-
Είμαι κάτοχος εδώ και ένα χρόνο Cherokee 2,5 CRD αγορασμένο στη Γερμανια 22500 ΕΥΡΩ μεταχειρισμένο με 45000 χλμ μοντέλο 1/02.
Το αμάξι κυκλοφρεί Ελλάδα και Γεμανία με Γερμανικές πινακίδες (Γερμανίδα σύζυγος).
Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
Η τιμή του στην Ελλάδα είναι εξωφρενική γι΄ αυτά που προσφέρει.
Μικροί χώροι ειδικά πίσω.
Απαράδεκτα πλαστικά.
Μικρός χώρος αποσκευών
Μεγάλη κατάλωση DIESEL!
Κύληση εντός δρόμου
Ακριβή συντήρηση!Το αυτοκίνητο εκτός δρόμου έχει άριστη συμπεριφορά και είναι ανθεκτικό αλλά από εκεί και πέρα τίποτα ιδιέταιρο.
Το μόνο προσόν είναι η εξωτερική εμφάνιση - για μένα πολύ καλύτερη από τα Γιαπωνέζικα - και το όνομα.
Μάλλον θα το πουλήσω του χρόνου και θα πάω στο Grand Cherokee μεταχειρισμένο βέβαια του 2002 περιμένοντας να πέσουν οι τιμές με τον ερχομό του νέου μοντέλου (σημερινές τιμές για λίγα χιλιόμετρα γύρω στις 25000-27000 ΕΥΡΩ (στη Γερμανία πάντα)
-
Εχεις με τα τετραγωνα η με τα νεα στρογγυλα φωτα?
Εγω μιλω για το νεο Τσεροκι. -
Ποιος ειναι ο λογος που ακομα εισαι κατοχος του,πουλα το βρε αδερφε να απαλαχτεις.
Αλλα παλι jeep θα παρεις!!!!!!!!!!
θεωρεις εξωφρενικο τα 11+ κατι εκατ,τι στιγμη που εσυ εδωσεσ περιπου 8 μεταχειρισμενο.παντως εγω μεταχειρισμενο suv δεν θα επερνα και ειναι και disel
τωρα οσον αφορα το φιλο kning δεν ξερω φιλε μου αλλα εσυ το allroad το θεωρεις καλυτερο του jeep?καλα που εχεις και το cruiser και σε σωζει.αληθεια η αγορα ποιου προηγηθηκε?
και κατι αλλο δεν ειναι σωστο αυτοκιννητα των 9-10 εκατομ να τα θεωρουμε οριακα.αλλοι δουλευουν μια ζωη για να τα εχουν και εσυ τα εχεις για οριακα.αληθεια εσενα ποιες ειναι οι αναγκες σου?Παντως εμενα το α4 1.6 φουλ φορτωμενο στην εθνικη εμενα μου κανει ολα τα γουστα. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
α4 1.6 φουλ φορτωμενο στην εθνικη εμενα μου κανει ολα τα γουστα.Ή τα παραλές, ή .. έχεις περιορισμένα γούστα, ή...
συγνώμη αλλά δεν έχεις σχέση με οδήγηση!
(θα πέσετε να με φάτε τώρα, αλλά δεν πειράζει.... αυτό πιστεύω...) -
Έχω το νέο με τα στρογγυλά φώτα.
Για τον giatros
Τα 11+ εκατομμύρια για το 2.4 ΓΥΜΝΟ για μένα είναι εξωφρενικό ποσό.
To δικό μου είναι το Limited που και σαν diesel είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο βενζίνης.Όσον αφορά για την αγορά μεταχειρισμένου ή όχι είναι άλλο θέμα (πόσα λεφτά διαθέτεις κλπ) όπως επίσης και η επιλογή diesel ή όχι.
Θα επιμείνω στο Jeep γιατί απλά δεν έχω τα χρήματα να αγοράσω το νέο Land Cruiser 90 (πάλι diesel 3.0 με το νέο αυτόματο πεντάρι) το οποίο ακόμη δεν κυκλοφορεί και σαν μεταχειρισμένο ή για μία ML 400CDI.
Επίσης το Grand είναι κλάσεις ανώτερο από το απλό Cherokee στο δρόμο και έχει
Καλύτερη ποιότητα και καλύτερους χώρους. -
ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΟΞΕΡ?ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΧΘΩ.Η ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΜΠΛΕΚΣΙΣΜΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕ
-
Καλημέρα giatros. Δεν είπα ή μάλλον δεν σύγκρινα το Allroad με το Jeep. Δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί είναι τέλειος άλλη κατηγορία και φιλοσοφία. Μίλαγα για 2λιτρα SUV’s. Τα Αudi τα ανέφερα γιατί έχουν και αυτά χάλια αντιπροσωπία. Το Allroad το αγόρασα το 2001 και το LC πέρσι. Όταν αγόρασα το Allroad δεν υπήρχε Cayenne. Ήθελα μια σβέλτη limo που να φέρνει και λίγο από κατσικάκι. Δεν θέλω να μπω στον πειρασμό να απαντήσω στον υπαινιγμό σου. Αν θες μπορείς να διαβάσεις παλαιότερες συζητήσεις μου και θα ….καταλάβεις.
Τώρα για τα 9-10 εκατ. που ανέφερες είναι κρίμα να τα σπαταλάς σε κάτι οριακό. Δεν πα να έχεις δώσει και 50. Ακόμα χειρότερα!!! Όταν ένα αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί για μια άλφα μηχανή και εσύ πας και το αγοράζεις με την ωμέγα, τότε λέγετε σπατάλη!!! Εδώ ο boxer2003 σου απάντησε νομίζω. Και πάλι συγνώμη δεν μου πέφτει λόγος για το τι θα πάρεις ούτε από την προίκα μου θα το αγοράσεις, απλά με ρώτησες και σου θέτω ορισμένους προβληματισμούς μου. Αν είσαι ευχαριστημένος με A4 1.6 φορτωμένος, σε παρακαλώ μην δοκιμάσεις προσπέραση όταν κινούμε στο αντίθετο ρεύμα….
Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλουμε να πούμε, ούτε τον dinosm. Δεν είναι το πρόβλημα το Jeep, το μηχανικό σύνολο με το οποίο πας να το αγοράσεις είναι. Το Grand Cherokee ακόμα και η low end μηχανή του είναι αρκετά δυνατή. Για τα υπόλοιπα σου απάντησε ο ίδιος. Αν θες κάνε μου μια χάρη, ηρέμησε, δεν σε κοροϊδεύει κανένας ούτε σου κάνουν τους έξυπνους ή υποδείξεις! Προβληματισμούς σου παραθέτουν και σαν επιστήμονας όπως ευαγγελίζεσαι πως είσαι οφείλεις να ακούσεις κάποιους με λίγο παραπάνω πείρα όπως διατείνονται πως έχουν στο θέμα, όπως και εγώ θα σε άκουγα προσεχτικά για κάποιο ιατρικό θέμα.
-
Φίλε giatros, για να συμπληρώσω τους ισχυρισμούς μου. Είπες ότι βλέπεις 2.4L και ο ανταγωνισμός 2.0L και βγάζεις το απλοϊκό συμπέρασμα ότι θα πάρω αυτό με το 2.4 γιατί ονομαστικά είναι καλύτερο μιας και ακούει στο όνομα Jeep. Είναι σαν να ακούς εμένα να σου λεω θα προτιμήσω τον ΧΨΩ συνάδελφό σου γιατί μου γράφει περισσότερες συνταγές για φάρμακα με μια επίσκεψη άρα είναι καλύτερος, το κατέχει το πράμα........ Πήγαινε οδήγησε το, δες και 2-3 άλλα και αν σου κάνει θα πιω ένα τσιπουράκι για τα καλορίζικα. Δεν θέλω να σου προτείνω κανένα, γιατί ο καθένας έχει διαφορετική προσωπικότητα και αισθητική....
-
δεν εννοησα ποτε αυτο που λες knigt.ο καθενας επιλεγει το αυτ/το συμφωνα με τα γουστα του και τα κριτηρια του αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να προσβαλει τον αλλο.εχω ασχοληθει και με καρτ μικρος και πολυ λιγο με αγωνες αλλα δεν το παιζω ξερολας.το αυτ/το για μενα ειναι μεταφορικο μεσο και οχι εκτονωση(μιλαω για τους δρομους)οταν θελω να εκτονοθω παω στις πιστες.και γιατι να πιστεψω οτι ο μποξερ ειναι ειδικος και οχι ασχετος?να ακουω αποψεις αλλα οχι προσβολες.
το φορουμ ειναι για ανταλαγη αποψεων η για επιβολη αποψεων?
τωρα οσον αφορα την ιατρικη μιλαμε για μια επιστημη πολυ ειδικη που για μενα οποιαδηποτε κριση οποιοδηποτε ασχετου με την επιστημη μου,μου ειναι παντελως αδιαφορη. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΟΞΕΡ?ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΧΘΩ.Η ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΜΠΛΕΚΣΙΣΜΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕΝαι!
Πολύ σοβαρά!!!!
Δεν κάνω σεμινάρια οδήγησης, ούτε σε υποτιμώ! Ούτε και σε είπα άσχετο.
(Δεν έγραψα: 'είσαι άσχετος') Μην αποκόπτεις τη φράση από το συνολικό κείμενο.....
Παραθέτω 3 περιπτώσεις, λέγοντας αρχικά ότι το σχόλιο για το Α4 είναι υπερβολή, ίσως σχήμα λόγου εννουσα, για να δηλώσεις τη θέση σου....
Όμως αν πραγματικά πιστεύεις ότι ενα αυτ/το 100 ίππων και 1400 κιλών, που θα είναι και με το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος φορτωμένο (δηλαδή περίπου 2 τόνους σύνολο...) σου κάνει τα γούστα και δεν είναι επικίνδυνο, τότε είσαι άσχετος κι επικίνδυνος εσύ...
Όποιος με κράξει γι αυτό που λέω τώρα, είναι άξιος της τύχης του και το επόμενο θύμα στις ΕΟ....
Μη μου πεις ότι δεν θα προσπεράσεις φορτηγό που κινείται με 80-90 χλμ!
Πώς θα το κάνεις με ασφάλεια, με 20 κιλά στον ίππο????
Μάλλον είπες υπερβολή για το βαρυφορτωμένο Α4....
Ας το άφηνες άδειο τουλάχιστον.... τα 14 κιλά ανά ίππο κάτι κάνουν. Τόσα έχουν και μερικά 800αρια.
Αντί όμως να παραδεχτείς την υπερβολή, κράζεις (κανένας άλλος, μόνο εσύ....) και λες εμένα κομπλεξικο!
Έχεις και πλάκα επιπλέον....ΥΓ: Δεν σε είπα 'ρε'! Εσύ που με λες, κάτω από την ανωνυμία, μπροστά μου δεν θα το έλεγες...Να είσαι σίγουρος!
-
Ηρεμα φίλε boxer2003 . Σίγουρα έχεις δίκιο αλλά μην εννοείς να περάσεις τα πιστεύω σου σε όλους 'αδαείς' ή όχι . Με 20kgr/hp δεν προσπερνάς με ασφάλεια ούτε τρακτέρ αλλά αν το καταλάβαιναν όλοι πιστεύεις ότι θα ξεκληριζόμασταν στους δρόμους ; Tώρα για το 'ΡΕ' δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά μπορεί να έχει την έννοια του φίλε .
-
Ολα εχουν να κανουν με την πρωτερα εμπειρια.
Πολυ σωστα ειπε αυτος που ειπε οτι με Α4 1.6-BMW1.6 εισαι επικυνδινος οταν προσπερνας προπορευομενο και εχεις την ιδια αρχικη ταχυτητα πχ. οταν και οι δυο πατε με 60 η με 80 η με οποια τελως παντων ταχυτητα και αποφασισεις να κανεις προσπεραση!
Οταν εχεις ενα Λαντ Κρουζερ με ροπη 30 τοσα κιλα η ενα τουρμπο Φερεστερ με 25 τοσα κιλα ροπη η ενα αυτοκινητο πανω απο 3λιτρα μηχανη η προσπεραση θα γινει σε μισο χρονο απο οτι με ενα Α41.6-BMW1.6
Ειναι λοιπον θεμα εμπειριας το να καταλαβεις ακριβως τι σημαινει να προσπερνας με 3λιτρο 4λιτρο μοτερ και τι με 1.6λιτρα.
Μεχρι να οδηγησεις ενα αυτοκινητο με 2πλασιο κυβισμο απο αυτον που εχεις μεχρι τωρα.(ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΛΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ!!
-
Iperodigos & Dea,
και δίκιο έχετε και με καταλάβατε....
Δεν ήθελα , ούτε θέλω να θίξω ΚΑΝΕΝΑΝ!
Με αυτό που έγραψα και παρεξηγήθηκε ο giatros, εννοούσα (κι ο υπαινιγμός ήταν σαφέστατος) αυτά που εξηγεί ενδελεχώς ο Iperodigos.
Απλά δεν είχα και πολύ χρόνο να μακρυγορήσω (αντίθετα με την παρούσα στιγμη...) και το είπα λίγο... συνθηματικά.
Τέλος πάντων, σίγουρα δεν παρεξηγήθηκα με το ΡΕ, αλλά το γύρισα στο ύφος του giatros, για να καταλάβει το λάθος του , που παρεξηγήθηκε με το σχόλιο μου περί Α4 'φουλ φορτωμένου'...
Σίγουρα τέλος, αν όλοι διάβαζαν από μικροί Κ. ΚΑΒΒΑΘΑ & ΣΙΑ, θα είχαν τα ίδια πιστεύω...
Δεν δογματίζω, αλλά έτσι είναι!!!
Μόνο στην Ελλάδα και σε χώρες με παρεμφερή, παρανοϊκα φορολογικά συστήματα, πουλιούνται 316 και Α4 1.6 ....
Αλλά ας όψεται το γ@μ...νο το σήμα και τα κοινωνικά στάτους....
Εμένα πάντως, το Forester μου κάνει τη δουλειά μου απλώς, στην Εθνική και στους γρήγορους βουνίσιους δρόμους, αλλά μου κάνει το κέφι στα χώματα και στις πλαγιές (χωρίς μεγάλα νεροφαγώματα), στα χιόνια, στις λάσπες και τις παραλίες...
Για την αλήθεια, κανένα αυτ/το δε μου κάνει τα γούστα στην ΕΟ, απλά γιατί δε μ' αρέσει η ΕΟ. Καμία! Μόνο όταν δεν έχω χρόνο, ή όταν κουβαλάω γυναικόπαιδα την ακολουθώ...
Στο χωριό μου (Μελιγαλάς Μεσσηνίας) από τον Αχλαδόκαμπο πάω, όποτε μπορώ και τότε το κέφι μου το κάνει το STi SPEC-C (2004 μοντέλο), του αδερφού μου!
Πιο παλιά μου το έκκανε το κέφι το IMPREZA GT '99, SAXO VTS, Civic ESi, Golf II GTi1.8, Ritmo 105 TC, Alfa Romeo Berlina 1750 ('72) ...
Αυτά τα τουτούνια είχα από το 1988 -2004 (με τον αδερφό μου τις περισσότερες φορές από κοινού), γιατί προτιμούσαμε να μοιραζόμαστε ένα καλό αυτ/το και μια μοτοσυκλέτα, αντί για 2 'τάφους'.... Τα περισσότερα (εκτός Civic ESi και STi SPEC-C, ήταν μεταχειρισμένα).
Τέλος πάντων, αυτά τα αυτ/τα μου κάνουν το κέφι και πιστεύω θα το έκαναν σε πολλούς, σε αντίθεση με τα 316 και Α4 1.6, που κάνουν σε πολλούς τη ΔΟΥΛΕΙΑ και σε κανέναν το κέφι!!!!
Είχα κι άλλα αυτ/τα (Renault 4L, Astra G 1.8, Matiz, Suzuki 550 2stroke, Fiat Panta και άλλα) αλλά δεν τα ανέφερα πιο πριν, απλά.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΙ! Μόνο τη δουλειά!
Αυτά!
Πιστεύω να κατάλαβαν όλοι (όσοι παρεξηγήθηκαν) το νόημα όσων είπα στο αρχικό σχόλιο που έγινε... χαμός! -
Ο χρήστης kning έγραψε:
Τώρα για τα 9-10 εκατ. που ανέφερες είναι κρίμα να τα σπαταλάς σε κάτι οριακό. Δεν πα να έχεις δώσει και 50. Ακόμα χειρότερα!!! Όταν ένα αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί για μια άλφα μηχανή και εσύ πας και το αγοράζεις με την ωμέγα, τότε λέγετε σπατάλη!!! Εδώ ο boxer2003 σου απάντησε νομίζω. Και πάλι συγνώμη δεν μου πέφτει λόγος για το τι θα πάρεις ούτε από την προίκα μου θα το αγοράσεις, απλά με ρώτησες και σου θέτω ορισμένους προβληματισμούς μου. Αν είσαι ευχαριστημένος με A4 1.6 φορτωμένος, σε παρακαλώ μην δοκιμάσεις προσπέραση όταν κινούμε στο αντίθετο ρεύμα….
Ούτε κι εγώ θα 'θελα να είμαι απέναντι!....
Αλλά έχω βρεθεί απέναντι από τέτοιας φιλοσοφίας οδηγούς (είναι πάρα πολλοί δυστυχώς....), και με έσωσε ο ΘΕΟΣ και τα καλά και καλοσυντηρημένα αυτ/τα που 'έτυχε' να έχω...
Το 'έτυχε', σημαίνει ότι από ασχετοσύνη και άγνοια τα επέλεξα..... -
Έχουμε ήδη ξεφύγει από το θέμα, αλλά θα αναφέρω κάτι γενικό που ισχύει για όλα τα αυτ/τα, συνεπώς και για τα SUV.
Η μαγική σχέση: ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΙΠΠΟ!!!!
1.Τα αγωνιστικά αυτ/τα κυμαίνονται στα 3,5-5,8 κιλά / ίππο.
2.Τα κάθε είδους σπορ, Gti, κλπ στα 6-8 κιλά / ίππο. (παράδειγμα: SAXO VTS:125ps, 900kg-περίπου- 900/125=7,2. Civic TYPE-R: 200ps, 1385 kg -μέτρηση DRIVE- 1385/200=6,925 , IMPREZA STi: 265ps, 1400 kg, 5,28 κιλά / ίππο.) Και πάει λέγοντας...
3.Για ένα ασφαλές οικογενειακό αυτ/το, οποιασδήποτε κατηγορίας, είναι απαραίτητα τουλάχιστον 10 κιλά/ίππο. Αν δεν τα διαθέτει, τότε όσο αποκλίνει, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται.... Και μιλάμε για κενά αυτ/τα. Όταν φορτωθούν ο λόγος αυτός, γίνεται.... δραματικός!!!!!
Ασφαλώς παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, όπως ροπή και στροφές που αυτή αποδίδεται, ελαστικότητα κινητήρα, καμπύλες ροπής & ιπποδύναμης, κλιμάκωση κιβωτίου και αριθμός σχέσεων, οδηγός οπωσδήποτε...!, και άλλα...
Γιαυτό και είναι παραδεκτές, σε πολλά αυτ/τα, οι αναλογίες έως 11-12 κιλών ανά ίππο.
Νομίζω ότι έγινα κατνοητός... -
Αυτο λοιπον που λεει ο Boxer (και οχι μποξέρ που παραλιγο να τον κανετε τον ανθρωπο ) ειναι να διαιρεσετε το βαροςπου εχει το αυτοκινητο σας δια τους ιππους του και θα καταλαβετε τι σημαινει να προσπερνας με Α41.6 που εχει 105αλογα αρα 1300κιλα δια 105=12.3 , και τι με το Λαντ Κρουζερ του Κνιγκ που εχει 2000κιλα δια 245 αλογα=8.1,και τι με το δικο μου που εχει 1650κιλα δια 203 αλογα=8.1....σημαινει οτι εγω και οΚνιγκ προσπερναμε 30% πιο γρηγορα απο το Α1.6 του Γιατρου......για το STI...δεν συζητω γιατι το θεμα ομιλει για δρομους ελληνικους και οχι για την πιστα των Μεγαρων.!.
-
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣΑΤΕ ΝΕ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΝ GIATRO ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 40000-50000Ε ΕΝΩ ΤΟ ΑUDI ΚΟΣΤΙΖΕΙ 25000 . ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Α4 18 ΤURBO KAI 2.5 TDI ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ SUBARU KAI TO LAND CRUISERKAI ΠΙΟ ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ AUDI , BMW , MERCEDES ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣΑΤΕ ΝΕ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΝ GIATRO ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 40000-50000Ε ΕΝΩ ΤΟ ΑUDI ΚΟΣΤΙΖΕΙ 25000 . ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Α4 18 ΤURBO KAI 2.5 TDI ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ SUBARU KAI TO LAND CRUISERKAI ΠΙΟ ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ AUDI , BMW , MERCEDES ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣΑν ειναι δυνατον να θελουμε να φαμε τον Γιατρο,,,εξηγουμε απλα και χρησιμοποιουμε το παραδειγμα του (το Α4) για να δειξουμε την διαφορα αντιδρασης διαφορετικων μοντελων...οσον αφορα την τιμες πιο πανω ο Κνιγκ ειπε οτι αλλο ΓΚΟΛΦ 1.6 και αλλο Α4 1.6...αλλο 1000κιλα και αλλο 1300....Αποστολε μεσα στο θεμα ειμαστε,,,,και εγω καποτε οδηγουσα το Μοντεο μου 1.6 και με αφηνε πισω ο αδερφος μου με το Γκολφακι του 1.6........
Giatre επειδη ειπαμε πολλα και δεν θημαμαι εκτος του τζιπ εχεις και 2ο αυτοκινητο?
Αποστολε εσυ τι οδηγεις? -
BMW 316 KAI PEUGEOT 206 GTI ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ . ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
BMW 316 KAI PEUGEOT 206 GTI ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ . ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?Εχουμε και λεμε 20000ε απο το 316 και καμια 15000 απο το GTIμας κανουν 35000ευρω!!
2) ΚΙΑ ΣΟΡΕΝΤΟ 3.5- ΜΑΒΕΡΙΚ 3.Ο
3)ΝΙΣΣΑΝ ΧΤΡΕΙΛ
4)ΣΙ ΑΡ ΒΙ ΧΟΝΤΑ
- ΜΑΒΕΡΙΚ 3.Ο
Ποιό SUV(λάκι) θεωρείτε καλύτερο?