-
ναι, το net φταίει
βρίσκεις τα δελτίου τύπου απ ευθείς απ την πηγή και δεν τα διαβάζεις σε μορφή 'δοκιμής' -
Καθώς πρέπει να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι....
Ιδιαίτερα ανεβασμένο το τεύχος του Δεκεμβρίου 2009. Εξαιρετικό το οδοιπορικό στην Route 66.
-
Πράγματι ενδιαφέρον τεύχος με μια φλόγα από τα παλιά. Ιδιαίτερα θετικές οι πρωτιές των Polo 1.2 Tsi και Astra 1.4T (ελέω COTY). Επίσης επιτυχία η οδήγηση του LFA αν και σήκωνε μεγαλύτερη ανάλυση (μάλλον δεν υπήρχε ο χώρος και ίσως ο χρόνος). Το ίδιο το LFA βέβαια δεν φαίνεται να είναι επιτυχία...
Και μια πρόταση. Κάντε καμία δοκιμή ελαστικών βρε παιδία να ξέρουμε τι να βάλουμε όταν έρθει η ώρα της αλλαγής.
-
έχουν σκεφθεί στο περιοδικό να δώσουν δυο σελίδες όπου θα μπαίνουν φωτό από το forum πχ από το ΖΩΑ ΖΑΩ Ή οτι απίθανο έχω δει στους Ελληνικούς δρόμους?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
έχουν σκεφθεί στο περιοδικό να δώσουν δυο σελίδες όπου θα μπαίνουν φωτό από το forum πχ από το ΖΩΑ ΖΑΩ Ή οτι απίθανο έχω δει στους Ελληνικούς δρόμους?Εχουν διαπραξει αυτο το τολμημα πριν κανα δυο τρια (η και περισσοτερα;) χρονια αλλα καποια στιγμη εξηφανισθη οπως ακριβως ηρθε.
Να διευκρινησω παντως οτι δεν ηταν φωτο αλλα αποσπασματα απο καποιο θεμα.
-
Αντε παλι ξαναβγαινω παραπονουμενος προς το rally.gr.
Πηγα να τυπωσω τα τελικα αποτελεσματα του WRC και με λυπη μου ειδα οτι η βαθμολογια στη Junior ειναι λειψη μιας και δεν εχουν περαστει ακομα τα αποτελεσματα απο την Ισπανια.
Επειδη μαλλον σας εχει ξεφυγει αυτη η λεπτομρεια ,για καντε κατι. -
Aγαπητέ yugo para siempre
Με συγχωρείς για την καθυστέρηση ανταπόκρισης, αλλά που να φανταστώ ότι ένα χρόνο μετά θα θυμόσουν, το άρθρο μου στην ενότητα 'ειδικές διαδρομές' αναφορικά με το Κλιο και το Μίνι.
Δεν ξέρω αν σου αρέσει το ύφος γραφής μου ή όχι, αλλά η σύγκριση των δυο αυτοκινήτων στη συγκεκριμένη ενότητα, είναι σαφώς έτσι όπως την περιέγραψα, γεγονός για το οποίο δεν έχω καμιά αμφιβολία, μια και ένα Clio RS είναι το καθημερινό μου αυτοκίνητο που γνωρίζοντάς το 'σα την τσέπη μου', είχε κάθε λόγο να με βολεύει περισσότερο από το Μίνι.
Ατυχώς (για σένα;... έχεις κάποια σχέση με τη Ρενό ή απλά φαν;) συνέβη το αντίθετο και όταν αυτό επιβεβαιώθηκε από ένα οδηγό του κύρους και της εμπειρίας του Δ. Μιχελακάκη, έγινε θέσφατο.
Από την άλλη, διαβάζοντας το πλήρες κείμενο γίνεται σαφές ότι δεν υφίσταται Βατερλό (αυτό που σε πρώτο χρόνο αισθανθήκαμε) για το Ρενό, που έχει τα δικά του ατού, ειδικά σε λιγότερο σπορτίφ χρήση.
Σε καμιά περίπτωση βέβαια το κείμενο δεν προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, καθώς η ενότητα 'ε.δ.' αφορά ένα συγκεκριμένο τρόπο χρήσης του αυτοκινήτου, που πολύ απέχει από το μέσο όρο χρήσης.
Δεν ξέρω αν είχες την ευκαιρία να οδηγήσεις στις ίδιες συνθήκες τα δυο αυτοκίνητα, είμαι όμως βέβαιος ότι αν σου δοθεί η ευκαιρία θα καταλάβεις τι εννοώ.
Κατά τα λοιπά εδώ στους 4Τ σεβόμαστε απόλυτα τη γνώμη του όποιου αναγνώστη, ειδικά αν αυτός διαφωνεί μαζί μας (ακόμα περισσότερο χρησιμοποιώντας και το όνομά του), αρνούμαστε όμως να δεχθούμε έστω και σε μορφή 'αστείου' υπόνοιες για δόλο.
Ασχετοσύνη, ναι. Πρόθεση απαξίωσης αυτοκινήτων ή ανθρώπων, όχι.
Αν τώρα θεωρείτε άσχετους κάποιους (ή εμένα προσωπικά) από τους συντάκτες των 4Τ, καλό θα είναι να το τεκμηριώνεται με αποδεδειγμένα στοιχεία (δεν είναι τα δημοσιεύματα άλλων εντύπων) και φυσικά να το επαναλαμβάνετε, ώστε να λάβουμε μέτρα.
Ευχαριστώ για την προσοχή με την οποία διαβάσατε ένα από τα ενυπόγραφα κείμενά μου και ζητώ πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή.Με εκτίμηση
Ν. Τσάδαρης -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Σε καμιά περίπτωση βέβαια το κείμενο δεν προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, καθώς η ενότητα 'ε.δ.' αφορά ένα συγκεκριμένο τρόπο χρήσης του αυτοκινήτου, που πολύ απέχει από το μέσο όρο χρήσης.
Κύριε Νίκο νομίζω πως όλο το ζουμί της υπόθεσης είναι στην παραπάνω παράθεση.
Απλά δεν γίνεται ξεκάθαρο σε όλους το οτι ανάλογα με την ενότητα του περιοδικού, προσεγγίζεται διαφορετικά το κάθε αυτοκίνητο και αλλά και ο τρόπος που θα βγούν τα 'οποια συμπεράσματα.
Φυσικά όταν εμπλέκονται στην υπόθεση παράγοντες όπως προτιμήσεις του εκάστοτε αναγνώστη, προς
διάφορους κατασκευαστές/μοντέλα, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.ΥΓ: Νόμιζα πως το 205 είναι το καθημερινό
-
To 205 είναι το δικό μου καθημερινό, ενώ το RS είναι το εταιρικό
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντε παλι ξαναβγαινω παραπονουμενος προς το rally.gr.Πηγα να τυπωσω τα τελικα αποτελεσματα του WRC και με λυπη μου ειδα οτι η βαθμολογια στη Junior ειναι λειψη μιας και δεν εχουν περαστει ακομα τα αποτελεσματα απο την Ισπανια.
Επειδη μαλλον σας εχει ξεφυγει αυτη η λεπτομρεια ,για καντε κατι.1η φορα:10/12/09
2η φορα:17/12/09 -
δεν ξερω αν εδω ειναι η σωστη ενοτητα...
στο καινούριο τευχος, στις σελίδες με τα τεχνικα χαρακτηριστικα, οταν πας να κοιταξεις το νεο polo, διπλα του υπαρχει το σημα 'ελληνικο αυτοκίνητο 2010'... δεν μπορει, λεω, αφου στην αρχη του περιοδικού, λέει οτι ακόμα δεν εχουν ψηφίσει...
ψαχνω λοιπόν να δω αν βαλατε αυτό το σηματακι διπλα και από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που διεκδικούν το θεσμό, αλλά αυτό υπάρχει μόνο δίπλα στο polo..
εγινε η ψηφοφορία και δεν το ξέρω..???
-
λεπτομερειες ...η ψηφοφορια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λεπτομερειες ...η ψηφοφοριαYπονοείς ότι είναι σημαδεμένη η τράπουλα;;;
ΑΔΥΝΑΤΟ να το πιστέψω!
-
Ψηφοφορίες και λοιπές
Χρειάζεται και ψηφοφορία για το αυτοκίνητο της χρονιάς;;;;
Στη χώρα που το μόνο αυτοκίνητο που έχει φάει θάψιμο τα τελευταία χρόνια είναι εκείνο το ανεκδιήγητο κινέζικο SUV (Landwind αν θυμάμαι καλά...)
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Στη χώρα που το μόνο αυτοκίνητο που έχει φάει θάψιμο τα τελευταία χρόνια είναι εκείνο το ανεκδιήγητο κινέζικο SUV (Landwind αν θυμάμαι καλά...)
Δεν είχαν λεφτά για διαφήμιση αυτοί οι φουκαράδες.
Μην πέφτουμε πάντως στην παγίδα να θεωρούμε ότι και η δυσμενής κριτική είναι πάντα ανεξάρτητη, ειλικρινής και διαφανής. Πολύ συχνά αποτελεί μοχλό πίεσης ή εκβιασμού.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Μην πέφτουμε πάντως στην παγίδα να θεωρούμε ότι και η δυσμενής κριτική είναι πάντα ανεξάρτητη, ειλικρινής και διαφανής. Πολύ συχνά αποτελεί μοχλό πίεσης ή εκβιασμού.
Εννοείται, απλά προτιμώ τον εκβιασμό από το γλύψιμο...
Χώρια που έχω πάρα πολύ καιρό να δω τέτοιο εκβιασμό...
-
Tα ίδια είναι ρε Μάρκο, και τα δύο απέχουν από την προσλαμβανόμενη αλήθεια, το ένα προς τα πάνω, το άλλο προς το κάτω.
Αν σου έχει λείψει πάντως το εκβιαστικό θαψιματάκι, άνοιξε κανά τεύχος της Motorpress να πάρεις μια γερή τζούρα.
-
Tα ίδια είναι ρε Μάρκο, και τα δύο απέχουν από την προσλαμβανόμενη αλήθεια, το ένα προς τα πάνω, το άλλο προς το κάτω.Αν σου έχει λείψει πάντως το εκβιαστικό θαψιματάκι, άνοιξε κανά τεύχος της Motorpress να πάρεις μια γερή τζούρα.
To ίδιο είναι, απλά προσωπικά προτιμώ να αδικούνται σκανδαλωδώς κάποιοι από το να ευνοούνται... Νομίζω είναι πιο ταιριαστό στην ιδιότητα του δημοσιογράφου...
Motorpress βγάζει το drive;;;
Εκτός από 4Τ δεν παίρνω πλέον Ελληνικά περιοδικά. Και τους 4Τ βέβαια, δεν τους παίρνω πλέον για να σχηματίσω αντικειμενική άποψη, πιο πολύ από συνήθεια και για να διαβάζω κάτι με το πρωινό...
-
λεπτομερειες ...η ψηφοφορια
Yπονοείς ότι είναι σημαδεμένη η τράπουλα;;;
ΑΔΥΝΑΤΟ να το πιστέψω!
σιγα μην ειναι σημαδεμενη η τραπουλα, δε μπαινουν καν στο κοπο να την ανοιξουν.
-
ρε παιδια οσοι εχετε το τευχος κοιταξτε το και διαψευστε με η επειβεβαιώστε...
βρωμαει πολύ ασχημα ομως
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό