ 31700
C&D 7900
Car 8300
Drive 17000
kai ta βελτιώσεων κάτω από 20χιλ.
Δεν μας αρέσει να βασιλεύοθμ,ε στους μονόφθαλμους, αλλά πρέπει να δεχτούμε πως έχουν πολλά αλλάξει στην αγορά.Μην τα βάζετε με τον Σπύρο και μπείτε στο σαιτ της Ευρώπης η του Αργους να βλέπετε τις κυκλοφορίες
Καλ΄'ο βρλάδι και σορη αν σας έπρηξα
Σ
ΥΓ... Πάντως είστε απαξιωτικοί και άδικοι για τη συντακτική ομάδα του περιοδικού που απαρτίζεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες πολύ μορφωμένους συντάκτες και αυτό πονάει.
-
sx
μια προτροπη θα δωσω : μην ανχωνεσαι.......
-
Λοιπόν εγώ το αγόρασα χτές το περιοδικό....Το DVD δεν το είδα, σαν ιδέα μου αρέσει όταν βρώ χρόνο θα το δώ. Απο εκεί και πέρα το τεύχος ήταν πάρα πολύ ωραίο ( εξαιρετική φώτο του εξώφυλλου αν και είναι διπλό, χμ ίσως και να βοηθάει αυτο... ). Τα σχόλια περί dyno αποτελούν για μένα βλακείες, τα πάντα εξελίσονται και οι απόψεις είναι για να αλλάζουν κάθε τι που βελτιώνει την εικόνα του περιοδικού είναι καλό. Για την σύγκριση του 0-100-0 με τα περιοδικά βελτιώσεων...κανένα απολύτως σχόλιο,ή μάλλον θα πώ κάτι, μου φαίνεται κάποιο έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και μιλάνε για να μιλάνε.
Υ.Γ. Ευχάριστη έκπληξη τα κλασσικά, ελπίζω να βλέπουμε τέτοια άρθρα ποιο συχνά -
Την πρωτη φορά που το διάβασα μου άρεσε πάρα πολύ
Τη δεύτερη φορά μου φάνηκαν τα άρθρα μικρά...
Τι θέλω να πω.
Μου αρέσει το civic. Δεν αισθάνθηκα ότι με κάλυψαν. ηταν λίγες οι πληροφορίες... θέλω πιο πολύ ανάλυση στις λεπτομέρειες. Ερχεται ένα αμάξι που το θέλουν όλοι.... Βγάλε 20 φωτογραφίες, μέσα έξω, από κάτω από το πλαί, με μία κοπέλα μέσα με 2 με 3 με 4(να δουμε αν του πάει, πλάκα κάνω )Και κάτι αλλο
Τόσο χάλια φρενάρει το RS4.... πάνω από 60 μέτρα?????? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και κάτι αλλο
Τόσο χάλια φρενάρει το RS4.... πάνω από 60 μέτρα??????χειμερινά λάστιχα!!!
-
λες.... δε μπορώ να το πιστέψω..... μαλλον εχεις δίκιο
-
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=1411
κατω κάτω κάτω....
Απόδοση: Κώστας Λακαφώσης
(και αυτό το έκανε πολύ καλά)
-
Ερώτηση...?
Αφου οι ταινίες είναι για την ασφάλεια, γιατί η κοπέλα που καθεται στο πίσω κάθισμα του rav στην 4χ4 διαδρομή και τραβάει φωτογραφίες δε φοράει ζώνη ασφαλείας?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό