-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λοιπόν για να το λήξω εγώ δεν θα επέλεγα κανένα από τα δύο (tiguan, xtrail) αλλά θα επέλεγα το Outlander.
Τελος παντον.
Τουλαχιστον θα επελεγες το ιδιο αυτοκινητο που επελεξα και εγω -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
αν και οφτοπικ...εγώ ΝΑΙ και χαλαρά.
άλλωστε το Α4 Αvant 1.8T είναι μεταχειρισμένο 4 ετών με 66.000 χλμ.Με 66 μπορεί να το έπερνες... με 120.000 θα το έπερνες ;;
με 120 δεν θα έπαιρνα ούτε ατμοσφαιρικό.
είπαμε μεταχείρο ...αλλά όχι κ έτσι.m1234 καραξεχείλωσες την σελίδα.
Στεφανε καλοτάξιδο...καλή επιλογή.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας ρε παιδιά. Απλά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Άλλες προτεραιότητες έχει ο καθένας μας στην αγορά αυτοκινήτου και γι' αυτό δεν αγοράζουμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο. Στο θέμα μας τώρα. Περί επιδόσεων του tiguan και γενικά του κινητήρα tsi σε σχέση με αντίστοιχο ατμοσφαιρικό τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ο tsi σαφώς πιο γρήγορος τόσο σε 0-100 αλλά κυρίως σε ρεπρίζ. Αυτό δεν αμφισβητείται, βγαίνει από τα νούμερα. Και γενικά ο κινητήρας υπερτερεί παντού σε σχέση με τον αντίστοιχο ατμοσφαιρικό. Σε ροπή, σε κατανάλωση σε επιδόσεις. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι όλοι θα κάνουμε ουρές να τον αγοράσουμε. Κάποιον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει το 1΄sec ταχύτερο 0-100 αλλά να προτιμά ένα δοκιμασμένο ατμοσφαιρικό μοτέρ και να θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την αξιοπιστία.Ακριβως αυτο που λεω και εγω. Το 'καλυτερο' ειναι σχετικο και για εμενα σχετιζεται οχι μονο με την ιπποδυναμη , την ροπη και τις επιδοσεις αλλα και με την ομαλη λειτουργια (βλεπε χαμηλα επιπεδα θορυβου και ελλειψη τραχυτητας) και την αξιοπιστια.
-
-
Rivers
αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο σχόλιο σου περι βάρους και κινητήρα...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
καταλαβαίνεις ελληνικά ή υπεκφέυγεις με τα γενικά σου περι αξιοπιστίας και γραμμικότητας;
έλεος δηλ...βαρέθηκα.
-
-
-
εσωτερικό από Golf V
πολύ επίπεδα τα πίσω καθίσματα ή είναι ιδέα μου;
-
Θα το έχω κάποια στιγμή στο επόμενο διάστημα στη διάθεσή μου, να το επεξαργαστώ και να το δω και στο δρόμο, οπότε θα υπάρξει πληρέστερο review...
-
vasgdi ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες
-
τα 28+ χιλιάρικα πώς τα βλέπετε;
θα ανταγωνιστεί το RAV4 ;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εσωτερικό από Golf VΜάλλον σε Golf Plus φέρνει μέσα, παρά σε απλό Golf.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τα 28+ χιλιάρικα πώς τα βλέπετε;θα ανταγωνιστεί το RAV4 ;
Τι εννοείς? Με 28Κ υπάρχει και περίπτωση να μην το ανταγωνιστεί? Το rav στην αντίστοιχη έκδοση έχει 33Κ. Το ερώτημα είναι αν το RAV θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί.
Νομίζω ότι το rav θα χάσει την πρωτιά (για ελλάδα βεβαια πάντα μιλάμε). Κάνοντας κάποιοες προσφορές βεβαια (ήδη ξεκίνησαν...) θα κρατήσει ένα αξιοπρεπές μερίδιο κυρίως λόγω και του ονόματος που έχει χτίσει τόσα χρόνια. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εσωτερικό από Golf V
Μάλλον σε Golf Plus φέρνει μέσα, παρά σε απλό Golf.
Δεν φέρνει απλώς. Νομίζω είναι ίδιο με εξαίρεση το μπράτσο στην πόρτα και κάποια χρώμια που έχουν προσθέσει γύρω από τους αεραγωγούς. Δεν ξέρω για την ποιοτητα των υλικών αν διαφέρει.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
καλά ντε μην αρπάζεσαι...και TSi θα έπαιρνα...δεν έχω τέτοιες εμμονές με τα τουρμπάτα ή τα διπλοτούρμπινα.
Δεν αρπάζομαι...! Αλίμονο...
Εδώ λέμε τη γνώμη μας, η οποία και διαμορφώνεται μέσα από τη συζήτηση...
-
Τα λάστιχα σε 2 αυτοκίνητα που είδα είναι Pirelli P6
Κανονικό ασφάλτινο, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τα λάστιχα σε 2 αυτοκίνητα που είδα είναι Pirelli P6
Κανονικό ασφάλτινο, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματαΚαλά κάνουν, η αγορά αυτό απαιτεί. Αφού για το 99% της ζωής του θα κινηθεί στην άσφαλτο το αυτοκίνητο, καλά κάνουν. Έχεις ιδέα ΠΟΣΟ χειρότερα φρενάρει και στρίβει το ίδιο SUV με all terrain ελαστικά αντί των ασφάλτινων; Τα πουλάνε έτσι λοιπόν, και όποιος έχει... ανησυχίες ας πάρει μια τετράδα all terrain ζαντολάστιχα να κάνει τη δουλειά του.
Προσωπικά, ΔΕΝ θα κυκλοφορούσα στιγμή με M+S ή all terrain ελαστικά στην άσφαλτο. Έχω, πάντως την αίσθηση, ότι στην έκδοση 28 (αυτή με τη μεγάλη γωνία προσέγγισης) ή διατίθενται από την αρχή ή μπορείς να ζητήσεις all-terrain χωρίς αλλαγή στην τιμή.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τα λάστιχα σε 2 αυτοκίνητα που είδα είναι Pirelli P6 Κανονικό ασφάλτινο, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματαΣτις παραπάνω φωτογραφείες το ασημί έχει Michelin και το μαύρο Pirelli. Διαλέγουμε?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τα λάστιχα σε 2 αυτοκίνητα που είδα είναι Pirelli P6 Κανονικό ασφάλτινο, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματαΣτις παραπάνω φωτογραφείες το ασημί έχει Michelin και το μαύρο Pirelli. Διαλέγουμε?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στις παραπάνω φωτογραφείες το ασημί έχει Michelin και το μαύρο Pirelli. Το Pirelli 100% ασφάλτινο.
Το michelin τι λαστιχο είναι?
VW Tiguan 2007