-
Έχει φύγει και ο Κουνίτης;
έχω πάρα πολύ καιρό να αγοράσω το έντυπο -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να μείνουμε συντονισμένοι; Ο Γιώργος, ο Νίκος ο Τρελός και η Κούλα ξέρουν! Εκεί στο καπηλιό του Ανέστη, τότε με τα ανεμοσούρια τον Αύγουστο... Γιατί έτσι!
Πρέπει μία μέρα να γίνει διαγωνισμός στο 4ΤΦ στην ΣουΧουδική γραφή...
ΥΓ: Για να είμαι και on topic. Θα σταματήσουν ποτέ οι συντάκτες (έστω συντάκτες) και ο Παύλος Λάσκαρις (με 'ι' ) να ψεύδονται για τα οφέλη του ντίζελ και τα δήθεν καθαρά καυσαέρια επειδή έχουν λίγο CO2? Βέβαια το γεγονός ότι το CO2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΠΟΣ το κάνουμε γαργάρα... ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!!!
Τη 'δουλειά' του κάνει. Το εκνευριστίκοτερο όλων ότι σώνει και καλά πρέπει να βάλουμε πλερέζες επειδή δεν πωλούνται αρκετά ΙΧ στο ελλάντα με τη μηδαμινή παραγώγή αυτοκινήτων. Επειδή δουλεύουν ελάχιστοι πωλητές? Αυτό και αν είναι ηλίθιο επιχείρημα.
έχω πάρα πολύ καιρό να αγοράσω το έντυποΌχι ευτυχώς
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
έχω πάρα πολύ καιρό να αγοράσω το έντυπο...αμα ειχε φυγει και ο Κουνιτης, θα προετοιμαζαμε την κηδεια του περιοδικου...
-
Παίζει να φτιαχτεί το συγκεκριμένο wallpaper σε μεγαλύτερη ανάλυση;
http://www.4troxoi.gr/files/Image/Wallpapers/P22-1920.jpgΈστω και με watermark, δε με χαλάει καθόλου
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Εφυγε ο Τεμπερίδης από το περιοδικό; ..............................Και τον Krusenstern δεν ειδα στη δυναμη του γραφειου.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εφυγε ο Τεμπερίδης από το περιοδικό; ..............................
Και τον Krusenstern δεν ειδα στη δυναμη του γραφειου.
αυτη την απορία εχω κ εγώ από εχθές. κοιταξα κ στο περιοδικό κ δεν αναφέρεται στους συντακτες! τι να έγινε? ::
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εφυγε ο Τεμπερίδης από το περιοδικό; ..............................
Και τον Krusenstern δεν ειδα στη δυναμη του γραφειου.
αυτη την απορία εχω κ εγώ από εχθές. κοιταξα κ στο περιοδικό κ δεν αναφέρεται στους συντακτες! τι να έγινε? ::
Γιατί έχω την εντύπωση πως έχει φύγει εδώ και κάποιο καιρό; Δεν παίρνω βέβαια το περιοδικό, αλλά έτσι νόμιζα...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΕΔΩ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1983.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ? -
Καλή χρονιά. Και σε μένα διαλύθηκε το περιοδικό.
Μερικές σελίδες έχουν βγεί, πολλές είναι έτοιμες να ξεκολλήσουν.Jacob
-
Γερμανικη ποιοτητα κατασκευης που λενε και οι συντακτες του περιοδικου για τα μοντελα απο αλλες χωρες που η πορτα τους κανει στιβαρο γκντουπ
-
Ο χρήστης mandri έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΕΔΩ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1983.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ?καλή χρονιά
κ εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω.
μιλάμε το άτιμο ξεσκίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάγνωσης
το δε ημερολόγιο μιλάμε για ξενέρα κ ως ιδέα(τι γαμώ τις ιδέες να να βλέπουμε κ ένα υβριδικό/μήνα, χωρίς ούτε μια 'εικαστική' παρέμβαση -το όνειρο του 'πραγματικού οδηγού' λέμε ) κ ως υλοποίηση. η θήκη cd ειναι για να στέκεται όρθια στο γραφείο κ να βάζουμε το καρτελάκι του κάθε μήνα υποθέτω? -
Εγώ μετά από 18 χρόνια χωρίς να χάσω κανένα τεύχος (και με επίσης άλλα ~10 χρόνια σαν αναγνώστης πιο πριν) σκέφτομαι να κόψω αυτή τη συνήθεια και να μην πάρω το τεύχος ιανουαρίου.
Μέσα στα τόσα αυτά χρόνια άλλαξα και εγώ αλλά άλλαξε και το περιοδικό. Εκτός από 4Τ παίρνω πολλά άλλα περιοδικά, περισσότερα από ποτέ, το πρόβλημα δεν είναι στα έντυπα γενικώς αλλά στο συγκεκριμένο.
-
Εγω συνεχιζω και το αγοραζω μετα απο τοσα χρονια αλλα (συγνωμη Κ.Κ.) προσπερναω το ΕΝ ΛΕΥΚΩ χωρις να το διαβασω.
Εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις αλλα δεν την αντεχω την γκρινια τοσα χρονια. -
Είχα γράψει πιο παλιά αναλυτική κριτική για το περιοδικό, έψαξα και βρήκα το ποστ, είναι πριν 4(!) χρόνια: viewtopic.php?f=5&t=8262&p=793771#p793771
Βλέπω πως μαλλον χειρότερα είναι τα πράγματα σήμερα σε σχέση με τότε(νες).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ μετά από 18 χρόνια χωρίς να χάσω κανένα τεύχος (και με επίσης άλλα ~10 χρόνια σαν αναγνώστης πιο πριν) σκέφτομαι να κόψω αυτή τη συνήθεια και να μην πάρω το τεύχος ιανουαρίου.Μέσα στα τόσα αυτά χρόνια άλλαξα και εγώ αλλά άλλαξε και το περιοδικό. Εκτός από 4Τ παίρνω πολλά άλλα περιοδικά, περισσότερα από ποτέ, το πρόβλημα δεν είναι στα έντυπα γενικώς αλλά στο συγκεκριμένο.
βρίσκεις τίποτα αξιόλογο;
-
Τι ακριβώς εννοείς? Αν βρίσκω τίποτα αξιόλογο στους 4Τ ή αν βρίσκω κάποιο άλλο περιοδικό αξιόλογο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
κάποιο άλλο περιοδικό αξιόλογο? -
Για θέματα αυτοκινήτου παίρνω το αγγλικό Car και το Racecar engineering. Το τελευταίο είναι κάπως εξειδικευμένο (και το RACETECH είναι επίσης αρκετά καλό).
Από ελληνικά περιοδικά παίρνω πλέον μόνο την Πτήση και τα πονήματα του Χοϊδά (όποτε και αν βγούν). Επίσης παίρνω το +design και καμιά φορά το ΒΗΜΑdeco
-
Το αγγλικό CAR είναι πολύ καλό από άποψη αρθογραφίας και φωτογραφίας αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα... δεν κάνει μετρήσεις. Τις καλύτερες μετρήσεις τις έχει το Quattroruote και ευτυχώς υπάρχει και σε ελληνική έκδοση για όσους δεν γνωρίζουμε ιταλικά, αν και αξίζει περισσότερο για τις ιταλικές μεταφράσεις παρά για τα ελληνικά του άρθρα. Πολύ καλό επίσης το αμερικάνικο Road and Track.
-
Μετρήσεις κάνουν και οι 4Τ και ήταν ανέκαθεν από τα δυνατά σημεία του περιοδικού.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό