-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάζομαι συνυπολογίζουν την σταθερή ταχύτητα νταλικας 18 μέτρων η οποία κινείται με 80 χ.α.ω. και την απόσταση και τον χρόνο που χρειάζεται το αυτοκίνητο για να επιταχύνει με την μέγιστη δυνατή επιτάχυνση (και αλλαγή σχέσεων μέσα φυσικά) από αυτή την ταχύτητα μέχρι ότου να προσπεράσει και να μπει σε ασφαλή απόσταση μπροστά. Αυτό μάλλον με κάποιο software γίνεται.70 kmh είναι... αλλά όταν λένε 6+ sec και 102 μέτρα δεν βγαίνει... σε 6 sec η νταλίκα με 70 kmh έχει διανύσει 117 μέτρα και έχεις και το μήκος της (άλλα 18 μέτρα ~ 130 μέτρα ) και την έξοδο και είσοδο (δεν είναι ηλεκτρονικό να κολλήσεις στον προφυλακτήρα...).
-
Άσε δε που σου λένε ότι σε 6 sec το καρούλι** από τα 70 έχει πάει στα 150+ χιλιόμετρα (ταχύτητα εισόδου).... Έλεος... 70-150 σε 6 sec.... ούτε... M3 να ήταν....
** βλέπε τα μικρά diesel που είχαν...
-
Προφανώς κάποιο λάθος υπάρχει. Το Civic θέλει 5,4 για τα 80-110 με 3η. Άρα το 70-151 σε 6,2 δεν παίζει. Όντως αυτές είναι τιμές Μ3!!!
-
Ναι αλλά κάτι τέτοια δείχνουν τσαπατσουλιά... ή τουλάχιστον μία μόνιμη εξήγηση πως και τι μετρά το καθένα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ελπίζω να βελτιωθεί για το καλό των εργαζομένων σε αυτό. Γιατί αν παραμείνει στα επίπεδα του πριν δεν το βλέπω να στέκεται. Λαθάκια εδώ και εκεί. Και τι σήμερον ημέρα που στο net μπορείς να βρεις τις ίδιες και πιο πλήρεις πληροφορίες και έχεις και τα video με τα τεστ θα πρέπει να προσφέρουν κάτι πιο ποιοτικό και συναρπαστικό από το στεγνό δισέλιδο.+00
Κατι ακομα...Δεν χρειαζεται να κοιταξουν στο Drive. (ενα τευχος των 4τροχων, 10 χρονια πισω αρκει...) Το τελευταιο, απλα 'φανερωθηκε' γιατι οι 4τροχοι αργα αλλα σταθερα εχασαν την αιγλη τους, εχασαν την μαγια τους, εχασαν το νοημα της αρχικης τους ιδεολογιας. Μακαρι να την ξαναβρουν, παντως στο νεο τευχος, σαν να φαινεται οτι καποιοι που θεωρουνται υπευθυνοι για το περιοδικο, δεν ταρακουνηθηκαν...Μιλαω και εγω τωρα με γριφους, προφανως ετσι καταλαβαινουν και αυτοι που τους εχουν παρει εργολαβια στο περιοδικο, εδω και χρονια...
Θα δωσω λιγη τροφη για σκεψη, μονο με μια φωτο, η οποια και (ως στυλ-φιλοσοφια περισσοτερο...) θα επρεπε να βρισκεται σε καποια απο τις σελιδες των 4τροχων, αν οχι και του εξωφυλλου. Κι ομως ειναι απο το...Auto Tριτη...
Δυστυχως η...επιφανειακα 'πλουσια υλη' συνεχιζεται, οπως συνεχιζεται και η ελλειψη βαθους, στις δοκιμες των αυτοκινητων.
Ολα σχεδον οσα γραφονται, παραπεμπουν περισσοτερο σε στυλ τυπου 'γνωριμιες' και θα μπορουσαν να βρεθουν ιντερνετικα σε απειρες και αρκετες εγκυρες πηγες.
Τελος, πραγματικα λυπαμαι για ενα περιοδικο στο οποιο περασαν καποιοι ακρως αξιολογοι, αποδεδειγμενα ικανοτατοι συντακτες (Κουνιτης, Τεμπεριδης), να χρησιμοποιουνται ως 'εξωτερικοι συνεργατες' (ετσι το λεμε τωρα...), και να πρωταγωνιστουν αξιοι μεν αλλα οχι κορυφαιοι συντακτες, σε ποστα οπου δεν μπορουν να προσδωσουν αυτο το παραπανω που εδιναν οι προαναφερθεντες, στο κομματι των δοκιμων, 'ειδικων διαδρομων' και ιδιαιτερων 'γνωριμιων'.
Ακολουθειται προφανως το προβληματικο μοντελο που εχει ποτισει και την Ελληνικη κοινωνια γενικοτερα, να κραταμε ως σημαια καποια ποστα, καποιοι οι οποιοι δεν μπορουμε, κουραστηκαμε, δεν ξερουμε, δεν εχουμε τον παλμο, κ.ο.κ, και ταυτοχρονα να κραταμε πισω νεοτερες γενιες, που ξερουν-μπορουν-θελουν, και το εχουν αποδειξει περιτρανα.
Κριμα, κριμα, κριμα... -
Η παραπάνω φωτό είναι ελέω τρελό-Πατέλου. Όσο και αν τον συμπαθώ όμως δεν μπορώ ούτε για αστείο να πάρω το Auto-tsiknopempti.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η παραπάνω φωτό είναι ελέω τρελό-Πατέλου. Όσο και αν τον συμπαθώ όμως δεν μπορώ ούτε για αστείο να πάρω το Auto-tsiknopempti....δεν μιλησα για υλη του Auto Τριτη. H φωτο ομως 'μιλαει' οσο δεν μιλανε πολλες λεξεις...
1ον φαινεται το παθος, η τρελα, οτι καποιος το ξεζουμιζει, ακομα και εαν τελικα το νεο GTI δεν συγκινει οσο θα ηθελαν καποιοι
2ον εχει Ελληνικες πινακιδες, η δοκιμη ειναι σε Ελληνικο εδαφος.
Τα δυο βασικα πραγματα στα οποια οι 4τροχοι πρωτοστατουσαν. Δοκιμαζαν σχεδον παντα, πρωτοι επι Ελληνικου εδαφους, και μεσα απο τα αρθρα τους, και ενιοτε και απο τις φωτο, καταλαβαινες οτι τα ειχαν ξεζουμισει, ειχαν γραψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτα (θετικα και αρνητικα) χωρις διπλωματικα τερτιπια και λοιπες...στρογγυλοποιησεις. -
http://kavvathas.com/2013/06/15/ξ% ... C%CF%82-5/
'Κάνε στη ζωή σου και κάτι που δεν είναι διπρόσωπο, προδοτικό, και σιχαμένο.
Βγάλε το όνομα μου απ’ την παρά φύση έδρα που συναρμολόγησες με τον Ρούλη Κουκλεντέ'Μπορεί αυτό να έχει σχέση με τους 4Τ;
-
ναι για τους 4τροχους λεει
-
μαλλον θα πρεπει να αρχισουμε και μεις να μασαμε φυλλα σαν την Πυθια, μπας και καταλαβουμε τους γριφους εκατερωθεν.....
-
Ε, δεν θέλει και πολλή προσπάθεια. Αν το σχόλιο αφορά στους 4Τ όπως λέτε, σε ποιον άλλον μπορεί να απευθύνεται ο ΚΚ παρά σε αυτόν που βρίσκεται σήμερα στο 'τιμόνι' του περιοδικού;
Edit: πριν λίγο ο ΣΧ ανάρτησε το εξής στο FB 'Μικρη ψυχη.... Ειναι και ζητημα καταγωγης:-( '
Αν οι δύο αναρτήσεις σχετίζονται δεν το γνωρίζω.
Πάντως το θέμα έχει ξεφύγει. Σίγουρα δεν καταθέτουμε προτάσεις προς τους 4Τ παραθέτοντας τα παραπάνω.
