-
-
Από τα σχόλια διαφαίνεται ότι μιλάει για τον Απόλλωνα και όχι για τους 4Τ.
-
-
...και λιγα λες... (δειχνεις για την ακριβεια )
-
Εγώ πάντως είμαι βέβαιος ότι ο ΣΧ αναφέρεται στον ΚΚ.
Τι?
Πως είπατε?
Που το ξέρω?
Είναι στοιχειώδες αγαπητέ Γουοτσον. Γρίφους δημόσιους έδωκες? Υποθέσεις... βεβαιότητας θα λάβεις.
Κούραση...
Sent from my 2 using (frequently) my brain.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από τα σχόλια διαφαίνεται ότι μιλάει για τον Απόλλωνα και όχι για τους 4Τ. -
Ξεφύλλισα το νέο τεύχος και πήρα μια γεύση για το περιεχόμενο διαβάζοντας μερικά άρθρα... θα σχολιάσω λοιπόν!
Ερώτηση προς συντάκτες του νέου 4Τ:
πως γίνεται σ' ένα συγκριτικό να γράφετε ότι το ένα αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο από το άλλο ,με καλύτερες ρεπρίζ, πιο οικονομικό, καλύτερα εξοπλισμένο, με καλύτερη οδική συμπεριφορά, με καλύτερη ηχομόνωση, αποδεδειγμένα αξιόπιστο και στη συνέχεια να βγάζετε καλύτερο το άλλο μόνο και μόνο για την τιμή κτίσης;Περιμέναμε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο με το νέο τεύχος όμως δυστυχώς συνεχίζετε στον ίδιο κατακριτέο τρόπο αξιολόγησης και παράλληλα συνεχίζετε τους γνωστούς τεμενάδες προς συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία!
Ζητήσαμε αλλαγές και δεν είδαμε τίποτα διαφορετικό από εκείνο που συρρίκνωσε το περιοδικό ΜΑΣ! Γιατί δεν διαβάσατε όσα γράφηκαν την περίοδο που το περιοδικό ήταν κλειστό; Δεν ζητήσαμε να γράφετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την σχέση σας με την εκάστοτε αντιπροσωπία; Δεν ζητήσαμε να μην χαϊδεύετε αυτιά και απλά να γράφετε τα πράγματα όπως έχουν; Αυτό ήταν που κάποτε έκανε τους 4τ το καλύτερο περιοδικό για αυτοκίνητα... Αυτό επιχείρησαν να αντιγράψουν στο DRIVE και δυστυχώς για εσάς το κάνουν καλύτερα από τους σύγχρονους 4Τ!
Επαναλαμβάνω ότι η κριτική που βγαίνει από τους πιστούς αναγνώστες(προσωπικά 25 χρόνια) είναι apriori καλοπροαίρετη και θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψιν...
Τέλος πάντων, εγώ θα κάνω υπομονή 2-3 τεύχη ακόμα πριν ...αλλαξοπιστήσω! Οφείλω να δώσω στο περιοδικό τον χρόνο του ώστε να δω αν υπάρχει βούληση ν' αλλάξει κάτι!
Να ξέρετε όμως ότι αν συνεχίσετε στα ίδια στο τέλος θα σας διαβάζουν μόνο πωλητές της κοσμοκάρ... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ξεφύλλισα το νέο τεύχος και πήρα μια γεύση για το περιεχόμενο διαβάζοντας μερικά άρθρα... θα σχολιάσω λοιπόν!
Ερώτηση προς συντάκτες του νέου 4Τ:
πως γίνεται σ' ένα συγκριτικό να γράφετε ότι το ένα αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο από το άλλο ,με καλύτερες ρεπρίζ, πιο οικονομικό, καλύτερα εξοπλισμένο, με καλύτερη οδική συμπεριφορά, με καλύτερη ηχομόνωση, αποδεδειγμένα αξιόπιστο και στη συνέχεια να βγάζετε καλύτερο το άλλο μόνο και μόνο για την τιμή κτίσης;Περιμέναμε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο με το νέο τεύχος όμως δυστυχώς συνεχίζετε στον ίδιο κατακριτέο τρόπο αξιολόγησης και παράλληλα συνεχίζετε τους γνωστούς τεμενάδες προς συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία!
Ζητήσαμε αλλαγές και δεν είδαμε τίποτα διαφορετικό από εκείνο που συρρίκνωσε το περιοδικό ΜΑΣ! Γιατί δεν διαβάσατε όσα γράφηκαν την περίοδο που το περιοδικό ήταν κλειστό; Δεν ζητήσαμε να γράφετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την σχέση σας με την εκάστοτε αντιπροσωπία; Δεν ζητήσαμε να μην χαϊδεύετε αυτιά και απλά να γράφετε τα πράγματα όπως έχουν; Αυτό ήταν που κάποτε έκανε τους 4τ το καλύτερο περιοδικό για αυτοκίνητα... Αυτό επιχείρησαν να αντιγράψουν στο DRIVE και δυστυχώς για εσάς το κάνουν καλύτερα από τους σύγχρονους 4Τ!
Επαναλαμβάνω ότι η κριτική που βγαίνει από τους πιστούς αναγνώστες(προσωπικά 25 χρόνια) είναι apriori καλοπροαίρετη και θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψιν...
