-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχει αγορα και γι αυτο.... ξερεις ποσοι ειναι οικογενειαρχες και θελουν να βαζουν παιδια, σκυλια, γατια μεσα...Απλα θα απευθυνοταν σε πολυ περισοτερους αν φροντιζαν οι Ιταλοι να το βγαλουν και σε μια εκδοση 3 ογκων... και ελαφρως ποιο χαμηλο...
αυτοί οι οικογενειάρχες πλέον παίρνουν MPV ή SUV. Εδώ θα είναι -άλλη μία- εμπορική αποτυχία. Η εκτιμησή μου είναι ότι θα είναι πανευρωπαϊκή αποτυχία πλην ίσως Ιταλίας. Θα φανεί
-
Ναι αλλα το Croma είναι πρωτοποριακό γιατι καταφέρνει να συνδυάσει τις ανοικονόμητες αναλογίες ενος MPV με τους χώρους και την πρακτικότητα ενός απλού station.
Τα αντίστοιχα του Croma δεν είναι τα station/MPV αλλα το VelSatis και Sigma (στο οποίο βασίζεται άλλωστε) που έχουν πάει άκλαφτα σε πωλήσεις στην Ευρώπη (στην Ελλάδα εχω δει 1 VelSatis και κανένα Signum).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ναι αλλα το Croma είναι πρωτοποριακό γιατι καταφέρνει να συνδυάσει τις ανοικονόμητες αναλογίες ενος MPV με τους χώρους και την πρακτικότητα ενός απλού station.Τα αντίστοιχα του Croma δεν είναι τα station/MPV αλλα το VelSatis και Sigma (στο οποίο βασίζεται άλλωστε) που έχουν πάει άκλαφτα σε πωλήσεις στην Ευρώπη (στην Ελλάδα εχω δει 1 VelSatis και κανένα Signum).
μα ένα Vel Satis κυκλοφορεί αν δεν κάνω λάθος! έχω και δει και 1 Signum επίσης
και να μην το φέρουν ποτέ το Croma στην Ελλάδα θα το καταλάβει κανείς;
-
Πιστεύω πως το ΒελΣατίς ήταν κακάσχημο και το Σίγκνουμ δεν μπόρεσε να πείσει το συντηρητικό κοινό της Όπελ που προτιμούσε το αντίστοιχο Βέκτρα. Ίσως το Κρόμα να αποφύγει αυτούς τους σκόπελους.
-
Signum έχω δεί 1-2 .. αλλά είναι δύσκολο να πέσει αμέσως το μάτι σου πάνω τους γιατί μοιάζουν πάρα πολύ με Vectra
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πιστεύω πως το ΒελΣατίς ήταν κακάσχημο και το Σίγκνουμ δεν μπόρεσε να πείσει το συντηρητικό κοινό της Όπελ που προτιμούσε το αντίστοιχο Βέκτρα. Ίσως το Κρόμα να αποφύγει αυτούς τους σκόπελους.Γιατι, τι καλύτερο έχει τοπ Croma? Mου φαίνεται το ασχημότερο απο τα 3
-
Εμένα πάλι μου φαίνεται απλά συντηρητικό αλλά όχι άσχημο. De gustibus...
-
Το Κρόμα είναι καλό από εμφάνιση. Συντηρητικό, αλλά καλό.
Το άσχημο είναι η ψηλή οροφή που από το πλάι το κάνει να δείχνει φαλαινοειδές.
Όμως οι χώροι που δίνει ακριβώς αυτή η (κακή για εμένα) πινελιά είναι όλα τα λεφτά...Και στο φινάλε, αν εξαιρέσουμε την οροφή, ο υπόλοιπος σχεδιασμός εξωτερικά δεν βλέπω γιατί υστερεί ουσιαστικά από ένα Α4 Στέησιον!
ΦΥΣΙΚΑ και η ποιότητα κατασκευής δεν είναι η ίδια, όπως και η τιμή πώλησης άλλωστε!Από χώρους όμως είναι καλύτερο από νέα 3άρα, Α4, μου φαίνεται και από 159 (ίσως φταίει που το ένα είναι στέησιον όμως), Λίμπρα, και γενικά τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας, όντας φρέσκο, καλοεξοπλισμένο και ΦΤΗΝΟ!
Δεν θα πετύχει στην Ελλάδα. Όπως δεν πέτυχε ΚΑΝΕΝΑ ως τώρα στέησιον στην Ελλάδα, αφού δεν είναι ΚΟΥΡΣΑ.
Στην Γερμανία αν ο άλλος έχει λεφτά θα πάρει Άουντι ή Άλφα Ρομέο αν θέλει ιταλικό. Όχι Κρόμα.
Αν δεν έχι όμως τα λεφτά θα το πάρει, όπως παίρνουν ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΛΟ ΣΤΕΗΣΙΟΝ!!! Ε, γιατί όχι Κρόμα λοιπόν;;; -
To νεο Croma εξασφαλισε την εμπορικη ΕΠΙΤΥΧΙΑ...εχουν γινει 50000 προπαραγγελειες οταν υπολογιζαν 60000 πωλησεις καθε χρονο.Φανταστειτε τι θα γινει με το Punto.....Fiat is back!
Εντωμεταξυ τα χρεη της Fiat μειωθηκαν απο 288 στα 88 εκ.ευρω
http://www.repubblica.it/2005/f/motori/ ... croma.html
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
To νεο Croma εξασφαλισε την εμπορικη ΕΠΙΤΥΧΙΑ...εχουν γινει 50000 προπαραγγελειες οταν υπολογιζαν 60000 πωλησεις καθε χρονο.Φανταστειτε τι θα γινει με το Punto.....Fiat is back!Εντωμεταξυ τα χρεη της Fiat μειωθηκαν απο 288 στα 88 εκ.ευρω
50k σε προπαραγγελειες???!!!! Η ο γιαλος ειναι στραβος η στραβα αρμενιζουμε Αλλα νταξ... ολοκληρη Ευρωπη να μην υπαρχουν και μερικες χιλιαδες κακογουστοι Πλακα κανω, απλα φαντασου να το εκαναν και λιγο ομορφο αυτο ρημαδι ποσο καλυτερα θα μπορουσε να παει. Λιγο απο το design του Punto να εκλεβαν θα ειχαν κλεισει παραγγελειες για τα επομενα 2-3 χρονια...
-
To νεο Croma εξασφαλισε την εμπορικη ΕΠΙΤΥΧΙΑ...εχουν γινει 50000 προπαραγγελειες οταν υπολογιζαν 60000 πωλησεις καθε χρονο.Φανταστειτε τι θα γινει με το Punto.....Fiat is back!
Εντωμεταξυ τα χρεη της Fiat μειωθηκαν απο 288 στα 88 εκ.ευρω
50k σε προπαραγγελειες???!!!! Η ο γιαλος ειναι στραβος η στραβα αρμενιζουμε Αλλα νταξ... ολοκληρη Ευρωπη να μην υπαρχουν και μερικες χιλιαδες κακογουστοι Πλακα κανω, απλα φαντασου να το εκαναν και λιγο ομορφο αυτο ρημαδι ποσο καλυτερα θα μπορουσε να παει. Λιγο απο το design του Punto να εκλεβαν θα ειχαν κλεισει παραγγελειες για τα επομενα 2-3 χρονια...
Ειχα παει Milano και το ειδα να κυκλοφορει......ΦΡΕΣΚΟ σχεδιο και ολιγον φουτουριστικο ασχετως αν στις φωτογραφιες μοιαζει με κουτι .....ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα απο τα συμβατικα station της αγορας.
-
όχι πως θα πουλήσει στον Sedanάκια Ελληνα, αλλα θα ήταν ενδιαφέρον να το εφερνέ η αντιπροσωπία εδω... η οποία αγνοεί την ύπαρξη του...
-
To íåï Croma åîáóöáëéóå ôçí åìðïñéêç ÅÐÉÔÕ×ÉÁ...å÷ïõí ãéíåé 50000 ðñïðáñáããåëåéåò ïôáí õðïëïãéæáí 60000 ðùëçóåéò êáèå ÷ñïíï.Öáíôáóôåéôå ôé èá ãéíåé ìå ôï Punto.....Fiat is back!
Åíôùìåôáîõ ôá ÷ñåç ôçò Fiat ìåéùèçêáí áðï 288 óôá 88 åê.åõñù
50k óå ðñïðáñáããåëåéåò???!!!! Ç ï ãéáëïò åéíáé óôñáâïò ç óôñáâá áñìåíéæïõìå Áëëá íôáî... ïëïêëçñç Åõñùðç íá ìçí õðáñ÷ïõí êáé ìåñéêåò ÷éëéáäåò êáêïãïõóôïé Ðëáêá êáíù, áðëá öáíôáóïõ íá ôï åêáíáí êáé ëéãï ïìïñöï áõôï ñçìáäé ðïóï êáëõôåñá èá ìðïñïõóå íá ðáåé. Ëéãï áðï ôï design ôïõ Punto íá åêëåâáí èá åé÷áí êëåéóåé ðáñáããåëåéåò ãéá ôá åðïìåíá 2-3 ÷ñïíéá...
Γιατί ρε παιδιά?Εγώ το βρίσκω όμορφο!
-
και σε εμενα αρεσει!!!! το διαφημιζουν για το design...δεν κανω πλακα! εχω δει την διαφημιση! γανικα ερεσει παντως....
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
και σε εμενα αρεσει!!!! το διαφημιζουν για το design...δεν κανω πλακα! εχω δει την διαφημιση! γανικα ερεσει παντως....νταξ, δειχνει να ειναι καλο και ποιοτικο αμαξι... αλλα μου την σπαει πουδεν αποφασιζει αν θα ειναι station... και αν ειναι station τοτε που ειναι οι αλλες εκδοσεις?
Για μενα οι Ιταλοι φοβηθηκαν να χτυπησουν στα ισια κατι Mondeo και 407... και κατεληξαν με ενα μπασταρδο σχεδιο. Δεν ξερω κατα ποσο η γραμμη θα γινει αποδεκτη... αλλα για να ακουω πως αρεσει... εεε τοτε ο στραβος θα μαι εγω, shit happens...
-
Εγώ πιστεύω οτί η FIAT τελευταία κάνει πολύ σωστά βήματα.Κατάλαβε επιτέλους οτí τα saloon αυτής της κατηγορίας δεν είναι του χεριού της τελευταία (όπως και στην Alfa το 166), πάνε οι εποχές του Mirafiori , και το σταμάτησε εκεί.Έκανε την υπέρβαση παρουσιάζοντας ένα υβρίδιο station και MPV που είναι και πολύ της μόδας.Αν 'τρεισδιαστατοποιήσεις' το σχέδιο στην φαντασία σου βλέπεις οτί ο Giugaro όντως έχει κέφια τελευταία και θα σχεδίαζε τέλεια ακόμα και ...κουβάδες!Στην υπόλοιπη Ευρώπη που ο μεγάλος κινητήρες δεν είναι πρόβλημα θα πουλήσει.Στην Ελλάδα ο κομπλεξικός Έλληνας δεν έχει την κουλτούρα να στάξει τα φράγκα για FIAT.Το ξέρω από την εποχή του FIAT Coupe 1.8 που είχα και κανείς δεν πίστευε το ΄97 οτί έκανε πάνω από 5,5 εκατ. δρχ.(έκανε 8,2 εκατ. δρχ.).Κακώς,πολύ κακώς γιατί τα FIAT είναι αυτοκινητάρες.Έχω και ένα Panda του ΄89 που έχει κάνει την διαδρομή Γη-Πλούτωνας ν φορές...Έκει φαίνεται η ποιότητα και η αντοχή Κύριοι!!!
-
Το 20βάλβιδο με το τούρμπο είχες? ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ.-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 20βάλβιδο με το τούρμπο είχες? ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ.-Απο τα ελάχιστα προσθιοκίνητα (αν όχι το μόνο ??)
με standard μπλοκέ διαφορικό στους μπροστά τροχούς. -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
It's the best big Fiat for many years....test drive 4carhttp://www.channel4.com/4car/road-tests ... ma05-.html
το διαβασα κι εγω το τεστ.... 3/5 του δινει..
και για την ακριβεια γραφει:'hardly an object of desire. It's the best big Fiat for many years, but that's not saying much.'
βρε συ σακηςς!!! παραπληροφορηση σκετη τεινεις να γινεις μερικες φορες!!
ας βγει εξυπηρετικο, οικονομικο και αξιοπιστο, και θα κανει πωλησεις.
μην λεμε ομως οτι το προχω-design ειναι το ατου του.. -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
It's the best big Fiat for many years....test drive 4carhttp://www.channel4.com/4car/road-tests ... ma05-.html
Το ότι είναι το καλύτερο Fiat των τελευταίων χρόνων δεν το κάνει άμεσα και καλό αυτοκίνητο.
Fiat Croma (New Large)