-
Παντως οτι και να γραφουμε εμεις εδω μεσα,οσο και να παραπονιομαστε μαλλον το περιοδικο δεν προκειται να αλλαξει αφου καποιοι(απο το περιοδικο)η δεν μας διαβαζουν η δε θελουν να το αλλαξουν.Εγω παντως εχω αποδεχτει οτι οι αστειες(απο φωτο και κειμενα)δοκιμες θαναι ετσι οπως ειναι εδω και καιρο ενω και τα συγκριτικα ειναι της πλακας.Ξεφυλλιζα εχθες το τευχος Δεκεμβριου του 94 οπου ειχε 12 μικρομεσαια συγκριτικα και πραγματικα χορτασα διαβασμα.
-
σα τις αθηναίες ψυχρογκόμενες κάνουν.
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Ξεφυλλιζα εχθες το τευχος Δεκεμβριου του 94 οπου ειχε 12 μικρομεσαια συγκριτικα και πραγματικα χορτασα διαβασμα.[κριση]Και; Τελικά τι αποφάσισες να πάρεις;[/κριση]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ξεφυλλιζα εχθες το τευχος Δεκεμβριου του 94 οπου ειχε 12 μικρομεσαια συγκριτικα και πραγματικα χορτασα διαβασμα.
[κριση]Και; Τελικά τι αποφάσισες να πάρεις;[/κριση]
Ακομα δεν αποφασισα!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
σα τις αθηναίες ψυχρογκόμενες κάνουν.ετσι, μου θυμιζουν κατι γκομενες που κραζονται με υπονοουμενα απο το φεισμπουκ, εχουν ξεμωραθει τελειως
-
Το πήρα και εγώ, τουλάχιστον για να μπορώ να έχω το θάρρος της γνώμης μου έχοντας ιδίαν άποψη περί του αντικειμένου / περιεχομένου...
Όπως λένε και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα, ίδιο σχεδόν στυλ, ύφος και περιεχόμενο, ελάχιστη ποιοτική συγκριτική δουλειά, πολλά πράγματα έχουν διαφύγει της προσοχής του αρχισυντάκτη ή των συντακτών (π.χ. ακόμα ψάχνω γιατί το S5 συμμετείχε στην 'συγκριτική παρουσίαση' ), ενώ ο όγκος του περιοδικού είναι μειωμένος και όχι μόνο λόγω περιορισμένων διαφημίσεων (τα infomercials πάντως δίνουν και παίρνουν). Πολύ απλά δεν υπάρχει αρκετό 'υλικό' σε παρουσιάσεις και συγκριτικά, ενώ και ο απόλυτος αριθμός άρθρων είναι μικρός (το μοναδικό που μπορείς να σχετίσεις με την οικονομική κρίση).
Δυστυχώς θα αναγκαστώ να διακόψω την αγορά των 4Τ, καθώς μετά και τις νέες περικοπές ακόμα και ένα περιοδικό το μήνα είναι πολυτέλεια για μένα...και η ψήφος μου πάει στο Drive...Περιστασιακά ίσως να πάρω κάποιο τεύχος, αν και εφόσον μου κινήσει την περιέργεια.
Όσον αφορά στους χρησμούς και τα νεφελώδη και ακατάληπτα 'κάποιος κάπου κάποτε είπε κάτι σε κάποιον για κάποιον', τα έχουμε φάει στη μάπα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια (και από τον ΚΚ), οπότε δεν πρέπει να παραξενεύουν κανένα την σήμερον....
-
Θεωρώ ότι ένα τεύχος (και μάλιστα το πρώτο) δεν αρκεί για σωστή αξιολόγηση. Αν μετά από 2-3 τεύχη η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί τότε μάλιστα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θεωρώ ότι ένα τεύχος (και μάλιστα το πρώτο) δεν αρκεί για σωστή αξιολόγηση. Αν μετά από 2-3 τεύχη η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί τότε μάλιστα.Συμφωνούμε απόλυτα.
-
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό