-
oπαδοποίηση και στην αυτοκίνηση...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν είναι ποτέ δυνατόν....
http://www.off-road.gr/modules.php?op=m ... opic&t=984Ναι, έχει γίνει μια δυνατή ομάδα Maverick εκεί...
Τους πήρε ο κατήφορος σ' αυτό το φόρουμ όμως!!!!
Έχουμε πλάκα!
Εννοώ, ότι το μοναδικό SUV με κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού και ένα εκ των 2 με πραγματική (3 διαφορικά) και μόνιμη 4κίνηση, επιλέγεται από ανθρώπους με οδηγικές ανυσηχίες στην άσφαλτο (θιασώτες των 4Τ...)κι όχι από εκδρομικούς τύπους (OFF ROAD...) με ανυσηχίες για βουνά και λαγκάδια...
Ελλάς το μεγαλείο σου!!!! -
Έχουμε πλάκα!Γιατί τους πήρε ο κατήφορος??????
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Εννοώ, ότι το μοναδικό SUV με κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού και ένα εκ των 2 με πραγματική (3 διαφορικά) και μόνιμη 4κίνηση, επιλέγεται από ανθρώπους με οδηγικές ανυσηχίες στην άσφαλτο (θιασώτες των 4Τ...)κι όχι από εκδρομικούς τύπους (OFF ROAD...) με ανυσηχίες για βουνά και λαγκάδια...
Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!????????Τι θέλει να πει ο ποιητής ???????
????????????
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
oπαδοποίηση και στην αυτοκίνηση...Από ότι φαίνετε δεν καταλάβατε την αίσθηση του χιούμουρ από το απέναντι Forum
και μιλάτε ειρωνικά για ομαδοποίση στην αυτοκίνηση.
Δεν καταλάνβατε το αυτονόητο ότι στόχος του post ήταν να συμετάσχουν και ανταλάξουν απόψεις οι maverackides για ένα ενδειαφέρον θέμα σε κάποιο άλλο Forum και όχι βέβαια να γίνει καμιά ομαδοποίηση.
-
Ο χρήστης juan έγραψε:
Από ότι φαίνετε δεν καταλάβατε την αίσθηση του χιούμουρ από το απέναντι Forum
Δεν καταλάνβατε το αυτονόητο ότι στόχος του post ήταν να συμετάσχουν και ανταλάξουν απόψεις οι maverackides για ένα ενδειαφέρον θέμα σε κάποιο άλλο Forum και όχι βέβαια να γίνει καμιά ομαδοποίηση.
Μιλάω για οπαδοποίηση και όχι ομαδοποίηση...!
Οταν βλέπω τέτοια σχόλιαο juan παντα ενημερωμενος μου στειλε το παρακατω λινκ
τρεχατε αδελφια εγγραφειτε και ψηφιστε...
εσύ τι καταλαβαίνεις...?Ανταλλαγή απόψεων...είναι το εγγραφείτε και ψηφίστε..?
-
Έχετε ξεφύγει λίγο από το θέμα του thread.
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Αν είναι ποτέ δυνατόν....
http://www.off-road.gr/modules.php?op=m ... opic&t=984Ναι, έχει γίνει μια δυνατή ομάδα Maverick εκεί...
Έχουμε πλάκα!
Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!Ποτε δεν φανταστηκα οτι το να κανεις χαβαλε me φιλους ειναι κακο πραγμα.Θα χαρακτηριζα τουλαχιστον ατυχη :shock: την εκφραση 'Τους πήρε ο κατήφορος ' μιας και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Αλλα για να το λεει κατι θα ξερει να πει οποτε μπορει και να μας το εξηγησει. Αλλωστε ουτε σε προσωπικο ουτε και σε επιπεδο forum δεν προσβαλα κανενα δημιουργοντας αυτη την εννοτητα.
H μεταφορα απο μονη της της εκφρασης 'εγγραφητε και ψηφιστε' δεν νομιζω να εκφραζει αυτο που ηθελα να πω.Το τι ακριβως το ξερουν οι συνομιλιτες μου σε αυτο το φορουμ εδω και ενα χρονο πολλους απο τους οποιους τους βρισκω με το ιδιο nickname και στο αλλο φορουμ αλλα και αλλου.Απλα ηθελα να πω καντε log-in και εγραψα εγγραφητε & και αντι αλλου τιτλου εγγραψα αυτο πoυ εγγραψα.
Λοιπον? εβγαλα κατι? Με ξερει κανεις να διαφημιζω τιποτε? Αντιθέτως το δημοψηφισμα απο μονο με τον τροπο που γινεται θα μπορουσε ο καθενας να αμφισβητιση την εγκυροτητα του,θεωροντας οτι ο επικρατεστερος διαφημιζεται παραλληλα σωστα?ΔΕΝ μετανιωνω ΟΥΤΕ επαναπροσδιοριζω την εκφραση μου αλλα νομιζω οτι δημόσια και με το δικαιωμα της ελευθερης γνωμης μπορω να παροτρυνω ομοσταυλους μου να ψηφισουν για κατι που ηδη εκ του τιτλου διαχωριζει.αλλο ειναι να ρωτας σας αρεσει τα αυτοκινητα (ναι- οχι) και αλλο ποιο αυτοκινητο σας αρεσει? Σωστα?
...SUV, MPV, GTI, μαρκα ,μοντελο ,κινητηρας
νομιζω οτι ειναι ηδη κατηγοριες απο μονες του και δεν χρειαζεται ο maverickman να ενισχυσει την υπαρξη τους.Γιατι δηλαδη στο παρελθον οταν προκειται για καποιο αλλο δημοψηφισμα τα ποστ τυπου 'δωστε τους να καταλαβουν' πλημυριζουν τις σελιδες των φορουμ.Παντως εαν θα εκανα αυτοκριτικη θα με καταλογιζα φαουλ, στο οτι μιας και δεν συμετεχω και τοσο ενεργα στο φορουμ των 4τροχων (κυριως λογω χρονου) δεν θα επρεπε να επεμβω με αυτοντον τροπο στο δημοψηφισμα εαν μαλιστα αυτο ειναι και η αιτια που δημιουργηθηκε αυτη αναστατωση αυτος που προσβληθηκε κατ αυτον τον τροπο θα μπορουσε απλα να μου ζητησει να επανορθωσω και οχι να αναφερεται σε περιπου 700 ανθρωπους μελη λεγοντας οτι μας πηρε ο κατηφορος.
-
Ο χρήστης maverickmann έγραψε:
Ποτε δεν φανταστηκα οτι το να κανεις χαβαλε me φιλους ειναι κακο πραγμα.Θα χαρακτηριζα τουλαχιστον ατυχη :shock: την εκφραση 'Τους πήρε ο κατήφορος ' μιας και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Αλλα για να το λεει κατι θα ξερει να πει οποτε μπορει και να μας το εξηγησει. Αλλωστε ουτε σε προσωπικο ουτε και σε επιπεδο forum δεν προσβαλα κανενα δημιουργοντας αυτη την εννοτητα.
H μεταφορα απο μονη της της εκφρασης 'εγγραφητε και ψηφιστε' δεν νομιζω να εκφραζει αυτο που ηθελα να πω.Το τι ακριβως το ξερουν οι συνομιλιτες μου σε αυτο το φορουμ εδω και ενα χρονο πολλους απο τους οποιους τους βρισκω με το ιδιο nickname και στο αλλο φορουμ αλλα και αλλου.Απλα ηθελα να πω καντε log-in και εγραψα εγγραφητε & και αντι αλλου τιτλου εγγραψα αυτο πoυ εγγραψα.
Λοιπον? εβγαλα κατι? Με ξερει κανεις να διαφημιζω τιποτε? Αντιθέτως το δημοψηφισμα απο μονο με τον τροπο που γινεται θα μπορουσε ο καθενας να αμφισβητιση την εγκυροτητα του,θεωροντας οτι ο επικρατεστερος διαφημιζεται παραλληλα σωστα?ΔΕΝ μετανιωνω ΟΥΤΕ επαναπροσδιοριζω την εκφραση μου αλλα νομιζω οτι δημόσια και με το δικαιωμα της ελευθερης γνωμης μπορω να παροτρυνω ομοσταυλους μου να ψηφισουν για κατι που ηδη εκ του τιτλου διαχωριζει.αλλο ειναι να ρωτας σας αρεσει τα αυτοκινητα (ναι- οχι) και αλλο ποιο αυτοκινητο σας αρεσει? Σωστα?
νομιζω οτι ειναι ηδη κατηγοριες απο μονες του και δεν χρειαζεται ο maverickman να ενισχυσει την υπαρξη τους.Γιατι δηλαδη στο παρελθον οταν προκειται για καποιο αλλο δημοψηφισμα τα ποστ τυπου 'δωστε τους να καταλαβουν' πλημυριζουν τις σελιδες των φορουμ.Παντως εαν θα εκανα αυτοκριτικη θα με καταλογιζα φαουλ, στο οτι μιας και δεν συμετεχω και τοσο ενεργα στο φορουμ των 4τροχων (κυριως λογω χρονου) δεν θα επρεπε να επεμβω με αυτοντον τροπο στο δημοψηφισμα εαν μαλιστα αυτο ειναι και η αιτια που δημιουργηθηκε αυτη αναστατωση αυτος που προσβληθηκε κατ αυτον τον τροπο θα μπορουσε απλα να μου ζητησει να επανορθωσω και οχι να αναφερεται σε περιπου 700 ανθρωπους μελη λεγοντας οτι μας πηρε ο κατηφορος.
Πρέπει να είσαι λάθος...ο φίλος γράφει : Ναι, έχει γίνει μια δυνατή ομάδα Maverick εκεί...εννοώντας ότι η τάση στο δικό σας φόρουμ είναι προς τα αμερικάνικα και δη τα Maverick.
AΛΛΑ λέει επίσης Τους πήρε ο κατήφορος σ' αυτό το φόρουμ όμως!!!! δηλ στο 4Τ φόρουμ βάση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας το Forester (που μάλλον έχει λόγω nickname) αλλά και άλλα ιαπωνικά είναι μπροστά!
Εξου και η φράση ότι σας πήρε ο κατήφορος....δηλ μείνατε πίσω στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση!
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος παρεξηγήται εύκολα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από ότι φαίνετε δεν καταλάβατε την αίσθηση του χιούμουρ από το απέναντι Forum
Μιλάω για οπαδοποίηση και όχι ομαδοποίηση...!
Οταν βλέπω τέτοια σχόλιαο juan παντα ενημερωμενος μου στειλε το παρακατω λινκ
τρεχατε αδελφια εγγραφειτε και ψηφιστε...
εσύ τι καταλαβαίνεις...?Ανταλλαγή απόψεων...είναι το εγγραφείτε και ψηφίστε..?
Φυσικά εαν το συνδιάσεις με τον τίτλο του post και την διαχυτη δόση χαβαλέ και βέβαια δεν ενοεί ουτε ομαδοποίηση ούτε οπαδοποίηση ουτε οτιδήποτε άλλο μπορει να φανταστει κανείς !!!!
Και στην τελική το μας πήρε ο κατήφορς τι είναι ?? Ειρωνία , Χαβαλές , Προσβολή σε όλα τα μέλη του Forum , σε όλους τους κατόχους Αμερικάνικων αυτοκινήτων ή .............
Τέλος πάντον εαν θέλεις να παρεξηγηθείς με κάτι είναι πολυ έυκολο
Δεν σε αδικώ αφου προφανός δεν έχεις αντιληφθεί ούτε το ύφος ούτε την επικοινωνία που έχουν τα μέλη στο Forum. Σαφως πρόκειται για χαβαλέ και τίποτα περισσότερο . Τωρα από εκει και πέρα ο κθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να το εκφράζει όπως το αντιλαβάνετε ....
Θεωρώ λοιπόν ότι το κουράσαμε λίγο το θέμα και ζητώ συγνωμη διότι όντως είμαστε εκτός θέματος.
-
Σου εξήγησα παραπάνω...τώρα εάν εσύ εξακολουθείς να θίγεσαι δικαίωμα σου και πρόβλημα σου!
Το τόπικ στο φόρουμ σας μου θύμισε κάτι δημοσκοπήσεις που καταφέρονταν κατα της ελλάδας για τους ολυμπιακούς αγώνες και έδιναν όλοι το λινκ στα φόρα για να ψηφίσουνε υπέρ της ελλάδας!Το εγγραφείτε και ψηφίστε αυτό μου θύμισε και όχι την ανταλλαγή απόψεων!
/οφτόπικ...από μένα
-
Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστέψω ότι το post του juan στο off-road forum δεν είχε άλλο σκοπό από αυτόν που μας λέει, αλλά παρόλα αυτά μόλις το είδα σχημάτισα την ίδια γνώμη με τον elteo.
Ας θεωρηθεί το θέμα λήξαν λοιπόν μετά και τις εξηγήσεις του juan. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστέψω ότι το post του juan στο off-road forum δεν είχε άλλο σκοπό από αυτόν που μας λέει, αλλά παρόλα αυτά μόλις το είδα σχημάτισα την ίδια γνώμη με τον elteo.
Ας θεωρηθεί το θέμα λήξαν λοιπόν μετά και τις εξηγήσεις του juan.Το Post ήταν του Maverickman... έτσι για την τάξη και όχι για την ουσία (αφου συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του maverickman)..
Τέλος καλό όλα καλά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποτε δεν φανταστηκα οτι το να κανεις χαβαλε me φιλους ειναι κακο πραγμα.Θα χαρακτηριζα τουλαχιστον ατυχη :shock: την εκφραση 'Τους πήρε ο κατήφορος ' μιας και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Αλλα για να το λεει κατι θα ξερει να πει οποτε μπορει και να μας το εξηγησει. Αλλωστε ουτε σε προσωπικο ουτε και σε επιπεδο forum δεν προσβαλα κανενα δημιουργοντας αυτη την εννοτητα.
Πρέπει να είσαι λάθος...ο φίλος γράφει : Ναι, έχει γίνει μια δυνατή ομάδα Maverick εκεί...εννοώντας ότι η τάση στο δικό σας φόρουμ είναι προς τα αμερικάνικα και δη τα Maverick.
AΛΛΑ λέει επίσης Τους πήρε ο κατήφορος σ' αυτό το φόρουμ όμως!!!! δηλ στο 4Τ φόρουμ βάση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας το Forester (που μάλλον έχει λόγω nickname) αλλά και άλλα ιαπωνικά είναι μπροστά!
Εξου και η φράση ότι σας πήρε ο κατήφορος....δηλ μείνατε πίσω στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση!
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος παρεξηγήται εύκολα...Ακριβώς!!!
Δε χρειάζεται να εξηγήσω παραπάνω...
Με χιουμοριστηκή διάθεση το έγραψα!
Juan, Boxer2003=Forester .....
Το κατάλαβες πιστεύω και παρά το ότι τα έχουμε πει και σχεδόν γνωριζόμαστε, πάλι παρεξηγήθηκα.
'του πήρε ο κατήφορος σ΄αυτό το φόρουμ', σαφώς εννοώ την ψηφοφορία.
Μια και στο άλλο φόρουμ, στα 25+ SUV είμαστε 2 Forester, 4-5 RAV, 4-5 X-Trail & 10 Maverick..., στο περίπου.
Το παράδοξο είναι , ότι το Forester έχει οπαδούς περισσότερους εδώ (πιο 'γρήγορο' το προφίλ των εδώ χρηστών), παρά τον πιο offroad χαρακτήρα του σε σχέση με τα υπόλοιπα SUV.
Αυτό είπα...
Τώρα περιμένω διαφωνίες για τον πιο offroad χαρακτήρα... -
Σημείωση:
Boxer2003=Forester, σημαίνει ότι πρόκειται για ένα και το αυτό πρόσωπο, που σε άλλα φόρουμ εμφανίζομαι μ' αυτό το ψευδόνυμο.
Καμία σχέση με το φίλο Forester αυτού του φόρουμ, που έχει το τούρμπο του 2002, ενώ εγώ έχω ατμόσφαιρα του 1999.
Το Boxer2003 προέκυψε θέλοντας να έχει σχέση με SUBARU και πολύ πριν το αποκτήσω!!!! Τότε είχα ASTRA G 1.8, του 2000. -
Ε, ρε μπερδέματα…
Μου φαίνεται θα το αλλάξω σε: ''Forester αυτού του φόρουμ, που έχει το τούρμπο του 2002''
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
**Γιατί απέκλεισα τα άλλα **(και ξεχώρισα το RAV4):Με βάση τα παρακάτω μάλλον θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε ότι ο πιο πάνω διάλεξε το Rav4 και μετά άρχισε να βρίσκει κουσούρια στα άλλα για να δικαιολογήσει την επιλογή του.....
To Mazda είναι το ίδιο με το Ford από την οποία ελέγχεται.... άρα θα μπορούσαν να ισχύουν και εκεί οι αντιαμερικανικές του προσπάθειες... (αν το έψαχνε λίγο περισσότερο θα έβλεπε ότι όλες οι εταιρείες έχουν πολλά αμερικάνικα συμφέροντα και τότε θα έπρεπε να τις απορρίψει όλες... ακόμα και τη Lada!) Πάντως η Mazda έχει την καλύτερη βαθμολογία σε αξιοπιστία στην Αγγλία νομίζω.
Το Outlander έχει μικρότερους χώρους από το RAV4?? Είναι λίγο φαρδύτερο αλλά και μόνο λόγω σαφώς μεγαλύτερου μήκους κατά 30 εκατοστά (αν και υστερώντας λίγο σε ύψος) που πρακτικά το τοποθετεί σε άλλη κατηγορία που μερικοί επιμένουν αν τοποθετούν και το RAV4 δυσκολεύομαι να το δεχτώ.... To RAV4 σαν μέγεθος είναι πιο κοντά στο Freelander που δεν αναφέρθηκε.
Το Forester είναι αδύναμο μόνο στα χαρτιά, στην πράξη φαίνεται ότι οι περισσότεροι μη γκαζοφονιάδες το βρίσκουν ικανοποιητικότατο και ιδιαίτερα εύχρηστο παντού προς έκληξή τους μάλιστα οι πιο δύσπιστοι!
Δεν ξέρω τι φτερά και καπώ κλπ έχουν τα άλλα αυτοκίνητα αλλά το πλαστικό σημαίνει λιγότερο βάρος, ελαστικότητα άρα λιγότερες ζημιές και οικονομία. Δεν βλέπω κανένα κακό.... έτσι κι αλλιώς τα φτερά δεν συμμετέχουν πλέον στην απορρόφηση ενέργειας σε συγκρούσεις. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με βάση τα παρακάτω μάλλον θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε ότι ο πιο πάνω διάλεξε το Rav4 και μετά άρχισε να βρίσκει κουσούρια στα άλλα για να δικαιολογήσει την επιλογή του.....Aποψή σου. Κρίνω με βάση την δική μου αισθητική και τις δικές μου ανάγκες. Στο κάτω κάτω δεν το πληρώσαμε μαζί για να απολογηθώ. Ούτε με νοιάζει αν είναι το καλύτερο ή το χειρότερο κατα την γνωμη σου ή την γνώμη οποιουδηποτε.
To Mazda είναι το ίδιο με το Ford από την οποία ελέγχεται.... άρα θα μπορούσαν να ισχύουν και εκεί οι αντιαμερικανικές του προσπάθειες... (αν το έψαχνε λίγο περισσότερο θα έβλεπε ότι όλες οι εταιρείες έχουν πολλά αμερικάνικα συμφέροντα και τότε θα έπρεπε να τις απορρίψει όλες... ακόμα και τη Lada!) Πάντως η Mazda έχει την καλύτερη βαθμολογία σε αξιοπιστία στην Αγγλία νομίζω.
Η Mazda (σειρά Β) δεν έχει την καλύτερη βαθμολογία στα δικά μου μέρη (Κόρινθος). Παλιότερα τα Mazda έρχοταν με ταμπέλα Ford στα μέρη μας. Και εκεί τους πίνουν το αίμα αφού ειναι μέσα στα κτήματα φορτωμένα με αγρ. προιόντα και στις εθνικές για τις Λαϊκές Αγορές της Αθήνας.
Το Outlander έχει μικρότερους χώρους από το RAV4?? Είναι λίγο φαρδύτερο αλλά και μόνο λόγω σαφώς μεγαλύτερου μήκους κατά 30 εκατοστά (αν και υστερώντας λίγο σε ύψος) που πρακτικά το τοποθετεί σε άλλη κατηγορία που μερικοί επιμένουν αν τοποθετούν και το RAV4 δυσκολεύομαι να το δεχτώ.... To RAV4 σαν μέγεθος είναι πιο κοντά στο Freelander που δεν αναφέρθηκε.
Το Freelander δεν ήθελα καν να το δώ μετά από σχόλια 2 διαφορετικών ιδιοκτητών τους (μοντ 2002 και 2003). Το Outlander έχει μικρότερο και ψηλότερο χώρο αποσκευών (λόγω ρεζέρβας)
Το Forester είναι αδύναμο μόνο στα χαρτιά, στην πράξη φαίνεται ότι οι περισσότεροι μη γκαζοφονιάδες το βρίσκουν ικανοποιητικότατο και ιδιαίτερα εύχρηστο παντού προς έκληξή τους μάλιστα οι πιο δύσπιστοι!
Το Forester θα μπορούσε να είναι η επιλογή μου.
Δεν ξέρω τι φτερά και καπώ κλπ έχουν τα άλλα αυτοκίνητα αλλά το πλαστικό σημαίνει λιγότερο βάρος, ελαστικότητα άρα λιγότερες ζημιές και οικονομία. Δεν βλέπω κανένα κακό.... έτσι κι αλλιώς τα φτερά δεν συμμετέχουν πλέον στην απορρόφηση ενέργειας σε συγκρούσεις.
Με χαλάει εμένα και μόνο η ιδέα. τι να κάνουμε ... άσε που δεν το βρίσκω όμορφο...
Ευτυχώς πάντως που δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια και ανάγκες γιατί θα κυκλοφορούσαν 10 διαφορετικά αυτοκίνητα όλα και όλα στους δρόμους. Άποψή μου πάντα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ερώτημα είναι απλό.
Ξέχωρα τιμής και κινητήρα...Give me your vote..
το HONDA-satellite το ειδατε?
και κινητηρα και εξοπλισμο και τιμη Α ΣΤ Ε Ρ Ι!!!!!! -
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΗΨΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ JEEP.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 50% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 50 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 2.4 ΜΕ 18000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 360 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ?
Ποιό SUV(λάκι) θεωρείτε καλύτερο?