Τέλος πάντων, εγώ θα κάνω υπομονή 2-3 τεύχη ακόμα πριν ...αλλαξοπιστήσω! Οφείλω να δώσω στο περιοδικό τον χρόνο του ώστε να δω αν υπάρχει βούληση ν' αλλάξει κάτι!
Να ξέρετε όμως ότι αν συνεχίσετε στα ίδια στο τέλος θα σας διαβάζουν μόνο πωλητές της κοσμοκάρ...Και οχι τιποτα, το λενε μονοι τους οι ανθρωποι: Δεν ειναι αυτοκινητο, ειναι Golf! ΟΥΓΚ!
Οσο για το DRIVE, αν βαλει στηλη με νεα μοντελα, φτιαξει τους πινακες με τις τιμες μαζι με τεχνικα χαρ/κα και ασχοληθει λιγακι περισσοτερο με τους αγωνες, παει, εφυγε μπροστα... -
Σε σχέση με το τελευταίο
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2841036#p2841036
-
Δεν έχει νόημα η άμεση αντιπαράθεση με το drive αλλά η υιοθέτηση του τρόπου γραφής όπου φαίνεται ότι υστερούν οι 4τ!
Οι κύριοι στο drive δεν αρνήθηκαν ποτέ ότι αντέγραψαν τους 4τ όπου μπορούσαν στα 200 τεύχη κυκλοφορίας τους!
Ας το κάνουν μια φορά και οι 4τ μήπως και γυρίσουν εκεί που πρέπει! -
Αν 'τρόπο γραφής' εννοεις τα σαφή συμπεράσματα και όχι ήξεις αφίξεις, τότε συμφωνώ, αν εννοείς τις φοράδες και τα καπούλια, έλεος :puke:
-
το ίδιο πράγμα λέμε
-
Πριν λίγο τελείωσα κι εγώ το τεύχος αυτό. Ομολογώ πως μία από τα ίδια είδα αλλά θα δώσω μερικές ευκαιρίες ακόμα. Η αλήθεια είναι πως και το Drive (αυτό με την mp4-12c απέξω) δε με τρέλανε και δεν ξέρω με τι θα αντικαθιστούσα τους 4Τ μετά από 18 χρόνια χωρίς ένα χαμένο τεύχος...
Ίσως από Γενάρη που θα είμαι πλέον για μεταπτυχιακό Αγγλία να καλομάθω με το Evo κλπ βρετανικά περιοδικά και να μην μπορώ να ξαναδώ τα δικά μας...Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Γιατί δεν αναζητάς το αγγλικό EVO στο Google; Το κατεβάζω πανεύκολα και βρίσκοντας το κατάλληλο link στο πρώτο πεντάλεπτο.
-
Καλή αρχή στην Αγγλία και καλό CAR Magazine. Με διαφορά το καλύτερο περιοδικο αλλά με ένα τεράστιο ελάττωμα. Δεν κάνει μετρήσεις. Το Evo είναι λίγο καγκούρικο αλλά έχει καλές μετρήσεις. Το Autocar είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Μόνο ο Sutcliffe διασώζεται εκεί μέσα αλλά πάλι πολλές φορές πέφτει στην παγίδα της εταιρικής γραμμής... Οπότε, CAR για ανάγνωση και Evo για μετρήσεις.
-
Kαι top gear μ αρεσει σε λιγο πιο lifestyle στυλ σε σχεση με evo και Car
-
Καλή αρχή στην Αγγλία και καλό **CAR Magazine. Με διαφορά το καλύτερο περιοδικο **αλλά με ένα τεράστιο ελάττωμα. Δεν κάνει μετρήσεις. Το Evo είναι λίγο καγκούρικο αλλά έχει καλές μετρήσεις. Το Autocar είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Μόνο ο Sutcliffe διασώζεται εκεί μέσα αλλά πάλι πολλές φορές πέφτει στην παγίδα της εταιρικής γραμμής... Οπότε, CAR για ανάγνωση και Evo για μετρήσεις....oυτε με σφαιρες...(και δεν εχει να κανει μονο με τις μετρησεις) Το Αγγλικο evo ειναι ετη φωτος μπροστα...Το πλεον ολοκληρωμενο περιοδικο αυτοκινητου στην Ευρωπη...
-
Οι απόψεις μας διαφέρουν.
-
Καλή αρχή στην Αγγλία και καλό CAR Magazine. Με διαφορά το καλύτερο περιοδικο αλλά με ένα τεράστιο ελάττωμα. Δεν κάνει μετρήσεις. Το Evo είναι λίγο καγκούρικο αλλά έχει καλές μετρήσεις. Το Autocar είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Μόνο ο Sutcliffe διασώζεται εκεί μέσα αλλά πάλι πολλές φορές πέφτει στην παγίδα της εταιρικής γραμμής... Οπότε, CAR για ανάγνωση και Evo για μετρήσεις.εχω ολα τα τευχη car απο το 1998...
τυχαιο;για μετρησεις εχω quattroruote...ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
-
Συμφωνώ απόλυτα με πικουλίνο!
Το QR είναι το κορυφαίο περιοδικό στον κόσμο στις μετρήσεις! Δεύτερο βάζω το R&T. Το CAR είναι το κορυφαίο σαν ανάγνωσμα. Τα ιταλικά δεν μπορώ να τα κρίνω αναγνωστικά καθώς δεν γνωρίζω την γλώσσα.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό