-
Μα κάτι τέτοιο έχει ήδη γίνει με ένα Αvensis και όχι μια φορά αλλά 2. Στην δεύτερη υπήρχε και Avensis Diesel με τον super καθαρό D-CAT.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9504
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10218 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα αγωνιστικα μηηηηηπως θα ειναι Renault????
...ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε!
Κατι πηρε το αυτι μου για αυτο ρωταω....
-
Δεν ξέρω πόσο έχει βοηθήσει το forum ως δίαυλος επικοινωνίας του περιοδικού με εμάς αλλά βλέπω έντονη κινητικότητα σε πολλά θέματα και φρέσκιες ιδέες. Παιδιά τολμήστε και εμείς είμαστε πάντα κοντά σας. Πιστεύω ότι το ξέρετε όσο κι αν γκρινιάζουμε μερικές φορές (και εμείς Έλληνες είμαστε!!! ) είσαστε κομμάτι της ζωής μας και δεν θα σας αφήσουμε να μπείτε στο ίδιο τσουβάλι με πολλά έντυπα του συρμού που δυστυχώς κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.
Και κάτι για τις βελτιώσεις. Σκεφτείτε πόσοι έχουν Accent corolla astra κλπ και γδέρνονται από κάθε τυχάρπαστο για να πάρουν και αν μερικούς ψόφιους ίππους. Σίγουρα θα ήθελαν περισσότερο τη βοήθεια σας από τους πολύ λιγότερους που έχουν Evo και τα συναφή. Ξεφύγετε από τις υπερβολές ή τους εντυπωσιασμούς άλλων εντύπων και σκύψτε κοντά στον μέσω οδηγό που προσπαθεί να βελτιώσει την ενεργητική κατά πρώτον αλλά και την παθητική ασφάλεια του οικογενειακού του αυτοκινήτου.
-
prius vs avensis έγινε!
οκ κ. Εμμανουήλ. (βάζεις δύσκολα, αλλά έχεις δίκιο οπότε προχωράμε...¨-)
Στρ -
Πολλά χρόνια τώρα η ίδια λαχτάρα να πάρω το καινούργιο τεύχος.Σαν συνδρομητής δεν συνέχισα γιατί μέχρι να έρθει .........'μπαγιάτευε' και εγω το ήθελα ΦΡΕΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Όμως αυτό το μήνα(ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ) περίμενα ανυπόμονα για να νοιώσω τον διαφορετικό αέρα.Με το που έβγαλα και ξεφύλλισα το ένθετο....................ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ BLOW-OUT;Eχουμε γεμίσει πια με βυζιά και κώλους,γενικώς........δε λέω καλά και αυτά αλλά σε ειδικά περιοδικά.Μπορεί κανείς να ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους.Έτσι να σας χαρώ .................και να ευχαριστηθώ...
Τα παλιά τεύχη στην βιβλιοθήκη θα κοιτάνε με μισό μάτι αυτά τα τελευταία τεύχη,σαν τους παπούδες μας.Φαντάζομαι τη σκηνή και χαμογελάω
Ναστε καλά και όσο γίνεται πιο 'φρέσκοι'................στο ύψος σας όπως μας έχετε κακομάθει ΚΥΡΙΟΙ......
-
Να διωξετε τον HUNTER απο τους 4Τ.
-
με πολύ χαρα διαπιστώνω πως το τευχός Ιουλίου δεν έχει και πάλι εξωφυλλο το Aygo.... (θα ήταν το τρίτο στη σειρά)...
Δεν μπορούσαμε να το γλυτόσουμε όμως το συγκριτικό τεστ...
Για την αντικειμενικότητα και μόνο γιατί δεν μπήκαν τα C1..107 ??. -
Ο χρήστης Giorikas έγραψε:
Να διωξετε τον HUNTER απο τους 4Τ.Καλό!!!
(μόνο πού ο ΗUNTER δέν είναι στούς 4Τ!!! )
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
με πολύ χαρα διαπιστώνω πως το τευχός Ιουλίου δεν έχει και πάλι εξωφυλλο το Aygo.... (θα ήταν το τρίτο στη σειρά)...
Δεν μπορούσαμε να το γλυτόσουμε όμως το συγκριτικό τεστ...
Για την αντικειμενικότητα και μόνο γιατί δεν μπήκαν τα C1..107 ??.Άσχετα αν τα aygo-Fοχ από πλευράς διαστάσεων είναι αλλού (3.40-3.80)
Απλώς επιμένουν να πλασσάρουν το Fox στην κατηγορία Α που δεν είναι σε καμία περίπτωση. Έχει ίδιο μεταξόνιο με το Polo και διαστάσεις όσες το προηγούμενης γενιάς Polo.
Ναι, έχουν παραπλήσια τιμή, so; (και το C3 των 3.8 μέτρων επίσης ίδια και χαμηλότερη τιμή έχει)
Κάπου υπάρχει τόπικ με 'άσχετα συγκριτικά'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εϊναι στους 4Τ+ρεζέρβα!
-
Εμένα πάλι μου έχουν λείψει τα εξώφυλλα με διάφορα αγωνιστικά. Πρέπει να είναι πριν πολλά χρόνια (άσχετα αν τα δοκίμασαν στο τεύχος) , η τελευταία φορά. Μια Corolla WRC ή Xsara kit car νομίζω ήταν πριν 6-7 χρόνια....
-
OΔOIΠOPIKO ΣTO BOΛO ME VOLVO V50 T5
αυτό ειναι στο off-road μέσα?
Εχω καταλάβει κάτι λάθος -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Να διωξετε τον HUNTER απο τους 4Τ.
Καλό!!!
Είναι αλλά δε το ξέρει.
-
Συγνώμη αλλά που κολάνε οι αθλητές, οι μποξέρ και οι τραγουδιστές μέσα στο 0-100-0??? Αυτό σαν ένθετο για βελτιώσεις δεν ξεκίνησε???? Μήπως τα μπερδέψατε λίγο τα πράγματα??
-
Μαζί με το Blow Out ένθετο 4Τ Women. Τουλάχιστον να μην διαβάζουμε 'δοκιμές' τύπου 1007 στο κυρίως τεύχος
'πως να κυκλοφορείτε με στυλ'
'ποιο μικρό έχει τις περισσότερες θήκες'
'σε ποιο αυτοκίνητο δεν θα φανεί το στρινγκ κατά την έξοδό σας'
'Μεγάλο συγκριτικό: τα καλύτερα φωτιζώμενα καθρεπτάκια'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μαζί με το Blow Out ένθετο 4Τ Women. Τουλάχιστον να μην διαβάζουμε 'δοκιμές' τύπου 1007 στο κυρίως τεύχος'πως να κυκλοφορείτε με στυλ'
ΟΧΙ-ΟΧΙ τέτοιο συγκριτικό, προς Θεού!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μαζί με το Blow Out ένθετο 4Τ Women. Τουλάχιστον να μην διαβάζουμε 'δοκιμές' τύπου 1007 στο κυρίως τεύχος
Μην είσαι σίγουρος... σίγουρα θα υπάρξουν πολλές που θα επιλέξουν αυτά που φαίνονται
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην είσαι σίγουρος... σίγουρα θα υπάρξουν πολλές που θα επιλέξουν αυτά που φαίνονται
Ε, τότε μέσα!!!
-
Σας ξενερώνω, το ξέρω! , αλλά δύο πράγματα
- Συγκριτικά μα βάση την τιμή, ανεξαρτήτως κατηγοριών!Δηλαδή πχ Αβένσις ή Ραβ4, κάτι τέτοιο!Οι υποψήφιοι αγοραστές συχνά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία
-Όχι άλλα εξώφυλλα που ξεδιπλώνουν!Φτάνει ρε παιδιά!Καλή η διαφήμιση, αλλά για μας τους συλλέκτες των τευχών, είναι πραγματικά δύσκολο να τα διατηρήσουμε χωρίς την παραμικρή τσάκιση!Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, αλλά δε μου αρέσουν καθόλου!
Συνεχίστε για τα στρινγκ, μ άρεσε η κουβέντα!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Σας ξενερώνω, το ξέρω! , αλλά δύο πράγματα- Συγκριτικά μα βάση την τιμή, ανεξαρτήτως κατηγοριών!Δηλαδή πχ Αβένσις ή Ραβ4, κάτι τέτοιο!Οι υποψήφιοι αγοραστές συχνά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία
-Όχι άλλα εξώφυλλα που ξεδιπλώνουν!Φτάνει ρε παιδιά!Καλή η διαφήμιση, αλλά για μας τους συλλέκτες των τευχών, είναι πραγματικά δύσκολο να τα διατηρήσουμε χωρίς την παραμικρή τσάκιση!Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, αλλά δε μου αρέσουν καθόλου!
Οι επισημάνσεις του cavalino με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο...
Ένα test του στυλ με 30χιλιάρικα τι αγοράζεις, θα είναι πολύ χρήσιμο και ας μένει ένα κοινό σημείο αναφοράς, οι χώροι π.χ.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό