-
Kαλα τωρα σοβαρά αναπαρήγαγαν αυτή τη παπαριά ως αληθινή στον Αντίλογο?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Kαλα τωρα σοβαρά αναπαρήγαγαν αυτή τη παπαριά ως αληθινή στον Αντίλογο?Oh yes...
Αν ήταν το τεύχος Απριλίου θα το δεχόμουν σαν πρωταπριλιάτικο... μέσα στο κατακαλόκαιρο όμως;;;;
-
-
ο Δακτύλιος δεν ισχύει πλεόν.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hellenic_Quest' target='_blankστο τρεχων τεύχος δεν γράφτηκε για αυτό..???
-
ου γαρ έρχεται μόνον (αφήστε που έχει έρθει εδώ και πολλάααα χρόνια )
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hellenic_Quest' target='_blank
στο τρεχων τεύχος δεν γράφτηκε για αυτό..???
αυτο λέμε, οτι δεν εχουνε κάνει search.... στον ιντερνετ. παντου υπάρχουν αναφορες γι αυτό
-
Σήμερα το είδα στο τεύχος αυτό... Τραγικό λάθος, ο υπογράφων (Κ.Κ.) είναι ο Καββαθάς;
Πολύ μου άρεσε το άρθρο του Τεμπερίδη. πολύ καλή δουλειά!
-
Για τους 'διεθνιστές' που αγρίεψαν με το κείμενο για την ελληνική γλώσσα που περιφέρεται στον Ιστό και αναδημοσίευσα (όχι ολόκληρο) στο περασμένο τεύχος, είχα γράψει (αλλά κόπηκε λόγω οικονομίας χώρου!): 'Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή μία από τις δεκάδες μαλακίες που κυκλοφορούν'. Ζητάω συγγνώμη. Ναι υπάρχουν εξίσου 'καλές' με τα ελληνικά, τα κινέζικα, τα αραβικά, τα γαλλικά και τα newspeak της Νέας Τάξης.
Αυτό έγραψε ο Κ.Κ. στο 'Εν Λευκώ' στους 4Τ Αυγούστου. Με λίγα λόγια λέει τα εξής:
- Όσοι επισήμαναν το λάθος του είναι 'διεθνιστές'
- Είχε γράψει πως δεν ξέρει αν είναι αληθινό ή μαλακία το κείμενο αλλά του το έσβησαν (πως λέγαμε στο σχολείο, 'έκανα τις ασκήσεις μου αλλά ξέχασα το τετράδιο..)
- Εν γνώση του παρουσίασε σαν γεγονός κάτι που μπορεί να είναι και μαλακία μιας και ταιριάζει στα πιστεύω του.
smooth..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για τους 'διεθνιστές' που αγρίεψαν με το κείμενο για την ελληνική γλώσσα που περιφέρεται στον Ιστό και αναδημοσίευσα (όχι ολόκληρο) στο περασμένο τεύχος, είχα γράψει (αλλά κόπηκε λόγω οικονομίας χώρου!): 'Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή μία από τις δεκάδες μαλακίες που κυκλοφορούν'. Ζητάω συγγνώμη. Ναι υπάρχουν εξίσου 'καλές' με τα ελληνικά, τα κινέζικα, τα αραβικά, τα γαλλικά και τα newspeak της Νέας Τάξης.Αυτό έγραψε ο Κ.Κ. στο 'Εν Λευκώ' στους 4Τ Αυγούστου. Με λίγα λόγια λέει τα εξής:
- Είχε γράψει πως δεν ξέρει αν είναι αληθινό ή μαλακία το κείμενο αλλά του το έσβησαν (πως λέγαμε στο σχολείο, 'έκανα τις ασκήσεις μου αλλά ξέχασα το τετράδιο..)
- Εν γνώση του παρουσίασε σαν γεγονός κάτι που μπορεί να είναι και μαλακία μιας και ταιριάζει στα πιστεύω του.
smooth..
Συνεχίζοντας (στο ίδιο ύφος με την απάντηση στο Εν Λευκώ) θα ήθελα να αποδώσω τον ορισμό του διεθνιστή (κατά ΚΚ):
Αυτός που:
α) Πριν γράψει κάτι σε ένα έγκριτο περιοδικό το διασταυρώνει,
β) Κάνει κριτική σε κάτι το οποίο είναι πασιφανώς λάθος,
γ) Δεν πιστεύει ότι χωρίς το έθνος του ο υπόλοιπος κόσμος θα ζούσε σε σπηλιές και
δ) Πιστεύει πως η γλώσσα του θα έπρεπε να μην εξελιχθεί, αλλά να παραμείνει ίδια και απαράλλαχτη όπως ήταν και πριν 1000 χρόνια (ή μήπως 2000 ή 3000;;; ).Συνοψίζοντας (και κλείνοντας για εμένα το θέμα):
- Κύριε ΚΚ, μας λέτε ότι το περιοδικό σας λογοκρίνει τον εκδότη του;;;;;;;; Τότε τι γίνεται με τους υπόλοιπους αρθρογράφους;;;;
- Το να πράξει κανείς το δημοσιογραφικώς αυτονόητο (δηλαδή το να διασταυρώσει μία είδηση πριν τη δημοσιεύσει και δη τη σχολιάσει) είναι μήπως αντίθετο προς τις αρχές του περιοδικού;;;;
- Αυτή είναι η άποψή σας για το πιο ζωντανό κομμάτι των αναγνωστών σας (τα μέλη του φόρουμ), που προσπαθούν να βοηθήσουν για να γίνει το περιοδικό λίγο καλύτερο;;;
- Που πήγε το παλιό καλό 'συγνώμη, λάθος';;;
Και επειδή έχω συνηθίσει από τη δουλειά να είμαι πελάτης και αυτοί που μου πουλάνε κάτι να με αντιμετωπίζουν λίγο καλύτερα (ιδίως όταν επισημαίνω κάποια μ@λ@κί@ με αρκετά ευγενικό πιστεύω τρόπο), νομίζω πως η πρότασή μου σε αυτό το post είναι να μιλάτε λίγο καλύτερα στους πελάτες σας...
Λάθη γίνονται, είναι αναπόφευκτο, το πως τα αντιμετωπίζεις είναι το θέμα...
Μάλλον με βλέπω να ρίχνω Χ στο Εν Λευκώ (κάτι που έχω κάνει μόνο με τον Ζουράρι και τον Αναστασιάδη...). Αν συνεχίσει στο ίδιο ύφος και το περιοδικό...
-
Μα καλά , απ΄όλο το κείμενο που έβριθε ηλιθιότητας (είναι γνωστό από χρόνια πως κυκλοφορεί στο net, χέρι με χέρι με το άλλο 'άρθρο' του Κισιντζερ πως οι Εβραίοι πρέπει να ...εξολοθρεύσουν τους Έλληνες ), βρήκαν να κόψουν το σημαντικό, δηλαδή το αν είναι αληθινό ή όχι;
Ή ο διορθωτής του περιοδικού είναι ανεγκέφαλος, ή ο διευθυντής του περιοδικού δεν έχει συνηθίσει ν'αναγνωρίζει τα λάθη του...
Οι παλαιότεροι αναγνώστες (ξεκίνησα να διαβάζω τον Δεκέμβριο του 88' , πλέον αγοράζω όταν και όποτε δεν έχω διάθεση να διαβάσω κάτι άλλο, επιπλέον, το επίπεδο των άλλων περιοδικών του χώρου είναι περίπου άθλιο πλέον...), μπορούν να εξάγουν εύκολα το συμπέρασμα νομίζω...
Κρίμα, μωραίνει Κύριος θα πω μόνον. Ήρθε ο καιρός της συνταξιοδότησης φοβάμαι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για τους 'διεθνιστές' που αγρίεψαν με το κείμενο για την ελληνική γλώσσα που περιφέρεται στον Ιστό και αναδημοσίευσα (όχι ολόκληρο) στο περασμένο τεύχος, είχα γράψει (αλλά κόπηκε λόγω οικονομίας χώρου!): 'Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή μία από τις δεκάδες μαλακίες που κυκλοφορούν'. Ζητάω συγγνώμη. Ναι υπάρχουν εξίσου 'καλές' με τα ελληνικά, τα κινέζικα, τα αραβικά, τα γαλλικά και τα newspeak της Νέας Τάξης.Αυτό έγραψε ο Κ.Κ. στο 'Εν Λευκώ' στους 4Τ Αυγούστου. Με λίγα λόγια λέει τα εξής:
smooth..
Η απάντηση πρέπει να γράφτηκε αρκετές ημέρες πριν την έκδοση του περιοδικού, πιθανότατα πριν τη δημοσίευση στο φόρουμ που επισημαίνει το λάθος.
Άρα και από αλλού τα 'άκουσε' ο Κ.Κ.. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η απάντηση πρέπει να γράφτηκε αρκετές ημέρες πριν την έκδοση του περιοδικού, πιθανότατα πριν τη δημοσίευση στο φόρουμ που επισημαίνει το λάθος.
Άρα και από αλλού τα 'άκουσε' ο Κ.Κ..Αυτό αλλάζει σημαντικά τα πράγματα;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
- Που πήγε το παλιό καλό 'συγνώμη, λάθος';;;
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Κύριε Καββαθά, ειλικρινά λυπάμαι...
-
Πολυ δεν διυλιζετε τον κωνωπα στα γραπτα του Κ.Κ?
τοσες μαμακιες γραφονται στο νετ και στις φυλλαδες αυτο σας πειραξε?
και απο οτι διαβασα ζητησε συγγνωμη ο ανθρωπος -
Αγοραζω το περιοδικο εδω και 17 χρονια .Πρωτη φορα μου διαλυθηκε τευχος!
Το τευχος Αυγουστου εχει γινει φυλλο και φτερο...Πολλες σελιδες εχουν μεινει μονες τους ,το τευχος εχει κυριλεκτικα διαλυθει μεσα σε 2 μερες.
Μου φαινεται περιεργο γιατι δε μου εχει ξανασυμβει ποτε με τους 4τροχους...
Παιζει τιποτα με το δεσιμο? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το τευχος Αυγουστου εχει γινει φυλλο και φτερο...Πολλες σελιδες εχουν μεινει μονες τους ,το τευχος εχει κυριλεκτικα διαλυθει μεσα σε 2 μερες.
Παιζει τιποτα με το δεσιμο?Μπα έγινε επίτηδες για να μην χρειάζεται να το κουβαλάς όλο στη σκοπιά!!!
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Πολυ δεν διυλιζετε τον κωνωπα στα γραπτα του Κ.Κ?
τοσες μαμακιες γραφονται στο νετ και στις φυλλαδες αυτο σας πειραξε?Ναι, γιατί από τους 4Τ περιμένω περισσότερα, δεν το κατατάσσω στις φυλλάδες. Αν το έγραφε ο Χίος στην Espresso θα αδιαφορούσα, τώρα όμως με θλίβει.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιζει τιποτα με το δεσιμο?Μπα έγινε επίτηδες για να μην χρειάζεται να το κουβαλάς όλο στη σκοπιά!!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιζει τιποτα με το δεσιμο?Στείλε ένα μέιλ στο info@4troxoi.gr ή πάρε τηλ. στο 210 9792500 να σου στείλουμε ένα άλλο.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό