-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει γίνει με την ημερομηνία έκδοσης του τεύχους;
Μια στις 5, μία στις 2 (?)... είμαι μόνο εγώ που μου λείπει η σταθερότητα που είχε τα τελευταία χρόνια? Να ρωτάω κάθε μέρα τον περιπτερά ή να το θυμηθώ κάποια στιγμή μέσα στον μήνα?? Τι απο τα δυο προτείνουν οι άνθρωποι του marketing στους αναγνώστες τους??? Το αγγλοσαξονικό 'Its a classic' νομίζω ότι όταν αποδίδεται σε ένα έντυπο δεν χαρακτηρίζει μόνο την ηλικία του ή την σταθερότητα των συντακτών του και των απόψεών τους.
Μήπως το πήγα μακριά ???Σημεία των καιρών... Οι έννοιες 'κλασσικό' και 'marketing', απ' ό,τι φαίνεται, δεν συμβαδίζουν ...
Υ.Γ.: όχι, δεν το πήγες μακριά...Παίδες, ειδικά για όσους έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ (όπως όλοι εμείς εδώ μέσα), είναι εύκολο να ξέρουν πότε κυκλοφορεί το τεύχος. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το νέο εξώφυλλο στην κεντρική σελίδα του http://www.4troxoi.gr , το τεύχος κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα για το τεύχος του Αυγούστου, κυκλοφόρησε σήμερα στην επαρχία και στην Αθήνα από αύριο.
Συγγνώμη αν φαίνεται πως το 'τραβάω', αλλά δεν νομίζω ο φίλος velissarios να ρώτησε το πότε και εάν θα κυκλοφορήσει τελικά το (όποιου μήνα) τεύχος, αλλά κάτι ουσιωδέστερο. Αυτή η '5η Ιουλίου' και η αιτία της ήταν καθοριστική ίσως για κάποιους 'παλιότερους'...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μια στις 5, μία στις 2 (?)... είμαι μόνο εγώ που μου λείπει η σταθερότητα που είχε τα τελευταία χρόνια? Να ρωτάω κάθε μέρα τον περιπτερά ή να το θυμηθώ κάποια στιγμή μέσα στον μήνα?? Τι απο τα δυο προτείνουν οι άνθρωποι του marketing στους αναγνώστες τους??? Το αγγλοσαξονικό 'Its a classic' νομίζω ότι όταν αποδίδεται σε ένα έντυπο δεν χαρακτηρίζει μόνο την ηλικία του ή την σταθερότητα των συντακτών του και των απόψεών τους.
Μήπως το πήγα μακριά ???Σημεία των καιρών... Οι έννοιες 'κλασσικό' και 'marketing', απ' ό,τι φαίνεται, δεν συμβαδίζουν ...
Υ.Γ.: όχι, δεν το πήγες μακριά...Παίδες, ειδικά για όσους έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ (όπως όλοι εμείς εδώ μέσα), είναι εύκολο να ξέρουν πότε κυκλοφορεί το τεύχος. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το νέο εξώφυλλο στην κεντρική σελίδα του http://www.4troxoi.gr , το τεύχος κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα για το τεύχος του Αυγούστου, κυκλοφόρησε σήμερα στην επαρχία και στην Αθήνα από αύριο.
Συγγνώμη αν φαίνεται πως το 'τραβάω', αλλά δεν νομίζω ο φίλος velissarios να ρώτησε το πότε και εάν θα κυκλοφορήσει τελικά το (όποιου μήνα) τεύχος, αλλά κάτι ουσιωδέστερο. Αυτή η '5η Ιουλίου' και η αιτία της ήταν καθοριστική ίσως για κάποιους 'παλιότερους'...
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν. Ο Σπύρος καλά έκανε και μας είπε ότι βγαίνει αύριο το τεύχος, (την λύση να κοιτάμε το site δεν την συμμερίζομαι) αλλά αυτά τα μπρος-πίσω σε τόσο απλά θέματα κάτι σημαίνουν. Πάντα ήταν δύσκολο να κρατήσεις deadlines ειδικά αν είσαι Έλληνας, αλλά πριν το τέλος του μήνα είχαμε το επόμενο τεύχος. Τι έχει αλλάξει τώρα?
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Το Σεπτέμβριο να οργανώσουμε ένα τρακ ντει στα μέγαρα (καθημερινή απόγευμα, χωρίς κόστος για 30 τυχερούς), ώστε να μαζευτούμε και να τα πούμε.Καλη μέρα και καλή δουλειά
Στράτης
Λοίπόν το σκέφτηκα... και προτείνω να κάνουμε ένα τρακ ντει που να παμε εμείς βόλτα τους δημοσιογράφους.... Μιλάμε για την απόλυτη ανδρεναλίνη..... Να μη ξέρεις με ποιον θα μπείς και αν θα βγείς...
Αλλοι θα πλήρωναν γι αυτό.... (το τρενάκι του τρόμου)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν. Ο Σπύρος καλά έκανε και μας είπε ότι βγαίνει αύριο το τεύχος, (την λύση να κοιτάμε το site δεν την συμμερίζομαι) αλλά αυτά τα μπρος-πίσω σε τόσο απλά θέματα κάτι σημαίνουν. Πάντα ήταν δύσκολο να κρατήσεις deadlines ειδικά αν είσαι Έλληνας, αλλά πριν το τέλος του μήνα είχαμε το επόμενο τεύχος. Τι έχει αλλάξει τώρα?
έλα ντε, βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι;
μάλλον περιμέναν τη σουλιώτη να τελειώσει το άρθρο για τα χρώματα του 500.
λένε ότι είναι μαλ.. το μαρκετινγκ.
Συμφωνώ -
Ρε παίδες, όσο καιρό θυμάμαι (πολύ ακόμα..) το περιοδικό έβγαινε τις πρώτες ημέρες του μήνα. Από όσο καταλαβαίνω, μια καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους! Η ουσία ποιά είναι? Ότι αν δεν βγει την 1η και βγει στις 5 είναι ουσιαστικό πρόβλημα? Προσωπικά, ρώταγα τον περιπτερά μου αν βγήκε!
Μήπως όντως τελικά -μερικές φορές- το παρατραβάμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παίδες, όσο καιρό θυμάμαι (πολύ ακόμα..) το περιοδικό έβγαινε τις πρώτες ημέρες του μήνα. Από όσο καταλαβαίνω, μια καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους! Η ουσία ποιά είναι? Ότι αν δεν βγει την 1η και βγει στις 5 είναι ουσιαστικό πρόβλημα? Προσωπικά, ρώταγα τον περιπτερά μου αν βγήκε!Μήπως όντως τελικά -μερικές φορές- το παρατραβάμε?
το περιοδικό έβγαινε πάντα την τελευταία εργάσιμη του μήνα, εκτός αν ήταν δευτέρα (ή έβγαινε το 500):iconcool: ΄
όλη ρωτάγαμε σήμερα -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ρε παίδες, όσο καιρό θυμάμαι (πολύ ακόμα..) το περιοδικό έβγαινε τις πρώτες ημέρες του μήνα. Από όσο καταλαβαίνω, μια καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους! Η ουσία ποιά είναι? Ότι αν δεν βγει την 1η και βγει στις 5 είναι ουσιαστικό πρόβλημα? Προσωπικά, ρώταγα τον περιπτερά μου αν βγήκε!
Μήπως όντως τελικά -μερικές φορές- το παρατραβάμε?
το περιοδικό έβγαινε πάντα την τελευταία εργάσιμη του μήνα, εκτός αν ήταν δευτέρα (ή έβγαινε το 500):iconcool: ΄
όλη ρωτάγαμε σήμεραπράγματι στην Αθήνα δεν το είχαν σήμερα σε 2 περίπτερα που ρώτησα. Θα το έχουν αύριο είπαν οπότε κανένα πρόβλημα...απορώ τι μας χαλάει να περιμένουμε μια μέρα...
παίδες όσοι διαμαρτύρεστε για κάτι τέτοιο είστε υπερβολικοί κατά την γνώμη μου... -
Εγώ παίδες το έχω ήδη ξεφυλλίσει από το πρωί.
Το περιοδικό ήταν πάντα την 1η του μήνα στα περίπτερα και νωρίτερα αν η 1η δεν ήταν εργάσιμη. Τον Ιούλιο ήταν η πρώτη φορά που βγήκε στις 5 (για την αποκλειστικότητα του 500) και είχε ανακοινωθεί στο site. Δεν ήταν τραγικό.
-
Eγώ πετούσα για Βελιγράδι 31 χαράματα και το έχασα...
Δεν έρχεται κανείς να μου το φέρει; -
Να φέρουμε και μια μπουγατσούλα? (με κρέμα!)
-
και ένα γαλατάκι κακάο
-
Τελικά το άρθρο της Σουλιώτη για τα χρώματα του 500 συμπεριλήφθηκε σε αυτό το τεύχος, βρε παιδιά; Για να τρέξω να το αγοράσω κι εγώ, αν είναι...
-
ρε σεις...το εξωφυλλο γιατι ειναι λες και ξεθωριασε απο τον ηλιο?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ρε σεις...το εξωφυλλο γιατι ειναι λες και ξεθωριασε απο τον ηλιο?Τα μελανια ηταν made in China.
-
Καλά το θέμα με το χάπι μακράς διαρκείας είναι μέρος της ύλης του περιοδικού ή διαφημιστική καταχώρηση; !!! Δεν είδα να γράφει εταιρία ή κάτι άλλο για να μπορείς να το παραγγείλεις!!! Τεστ δε4ν έγινε; Αν όχι ζητούνται εθελοντές;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τελικά το άρθρο της Σουλιώτη για τα χρώματα του 500 συμπεριλήφθηκε σε αυτό το τεύχος, βρε παιδιά; Για να τρέξω να το αγοράσω κι εγώ, αν είναι...στο maxim ?????
-
Παρ'ότι είμαι εκ των πρώτων επικριτών της Ιωάννας Σουλιώτη και της Λυμπερίου επιβολής της , οφείλω να ομολογήσω ότι το άρθρο της αυτό το μήνα ήταν πολύ καλό!!
Ωραία γραφή,ζωντανή περιγραφή και δόσεις συναισθηματισμού...
Συγχαρητήρια λοιπόν (να μην λέμε μόνο τα κακά...)
-
Μας διαβαζει,να γραψω και εγω καλά λόγια;
-
Περιμένουμε το επόμενο τεστ ελαστικών!!! Η αγορά έχει αλλάξει κατά μεγάλο ποσοστό από την τελευταία φορά που είδαμε κάτι ανάλογο ιδίως στους ποιο δημοφιλής κατασκευαστές.
-
Αυτό το έξτρα τεύχος τι νόημα έχει? Δεν θα ήταν καλύτερα αν είχαν ενταχθεί οι δοκιμές αυτές στην ύλη του περιοδικού?
Επίσης ειδικά για την Veyron νομίζω άξιζαν πολύ περισσότερες σελίδες, δεν οδηγάς κάθε μήνα το καλύτερο (απο πολλές πλευρές) αυτοκίνητο στον κόσμο.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό