-
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες αν και λιγακι δυφορουμενες....!
Το vti ειναι του πατερα μου και το πουλαει(οποιος ενδιαφερετε μη ντραπει ειναι λιγο βελτιωμενο..167ps) σιγουρα,γιατι το αναβαθμισε με ενα s2000(τρελομπαμπας μη το ψαχνετε).Επιμενει να παρω καινουριο...!
Θα περιμενω να βγει το 1.4 90ps και θα δω(αν και δε με τρελαναν οι επιδοσεις αυτου του κινητηρα στο C3,ελπιζω το C2 να ειναι πιο καλοστημενο)Ο καιρος θα δειξει......
Υ.Γ:Αντε να το οδηγησει καποιος να μας πει εντυπωσεις.Ξερει κανεις ποτε περιπου θα βγει test σε περιοδικο?
-
Μην σε φοβίζουν τα άλογα,έχει φροντίσει η citroen με το esp!!
Θα πηγαίνεις και αυτό θα σε διορθώνει!Ερώτηση.: Αν κάποιος έχει ρωτήσει κάποιο πωλητή citroen,να μας πει αν απενεργοποιείται αυτό τα πράγμα?(esp)
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Μην σε φοβίζουν τα άλογα,έχει φροντίσει η citroen με το esp!!
Θα πηγαίνεις και αυτό θα σε διορθώνει!Ερώτηση.: Αν κάποιος έχει ρωτήσει κάποιο πωλητή citroen,να μας πει αν απενεργοποιείται αυτό τα πράγμα?(esp)
Ευτηχώς ναι!
-
Ποσο καλο λετε να ειναι το ESP κανει αισθητη τη παρουσια του η απλα δινει λιγη βοηθεια..?
Ξερει κανεις πως λειτουργει?
Απενεργοποιειται με ενα διακριτικο κουμπακι δεξια του ταμπλο.Υ.Γ:Sado η υπογραφη σου ειναι ολα τα λεφτα...!
-
Ο χρήστης ageloskalp έγραψε:
Ποσο καλο λετε να ειναι το ESP κανει αισθητη τη παρουσια του η απλα δινει λιγη βοηθεια..?
Ξερει κανεις πως λειτουργει?
Απενεργοποιειται με ενα διακριτικο κουμπακι δεξια του ταμπλο.Υ.Γ:Sado η υπογραφη σου ειναι ολα τα λεφτα...!
Εξαρτάται απο το τι εννοείς βοήθεια.Πιο γρήγορα δεν πάς το αντίθετο μάλιστα,αλλά διορθώνει την πορεία του αυτοκινήτου σε περίπτωση μικρού λάθους.Και γράφω μικρό γιατί αν είσαι μαλ...ς δεν σε σώζει τίποτα.Προσωπικά έχω μάθει να οδηγώ χωρίς τέτοια συστήματα και με τρομάζουν όταν επεμβαίνουν σε αυτοκίνητο που οδηγάω.
-
Εννοω πως εγω που δεν εχω αυτη την οδηγικη εμπειρια που λες,
μπορω να μαθω με προσοχη και esp ενεργοποιημενο και επειτα να το απενεργοποιησω! -
Για το 1,4 με ta 90 άλογα, πότε βγαίνει ρε παιδιά>?? Ξέρετε αν θα είναι Sensodrive ή Χειροκίνητο? Πάντως το sensodrive της Citroen είναι πολύ καλύτερο από άλλα αυτόματα της κατηγορίας του. Είμαι κάτοχος 1.4VTR Sensodrive...πολύ λίγα τα 75...!
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Ξερετε αν παιζει περιπτωση να δωσω το παλιο αυτοκινητο για προκαταβολη?Βεβαια δεν ειναι citroen αλλα honda(αν ναι ποσα δινουν-1600 vti του 1996?)
Εγω παντως στη θεση σου δεν θα εδινα το honda για το VTS.... το honda πρεπει να εχει γυρω στα 110 αλογα σωστα? καταλαβαινω οτι ειναι λιγο παλιο βεβαια αλλα πιστευω οτι στην τιμη που θα στο παρουν στην αντιπροσωπια δεν θα αξιζει μια αυτη η αλλαγη....
Δηλαδη δεν θα εδινα πανω απο 3-4.000 ευρω για να αναβαθμισω το honda σου με το VTS, και το θεωρω απιθανο να σου το παρουν το honda για 12-13.000 οποτε....για μενα δεν αξιζει....
Μην ξεχνας οτι το Honda σου ειναι παλιο μεν αλλα δεν μασαει στο χρονο, και ο κινητηρας του οσο παλιο και αν ειναι θα βγαλει 300.000 χιλιομετρα και θα ειναι αρκετα ευστροφος, και δεν θα δεις μεγαλη γιαφορα με το C2...
Προσωπικη γνωμη παντα....οποιος θελει διαφωνει ελευθερα...ειναι υποκειμενικο το θεμα...
To honda είναι γύρω στα 160 άλογα...
a...kai eixa akousei gia endosi VTI pou eskize alla den ixera ipodinami.....tote den tha skeftomouna KAN tin alagi se C2 VTS sti thesi sou!!!!!!!!!!
To amaxakei sou mamaei kai tha mamaei gia poli kairo akoma....ti na to kaneis to VTS....an to thes mono gia tin emfanisi, pare kalitera kanena 206CC na pigaineis xalara kai cabrio opote thes san deftero aftokinito....Αν έστριβε και σαν το vts.....
Όντως vti, crx της προηγουμενης γενιάς ήταν μόνο για ευθεία, γιατί στις στροφές πήγαινες κατευθείαν από κάτω στον γκρεμό....
Κάτι clio williams τα πέρναγαν σαν σταματημένα....
Aχ clio williams,πού το θυμήθηκες αυτό το εργαλείο??
προφανώς ενα αυτοκίνητο οικογενειακού προσανατολισμού με υπερπλήρη εξοπλισμό, μαλακή ανάρτηση και 1200 κιλά δεν στρίβει όπως ένα κουτσουρο 900 κιλών αλλά τουλάχιστον δεν σου μαμαει τη μέση μετά από ταξίδι. Αλλά επειδή οι σκληροπυρηνικοί επιμένουν υπάρχουν και τα ..R
-
Κουσουρο το williams??? Οχι δα.
-
Πιστευω πως ειστε λιγο υπερβολικοι...!Κουτσουρο...?Κανενα απο τα αυτοκινητα που εχουν προαναφερθει σε αυτο topic δε μπορει να χαρακτηριστει ετσι.
Τα 75 λιγα και τα 125 πολλα.Αντε να δουμε τι θα λεει το 90ps.Θα βγει στις ιδιες εκδοσεις με το προηγουμενο 1.4L.Και sensodrive και manual.
Αντε να δουμε.....
-
Τα 90 όμως θα υστερούν στα 100 του POLO 16V...που είναι ουσιαστικά ο ανταγωνιστής του. Σωστά??
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Τα 90 όμως θα υστερούν στα 100 του POLO 16V...που είναι ουσιαστικά ο ανταγωνιστής του. Σωστά??Μάλλον δεν είναι άμεσος ανταγωνιστής το Polo, αφού είναι αρκετά μεγαλύτερο (κοντά στα 4 μέτρα), έχει ελάχιστα ως καθόλου σπορτίφ στήσιμο, είναι βαρύτερο και με κινητήρα που πνίγεται από το ηλίθιο ηλεκτρονικό γκάζι.
-
Πιστευω πως ειστε λιγο υπερβολικοι...!Κουτσουρο...?Κανενα απο τα αυτοκινητα που εχουν προαναφερθει σε αυτο topic δε μπορει να χαρακτηριστει ετσι.Τα 75 λιγα και τα 125 πολλα.Αντε να δουμε τι θα λεει το 90ps.Θα βγει στις ιδιες εκδοσεις με το προηγουμενο 1.4L.Και sensodrive και manual.
Αντε να δουμε.....
Σήμερα διάβαζα ένα τέστ στο ams για το c2 vts.Σύμφωνα με αυτό το κράτημα του αυτοκινήτου είναι υποδειγματικό για το μεταξόνιο του,ενώ είναι και αρκετά ρυθμίσιμο.Οσον αφορά τον κινητήρα δεν συγκρίνεται με το saxo vts στις επιδόσεις απο στάση λόγω βάρους(περίπου 10δλ 0-100)αλλά έχει καλούτσικες ρεπρίζ
-
Δηλαδή το 90άρι θα περνάει το POLO το 16V??? Εγώ πάντως πιστεύω ότι ουσιαστικός αντίπαλος του C2 είναι μόνο το POLO.
-
Bug ποιο τευχος του ams εχει test του Vts????
Ειναι αναλυτικο??
Αμαν και πως περιμενω ενα test απο καποιο περιοδικο αλλα δεν το ειδα σε κανενα εξωφυλλο.Επειδη δεν ξερω ποια ειναι αναλογια κρατηματος μεταξονιου μπορεις να μου πεις ποσο καλα κρατημα εχει σε συγκριση με γνωστα μου αυτοκινητα????(seat ibiza 101,civic vti)
Help please γιατι αν ειναι θα παω αυριο να το τσιμπησω...!
-
Bug ποιο τευχος του ams εχει test του Vts????
Ειναι αναλυτικο??
Αμαν και πως περιμενω ενα test απο καποιο περιοδικο αλλα δεν το ειδα σε κανενα εξωφυλλο.Επειδη δεν ξερω ποια ειναι αναλογια κρατηματος μεταξονιου μπορεις να μου πεις ποσο καλα κρατημα εχει σε συγκριση με γνωστα μου αυτοκινητα????(seat ibiza 101,civic vti)
Help please γιατι αν ειναι θα παω αυριο να το τσιμπησω...!
Xθές βγήκε το τεύχος στα περίπτερα...μάλιστα πάνω δεξιά έχει και το c2 vts σε κίτρινι χρώμα
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Τα 90 όμως θα υστερούν στα 100 του POLO 16V...που είναι ουσιαστικά ο ανταγωνιστής του. Σωστά??Δεν νομίζω τις εταιρίες να τις ενδιαφέρει να βγάλουν ένα αυτοκίνητο που θα έχει για π.χ.0,κάτι ' λιγότερο ή περισσότερο στα 0-100 από τον ανταγωνισμό αλλά ένα συνολικά καλό αυτοκίνητο σε ρεπρίζ,κατανάλωση,θόρυβο όσον αφορά τον κινητήρα.
-
Το C2, θα τρωει χαλαρα το πολο101 σε ρεπριζ (και αυτο μετραει) και θα μου το θυμηθειτε... Ο κινητηρας 16ν της σιτροεν ειναι πολυ καλος... συμπεριφερεται σαν 8αβαλβιδος με ροπη απο τις 1000...
-
Oικογενειακό το vti με 160 ίππους???Οχι δα...και είναι μεγάλο λάθος να λές οτι το williams σου έσπαγε την μέση.Σε σύγκριση με το ''οικογενειακό honda''ήταν ds
-
Παιδιά χαλαρώστε λίγο με αυτά τα quotes....
Κάντε τα μηνύματά σας edit να σβήσετε μερικά γιατί θα μας βγούν τα μάτια...
C2 VTS