Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει γίνει με την ημερομηνία έκδοσης του τεύχους;
Μια στις 5, μία στις 2 (?)... είμαι μόνο εγώ που μου λείπει η σταθερότητα που είχε τα τελευταία χρόνια? Να ρωτάω κάθε μέρα τον περιπτερά ή να το θυμηθώ κάποια στιγμή μέσα στον μήνα?? Τι απο τα δυο προτείνουν οι άνθρωποι του marketing στους αναγνώστες τους??? Το αγγλοσαξονικό 'Its a classic' νομίζω ότι όταν αποδίδεται σε ένα έντυπο δεν χαρακτηρίζει μόνο την ηλικία του ή την σταθερότητα των συντακτών του και των απόψεών τους.
Μήπως το πήγα μακριά ???Σημεία των καιρών... Οι έννοιες 'κλασσικό' και 'marketing', απ' ό,τι φαίνεται, δεν συμβαδίζουν ...
Υ.Γ.: όχι, δεν το πήγες μακριά...Παίδες, ειδικά για όσους έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ (όπως όλοι εμείς εδώ μέσα), είναι εύκολο να ξέρουν πότε κυκλοφορεί το τεύχος. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το νέο εξώφυλλο στην κεντρική σελίδα του http://www.4troxoi.gr , το τεύχος κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα για το τεύχος του Αυγούστου, κυκλοφόρησε σήμερα στην επαρχία και στην Αθήνα από αύριο.
Συγγνώμη αν φαίνεται πως το 'τραβάω', αλλά δεν νομίζω ο φίλος velissarios να ρώτησε το πότε και εάν θα κυκλοφορήσει τελικά το (όποιου μήνα) τεύχος, αλλά κάτι ουσιωδέστερο. Αυτή η '5η Ιουλίου' και η αιτία της ήταν καθοριστική ίσως για κάποιους 'παλιότερους'...