Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!
Ένα για τον καθένα τους
Να με πιάσει λίγο η μιζέρια μου όμως και να πω πως κανείς από αυτούς δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα?
Όχι ότι δεν τους θεωρώ Έλληνες, κάθε άλλο, μην αρχίσετε να με βαράτε, απλά να προβληματιστούμε λίγο μέσα σε αυτές τις στιγμές χαράς για τις υποδομές μας και την φιλοσοφία μας πάνω στον αθλητισμό...
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, αν και δεν μου αρέσει καθόλου το άθλημα, στη Λένα, για την τεράστια υπερπροσπάθια που έκανε, που προσωπικά με έκανε να δακρύσω...
Και να μην πάει πιο πέρα από εδώ, για μένα έχει το χρυσό στο στήθος της από τώρα! Φοβερή ψυχή αυτό το κορίτσι και ας το έχουν για παράδειγμα όσοι πιστεύουν ότι οι νίκες χρειάζοντε 'ουσίες'!Όντας γεννημένος στο εξωτερικό (Γερμανία) από 'Ελληνες γονείς- μετανάστες θα χαρακτήριζα ατυχές το παραπάνω post όσον αφορά την ιθαγένεια των αθλητών. Επτά εκατομμύρια άνθρωποι ζουν και αναπνέουν Ελληνικά απανταχού της Γης.
Μερικοί από αυτούς μάλιστα όχι και κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες επέστρεψαν στην μητέρα Ελλάδα και χαρακτηρίστηκαν π.χ. 'Ρωσοπόντιοι' (μη Έλληνες με απλά λόγια) και κλείστηκαν σε κάποια 'γκέτο' (γιατί για κάτι τέτοιο πρόκειται) οικισμούς παλινοστούντων στη Βόρεια Ελλάδα.
Τώρα θα είχε άδικο αυτό το 17χρονο, θηρίο-παληκάρι την ώρα που έπαιρνε το χρυσό να μας έφτυνε όλους μας κατάμουτρα??
Παρεπιμπτόντως 5 μέλη της οικογένειας του είναι στην ομάδα τζούντο και δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη!!!. Λέτε να έχει συνέχεια η επιτυχία στο τζούντο???Γιάννης
Φιλε Γιαννη πρεπει να καταλαβεις ενα πραγμα. Το πεσιμο/σποντες εδω ειναι σπορ. Ζηταμε συγνωμη και μετα φτυνουμε τον αλλον. Και μετα βγαινουμε λαδι.
Οποιος τολμησε να ζησει η να ζει στο εξωτερικο καταληγει να ειναι η λιγο απατρις η λιγο προδοτης που δεν εκατσε στην Ελλαδα και τολμησε να κανει καριερα και ζωη στο εξωτερικο. Και σε αυτο το στυλ δεν εχει πλεον δικαιωμα να κριτικαρει τιποτα εν Ελλαδι. Που φυσικα ειναι αναφερετο δικαιωμα των μονοιμων κατοικων των καφετεριων και των καφενιων που ειναι παντα γεμτα και μερα μεσημερι και καθημερινες(τοτε που οι ανθρωποι ειναι συνηθως στην δουκεια στον υπολοιπο κοσμο )Φιλικα
Νικος
ΥΓ: καλα δηλαδη που εχουμε και ολα αυτα τα παιδια και μαζευουμε μεταλια που ουτε στο ονειρο μας δεν τα βλεπαμε παλια. Η σκληρη τους δουλεια και ο χαρακτηρας τους πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση και οχι παραδειγμα για να αναρωτιωμαστε.
Φίλε **Γιάννη **γιατί είναι ατυχές?
Φίλε **titsataki **που είδες τις σπόντες και μου κάνεις αυτή την επίθεση?
Σας παρακαλώ, πριν επικρείνετε κάποιον να διαβάζετε ΣΩΣΤΑ αυτό που γράφει!
**Δεν είπα ότι δεν είναι Έλληνες, είπα ότι δεν προέρχοντε από την Ελλάδα! **Δεν είναι σπόντα προς τα παιδιά αυτά και ούτε είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω το πόσο Έλληνας είναι ο καθένας μας!
Είπα πολύ απλά ότι θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έτσι έχουν άλλη νοοτροπία!
Παρακαλώ και πάλι να διαβάζετε ΣΩΣΤΑ τα post και αν θέλετε κάποια διευκρίνηση σε κάτι που δεν καταλάβατε να τη ζητάτε από το συγγραφέα του που φυσικά είναι υπεύθηνος αυτών που γράφει.
Φιλικά Γιώργος.